dimitrispm Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 παιδια δεν μπορω να κανω εγραφη στο ρωσικο και η σελιδα που λετε παραπανο ουτε σε μενα δουλευει..υπαρχει κανενας που ειναι γραμενος στο ρωσικο να βοηθησει..μηπως υπαρχει κανενας αλλος τροπος να βρουμε το κωδικο.. Πήγενε στο impart στο θέμα: Requests for Sygic Drive Activation codes. Αν δεν το βρίσκεις εδώ: χχχχχχχχχχχχχχχχ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 παιδια δεν μπορω να κανω εγραφη στο ρωσικο και η σελιδα που λετε παραπανο ουτε σε μενα δουλευει..υπαρχει κανενας που ειναι γραμενος στο ρωσικο να βοηθησει..μηπως υπαρχει κανενας αλλος τροπος να βρουμε το κωδικο.. Mπορεις να κανεις καια αυτο: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2594088#post2594088 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 Ρε παιδιά, με ενοχλεί να γράφει Traffic GPS και όχι Sygic DRIVE ή κάτι τέτοιο. Υπάρχει κάποιος τρόπος να αλλάξω αυτό που γράφει στα εικονίδια έναρξης-λήξης και στις "λεπτομέρειες για το Traffic GPS"; Μήπως υπάρχει και άλλη έκδοση από αυτή που έχω; Πάω στις λεπτομέρειες και γράφει: Traffic GPS έκδοση 7.60731 build 0/1398 D Πάντως το εικονίδιο της εφαρμογής στο μενού γράφει Sygic DRIVE και όχι Traffic GPS. :confused: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 Μπες στο φάκελο E:\Drive\Symbian και βρες τα αρχεία settings.ini και software.ini Στο πρώτο βρες τη γραμμή που γράφει splash=visualfan και κανε την splash=mcguider Στο δεύτερο αρχείο μπορείς να αντικαταστήσεις αυτά που γράφει με τα παρακάτω, ή οτι άλλο εσύ θέλεις [sOFTWAREINFO] Company=Sygic Product=McGuider Copyright=© 2008 Sygic,s.r.o. Activate=activate.sygic.com Support=support@sygic.com Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 εγώ τα έσβησα από την έκθεση και μου βγάζει σε μαύρο φόντο μόνο το Sygic Drive με το λογότυπο μια χαρά. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 Μπες στο φάκελο E:\Drive\Symbian και βρες τα αρχεία settings.ini και software.ini Στο πρώτο βρες τη γραμμή που γράφει splash=visualfan και κανε την splash=mcguider Στο δεύτερο αρχείο μπορείς να αντικαταστήσεις αυτά που γράφει με τα παρακάτω, ή οτι άλλο εσύ θέλεις [sOFTWAREINFO] Company=Sygic Product=McGuider Copyright=© 2008 Sygic,s.r.o. Activate=activate.sygic.com Support=support@sygic.com Άψογος, thanks a lot. :respect: Στο Software Info, στο Product, έβαλα Sygic DRIVE, ούτε McGuider ούτε τίποτα. :p Πάντως πήγα και στο αρχείο settings.ini και έκανα και την εξής ρύθμιση: [settings] ;if you dont want to show safety message box at the start showSafetyMsg=false, για να ανοίγει χωρίς επιβεβαίωση. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 Τα αρχεία αυτά .ini με πιό πρόγραμμα τα ανοίγουμε;; ΑΚΥΡΟ ΒΡΕΘΗΚΕ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 Έβαλα το νέο sygic και δεν μπορώ να γράψω πλέον ελληνικά στην αναζήτηση οδού κλπκλπ. μέσα στο sygic στο παλιό το είχα κάνει με ένα τρόπο μήπως ξέρει κανείς πως μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο? Ποια εκδοση κατεβασες? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 Καλησπερα σας :) Οπως γνωριζεται πριν αρκετους μηνες απαγορευτηκαν τα link που οδηγουν σε πειρατικο περιεχoμενο. Σημερα ειμαι στην δυσαρεστη θεση να σας ανακοινωσω οτι πρεπει να απαγορευτουν και οι αναλυτικες οδηγιες που οδηγουν σε αυτο. Ελπιζω να καταλαβαινεται την σοβαροτητα του προβληματος και να συνεργαστειτε μαζι μας. Ευχαριστω :bow: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyweirdos Δημ. November 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2008 Δε νομίζω ότι είναι πρόβλημα να μου απαντήσει κάποιος σε αυτό: "Έβαλα το νέο sygic και δεν μπορώ να γράψω πλέον ελληνικά στην αναζήτηση οδού κλπκλπ. μέσα στο sygic στο παλιό το είχα κάνει με ένα τρόπο μήπως ξέρει κανείς πως μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο?" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2008 Φίλε μου εγώ έχω την έκδοση 7.199 στην οποία κάνεις το κολπάκι που είχαμε αναφέρει παλιότερα. Την καινούρια δεν την έχω περάσει και δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει. Πήγαινε στον φάκελο drive/symbian και άνοιξε το αρχειάκι Settings. Εκεί, πείραξε οτι έχει σχέση με το keyboard. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Εννοείται στο τηλέφωνό σου έχεις γλώσσα γραφής και μενού την ελληνική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2008 Εχω την 7.6 κάτι και δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι όπως στην 7.199... Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyweirdos Δημ. November 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2008 ok ... έπρεπε να έχω ελλήνικά σα γλώσα γραφής... αυτό είναι πακέτο τώρα!!! εχχχχ... γιατί όλες της επαφές μου κλπκλπ τις έχω στα αγγλικά!!!! :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoskliv Δημ. November 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2008 Βρε παιδιά δεν μπορώ να γραφτώ στα ..... ρώσικα Πρόβλημα με κωδικό και με ερώτηση ασφαλείας Παράθεση Αν η κοινωνία ήταν όπως αυτό το FORUM, τότε χαρά σε όλους μας (6150, 6210, 6230i, P800, A701, Ε65, Ε71, Α702, E90, iphone4s, iphone 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2008 Δώσε μου με ΡΜ το ID της συσκευής σου και παρακολούθησε αυτή την σελίδα για να πάρεις τον κωδικό σου. Το ίδιο θα κάνετε όλοι όσοι χρειάζεστε κωδικό και δεν έχετε ή δεν μπορείτε να γραφτείτε στο 3PPC.net. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. December 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2008 Πως λέγεται η τελευταία έκδοση ελληνικών χαρτών για την εφαρμογή; Αντίστοιχος του 3 σε 1 για την Garmin, υπάρχει; Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2008 Navigreece 2008 04 λέγεται ο χάρτης. 3 σε 1 δεν υπάρχει, δυστυχώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. December 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2008 To sygic ειναι πολυ πιο ακριβες απο 2 διαφορετικες εκδοσεις του garmin που εχω δοκιμασει (4.20.20 και 5.00.20) , τουλαχιστον στη δικη μου συσκευη (Ν95) Το μονο προβλημα ειναι οτι δεν βρισκω πολλα POI , για να το "εμπλουτισω" λιγο , εχει κανεις σας τιποτα υποψιν περαv του poiplaza ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnnie Δημ. December 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2008 Ποια εκδοση ειναι συμβατη με το Ν96 παιδια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. December 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2008 Εκανες εγκατασταση καποια εκδοση και σου βγαζει προβλημα; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2008 Βάλε την 7.60.731 αλλά βάλτην στην μνήμη Ε, όχι στην κάρτα μνήμης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnnie Δημ. December 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2008 Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basildits Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Καπου ειδα κυκλοφορησε η καινουρια εκδοση στο γνωστο μαγαζι,εν αναμονη λοιπον!New Sygic Mcguider 2009 v7.7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Ελπίζω να δούμε αρκετές βελτιώσεις με την έλευση της νέας έκδοσης, και φυσικά, ακόμα καλύτερους χάρτες. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 το βρηκα και εγω,καποιες πρισσοτερες οδηγιες για την εγκατασταση του ειναι ευκολο να δοθουν εγκατεστησα το ν 7.7 αλλα δεν μου φορτωνει το χαρτη,ξερει κανεις γιατι; Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts