ProSymbian Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 Ρε παιδιά τι έγινε το ποστ στο ρώσικο site; Το σβύσανε; Ύπαρχει κανένας άλλος τρόπος να το κάνουμε ενεργοποίηση το Sygic; Παράθεση Είμαι και γω ένας Freemuser... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 Δοκίμασε αυτό το λινκ. http://3ppc.net/forum/showthread.php?t=5084 Κάναν εκκαθάριση στο θέμα και άλλαξαν τα λίνκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ProSymbian Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 Δοκίμασε αυτό το λινκ. http://3ppc.net/forum/showthread.php?t=5084 Κάναν εκκαθάριση στο θέμα και άλλαξαν τα λίνκ. Σε ευχαριστώ φίλε να σαι καλα! Παράθεση Είμαι και γω ένας Freemuser... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik69 Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 Όχι αναγκαστικά στα ξένα φόρουμ. Ετοιμάζονται λίνκ. ;) Ωραίος!!! Μπράβο για την προσπάθεια πάντως Παράθεση iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ant0nhs Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 Ρε παιδιά πάω να κάνω upload το αρχείο .csr αλλα μου λέει Your request has failed ,επειδή δεν έχω publisher ID..τι πρέπει να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik69 Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 προς το παρόν δεν γίνεται ούτε αν γράφτηκες. Πρέπει να έχεις publisher ID. Κοίτα εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2254600#post2254600 Παράθεση iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ant0nhs Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 Παιδιά να ρωτήσω κάτι,για να πάρουμε κωδικό απο το ρωσικό site πρέπει να κάνουμε post αυτό: Program: Sygic drive Symbian (Series 60 3rd edition) Phone: Nokia xxx Nickname: xxxxxxx ID: xxxxxxx Όπου ID τι βάζω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 Προφανώς γράφτηκες, έτσι; Όπου xxxx βάζεις αντίστοιχα το μοντέλο του κινητού σου, το όνομα που δήλωσες στην εγγραφή και το ID που σου δίνει η εφαρμογή. Στο πρώτο ποστ έχω γράψει: Ανοίγουμε την εφαρμογή και πηγαίνουμε στις ρυθμίσεις. Επιλέγουμε το μενού «Σχετικά με το Sygic». Στην οθόνη που θα δούμε θα αναφέρεται ένας κωδικός ως device code. Αυτό θα είναι το ID της συσκευής μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ant0nhs Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 Τέλεια,το έκανα πόστ! Ευχαριστώ!!! ΑΑ τώρα που θα ξέρω πότε θα μου απαντήσουν?θα μου έρθει πμ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 Αύριο το πρωί θα σου έχουν απαντήσει. :) Κυκλοφόρησε νέα έκδοση της εφαρμογής. Sygic Mobile Version 7.52 Δόθηκε απο τους γνωστούς μας ρώσσους. Επίσης, ποσταρήστηκαν τα λινκ στο xxxxxxxxxxxx μαζί με νέους χάρτες με την ονομασία 2008.Q1 maps. Μόλις περάσω την νέα αυτή έκδοση θα ενημερώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik69 Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 Ενημέρωσε μας και αν ισχύει ο κωδικός που είχαμε απο τους ρώσους στο καινούργιο Sygic Παράθεση iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 Ενημέρωσε μας και αν ισχύει ο κωδικός που είχαμε απο τους ρώσους στο καινούργιο Sygic Ισχύει. Διέγραψα όλα τα αρχεία απο την κάρτα μνήμης, πέρασα τα νέα, μου ζήτησε κωδικό ενεργοποίησης, έβαλα τον ίδιο και τον δέχτηκε. Την πρώτη φορά μου έτρεξε κανονικά η εφαρμογή και συνδέθηκε με το BT GPS μου. Με πέταξε όμως έξω και τώρα δεν μπορώ να την ξανανοίξω. Μου βγάζει KERN-EXEC 3 και κλείνει κατευθείαν. Θα κάνω φορμάτ την κάρτα μνήμης και θα ξαναδοκιμάσω μήπως έχει μείνει κανένα σκουπιδάκι απο την προηγούμενη έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik69 Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 εμένα πάντως δεν ξεκινάει καθόλου!!! Μου βγάζει το παραπάνω μήνυμα! Έβαλα όλον τον φάκελο στην κάρτα μνήμης και έκανα εγκατάσταση το sis. Και στο φάκελο maps τους χάρτες. Έτσι? Παράθεση iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 Δοκίμασα διάφορους τρόπους. Φόρμαρα την κάρτα, πέρασα την εφαρμογή στην κάρτα, στο τηλέφωνο, πάντα όμως μου βγάζει KERN-EXEC 3 και με πετάει έξω. Μέχρι στιγμής, δεν το έχεο δοκιμάσει κανένας. Ούτε και αυτός που το πόσταρε. Ίσως υπάρχει πρόβλημα με καποιο απο τα αρχεία στον φάκελο. Ελπίζω να διοριωθεί. Πάντως, με μια πρώτη ματιά, όσο η εφαρμογή μου έμεινε ανοιχτή την πρώτη φορά, είδα νέα εικονίδια και μερικά με άλλη ονομασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik69 Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 εγώ εγκαταλείπω για σήμερα!!! χωρίς αποτέλεσμα! Αύριο πρωί ξεκινάει νέα προσπάθεια! Ίσως να φταίνε και τα αρχεία ακόμα μιας και είναι πολύ νωρίς! Παράθεση iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 Εγω παω να το βαλω "πανω" απο αυτο που εχω αλλα μου βγαζει σφαλμα ενημερωσης. Καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aljimis Δημ. March 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2008 Αντε παιδιά...καντε τα κολπακια σας εσεις που το κατεχετε το αθλημα και να μαθουμε και εμεις το πως..... δοκιμασε κανεις με Νοκια6110???? Εις το επανειδειν....:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satnews Δημ. March 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2008 Λοιπόν εγκαταστάθηκε τέλια η εφαρμογή στο Νοκια Ν95 αλλά έχω ένα πρόβλημα η μισή οθόνη γίνετε μαύρη και έτσι δεν βλέπω το μενού???? Παράθεση Satnews Admin Team :http://www.satplanet.gr http://rapidshare.com/users/R73U5V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. March 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2008 Οι οδηγίες εγκατάστασης έχουν αλλάξει σε σχέση με την ήδη υπάρχουσα έκδοση. Μόλις μάθουμε ποιές είναι οι σωστές οδηγίες, θα ενημερώσουμε το πρώτο ποστ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxegonos Δημ. March 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2008 Καλημερα στο φορουμ. Δηλαδη αν καταλαβα καλα , Νεοι χάρτες Νεο λογισμικο ? Μακαρι να στρωσει γιατι υστερουσε του γκάρμιν η εφαρμογη αλλα ηταν πιο ευκολο στη χρηση νομιζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommis Δημ. March 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2008 το δοκιμασε κανεις Παράθεση TOMMIS RODOS ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xarists0 Δημ. March 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2008 παιδια μπορει να μου πει κανεις ποιες πολεις καλυπτει ο μεγαλος χαρτης 51 μβ?για τους καινουργιους τι ξερουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ant0nhs Δημ. March 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2008 Καλημέρα.Στο site των Ρώσων απαντάνε με prive msg ή πρέπει να ψάξω στα πόστς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2008 Καλημέρα.Στο site των Ρώσων απαντάνε με prive msg ή πρέπει να ψάξω στα πόστς? Με posts απαντάνε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. March 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2008 παιδια σε αυτους που εχουν βαλει την καινουργια version 7.52 να πω οτι το σφαλμα kern κτλ πρεπει να το βγαζει γιατι οι χαρτες οι παλιοι δεν ειναι συμβατοι με αυτην την εκδοση.εχουν βγει καινουργιοι που λενε οτι δουλευουν.ελληνικο καινουργιο δε βρηκα ακομα. Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts