Jump to content

[S60 3rd Edition] Sygic GPS Navigator Mobile

ibiza2003
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

thanx, δουλευει μια χαρα:)

Αν δεις κάποια στιγμή οτι κάποιο σύμβολο ή γραμμά (Ελληνικό ή Αγγλικό) δεν είναι στο σωστό πλήκτρο, άνοιξε το αρχείο στον υπολογιστή και κάτω κάτω, εκεί που ορίζεις τι γράμμα αντιστοιχεί σε κάθε πλήκτρο, το αλλάζεις και βάζεις το σωστό.

Το αρχείο αυτό το είχα δημιουργήσει αρχικά αποκλειστικά για το Ε90, αλλά επειδή αλλάζω συνέχεια την κάρτα μνήμης μου και την βάζω σε διάφορα S60, το τροποποίησα ωστε να κάνει σε όλα τα S60.

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αν δεις κάποια στιγμή οτι κάποιο σύμβολο ή γραμμά (Ελληνικό ή Αγγλικό) δεν είναι στο σωστό πλήκτρο, άνοιξε το αρχείο στον υπολογιστή και κάτω κάτω, εκεί που ορίζεις τι γράμμα αντιστοιχεί σε κάθε πλήκτρο, το αλλάζεις και βάζεις το σωστό.

Το αρχείο αυτό το είχα δημιουργήσει αρχικά αποκλειστικά για το Ε90, αλλά επειδή αλλάζω συνέχεια την κάρτα μνήμης μου και την βάζω σε διάφορα S60, το τροποποίησα ωστε να κάνει σε όλα τα S60.

ναι το ειδα. ηδη εχω βαλει στο ρ το1, τ2, υ3 κ.ο.κ. κανω συγκριση με sygic for ppc (me htc cruise) και sygic for symbian (με το ε71 ενος φιλου) να δω διαφορες σε υπολογισμο διαδρομής κλπ.

thanx again:)

Ρε παιδιά τί γίνεται, ο καθένας έχει και άλλη έκδοση του προγράμματος;

Που την βρήκες αυτή την έκδοση;

Αυτή που πέρασα εγώ (7.52 build 514) δε τη κατέβασα από xxxxxxxxxxxxx αλλά από torrent

Το Sygic (περασμένο σε Ν78), έχει μια αρκετά μεγάλη απόκλιση καθώς, ενώ μένω Τριανταφυλλοπούλου και Αμφιαράου, με βγάζει στην μέση απ'το διπλανό στενό. Είναι μια απόκλιση κοντά στα 50 μέτρα.

Το τσέκαρα στο δικό μου σε μερικά σημεία και δε μου βγάζει απόκλιση, τουλάχιστον αντιληπτή

Μένει τώρα να το τσεκάρω και εν κινήσει σε πλοήγηση

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

http://imageshack.gr/files/qrkyiej8t22b43dbeuyv.jpghttp://imageshack.gr/files/oqb0559rt213wtq7i605.jpghttp://imageshack.gr/files/nj5q13s9q5zbcw6nzb7s.jpghttp://imageshack.gr/files/jf0tzj1dpyjrmegm7z9q.jpghttp://imageshack.gr/files/5iay75xh0m4sw0sj1iv5.jpg

Μερικά ακόμα screenshots της εφαρμογής για να συγκρίνουμε τις εκδόσεις,πάντως η γραμματοσειρα είναι ψιλομικρή,απενεργοποίησα το αυτόματο zoom in/out και έτσι πλησιάζω όσο θέλω και μένει εκεί.

Σε πλοήγηση που έκανα σε σημείο ενδιαφέροντος πήγε πολύ γρήγορα και ο υπολογισμός και ο επανυπολογισμός διαδρομής.

Σε τελική ανάλυση λοιπόν καταλήγω πως θα το προτιμούσα και έναντι του Garmin διότι δεν είναι τόσο βαρύ.

Σε μια σύγκριση που είχα κάνει παλιότερα με το Garmin, είχα καταλήξει οτι το Sygic είναι πολύ πιο ενεργοβόρο. Αυτό βέβαια με την έκδοση 7.199. Και απο ότι είδα, μάλλον με την 7.199 θα μείνω προς το παρόν.

Αν κάποιος χρησιμοποιεί ή πρόκειται, την 7.52 και έχει περασμένο στο κινητό του και το Garmin (στο Ν78 μου, δυστυχώς, δεν μπορώ να το περάσω), ας κάνει ένα συγκριτικό να δούμε αν το Sygic έχει βελτιωθεί στον συγκεκριμένο τομέα.

Μπορεί να μην αποτελεί τον καθοριστικό παράγοντα αξιολόγησης ενός συστήματος πλοήγησης, αλλά, παραμένει βασικότατο στοιχείο. Θυμάμαι, όταν έκανα πλοήγηση με το 7.199 στο Ε90, μετά απο 1,5 ώρα μου είχε αδειάσει σχεδόν όλη η μπαταρία, πράγμα απαράδεκτο.

Μερικά screenshots κι από μένα

http://www.imageshack.gr/files/4ahcoj1ot39gk30saksl.jpghttp://www.imageshack.gr/files/ykvqp681ioh8qa05d535.jpghttp://www.imageshack.gr/files/77by9q6zvz4ytapb1eoq.jpg

http://www.imageshack.gr/files/peojowj1b6hcdx83c91p.jpghttp://www.imageshack.gr/files/12nqan59r0nxsk6w4px0.jpghttp://www.imageshack.gr/files/8jvtmea3gfhvxv6c7ljt.jpg

Παρατηρώ ότι η δικιά μου έκδοση γράφει Sygic και όχι Mcguider όπως του φίλου rostropol (ίσως επειδή είναι beta; )

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

Μερικά screenshots κι από μένα

Παρατηρώ ότι η δικιά μου έκδοση γράφει Sygic και όχι Mcguider όπως του φίλου rostropol

Παρόλο που η δικιά μου έκδοση έχει μεγαλύτερο νούμερο, η δικιά σου πρέπει να είναι η νεότερη.

mirrorofsorrow -> 7.52

rostropol -> 7.50408

dmarccos -> 7.50514

Αν μπορείς, ανέβασε κάπου την έκδοση που έχεις και πόσταρε το λινκ στο γνωστό θέμα στο xxxxxxxxxxx.

Και στην δικιά μου έκδοση το εικονίδιο της εφαρμογής ονομάζεται McGuider

Eγω εχω την ιδια με του @rostropol, νομιζω οτι και οι 3 version δεν θα εχουν σημαντικες διαφορες μεταξυ τους..
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Αν μπορείς, ανέβασε κάπου την έκδοση που έχεις και πόσταρε το λινκ στο γνωστό θέμα στο xxxxxxxxxx.

Μόλις ανέβηκε :secret:

Eγω εχω την ιδια με του @rostropol, νομιζω οτι και οι 3 version δεν θα εχουν σημαντικες διαφορες μεταξυ τους..

Αυτό νομίζω κι εγώ

Είναι κάποια από τις 3 εκδόσεις που όσον αφορά τη φωτεινότητα του Ν82 συμπεριφέρεται όπως η 7.199??? :confused:
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Υπάρχει και η 7.50.529 στο xxxxxxxxxxxxx,την έβαλα επίσης και παίζει με τον νέο χάρτη,τι να πώ-μπλέκεσαι με τόσες εκδόσεις,φάινεται οι μ@*@κες εκεί στην Sygic λένε κάθε πρωϊ ο ένας στον άλλο "Μάγκες,σήμερα τι κάνουμε για να βγει η μέρα μια που βαριόμαστε ? Πετάγεται ο πιο μ@*@κας και λέει "το βρήκα,δε βγάζουμε καμμία καινούργια έκδοση του Drive,ή McGuider ή..... για να απασχολούμαστε κιόλας ??:lol::lol::lol::lol:

Είναι κάποια από τις 3 εκδόσεις που όσον αφορά τη φωτεινότητα του Ν82 συμπεριφέρεται όπως η 7.199??? :confused:

Ολες έτσι συμπεριφέρονται,το'χουν βάλει σκοπό να κάψουν τα ledάκια της οθόνης με την ένταση του φωτός στα ύψη:lol:

Η version που ανεβασε ο @dmarccos ειναι η 7.52.514beta την κατεβασα αλλα θα περιμενω να βγει η κανονικη και με την 7.50408 δεν φαινεται να υπαρχει καποιο προβλημα :)
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Υπάρχει και η 7.50.529 στο xxxxxxxxxxxxx,την έβαλα επίσης και παίζει με τον νέο χάρτη,τι να πώ-μπλέκεσαι με τόσες εκδόσεις,φάινεται οι μ@*@κες εκεί στην Sygic λένε κάθε πρωϊ ο ένας στον άλλο "Μάγκες,σήμερα τι κάνουμε για να βγει η μέρα μια που βαριόμαστε ? Πετάγεται ο πιο μ@*@κας και λέει "το βρήκα,δε βγάζουμε καμμία καινούργια έκδοση του Drive,ή McGuider ή..... για να απασχολούμαστε κιόλας ?

Μια χαρά. Να υπάρχει ποικιλία. Να μην έχουμε όλοι την ίδια έκδοση.

Την άλλη βδομάδα που θα βγεί και άλλη έκδοση, να συνενοηθούμε μη την βάλουμε όλοι και καταστρέψουμε την ποικιλία αυτή. :lol: :lol:

Την 7.50.529 την έχει περάσει κανείς;

Η version που ανεβασε ο @dmarccos ειναι η 7.52.514beta την κατεβασα αλλα θα περιμενω να βγει η κανονικη και με την 7.50408 δεν φαινεται να υπαρχει καποιο προβλημα :)

Βασικά, με καμία απο τις εκδόσεις που έχουμε δεν πρέπει να υπάρχει πρόβλημα. Εννοώ τις εκδόσεις 7.50+

Την 7.50.529 την έχει περάσει κανείς;

Την αναζητώ για να τη περάσω αλλά ακόμα δε τη βρήκα για S60 :(

Υπάρχει και η 7.50.529 στο xxxxxxxxxxxx,την έβαλα επίσης και παίζει με τον νέο χάρτη,τι να πώ-μπλέκεσαι με τόσες εκδόσεις,φάινεται οι μ@*@κες εκεί στην Sygic λένε κάθε πρωϊ ο ένας στον άλλο "Μάγκες,σήμερα τι κάνουμε για να βγει η μέρα μια που βαριόμαστε ? Πετάγεται ο πιο μ@*@κας και λέει "το βρήκα,δε βγάζουμε καμμία καινούργια έκδοση του Drive,ή McGuider ή..... για να απασχολούμαστε κιόλας ??

Τώρα που το σκέφτομαι μπορεί απλά να αλλάζουν την έκδοση στο settings.ini :D:D

Nα πω και γω την ταπεινή μου γνώμη????

Από ότι γνωρίζω η CREATIVΕ IMAGE θα βγάλει όπου ν΄ ναι

official realse για Ελλάδα.

Άρα μην αγνώνεστε μόλις την πάρω από τον κολλητό μου (ε ρε μέσα που διαθέτω)

ακόμα και beta version, θα την ανεβάσω στο rapidshare.

Πιστεύω σε καμιά 10ριά μέρες να την έχω.

ΥΠΟΜΟΝΗ!!!

Την αναζητώ για να τη περάσω αλλά ακόμα δε τη βρήκα για S60 :(

Δε βρήκα τη 529 αλλά βρήκα τη 630:confused:

Τη κατέβασα αλλά λέω να μη τη περάσω ακόμα..

Είναι κάποια από τις 3 εκδόσεις που όσον αφορά τη φωτεινότητα του Ν82 συμπεριφέρεται όπως η 7.199???

Ολες έτσι συμπεριφέρονται,το'χουν βάλει σκοπό να κάψουν τα ledάκια της οθόνης με την ένταση του φωτός στα ύψη

Όταν αφήνετε το πρόγραμμα να τρέχει στο background η φωτεινότητα του Ν82 επανέρχεται στο αρχικό επίπεδο; εμένα αυτό κάνει

μόνο όταν είμαι μέσα στο πρόγραμμα είναι στο φουλ

αν θυμάμαι καλά στην έκδοση 7.199 έμενε στο φουλ μέχρι να κλείσεις εντελώς το πρόγραμμα

**Και κάτι ακόμα, όποιος θέλει να εμφανίζεται η αρχική οθόνη με το λογότυπο mcguider και όχι με το sygic αρκεί να προσθέσει μια γραμμή στο settings.ini κάτω από το [Application] και να γράψει splash=mcguider

Nα πω και γω την ταπεινή μου γνώμη????

Από ότι γνωρίζω η CREATIVΕ IMAGE θα βγάλει όπου ν΄ ναι

official realse για Ελλάδα.

Άρα μην αγνώνεστε μόλις την πάρω από τον κολλητό μου (ε ρε μέσα που διαθέτω)

ακόμα και beta version, θα την ανεβάσω στο rapidshare.

Πιστεύω σε καμιά 10ριά μέρες να την έχω.

ΥΠΟΜΟΝΗ!!!

Έχω την εντύπωση οτι και ο χάρτης που μας έδωσες της CREATIVΕ IMAGE αλλά είναι έκδοση του 2007 και έεχει υποστεί update.

Αν κάνω λάθος, διόρθωσέ με.

Το καλό πάντως είναι οτι βλέπω κίνηση. Συνέχεια κυκλοφορούν νέοι χάρτες (άλλο που οι περισσότεροι δεν μας ικανοποιούν) και εκδόσεις της εφαρμογής.

Δε βρήκα τη 529 αλλά βρήκα τη 630:confused:

Τη κατέβασα αλλά λέω να μη τη περάσω ακόμα.

Που την βρήκες; Στο xxxxxxxxxxxxxxx

Που την βρήκες; Στο xxxxxxxxxxxxx;

Σε άλλο αντίστοιχο forum

Check your pm :secret:

Ρε παιδιά κανένας απο σας δοκίμασε να περάσει τα POIS από το παλιό Sygic στο McGuider;

Υπάρχει κανένας τρόπος ή πρέπει να περιμένουμε;

Σας ευχαριστώ!

Είμαι και γω ένας Freemuser...

**Και κάτι ακόμα, όποιος θέλει να εμφανίζεται η αρχική οθόνη με το λογότυπο mcguider και όχι με το sygic αρκεί να προσθέσει μια γραμμή στο settings.ini κάτω από το [Application] και να γράψει splash=mcguider

Δηλαδή οι υπεύθυνοι του Sygic αλλάζουν μια γραμμή στα settings και λένε.. Μπράβο αυτό είναι καινούργια έκδοση της εφαρμογής!!!:p:lol:

Εγώ πάντως θα προτιμήσω την έκδοση 7.19 με τον Q3 χάρτη που μου φαίνεται πιο καλός και θα κάνω υπομονή μέχρι την κυκλοφορία της creative image που ανέφερε ο Κώστας

iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold...

Πριν περάσω την έκδοση 7.52630, κάθησα και την σύγκρινα με την 7.52409 και παρατήρησα μεγάλες διαφορές. Καταρχήν, απο την 7.52630 λοίπουν οι ελληνικές φωνητικές οδηγίες και γενικά ο φάκελος Res που έχει αυτού του είδους τα αρχεία (γλώσσες, φων. οδηγίες κτλ) έχει μέγεθος μόλις 12,5ΜΒ ενώ ο αντίστοιχος της 7..52409 44,1ΜΒ.

Έτσι, το μέγεθος των 2 εκδόσεων είναι 55,1ΜΒ για την 409 και 16,3ΜΒ για την 630, ενώ η απλή (και μάλλον παλιότερη 7.52), που έχω ήδη περασμένη στο κινητό μου, είναι 69ΜΒ.

Οι διαφορές αυτές οφείλονται στα περιεχόμενα των φακέλων Res, αλλά μιας και δεν έχω και τρελή όρεξη να βγάζω και να βάζω συνέχεια διαφορετικές εκδόσεις και να κάνω δοκιμές, λέω να κάτσω με την απλή 7.52 στο ένα κινητό και 7.199 στο άλλο.

Ελπίζω όταν βγεί ο νέος χάρτης της Creative Image, να είναι ο καλύτερος που έχουμε δει και να καταργήσουμε εντελώς την 7.199.

Εγώ πάντως θα προτιμήσω την έκδοση 7.19 με τον Q3 χάρτη που μου φαίνεται πιο καλός και θα κάνω υπομονή μέχρι την κυκλοφορία της creative image που ανέφερε ο Κώστας

Εγώ πάλι έχω την εντύπωση πως ο χάρτης αυτός είναι καλύτερος από τον Q3 που είχα.. Και σε εμφάνιση και σε κάλυψη (τουλάχιστον στα μέρη μου)

Εγώ πάλι έχω την εντύπωση πως ο χάρτης αυτός είναι καλύτερος από τον Q3 που είχα.. Και σε εμφάνιση και σε κάλυψη (τουλάχιστον στα μέρη μου)

Στον τελευταίο αναφέρεσαι που είναι συμβατός με την έκδοση 7.52;

Αθήνα δεν βρήκα διαφορές, αλλά επαρχία που κοίταξα, και συγκεκριμένα κάποια χωριά στην Λαμία που τα ξέρω, ο Q3 της 7.199 ήταν πολύ πιο αναλυτικός. Και όπως ξαναείπα, κάνοντας απλά αναζήτηση, ο Q3 τα πήγαινε καλύτερα.

Τι μέγεθός τους επίσης έχει μια μικρή διαφορά.

Για 7.52 50,7ΜΒ

Για 7.199 58,7ΜΒ

Ναι αυτόν εννοώ, μ' αρέσουν περισσότερο οι καινούριες εκδόσεις και του προγράμματος και του χάρτη (είναι και αρκετά πιο γρήγορες)

Βέβαια γούστα είναι αυτά..

**Αν θυμάμαι καλά ο χάρτης Q3 είχε στο φάκελο GRC αρκετά upi αρχεία με κατηγορίες POI, ενώ ο καινούριος δεν τα έχει,

μπορούμε άραγε να τα βάλουμε; θα το δοκιμάσω (edit: μπααα, τίποτα δεν έγινε)

Όλα μαζί τα upi αρχεία έχουν μέγεθος 1,3ΜΒ και δεν είναι σίγουρα αυτά που κάνουν την διαφορά. Ο ίδιος ο χάρτης, πρέπει να είναι πιο αναλυτικός παο αυτόν της 7.52.

Δυστυχώς δεν μπορώ να δοκιμάσω τον νέο χάρτη με την 7.52 για να δω πως συμπεριφέρεται κατά την πλοήγηση. Το έχει δουλέψει κανένας;