honda_100 Δημ. January 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2008 Παιδια ακουστε κατι τρελο.Μου πουλουσε ενας φιλος μου μια εξατμιση DAYTONA 55ευρο.Του λεω φερτη προτα να την δοκιμασω αν μπαινει στο μιχανακι μου.Την εβαλα πανω με τη βοηθεια του αδερφου μου και εκανε και κατι πατεντες για να μπει.Το μιχανακι ειχε διαφορα σε ηχο μονο και λιγο σε επιδοσεις.Την αλλη μερα ερχεται ο πατερας και μου λεει τι ανοησιες κανω.Του λεω αφου το ειχες χαρισει στον αδερφο μου του λεω και αυτος το χαρισε σε μενα.Ναι αλλα μου λεει οτι σχεδον καθε μερα και κανω βολτες.Τι βολτες του λεω το μιχανακι του εχω κλειδομενο και μονο εγω εχω το κλειδι πωσ το περνεις βολτα?Με τα πολλα-πολλα μου ειπε να βγαλω την εξατμιση και να μην τολμησω να το ξαναπειραξω γιατι το χρειαζεται να κανει και αυτος βολτες και δεν να σηκωνει την γειτονια στο ποδι.Ρε,τρελαθηκα,τωρα που ειμαι ετοιμος να το βελτιωσω.Λεω να του παρω ενα Τ50 να κανει με αυτο βολτες γιατι το FB δεν το αφηνω,εχει το πλεονεκτημα οτι ειναι πολυ ελαφρυ με ολα τα πλαστικα πανω και αμα τα βγαλεις θα πουπουλο,αυτο ακριβως μου αρεσει. twra ti 8a kaneis??bale sebring Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siamos Δημ. January 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2008 ego filarako tha sou protina na efines sto patera sou to suzuki kai na epernes ena honda kai na to ftiahnes opos thes kai na min zorizese na vriskeis antalaktika kai oti vazeis sto suzuki na to vazeis me patenta.to honda ehei pio polla antalaktika apo to suzuki sou.horis pareksigisei vevaia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerman95 Δημ. January 7, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2008 Ρε siamo,παρεξηγησει επειδι μου ειπες οτι το μιχανακι μου δεν αξιζει να το φτιαξεις?Εχεισ δικιο.Ολα τα πραγματα μπαινουν πανω με μικρες πατεντες οποτε δεν αξιζει σημερα που εκατσα και το καλοσκεφτηκα.Αν και αυτος θα παρει μαλλον καινουριο μιχανακι σε λιγο αλλαεμενα με τιποτα δεν θα με αφησουν να παρω αλλο μιχανακι.Σε 2-3 χρονια ισως:(.Αααα,ο αδερφος μου χθες πηγε να αλλαξει κινιτηρα στη γουρουνα με εναν 100αρι:).Τον παλιο 50αρι τον πουλησαμε στο τυπο που μας τον αλλαξε 250ευρο και ο καινουριος κοστισε 380ευρο...... Παράθεση Youtube΄s Channel:Kamilaririder check out my bikepics account http://64.19.142.11/p1.bikepics.com/pics/2010%5C12%5C15%5Cbikepics-2114379-200.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siamos Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 ti na sou po re file esy ksereis kalitera ti tha kaneis.to moter mamisio ekatostari eine apo honda.ehei opisthen i kanoniko moter apo papi eine.pantos tou lifan ekato to kainourio paei 250 eyro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerman95 Δημ. January 8, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 Το μοτερ που μπηκε στην γουρουνα ειναι απο το μεγαλυτερο μοντελο.Ειναι το helix50 που ειχα,το helix 100 απο οπου πηραμε το μοτερ και το helix 150 που θελαμε να βαλουμε αλλα δεν βρηκαμε.Παντως του FB του εκανα service και αλλαξα αμορτισερ πισω και βελτιωθηκε καπως. Παράθεση Youtube΄s Channel:Kamilaririder check out my bikepics account http://64.19.142.11/p1.bikepics.com/pics/2010%5C12%5C15%5Cbikepics-2114379-200.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 Το μοτερ που μπηκε στην γουρουνα ειναι απο το μεγαλυτερο μοντελο.Ειναι το helix50 που ειχα,το helix 100 απο οπου πηραμε το μοτερ και το helix 150 που θελαμε να βαλουμε αλλα δεν βρηκαμε.Παντως του FB του εκανα service και αλλαξα αμορτισερ πισω και βελτιωθηκε καπως. ti beltiwsh eides sto krathma? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerman95 Δημ. January 25, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2008 Oριστε τα links για την γουρουνα για τους απιστους http://www.bikepics.com/dinly/helix50/08/pics.asp.ερχονται και αλλες με καρμπυρατερ,εξατμισεις και αλλα.:):):):) Παράθεση Youtube΄s Channel:Kamilaririder check out my bikepics account http://64.19.142.11/p1.bikepics.com/pics/2010%5C12%5C15%5Cbikepics-2114379-200.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EVO_POWER Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Παιδιά θέλω την βοήθειά σας. Πριν κάνα μήνα ένας φίλος μου πήρε ένα suzuki birdie μεταχειρισμένο. Το πήρε από ένα παππού. Το μηχανάκι είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση για 50αρi τόσων χρόνων. Όμως ο φίλος μου θέλει να το κάνει λίγο πιό άγριο. Έχει στην διάθεσή του γύρο στα 400Ευρα αλλά θέλει να χρησιμοποιήσει όσο πιο λίγα γίνεται. Σας παρακαλώ πείτε μου τι μπορεί να του βάλει πάνω και πόσο κοστίζουν αυτά, γιατί και εγώ αλλά και αυτός δεν ξέρουμε και πολλά από φτιαξίματα. Ευχαριστώ εκ' των προτέρων Υ.Γ: Ξέχασα να σας πω, πως του έχουμε βάλει πάνω μια motosport. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 Παιδιά θέλω την βοήθειά σας. Πριν κάνα μήνα ένας φίλος μου πήρε ένα suzuki birdie μεταχειρισμένο. Το πήρε από ένα παππού. Το μηχανάκι είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση για 50αρi τόσων χρόνων. Όμως ο φίλος μου θέλει να το κάνει λίγο πιό άγριο. Έχει στην διάθεσή του γύρο στα 400Ευρα αλλά θέλει να χρησιμοποιήσει όσο πιο λίγα γίνεται. Σας παρακαλώ πείτε μου τι μπορεί να του βάλει πάνω και πόσο κοστίζουν αυτά, γιατί και εγώ αλλά και αυτός δεν ξέρουμε και πολλά από φτιαξίματα. Ευχαριστώ εκ' των προτέρων Υ.Γ: Ξέχασα να σας πω, πως του έχουμε βάλει πάνω μια motosport. αστο μηχανακι οπως ειναι.αυτο το μηχανακι δεν παιρνει καμια μετατροπη πανω.αποτυχημενο μοντελο ηταν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinigos20 Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 εχει δικιο ο raver το πολυ πολυ αν θες καν'το μονο μεχρι 72 και πολυ του ειναι..απλα για να εχεις λιγη παρααπανω δυναμη. Παράθεση h daytonara mou..![sIGPIC][/sIGPIC] http://www.bikepics.com/members/spirosarta/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EVO_POWER Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 εχει δικιο ο raver το πολυ πολυ αν θες καν'το μονο μεχρι 72 και πολυ του ειναι..απλα για να εχεις λιγη παρααπανω δυναμη. Οχ......Τι να κάνουμε..... δεν ρωτήσαμε πιο μπροστά και την πατήσαμε.Τέσπα τι πρέπει να του βάλουμε για να το κάνουμε 72άρι??? Ευχαριστώ. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinigos20 Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 απλα και μονο ενα κυλινδροπιστονο 72αρι. τιποτε αλλο. αντε βαλτου και ενα καρμπυρατερ 17 και θα εισαι ενταξει. μη τρελενεσαι και τα 72 δεν πηγαινουν ασχημα αλλωστε παπι ειναι μια χαρα θα σου κατσει. Παράθεση h daytonara mou..![sIGPIC][/sIGPIC] http://www.bikepics.com/members/spirosarta/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerman95 Δημ. February 23, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 Μπα,το fb ειναι καλο μηχανακι αλλα δυσκολα θα γινει <γρηγορο> με τον μαμισιο κινητιρα.Με εναν astrea σιγουρα θα ειναι πιο καλο απο ενα c-glx με τον ιδιο κινητηρα,ασε που μπρεις να το ελαφρωσεις οσο δεν παει.Ακομα και το παραμικρο μπορει να ξυλωθει και μετα ποιος σε πιανει.Αρκει μια μερα να το αποφασισουμε με τον αδερφο μου και να το φτιαξουμε:):) Παράθεση Youtube΄s Channel:Kamilaririder check out my bikepics account http://64.19.142.11/p1.bikepics.com/pics/2010%5C12%5C15%5Cbikepics-2114379-200.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EVO_POWER Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 Μπα,το fb ειναι καλο μηχανακι αλλα δυσκολα θα γινει <γρηγορο> με τον μαμισιο κινητιρα.Με εναν astrea σιγουρα θα ειναι πιο καλο απο ενα c-glx με τον ιδιο κινητηρα,ασε που μπρεις να το ελαφρωσεις οσο δεν παει.Ακομα και το παραμικρο μπορει να ξυλωθει και μετα ποιος σε πιανει.Αρκει μια μερα να το αποφασισουμε με τον αδερφο μου και να το φτιαξουμε Kαλά όλα αυτά που μου λες. Την μηχανή από astrea θα την βρω, αλλά οι μετατροπές που θα χρειαστούν θα κοστίζουν και μια περιουσία. Με 300-400 Ευρό τι να κάνεις?? Άσε θα το κάνουμε 72cc. Δεν χρειάζεται παραπάνω. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 file akou an 8es kane to mhxanaki 53mm kai bale turbo 'h nos kai an blepeis oti o allos sou feugei panw sthn kontra anoige oti baleis panw sto mhxanaki. Opa re paidia 12 xronon einai.Entaksei mporei na kserei na odigei oute eimai i mama tou alla an sta 12 valei turbo h nos sto papi sta 18 tou me ti tha kikloforei me gsx-r???Ase pou eipe oti den thelei na ksodepsei kai poli xrima pano tou. Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerman95 Δημ. February 24, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 Εγω απο 7 χρονον αρχισα να μαθαινω με ενα μικρο KTM που μα το ειχε δανεισει ενας φιλος μας,και ποσο δυσκολο θα ειναι να οδηγησω ενα FB 100 κυβικα,δηλαδη πιστευω ειναι σχεδον φυσιολογικο οποιος οδηγει μηχανακια απο μικρος να μπορει να οδηγησει στα 12 ενα 100αρι. Παράθεση Youtube΄s Channel:Kamilaririder check out my bikepics account http://64.19.142.11/p1.bikepics.com/pics/2010%5C12%5C15%5Cbikepics-2114379-200.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinigos20 Δημ. February 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 Εγω απο 7 χρονον αρχισα να μαθαινω με ενα μικρο KTM που μα το ειχε δανεισει ενας φιλος μας,και ποσο δυσκολο θα ειναι να οδηγησω ενα FB 100 κυβικα,δηλαδη πιστευω ειναι σχεδον φυσιολογικο οποιος οδηγει μηχανακια απο μικρος να μπορει να οδηγησει στα 12 ενα 100αρι. φιλε powerman εντελως φιλικα θα στο πω αλλα αυτοι που εβγαλαν τους νομους και τα χρονια που πρεπει να εχεις για διπλωμα κατι θα ξερουν.ενταξαι δεν ειναι δυσκολο να ξερεις να κρατας ισορροπια η να το στριβεις. αλλα ενα παιδι 12 χρονων και χωρις να θελω να σε υποτιμησω ειναι απολυτα λογικο να μην εχει την απαραιτητη κριτικη ικανοτητα να κρινει το τι μπορει να συμβει στον δρομο η να προλαβει καποιες καταστασεις η την δυνατοτητα να αντιδρασει καταλληλως σε διαφορες καταστασεις. φιλικα παντα.! αντε εκανα και εγω μια φορα ενα off-topic.:offtopic: Παράθεση h daytonara mou..![sIGPIC][/sIGPIC] http://www.bikepics.com/members/spirosarta/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 φιλε powerman εντελως φιλικα θα στο πω αλλα αυτοι που εβγαλαν τους νομους και τα χρονια που πρεπει να εχεις για διπλωμα κατι θα ξερουν.ενταξαι δεν ειναι δυσκολο να ξερεις να κρατας ισορροπια η να το στριβεις. αλλα ενα παιδι 12 χρονων και χωρις να θελω να σε υποτιμησω ειναι απολυτα λογικο να μην εχει την απαραιτητη κριτικη ικανοτητα να κρινει το τι μπορει να συμβει στον δρομο η να προλαβει καποιες καταστασεις η την δυνατοτητα να αντιδρασει καταλληλως σε διαφορες καταστασεις. φιλικα παντα.! αντε εκανα και εγω μια φορα ενα off-topic.:offtopic: Καλα τα λες.δεν εισαι off topic! απλα καποιο επειδη ξερουν ¨ποδηλατο..αυτοματως παιρνουν και το εισητηριο να οδηγουν μηχανακι.:down: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. February 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 Εγω απο 7 χρονον αρχισα να μαθαινω με ενα μικρο KTM που μα το ειχε δανεισει ενας φιλος μας,και ποσο δυσκολο θα ειναι να οδηγησω ενα FB 100 κυβικα,δηλαδη πιστευω ειναι σχεδον φυσιολογικο οποιος οδηγει μηχανακια απο μικρος να μπορει να οδηγησει στα 12 ενα 100αρι. Vasika pisteuo oti to na adigieis to KTM einai pio diskolo apo to na odigiseis to FB100.To mono pou tha se diskolepsei einai to varos.Kathos pisteuo oti tis epidoseis tou KTM to fb den tha tis fthasei me ta ftiaksimata pou tha kaneis. Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerman95 Δημ. February 24, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 Eνταξει,δεν λεω οτι ειμαι πιλοτος,αλλα να το χειριζομαι σωστα ξερω,οπως και να αποτρεψω ενα τρακαρισμα{πιστευω}.Οχι ρε ktm μεγαλη μηχανη,μικρο 50αρι,πιο μικρο και απο Z50. Παράθεση Youtube΄s Channel:Kamilaririder check out my bikepics account http://64.19.142.11/p1.bikepics.com/pics/2010%5C12%5C15%5Cbikepics-2114379-200.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. February 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 Eνταξει,δεν λεω οτι ειμαι πιλοτος,αλλα να το χειριζομαι σωστα ξερω,οπως και να αποτρεψω ενα τρακαρισμα{πιστευω}.Οχι ρε ktm μεγαλη μηχανη,μικρο 50αρι,πιο μικρο και απο Z50. Ksero pia ennoeis eixe filos mou tetoia otan imastan pio mikroi.Kai pisteuo oti paei pio kala apo ena papi 100ari to opoio den tha einai terma.Ennoo se epitaxinsis oxi se telikes. Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerman95 Δημ. February 26, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2008 Kαλά όλα αυτά που μου λες. Την μηχανή από astrea θα την βρω, αλλά οι μετατροπές που θα χρειαστούν θα κοστίζουν και μια περιουσία. Με 300-400 Ευρό τι να κάνεις?? Άσε θα το κάνουμε 72cc. Δεν χρειάζεται παραπάνω.Λοιπον,100-150€ εναν κινητιρα ASTREA η GLX 90 και παει απο μονο του πολυ καλα.Μετα ενα κυλινδροπιστονο 60 αριθα παει περιπου 150{καλη μαρκα,αλλα οχι takegawa}ενα ψυγειακι λαδιου και αυτο καλουτσικο θα παει 50€ και εισαι ενταξει.Ααα,και αμα περισσεψει τιποτα μιακεφαλη 4valve takegawa με 2500ευροπουλακια πιστευω οτι συμφερει,αλλα καλυτερα να παρεις ολο το μοτερ με 4890€{αφου δεν ζητανε και 10000 τυχεροι ειμαστε} Παράθεση Youtube΄s Channel:Kamilaririder check out my bikepics account http://64.19.142.11/p1.bikepics.com/pics/2010%5C12%5C15%5Cbikepics-2114379-200.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EVO_POWER Δημ. February 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2008 Παράθεση: Αρχικό Μήνυμα από EVO_POWER Εμφάνιση Μηνύματος Kαλά όλα αυτά που μου λες. Την μηχανή από astrea θα την βρω, αλλά οι μετατροπές που θα χρειαστούν θα κοστίζουν και μια περιουσία. Με 300-400 Ευρό τι να κάνεις?? Άσε θα το κάνουμε 72cc. Δεν χρειάζεται παραπάνω. Λοιπον,100-150€ εναν κινητιρα ASTREA η GLX 90 και παει απο μονο του πολυ καλα.Μετα ενα κυλινδροπιστονο 60 αριθα παει περιπου 150{καλη μαρκα,αλλα οχι takegawa}ενα ψυγειακι λαδιου και αυτο καλουτσικο θα παει 50€ και εισαι ενταξει.Ααα,και αμα περισσεψει τιποτα μιακεφαλη 4valve takegawa με 2500ευροπουλακια πιστευω οτι συμφερει,αλλα καλυτερα να παρεις ολο το μοτερ με 4890€{αφου δεν ζητανε και 10000 τυχεροι ειμαστε} Συγνώμη κιόλας ρε φίλε Powerman, αλλά άμα είναι να δώσω 4.000 με 5.000 Ευρό, πάω και αγορά ζω ένα dinamik και το φτιάχνω και γίνεται πύραυλος. Εγώ έχω να δώσω το πολύ 400 Ευρά!!! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. February 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2008 Re paidia an einai na dosei kaneis 5000 euro sto papi giati den peirnei kalitera kamia mixani??? Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerman95 Δημ. February 28, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2008 ε ναι 150€ για εναν ASTREA-glx90,αλλα 100€ για ενα κυλινδροπιστονο 56+{να ειναι <λιγο> γρηγορο} και μετα ενα ψυγειακι λαδιου με 50€.Ξεχασα κατι?Παντως εγω οταν μαζεψω λεφτα θα το φτιαξω σιγουρα γιατι σιγουρα θα ειναι ενα σπανιο μηχανακι που δεν το βλεπεις καθε μερα οπως τα glx.Oσο αποτυχια ητανε τοσο ωραια θα φτιαχνετε{στο bikepics εχει κατι να σου βγουν τα ματια εξω} Παράθεση Youtube΄s Channel:Kamilaririder check out my bikepics account http://64.19.142.11/p1.bikepics.com/pics/2010%5C12%5C15%5Cbikepics-2114379-200.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts