Jump to content

[S60 3rd Edition] Sygic GPS Navigator Mobile

ibiza2003
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ΝΕΟΣ ΧΑΡΤΗΣ NAVIGREECE 01.2009,ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ Η ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΧΑΡΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ:D

Ευχαριστουμε παρα πολυ τον ibiza2003[/member] που μας εδωσε τον χαρτη :bow:

Yπαρχει στο μαζαγακι!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

αλλαζουμε ολο το φακελο grc ?.....μονο τον χαρτη ?

εχει καποια ιδιαιτεροτητα αυτη η αλλαγη ?

μπορεις να μας πεις τα βηματα ?

αυτη ακριβως ειναι και ι δικια μου απορια

εχω την εκδοση 7.60731 / Build:0/1398 D

εκδοση χαρτη : 7.54

εκανα αντιγραφη τον φακελο GRC και το navigreece_01.2009 που εδωσε ο ibiza

στην sd στο φακελο maps

μολις ανοιξε η εφαρμογη μου λεει....." δεν φορτωθηκε ο χαρτης,πατηστε εδω για προσβαση στο μενου...."

και μετα πηγαινω στην επιλογη χαρτη οπου μου εχει το All maps και το Navigreece_2009.01. οταν επιλεγω ομως τον χαρτη δεν μου λεει οπως σε αλλες αλλαγες ....ο χαρτης ταδε φορτωθηκε,που αναβοσβηνε αυτη η ενδειξη 3 φορες και ηταν οκ

τωρα πατωντας το navigreece_2009.01 μου γραφει "αρκικοποιηση " και δεν μου δειχνει κανενα χαρτη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καμια βοηθεια ?

Δουλεύει αυτός ο χάρτης με την έκδοση SYCIG 7.60731;;

Ρωτάω γιατί ο παλιός χάρτης NaviGreece_2008.04 ήταν ένα αρχείο "grc.pak", ενώ αυτός NaviGr2009.01 αποτελείται από πολλά αρχεία εκτός βέβαια και τα poi που έχει μέσα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

τωρα πατωντας το navigreece_2009.01 μου γραφει "αρκικοποιηση " και δεν μου δειχνει κανενα χαρτη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καμια βοηθεια ?

γραφει αρχικοποιηση αλλα δε φορτωνει ο χαρτης γιατι δεν ειναι συμβατος.

μολις διαπιστωσα οτι δε δουλευει.νομιζα και εγω οτι ηταν σε .paκ μορφη αλλα ειναι στο παλιο format upi κτλ. αρα ειναι για την Sygic 7.19.11! καλα τι κανουν? αφου ο 2008 q4 ηταν φτιαγμενος για την 7.60! παλι πισω παμε!αυτο το sygic θα μας τρελανει!

Ωρα να δοκιμασω κατι νεο!

εγω φιλε vassar δεν γνωριζω.....

προφανως δεν δουλευει αφου εξηγω ποιο πανω τα βηματα που εκανα και δεν τον αναγνωριζε....εκτος αν εχω κανει κατι εγω λαθος

παντως βλεπω και απο pm που εχω και απο εδω οτι αρκετοι εχουμε χασει την μπαλα με τους χαρτες και τις εκδοσεις

εγω θα προτεινα σε καποιον που τα εχει ξεδιαλυνει να κανει ενα post και να εξηγει.......

* η εκδοση ταδε μπορει να παρει αυτον και αυτον τον χαρτη....τα συν και τα πλην ειναι αυτα.........

*η εκδοση ταδε παιρνει αυτους τους χαρτες , τα θετικα ειναι αυτα τα αρνητικα αυτα..................κτλ.......κτλ

εχουμε φτασει 126 σελιδες και απο οτι βλεπω κατα καιρους τα ιδια πραγματα ρωταμε συνηθως.ετσι τουλαχιστον θα ξεκαθαρισουν τα πραγματα και θα ειναι μαζεμενα ολα σε ενα post....μακαρι να μπορουσα να το κανω εγω αλλα εχω μπερδευτει καθε τρεις και λιγο αλλη εκδοση,αλλος χαρτης ( γιαυτο πηγα nokia_map :))

εγω φιλε vassar δεν γνωριζω.....

προφανως δεν δουλευει αφου εξηγω ποιο πανω τα βηματα που εκανα και δεν τον αναγνωριζε....εκτος αν εχω κανει κατι εγω λαθος

παντως βλεπω και απο pm που εχω και απο εδω οτι αρκετοι εχουμε χασει την μπαλα με τους χαρτες και τις εκδοσεις

εγω θα προτεινα σε καποιον που τα εχει ξεδιαλυνει να κανει ενα post και να εξηγει.......

* η εκδοση ταδε μπορει να παρει αυτον και αυτον τον χαρτη....τα συν και τα πλην ειναι αυτα.........

*η εκδοση ταδε παιρνει αυτους τους χαρτες , τα θετικα ειναι αυτα τα αρνητικα αυτα..................κτλ.......κτλ

εχουμε φτασει 126 σελιδες και απο οτι βλεπω κατα καιρους τα ιδια πραγματα ρωταμε συνηθως.ετσι τουλαχιστον θα ξεκαθαρισουν τα πραγματα και θα ειναι μαζεμενα ολα σε ενα post....μακαρι να μπορουσα να το κανω εγω αλλα εχω μπερδευτει καθε τρεις και λιγο αλλη εκδοση,αλλος χαρτης ( γιαυτο πηγα nokia_map :))

ante kanenas noikokiris ??

spis

παιδια καλημερα, μπορειτε να μου πειτε ποια εκδοση και με ποιον χαρτη ειναι αυτη τη στιγμη πιο λεπτομερης και με ελληνικη αναζητηση?

ευχαριστω

Οταν το εβαλα δοκιμαστικα απο το χωριο μου να με οδηγησει στην Τριπολη (20 χλμ αποσταση,χαρτογραφημενο πληρως) μου εβγαζε μήνυμα "Can not compute a route" ,τωρα το βαζω να μου δειξει την αντιστροφη πορεια και εχει κολλησει στο "computing a route....957453 routes analyzed.817m left" :confused:

Γνωριζει καποιος τι μέγεθος εχει ο Navigreece_2009.01?

4kb αν καταλαβαίνω καλά. Από το μαγαζάκι, με τα POIs όμως είναι 62.4:lol:

παιδιά ξέρετε που μπορώ να βρω το ****** για τον παραπάνω χάρτη? ότι έχω βρει μου λέει ότι οι σελίδες έληξαν

Λοιπόν , το προγραμμα το φόρτωσα κανονικά αλλά μου λεει ότι δεν έχουν φορτωθεί χάρτες κάτι όμως που το έχω κάνει (μήπως παραλείπω κάτι?)

το κιτζεν το κατέβασα, ενεργοποίησα και το πρόγραμμα μια χαρα αλλά τον κωδικό του χάρτη δεν τον έχω

μήπως παίζει ρόλο και πως έχω το φάκελο?έχω τον maps>grc +mcguider 2009 και μέσα στον grc έχω το grc pac

το κιτζεν το κατέβασα, ενεργοποίησα και το πρόγραμμα μια χαρα αλλά τον κωδικό του χάρτη δεν τον έχω

Η ενεργοποίηση είναι μια. Ουσιαστικά το πρόγραμμα είναι ξεκλείδωτο και εσυ ενεργοποιείς μόνο τον χάρτη που θες να χρησιμοποιήσεις.

Οι φάκελοι είναι σωστοί.

ότν το ανοίγω μου λέει επιλέξτε χάρτη και έχει αυτόν --> mcguider 2009 (παρόλο που έβαλα και τον ελληνικό) . Αφού τον επιλέγω μου βγάζει μήνυμα ότι δεν φορτώθηκε ο χάρτης. καμιά ιδέα? να τα ξανακάνω μήπως όλα από την αρχή?

Ποια εκδοση και ποιο χαρτη δοκιμαζεις?
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

λύθηκε το πρόβλημα καθώς βρήκα την απάντηση μερικά ποστ πιο πίσω. έπρεπε να βάλω και το allmaps.

ευχαριστώ που ασχοληθήκατε πάντως

ΝΕΟΣ ΧΑΡΤΗΣ NAVIGREECE 01.2009,ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ Η ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΧΑΡΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ:D

Καπου ενημερώθηκα οτι ο χάρτης Navigreece_2009.01 κανει (με μια μετατροπή ) για την έκδοση 7.7 2009!

Καπου ενημερώθηκα οτι ο χάρτης Navigreece_2009.01 κανει (με μια μετατροπή ) για την έκδοση 7.7 2009!

Και τι ειναι αυτο που πρεπει να γινει? Γιατι αν εννοεις αυτο που ειδα δεν νομιζω...

Ο συμβατος χαρτης για το sygic 7.5 ειναι της μορφης .pak?