tommis Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 Eδω στην Ροδο δεν εχει διαφορες του λες την οδο και σε περνει λιγο παρακατω οπως και η 7,199 αλλα νομιζω πως αξιζει η αναβαθμισει εστω και ψυχολογικα:lol: Παράθεση TOMMIS RODOS ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XOTiC Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 Το μόνο πρόβλημα με την έκδοση 7.60.. και το νέο χάρτη που αντιμετώπισα ήταν ότι δεν πήρε τον κωδικό από το site με την πρώτη. Χρειάστηκε να το κλείσω και να το ανοίξω κάνα δυο φορές μέχρι να δεχτεί τον κωδικό. Τίποτα άλλο μέχρι στιγμής. το ιδιο κ σε μενα. νομιζα οτι δεν θα δουλεψει αλλα τελικα το πηρε με την 2η αφου βγηκα απο το προγ. κ ξαναμπηκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 Eδω στην Ροδο δεν εχει διαφορες του λες την οδο και σε περνει λιγο παρακατω οπως και η 7,199 αλλα νομιζω πως αξιζει η αναβαθμισει εστω και ψυχολογικα:lol: Μαλλον το προβλημα ειναι στον χαρτη και οχι στην εκδοση του sygic που χρησιμοποιεις :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basildits Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 Επιτελους !!!μετα απο πολλες προσπαθειες,καταφερα και δουλεψε σε μια αδεια σχετικα καρτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Έχω πρόβλημα στην αναζήτηση με τα ελληνικά. Αν η λέξη που βάζω περιλαμβάνει χαρακτήρες κοινούς με το λατινικό αλφάβητο δε μου εμφανίζει αποτελέσματα. Π.χ. αν βάλω Αθ... (για αθήνα) δε μου εμφανίζει τίποτα. Αν όμως βάλω Γι... για παράδειγμα μου βγάζει Γιαννιτσα κτλ. αν βάλω Για.. (δηλαδή προσθέσω το 'α' δε μου εμφανίζει τίποτα. Τα λατινικά εμφανίζονται bold ενώ οι ελληνικοί χαρακτήρες κανονικοί. Τα ελληνικά γράμματα που αναγνωρίζει είναι τα ακόλουθα: γ, δ, θ, ι, κ, λ, ξ, π, σ, φ, ψ, ω. Έχω το Nokia Ε71. Aν κάποιος μπορεί να βοηθήσει θα ήμουν ευγνώμων. Bezbozny. ΓΑρχικό μήνυμα από panaros παιδια για εναν φιλο που εχει νοκια ε71, δεν μπορει να γραψει ελληνικα με το qwerty πληκτρολογιο, παροτι ειναι επιλεγμενο στα πληκτρολογιο το ελληνικο, ο χαρτης με ελληνικους χαρακτηρες, το μενου κλπ. καμια λυση? Για δώσε του να δοκιμάσει να περάσει το παρακάτω αρχείο στον φάκελο Sygic και να το αντικαταστήσει με το ήδη υπάρχον αρχείο. Συνημμένα Αρχεία Settings.rar (1,9 KB, 13 εμφανίσεις) Δοκίμασα και το παραπάνω, αλλά όταν το βάζω στο φάκελο μετά το sygic δεν ανοίγει. Επίσης το άνοιξα κι έκανα copy paste στο αρχικό αρχείο το τελευταίο κομμάτι με τη γραμματοσειρά και πάλι το πρόβλημα παραμένει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basildits Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Εχει συναντηθει η εμφανιση του παρακατω με το που τρεχει το λογισμικο sygic:"H συσκευη σας εχει λιγοτερα απο 10,00ΜΒ ελευθερη μνημη.Καντε επανακκινηση της συσκευης σας για απελευθερωση μνημης η χρησιμοποιηστε περιφερειακους χαρτες."Μετα πατωντας ΟΚ ανοιγει κανονικα και εμφανιζεται ο χαρτης,σημειωνω δε οτι το εχω περασει το προγραμμα σε δυο διαφορετικες καρτες και εννοειται η τελευταια εκδοση!και στις δυο περιπτωσεις συμβαινει το ιδιο .Οι καρτες μνημης η μια εχει 500ΜΒ ελευθερη μνημη και η αλλη 200ΜΒ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Αυτό δεν το έχω συναντήσει ούτε με το Ε50 που έχει τραγικά μικρή μνήμη. Μάλλον αναφέρεται στην μνήμη ram και όχι τον ελεύθερο αποθηκευτικό χώρο. Όταν κάνεις επανεκκίνηση στην συσκευή σου, στο ξαναβγάζει ή τρέχει κανονικά; Ποιά συσκευή έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basildits Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Αυτό δεν το έχω συναντήσει ούτε με το Ε50 που έχει τραγικά μικρή μνήμη. Μάλλον αναφέρεται στην μνήμη ram και όχι τον ελεύθερο αποθηκευτικό χώρο. Όταν κάνεις επανεκκίνηση στην συσκευή σου, στο ξαναβγάζει ή τρέχει κανονικά; Ποιά συσκευή έχεις; Και στην επανακινηση το κανει!η δε μνημη του τηλεφωνου εχει 15ΜΒ ελευθερο χωρο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Ποια συσκευη εχεις? Στην θεση σου θα εκανα hard format και format στην καρτα μνημης και μετα θα ξαναδοκιμαζα. Μου φαινεται περιεργο αυτο που γινετε. Ισως να ειναι καποιο αρχειο που δημιουργει αυτο το προβλημα :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvala Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Εχει συναντηθει η εμφανιση του παρακατω με το που τρεχει το λογισμικο sygic:"H συσκευη σας εχει λιγοτερα απο 10,00ΜΒ ελευθερη μνημη.Καντε επανακκινηση της συσκευης σας για απελευθερωση μνημης η χρησιμοποιηστε περιφερειακους χαρτες."Μετα πατωντας ΟΚ ανοιγει κανονικα και εμφανιζεται ο χαρτης,σημειωνω δε οτι το εχω περασει το προγραμμα σε δυο διαφορετικες καρτες και εννοειται η τελευταια εκδοση!και στις δυο περιπτωσεις συμβαινει το ιδιο .Οι καρτες μνημης η μια εχει 500ΜΒ ελευθερη μνημη και η αλλη 200ΜΒ. Το έκανε σε μένα μετά την εγκατάσταση. Μόλις επανεκκίνησα το τηλέφωνο δεν ξαναεμφανίστηκε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basildits Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Ποια συσκευη εχεις? Στην θεση σου θα εκανα hard format και format στην καρτα μνημης και μετα θα ξαναδοκιμαζα. Μου φαινεται περιεργο αυτο που γινετε. Ισως να ειναι καποιο αρχειο που δημιουργει αυτο το προβλημα :) Η μια καρτα ειναι της nokia και εχει ελαχιστα προγραμματα,η αλλη συμφωνω εχει της παναγιας.....ομωσ επειδη δεν αναγνωριζε το license text η καθε καρτα εχει το δικο της.Η συσκευη ειναι 6110! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Έχει καταφέρει κανείς να χρησιμοποιήσει την τελευταία έκδοση με το nokia e71? Δεν μπορώ με τίποτα να λύσω το πρόβλημα με τη γραμματοσειρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Το Ε71 απ'ότι έχω καταλάβει έχει πρόβλημα με την κωδικοποίηση του qwerty. Αυτό φαίνεται και απο το πρόβλημα αναζήτησης στις επαφές. Δεν ξέρω αν μπορεί κάπως να λυθεί ωστε να μπορείς να κάνεις κανονικά αναζήτηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basildits Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Τελικα δοκιμασα και περασα σε αλλες δυο καρτες την νεα εκδοση αντιγραφωντας απο μια που ηδη το εχω περασμενο.Αποτελεσματα ενδιαφεροντα.¨πρωτον καθε καρτα απαιτει δικο της license text(και οι τεσσερεις καρτες το απαιτουσαν),δευτερον εξαφανιστηκε ως δια μαγειας το μυνημα για την απαιτουμενη μνημη των 10ΜΒ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Τελικα δοκιμασα και περασα σε αλλες δυο καρτες την νεα εκδοση αντιγραφωντας απο μια που ηδη το εχω περασμενο.Αποτελεσματα ενδιαφεροντα.¨πρωτον καθε καρτα απαιτει δικο της license text(και οι τεσσερεις καρτες το απαιτουσαν),δευτερον εξαφανιστηκε ως δια μαγειας το μυνημα για την απαιτουμενη μνημη των 10ΜΒ! Το πρώτο είναι γνωστό, αφού για να πάρεις τον κωδικό ξεκλειδώματος χρησιμοποιείς το card id της κάθε κάρτας Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basildits Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Το πρώτο είναι γνωστό, αφού για να πάρεις τον κωδικό ξεκλειδώματος χρησιμοποιείς το card id της κάθε κάρτας Η προηγουμενη εκδοση δεν το ειχε αυτο,αυτο μας το απαιτουσε η garmin και οχι η sygic! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
selemele Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Έρχομαι από την ενότητα του GARMIN και είπα να δοκιμάσω και αυτό... Με γρήγορα θα ήθελα να μάθω: 1. Ποια είναι η τελευταία έκδοση 2. Ποιος είναι ο τελευταίος χάρτης 3. Τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω για καλύτερη απόδοση κλπ 4. ΥΠάρχει κάποια ρύθμιση ώστε να μην υπάρχει περίπτωση να με χρεώσει (να με βάλει στο ιντενερνετ κλπ) Επίσης ότι άλλο θέλετε με λίγα λόγια πείτε μου :) ΥΓ Το να ψάξω κλπ, έχετε δίκιο αν το πείτε :Ρ απλά ζητάω μια γρήγορη βοήθεια για την αρχή :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 1. Ειναι η v7.60.731 2. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2537224#post2537224 3. Eγκατεστησε το sygic στην συσκευη σου και προσαρμοσε τις ρυθμισεις συμφωνα με τις δικες σου αναγκες. 4. Εαν απενεργοποιησεις το υποβοηθουμενο gps δεν θα χρεωνεσαι. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Λοιπόν για το Ε71 τελικά μου έδωσαν σε άλλο forum τη λύση η οποία δουλεύει. Originally Posted by akapelis try this tip: in "Drive/Symbian/settings.ini" change the "keyboard=autodetect" to "keyboard=cursor". After selecting Greek language you will see the virtual keyboard on the screen, but often (not always) it gives to me an error closing the application. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 To settings.ini που ειχες τι εγραφε? Στο δικο μου γραφει το παρακατω και δεν ειχα κανενα προβλημα μεχρι τωρα.. ; KEYBOARD = VISIBLE (normal), CURSOR (normal+arrows, small keyboard), INVISIBLE (dialog buttons), keyboard=invisible Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Το γράφει εδώ: ;Longitude in degrees: Zero is Greenwich + East, - West,+180 = -180 = International date line BrowseMapLong=+26.123 BrowseZoom=45000000 menuCursor=true keyboard=autodetect timezone=+01:00_a hasClock=true recommendedRam=10.0 routeComp=enable Όλο το αρχείο που έχω γράφει τα εξής: [Application] title=Sygic DRIVE name=Sygic version=704400 fps=20.0 voiceAlphanumeric=alphanumeric.pak voiceMenu=menu.pak voiceNavigation=navigation.pak swVersion=7.60731 topMost=true splash=visualfun [Default] com=autodetect antialias=false poiVisible=false firstInfo=true [settings] ;if you dont want to show safety message box at the start showSafetyMsg=true ResourcePath=\..\..\Res ; Path to folder with maps MapPath=\..\..\maps language=English.lang languageAsk=true voice=English voiceAsk=true unit=kilometer unitAsk=true time=europe timeAsk=true coords=degrees coordsAsk=true keybType=QWERTY keybTypeAsk=false disableUnKeys=true disableUnKeysAsk=false map=Europe.mlm mapAsk=false ;Latitude in deggrees: Zero = Equator, +90 = North Pole, -90 South Pole BrowseMapLat=+44.40 ;Longitude in degrees: Zero is Greenwich + East, - West,+180 = -180 = International date line BrowseMapLong=+26.123 BrowseZoom=45000000 menuCursor=true keyboard=autodetect timezone=+01:00_a hasClock=true recommendedRam=10.0 routeComp=enable Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basildits Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Δυο παρατηρησεις απο την χρηση του εν λογω προγραμματος,στο τηλεφωνο μου παντα. Αφου τρεξω το προγραμμα,απενεργοποιηται το Kaspersky και αν η μνημη της συσκευης ειναι κατω απο τα 10ΜΒ τοτε εμφανιζεται το γνωστο σε μενα τουλαχιστον(απορω που το εμφανιζε και με 15ΜΒ ελευθερη μνημη,ευτυχως οχι πλεον "H συσκευη σας εχει λιγοτερα απο 10,00ΜΒ ελευθερη μνημη.Καντε επανακκινηση της συσκευης σας για απελευθερωση μνημης η χρησιμοποιηστε περιφερειακους χαρτες." Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 εμενα οσο το εχω δουλεψει το προγραμμα μια χαρα δουλευει με εξαιρεση ενα στενακι στα ιλισια που δε το ειχε? ρε παιδια τωρα που δεν υπαρχει φακελος sygic που ειναι οι εικονες για να τις κανω hidden na mh φαινονται στηνεκθεση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
selemele Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Παιδιά ίσως σας φανεί λίγο ηλίθια η ερώτηση... Τον κωδικό από το http://3ppc.net/sygicgen.php που τον βάζω???!?!?!?!??? (δεκτές μόνο σεμνές απαντήσεις :Ρ) Βασικά κατέβασα την 7.199 την πέρασα αλλά δεν βρίσκει ουτε gps ούτε χάρτες όταν το ανοίγω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basildits Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Παιδιά ίσως σας φανεί λίγο ηλίθια η ερώτηση... Τον κωδικό από το http://3ppc.net/sygicgen.php που τον βάζω???!?!?!?!??? (δεκτές μόνο σεμνές απαντήσεις :Ρ) Βασικά κατέβασα την 7.199 την πέρασα αλλά δεν βρίσκει ουτε gps ούτε χάρτες όταν το ανοίγω... Εχεις ενα ξεχωριστο φακελλο ονομαζεται MAPS ,εκει βαλτο στη θεσητου license text για οτι αλλο εδω ειμαστε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts