dnik69 Δημ. May 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2008 Δοκίμασε να πατήσεις εναλλακτική διαδρομή μήπως και στην αλλάξει. πάντως όταν επιλέξεις την ταχύτερη διαδρομή σημαίνει να σε πάει απο κεί που είναι οι εθνικές οδοί που σημαίνει οτι μπορεί να τρέξει πιο πολύ το αμάξι!! Αυτό μπορεί να σημαίνει βέβαια οτι κάνεις και κύκλους για τον προορισμό σου Παράθεση iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinmaths Δημ. May 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2008 Δοκίμασε να πατήσεις εναλλακτική διαδρομή μήπως και στην αλλάξει. πάντως όταν επιλέξεις την ταχύτερη διαδρομή σημαίνει να σε πάει απο κεί που είναι οι εθνικές οδοί που σημαίνει οτι μπορεί να τρέξει πιο πολύ το αμάξι!! Αυτό μπορεί να σημαίνει βέβαια οτι κάνεις και κύκλους για τον προορισμό σου Καλά, στην εναλλακτική με πάει από Θεσσαλονίκη! Καηκαμε... :D Περίεργο πάντως που δε βγάζει από Αντίριο καθόλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostad2000 Δημ. May 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2008 Έχω τον NaviGreece Q2 2008. Δε νομίζω πως φταίει αυτό. Το τσέκαρες εσύ να δεις από που σε πάει? Εμένα δεν μου το κάνει. Κάτι έχεις κάνει λάθος με τις ρυθμίσεις. Εα΄ν δεν βγάλεις άκρη δοκίμασε να βάλεις ενδιάμεσο προορισμό την Πάτρα και τελικό τα Ιωάννινα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik69 Δημ. May 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2008 Σωστός ο kostasd2000 για δοκίμασετο και πές μας Παράθεση iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinmaths Δημ. May 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2008 Εμένα δεν μου το κάνει. Κάτι έχεις κάνει λάθος με τις ρυθμίσεις. Εα΄ν δεν βγάλεις άκρη δοκίμασε να βάλεις ενδιάμεσο προορισμό την Πάτρα και τελικό τα Ιωάννινα. Φίλε @dnik69 και @kostad200 το θέμα είναι να ζητάς μια διαδρομή, γιατί δεν ξέρεις πως να πας, και να σε κατευθύνει στη σωστή. Όχι να το κατευθύνεις εσύ. :rolleyes: Παρόλα αυτά, δεν αλλάζει κάτι δυστυχώς. Βάζω προορισμό Ιωάννινα από το σπίτι μου που είναι κέντρο Αθήνα. Αν θέλω να αποφύγω Δακτύλιο και Διόδια, βάζω όχι και επίσης βάζω ταχύτερη διαδρομή. Το αποτέλεσμα όπως προανέφερα είναι το ίδιο. Δηλαδή εσάς με τις ίδιες επιλογές σας πηγαίνει από Αντίριο? Από την άλλη πάλι, αν βάλω να με πάει από Αντίριο, στο σημείο της Αμφιλοχίας με πάει από αριστερά του Αμβρακικού κόλπου, δηλαδή από Άκτιο και όχι από δεξιά του που πάει όλος ο λογικός κόσμος εδώ και χρόνια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxegonos Δημ. May 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2008 Καλημερα κ απο εμενα. Ειδα πως βγηκε έκδοση Navi.2008.02 , εχω το sygic7.0 89 D , απο όσα διάβασα ειναι συμβατός με αυτη την έκδοση. Αξιζει ομως να τον περάσω η οι διαφορές ειναι ελάχιστες εως καθόλου? Αν μπορει καποιος ας μου στειλει ενα λίνκ γιατι το παλιο που εχω για το φακελο του αριστοτέλη δεν λειτουργεί. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostad2000 Δημ. May 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2008 Καλημέρα και από μένα. Δεν ξέρω ποιό χάρτη χρησιμοποιείς αλλά ο NaviGreece.2008.02 έχει τεράστιες διαφορές σε σχέση με τον 01 και ιδαίτερα στην ΘΕσσαλονίκη. Αξίζει να αναβαθμίεις το χάρτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexyari Δημ. June 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2008 Καλημερα σε ολους και παλι, φιλε ibiza, θα ηταν ευκολο εσυ ή καποιος αλλος να μου στειλει με pm πληροφοριες για το που μπορω να βρω την εκδοση Q2, γιατι οσο κι αν εψαξα δεν τη βρηκα??? Ευχαριστω εκ των προτερων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. June 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2008 Eαν εψαχνες και στο xxxxxxxxxxxxx θα το ειχες βρει. Μολις τον ειδα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexyari Δημ. June 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2008 Φιλε gianpithio, καλημερα... Αν αυτο το θεωρεις βοηθεια, σε ευχαριστω πολυ!! Αν ηξερα αγγλικα και μπορουσα, θα ειχα ηδη ψαξει στο xxxxxxxxxxx, να εισαι σιγουρος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. June 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2008 Φιλε gianpithio, καλημερα... Αν αυτο το θεωρεις βοηθεια, σε ευχαριστω πολυ!! Αν ηξερα αγγλικα και μπορουσα, θα ειχα ηδη ψαξει στο xxxxxxxxxxxxx, να εισαι σιγουρος... Καλημερα Δεν εισαι ο μονος που δεν γνωριζει αγγλικα . Ορεξη και χρονο να εχεις να ψαξεις .. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza2003 Δημ. June 7, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2008 NaviGreece 2008.03 Τα στατιστικά της βάσης ικανοποιούν πλέον και τους πιό απαιτητικούς χρήστες αφού για πρώτη φορά μία βάση ξεπερνά τα 300.00 πλοηγήσιμα χιλιόμετρα και τις 600 πόλεις. Η νέα βάση NaviGreece 2008.03 περιλαμβάνει: 1) 302.000 χλμ. πλοηγήσιμου οδικού δικτύου, 2) 635 Δήμοι και Κοινότητες 3) 280 πόλεις με πλήρη κυκλοφοριακά δεδομένα (αρίθμηση, - μονοδρομήσεις - ονοματολογία), 3) Αναλυτική πλοήγηση σε 13.400 πόλεις, χωριά και οικισμούς, 4) Πάνω από 100.000 σημεία ενδιαφέροντος. 5) Πλήρη κάλυψη (>97%) για 27 νομούς της Ελλάδας και για όλα τα Ελληνικά νησιά, 6) Πάνω από 68% της συνολικής οδικής κάλυψης της Ελλάδας, 7) Γεωγραφική κάλυψη του 97,5% του πληθυσμού της. 8) Off road διαδρομές σε 17 νομούς. Παράθεση CAR MULTIMEDIA- Built in GPS for VOLKSWAGEN- WIN CE 5-KINGSTON SDHC 4GB-IGO V 8.3,- AMIGO, MIOMAP 8,DESTINATOR 8-7-6.1,SYGIC MOBILE,DRIVE ME,POLNAV,ROUTE 66,GARMIN ,TOMTOM V 7,NAVIMATE XTREME,GINIUS DRIVE,NDRIVE,AUTOMAPA,NAVIGON V 7.4.2(BUILD 802),POCKET NAVIGATOR 9 http://i432.photobucket.com/albums/qq41/vwgolfi5/th_Multi-1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. June 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2008 Nα σε καλα φιλε μου για τα ωραια νεα.. :) Yπαρχει περιπτωση ο νεος χαρτης να τρεχει με της νεωτερες version του Sygic? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billx Δημ. June 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2008 Σε ποιά έκδοση τρέχει ?? Φαίνεται ότι έχει σημαντική πληρότητα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. June 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2008 Λογικα θα τρεχει σε αυτην που αναγραφεται στον τιτλο του θεματος οπως και οι προηγουμενες version :) Ελπιζω να τρεχει και στης νεωτερες version του Sygic αν και δεν νομιζω πως η απαντηση που θα παρω θα ειναι αρνητικη :( Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommis Δημ. June 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2008 :confused:Την εχει δοκιμαση κανεις? Παράθεση TOMMIS RODOS ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. June 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2008 Αν λες για τον καινουριο χαρτη οχι ακομη.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iraklis_ Δημ. June 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2008 Παιδιά γειά σας.Εχουν βγεί χάρτες της Κύπρου για το sygic? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. June 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 Καλησπερα! Είμαι κάτοχος του Rye 4306 το οποίο φορούσε το Sygic drive πανω του. Να θεωρήσω ότι θα έχω δικαίωμα να αναβαθμιστώ στον νέο χάρτη? Και αν ναι πότε να το περιμενω και που θα μπορώ να το βρω? Ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 Καλησπερα! Είμαι κάτοχος του Rye 4306 το οποίο φορούσε το Sygic drive πανω του. Να θεωρήσω ότι θα έχω δικαίωμα να αναβαθμιστώ στον νέο χάρτη? Και αν ναι πότε να το περιμενω και που θα μπορώ να το βρω? Ευχαριστώ!! Η συσκευή στην οποία αναφέρεσαι τρέχει Windows CE 4.2. Εδώ συζητούμε για την έκδοση του Sygic για συσκευές που τρέχουν Symbian OS 3rd Edition. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza2003 Δημ. June 8, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 .[/Q3] e e e erxete....:D Παράθεση CAR MULTIMEDIA- Built in GPS for VOLKSWAGEN- WIN CE 5-KINGSTON SDHC 4GB-IGO V 8.3,- AMIGO, MIOMAP 8,DESTINATOR 8-7-6.1,SYGIC MOBILE,DRIVE ME,POLNAV,ROUTE 66,GARMIN ,TOMTOM V 7,NAVIMATE XTREME,GINIUS DRIVE,NDRIVE,AUTOMAPA,NAVIGON V 7.4.2(BUILD 802),POCKET NAVIGATOR 9 http://i432.photobucket.com/albums/qq41/vwgolfi5/th_Multi-1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik69 Δημ. June 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 πο πο ποοοοτε???? :) Παράθεση iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Balantis7 Δημ. June 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 Δώσε πράμα στον λαό!!!:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. June 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 Ibiza φιλε γεμισε ο χωρος των pm σου. Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 paidia mpas kai anevike o xartis sta gnwsta magazakia??? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts