babis Δημ. December 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2008 Ευχαριστω για τις πληροφοριες, το προβλημα λυθηκε βαζοντας τον χαρτη σε φακελλο μεσα στο maps και οχι χυμα στο maps. Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. December 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2008 Τελος καλο ολα καλα.. :happy: στο folder maps, χυμα μαζι με το all maps. Ετσι οπως το εγραψες με μπερδεψες :) βρε παιδια εκανα εγκατασταση κανονικα αλλα δεν μου φορτωνει τους χαρτες.τι γινεται? Δες εαν εχει συμβει και σε εσενα αυτο: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2621199#post2621199 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris2003 Δημ. December 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2008 αυτο ειταν και με τον αλλο χαρτη :) Σήμερα εβαλα το τελευταίο Sygic με τον τελευτάιο χάρτη . πρέπει να πω ότι τα σπάει στη Ρόδο .Ακριβέστατο στίγμα , πιο ορθολογικές διαδρομές και πλέον αναγνωρίζει τους μονόδρομους , ένα πρόβλημα που είχαμε με τους παλιούς χάρτες:):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. December 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2008 οποτε δουλευει ο navigreece ο τελευταιος στην 7.70? Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommis Δημ. December 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2008 οποτε δουλευει ο navigreece ο τελευταιος στην 7.70? χρονια πολλα Aristotelis :) πολυ καλα;) Παράθεση TOMMIS RODOS ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. December 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2008 οποτε δουλευει ο navigreece ο τελευταιος στην 7.70? Ο Navigreece δεν δουλεύει με την 7.70 αλλά με την 7.60.731,προφανώς θα εννοεί τον χάρτη των 30τόσο ΜΒ που είναι στο αντίστοιχο θέμα στο xxxxxxxxxxxxxx ο οποίος επίσης έχει ελληνικούς χαρακτήρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2008 Παρά το μικρότερο μέγεθος, αυτός ο νέος των 33ΜΒ, έχει ψάξει κανένας να μας πει αν είναι το ίδιο αναλυτικός με τον παλιότερο Navigreece της έκδοσης 7.60.731; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. December 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2008 Παρά το μικρότερο μέγεθος, αυτός ο νέος των 33ΜΒ, έχει ψάξει κανένας να μας πει αν είναι το ίδιο αναλυτικός με τον παλιότερο Navigreece της έκδοσης 7.60.731; Πιστεύω πως είναι το ίδιο αναλυτικός διότι στον Navigreece(βλ. εικόνα) το κυρίως αρχείο χάρτη κατάληξης .pak δεν είναι τόσο πιο μεγάλο σε μέγεθος.Οσο γαι τα άλλα αρχεία μπορεί απλώς να συντελούν στην σχεδίαση του χάρτη ή να έχουν διαφορετικό ρόλο στην πλοήγηση(βέβαια δεν γνωρίζω κιόλας τι ακριβώς κάνουν) αλλά σαν πείραμα θα μπορούσε κανείς να τα διαγράψει και να δει αν δουλέυει ο χάρτης μόνο με το pak αρχείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. December 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2008 μπορει καπιος να με βοηθειση να βαλο κ εγω το sygic??? εχω ενα νοκια ε90 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanoss Δημ. December 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2008 αυτο το sygic δεν το ξερω καθολου αλλα λεω να το βαλω και αυτο να το εχω μαζι με το garmin... ο τροπος που εξιγει το παιδι ειναι το ιδιο ? εχει αλλαξει κατι? Παράθεση Manager at http://www.mikesirishbar.com and http://www.oldithaki.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2008 Απλά για να το ξεκλειδώσεις δεν χρειάζεται να κάνεις ποστ στο ρωσικο site. Υπάρχει πλέον κιτζεν και σου βγάλει κατευθείαν τον κωδικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. December 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2008 μπορει καπιος να με βοηθειση να βαλο κ εγω το sygic??? εχω ενα νοκια ε90 Υπαρχουν οδηγιες εγκαταστασης στο 1 ποστ του παροντος. Εαν δεν καταλαβαινεις κατι πες μας να σου το εξηγησουμε.. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanoss Δημ. December 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2008 Απλά για να το ξεκλειδώσεις δεν χρειάζεται να κάνεις ποστ στο ρωσικο site. Υπάρχει πλέον κιτζεν και σου βγάλει κατευθείαν τον κωδικό. το λενε οι οδηγιες ι να σε ρωτισω μετα για να το ξεκλειδωσω ?:P Παράθεση Manager at http://www.mikesirishbar.com and http://www.oldithaki.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2008 Στο xxxxxxxxxxxx στο πρώτο ποστ της έκδοσης 7.70 έχει όλα τα απαραίτητα για να κάνεις ενεργοποίηση. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanoss Δημ. December 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2008 love u....... Παράθεση Manager at http://www.mikesirishbar.com and http://www.oldithaki.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eilio94 Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Παιδιά έβαλα την 7.70 όπως προτείνετε. Μπορούμε με κάποιο κόλπο να κάνουμε αναζήτηση στα Ελληνικά? Αν όχι ξέρετε αν υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα που να το κάνει αυτό? Παλαιότερα είχα το route66 στο 6110 και μπορούσες να βάλεις ελληνικά. Ευχαριστώ και χρόνια πολλά σε όλους. Παράθεση Στάθης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 Έχω περασμένη την έκδοση version 7.0 \ Build : 89D Map version : 5.67 με τον χάρτη NaviGreece_2008.03. Προτείνετε να βάλω την v7.7; Υπάρχει κάποιος νεότερος-ενημερωμένος χάρτης από τον NaviGreece_2008.03; Ευχαριστώ. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza2003 Δημ. December 29, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 Έχω περασμένη την έκδοση version 7.0 \ Build : 89D Map version : 5.67 με τον χάρτη NaviGreece_2008.03. Προτείνετε να βάλω την v7.7; Υπάρχει κάποιος νεότερος-ενημερωμένος χάρτης από τον NaviGreece_2008.03; Ευχαριστώ. xerete Xronia Polla se olous,giauthn thn ekdosh yparxei xarths q4.2008 60mb peripou,o q3 paliose..,milaw giauthn edw version 7.0 \ Build : 89D Map version : 5.67 Παράθεση CAR MULTIMEDIA- Built in GPS for VOLKSWAGEN- WIN CE 5-KINGSTON SDHC 4GB-IGO V 8.3,- AMIGO, MIOMAP 8,DESTINATOR 8-7-6.1,SYGIC MOBILE,DRIVE ME,POLNAV,ROUTE 66,GARMIN ,TOMTOM V 7,NAVIMATE XTREME,GINIUS DRIVE,NDRIVE,AUTOMAPA,NAVIGON V 7.4.2(BUILD 802),POCKET NAVIGATOR 9 http://i432.photobucket.com/albums/qq41/vwgolfi5/th_Multi-1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos83 Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 Μπορεί κάποιος να μου στείλει με ενα pm απο πού να κατεβάσω το sygic γιατί δεν μπορώ να το βρώ. :p Παράθεση Φιλικά Μάνος, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 Στο xxxxxxxxxxxx κάνεις αναζήτηση για sygic. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 λοιπον κατεβασα το καινουργιο macguider 2009 εβαλα τουσ φακελους στο κιν εκανα κανονικα την εγκατασταση αλλα οταν παω να ανοιξω την εφαρμογη μου λεει wrong disc.....κανω κατι λαθος?? edit:λοιπον μπικα αλλα τωρα εχω αλλο προβλημα...δεν μου αναγνωριζει τον χαρτη.. ο χαρτης ειναι grc.pak μηπως πρεπει να αλαξω καταληξη κ να τον κανω mlm? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos83 Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 λοιπον κατεβασα το καινουργιο macguider 2009 εβαλα τουσ φακελους στο κιν εκανα κανονικα την εγκατασταση αλλα οταν παω να ανοιξω την εφαρμογη μου λεει wrong disc.....κανω κατι λαθος?? edit:λοιπον μπικα αλλα τωρα εχω αλλο προβλημα...δεν μου αναγνωριζει τον χαρτη.. ο χαρτης ειναι grc.pak μηπως πρεπει να αλαξω καταληξη κ να τον κανω mlm? Και εμένα το ίδιο πρόβλημα μου βγάζει(το πρώτο που αναφέρεις)...Μπορείς να μου πείς πώς το έφτιαξες??? Παράθεση Φιλικά Μάνος, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 Και εμένα το ίδιο πρόβλημα μου βγάζει(το πρώτο που αναφέρεις)...Μπορείς να μου πείς πώς το έφτιαξες??? to zip που κατεβασα ειχε ενα φακελο macguider κ μεσα σε αυτον ειχε αλλους 3 φακελους...στην αρχη περασα ολλο το φακελο macguider στο κιν κ μετα εκανα εγκατασταση κ οταν πηγενα να ανοιξω την εφαρμογη μου ελεγε wrong disk....αυτο που εκανα κ λύθηκε ηταν να περασω τους 3 φακελους ξεχωριστα στο κιν κ μετα μπορεσα κ μπικα με την μια...απλα πρωτα εκανα ενεργοποιηση με το κετζεν κ μετα εβαλα στον φακελο maps τον ελληνικό χαρτη...πεζει καπιο ρολο αυτο? γιατι οπωσ ειπα κ πριν δεν μου τον βρισκει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza2003 Δημ. December 29, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 Λοιπόν για να βάλουμε τα πράγματα σε μια ταξί και να μην μπερδεύεστε άδικα,έχουμε και λέμε για την έκδοση 7.0 \ Build : 89D υπάρχει news χάρτης q4.2008 που δεν είναι συμβατό με της νέες έκδοσις του sygic 7.6 και 7.7 γίας την έκδοση 7.6 υπάρχει επίσης news χάρτης q4.2008 που δεν είναι συμβατό με την νέα έκδοση 7.7 για την έκδσση 7.7 υπάρχει άλλος χάρτης greece 33mb Παράθεση CAR MULTIMEDIA- Built in GPS for VOLKSWAGEN- WIN CE 5-KINGSTON SDHC 4GB-IGO V 8.3,- AMIGO, MIOMAP 8,DESTINATOR 8-7-6.1,SYGIC MOBILE,DRIVE ME,POLNAV,ROUTE 66,GARMIN ,TOMTOM V 7,NAVIMATE XTREME,GINIUS DRIVE,NDRIVE,AUTOMAPA,NAVIGON V 7.4.2(BUILD 802),POCKET NAVIGATOR 9 http://i432.photobucket.com/albums/qq41/vwgolfi5/th_Multi-1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 Φίλε ibiza, έχεις κάνει σύγκριση μεταξύ των τριών αυτών χαρτών να μας πεις ποιός είναι καλύτερος; Το αρκετά μικρότερο μέγεθος του νέου για την έκδοση 7.7 οφείλεται αποκλειστικά στην διαφορετική συμπίεση ή υπάρχουν διαφορές στην κάλυψη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts