tommis Δημ. February 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 eyxaristo poly mirrorofsorrow Παράθεση TOMMIS RODOS ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. February 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 Παιδιά τα κατάφερα και περασα τους χαρτες!!!! Τωρα ανοιγω την εφαρμογη και με ρωταει ποιον χάρτη θέλω.. παταω και μου βγάζει ο χάρτης δεν ειναι συμβατός με τη παρουσα έκδοση λογισμικού...Τι λαθος έκανα πάλι?? Εσύ, πάλι, δεν πέρασες τα αρχεία mlm στον φάκελο Maps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxegonos Δημ. February 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 Καλημερα κ καλη βδομαδα. Μηπως ξερει κανεις οταν παμε στο Sygic "πλοηγηση σε" και επιλεξουμε "εισαγωγη θεσης GPS" πως γραφουμε αριθμους εκει μεσα? Εχει να επιλεξεις κατω Βορρα Νοτο Δυση Ανατολη μοιρες κτλ κτλ... αλλα αριθμοι δεν πληκτρολογουνται.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. February 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 Δεν γίνεται τίποτα στις συντεταγμένες. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να πας τέρμα δεξιά και να πατησεις το σχηματάκι του μενού. Αλλά πάλι δε γίνεται τίποτα. Προφανώς είναι κάποιο λάθος της εφαρμογής, όπως υπήρχε πριν με την δρομολόγηση. ΕΛπίζουμε κάποιος να σκεφτεί μια λύση ή να λυθεί σε κάποια μελλοντική έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxegonos Δημ. February 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 Κριμα και μου χρειαζετε λογω δουλειας...ρε συ mirrorofsorrow , επειδη εισαι αυθεντια πανω σαυτα αποσο εχω καταλαβει, μηπως μπορεις να μου πεις κατα τη γνωμη σου ποιο ειναι το καλυτερο προγραμμα για πλοηγηση. βασικα αν αξιζει το garmin ρωταω γιατι μαλλον αυτα τα 3 υπαρχουν (route66, Sygic, Garmin). Καμια ενημερωση για το Sygic ? καθε ποτε βγαζουν αναβαθμιση χαρτη ξερει κανεις? Αποσο το ειδα εκτος πολης Εγνατια οδο κτλ το Sygic υστερει του route66. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. February 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 Δεν υπάρχει ενημέρωση για καινούρια έκδοση προγράμματος ή χάρτη. Περίεργο όμως που λες οτι υστερεί έναντι Route66. Γιατί όσες περιοχές τις Ελλάδας και αν έχω ψάξει, το Route66 απλά δεν υπάρχει, ενώ το Sygic, έχει πάρα πάρα πολύ καλή κάλυψη. Το Garmin είναι ακόμα καλύτερο στην κάλυψη έναντι του Sygic και έχει μερικά πραγματάκια στο μενού που λείπουν απο το Sygic. Όμως, αν έχεις το 6110Ν όπως βλέπω στο άβατρ, μην κάνεις καν τον κόπο να βάλεις το Garmin. Παρουσιαζει πρόβλημα με το πλήκτρο #. Το Sygic είναι μονόδρομος. Αυτό σου συνιστώ να χρησιμοποιείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxegonos Δημ. February 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 Εστειλα ενα μηνυμα στη Sygic στη κατηγορια Software Bugs. Να το εχουν στα υποψιν :P Εγνατια οδο Θεσσαλονικη-Καβαλα που το δοκιμασα στο πουθενα με εβγαζε το Sygic απο την αλλη το route66 ηταν πιο ακριβες κ στις οδηγιες για στροφη κτλ .. Αυτα συμπερανα απο το λιγο που τα συγκρινα. Θα δειξει στο μελλον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. February 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 Μάλλον θα λες για το NAVTEQ Maps/Route66 που βρίσκεται στο 6110 navigator. Γιατί αυτό είναι μόνο για το 6110. Δεν μπορεί να μπεί σε άλλες συσκευές, οπότε δεν το έχω δοκιμάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisbak Δημ. February 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 Ευχαριστώ για τις οδηγίες. Απλά περιμένω κωδικό από τους Ρώσους..... για να δούμε. Τα ξαναλέμε Το εγκατέστησα σε Ν82...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
destefos Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 Παρακαλω,μηπως ξερει καποιος να μου πει πωσ γινεται οι φωνητικες οδηγιες να ειναι ελληνικες?Εμενα μου τις βγαζει αγγλικες.Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 Εστειλα ενα μηνυμα στη Sygic στη κατηγορια Software Bugs. Να το εχουν στα υποψιν :P Εγνατια οδο Θεσσαλονικη-Καβαλα που το δοκιμασα στο πουθενα με εβγαζε το Sygic απο την αλλη το route66 ηταν πιο ακριβες κ στις οδηγιες για στροφη κτλ .. Αυτα συμπερανα απο το λιγο που τα συγκρινα. Θα δειξει στο μελλον δε το εχω δοκιμασει στο συγκεκριμμενο δρομο αλλα προφανως λες για εγνατια.δε νομιζω το sygic να βγαζει τοσο λαθος στιγμα σε τοσο κεντρικο δρομο.οσο για το route66 απορω που τον εχει κιολας.. Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 Παρακαλω,μηπως ξερει καποιος να μου πει πωσ γινεται οι φωνητικες οδηγιες να ειναι ελληνικες?Εμενα μου τις βγαζει αγγλικες.Ευχαριστω Έχεις επιλέξει στις Ρυθμίσεις > Ορισμός φωνής την Ελληνική Γλώσσα; Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
destefos Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 Έχεις επιλέξει στις Ρυθμίσεις > Ορισμός φωνής την Ελληνική Γλώσσα; Το εκανα και μου δουλεψε.Ευχαριστω.Μια αλλη ερωτηση:Με το κωδικο που πηρα απο τους ρωσους μου δουλευουν ολοι οι χαρτες η μονο ο ελληνικος?Ευχαριστω και παλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 Ο κωδικος ειναι για το προγραμμα επομενως θα δουλευουν ολοι οι χαρτες :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
destefos Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 Ο κωδικος ειναι για το προγραμμα επομενως θα δουλευουν ολοι οι χαρτες :) Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klpklp Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Program: Sygic drive Symbian (Series 60 3rd edition) Phone: Nokia N95 Nickname: klpklp ID: S35FY7CBK99C I can not regist in russians Can any one help me, plase Thank You ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxegonos Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Program: Sygic drive Symbian (Series 60 3rd edition) Phone: Nokia N95 Nickname: klpklp ID: S35FY7CBK99C I can not regist in russians Can any one help me, plase Thank You ! Το εκανα ποστ για σενα. Ελπιζω να μου δωσουν το κωδικο συντομα. Θα το προσθεσω σ'αυτο το μηνυμα οταν το παρω Here it is: " 7DC59CB1C39A " Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aljimis Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Εκανα κατι που ελπιζω να κανει τη ζωη καποιων ευκολοτερη. Ειναι συμφωνα με τον 2ο τροπο εγκαταστασης. Χρειαζετε την εγγραφη στο ρωσικο site. Λοιπον , κατεβαζετε αυτο το αρχειο " http://rapidshare.com/files/91414610/sygic_Symbian.rar.html " και το αποσυμπιεζετε στον υπολογιστη σας. θα εμφανιστουν οι 2 φακελοι που περιεχει το sygic_Symbian.rar μεσα. Ενας φακελος Maps και ενας Sygic.Ανοιγετε το Νοκια Pc suite συνδεετε το τηλ και απο τη δειαχειριση εφαρμογων παιρνετε τους 2 φακελους και τους βαζετε στην εξωτερικη μνημη του τηλεφωνου. ... (ο χαρτης που περιεχει μεσα ειναι αυτος των 50mb) Φίλε μου να σε ρωτήσω κάτι?επειδη ακόμη δεν εχω περάσει κάποιο file manager για να κάνω τον δέυτερο τρόπο εγκατάστασης: 1) χρειάζεται πλέον με τον τρόπο που λες να εγκαταταστησω στο κινητό αυτό το manager?ήταν να περασω το X-plore..να το κάνω ?χρειάζεται για να περάσω τον Sygic? 2)το κινητό δεν έχω πολλές μέρες που το έχω πάρει και δεν ξέρω..μετά από αυτη την διαδικασια ακυρώνεται η όλη διαδικασία(να βρω φάκελο root,να φτιάξω φακελο map κλπ) που υπήρχε πριν κάνω εγγραφή στο ρωσικο site??? 3)Αυτή είναι η τελευταία έκδοση χαρτών της Sygic? 4)Και κάτι τελευταίο επειδή όταν είσαι άσχετος σου φαίνονται όλα βουνό..όταν λες εξωτερική μνήμη εννοέις την κάρτα μνήμης ? Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια..και αν προκύψει κάτι θα ξαναενοχλήσω...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxegonos Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 aljimis απλα πραγματα φιλος. Συνδεεις το κινητο με το USB καλωδιο και το βαζεις να γινει συνδεση για μεταφορα δεδομενων. Αναγνωριζει ο Η/Υ το κινητο σου ως εξωτερικο δισκο και μπαινεις στην καρτα μνημης σου και βαζεις μεσα τους 2 φακελους που κατεβασες απο το λινκ που ειχα δωσει (Sygic k Maps). Μεσα στο φακελο Sygic περιεχει το προγραμμα SygicMobile70.sis που πρεπει να το κανεις εγκατασταση. Ειτε μεσω Νοκια suite , ειτε μπαινοντας στο φακελο μεσα απο τη διαχειριση του κινητου κ κανοντας 2πλο κλικ επανω του. Θα σε ρωτησει για εγκατασταση αυτοματα. Μετα σου μενει μονο το κομματι των ρωσων. Εξωτερικη μνημη = Καρτα μνημης Ο χαρτης ειναι ο πιο προσφατος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aljimis Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 aljimis απλα πραγματα φιλος. Συνδεεις το κινητο με το USB καλωδιο και το βαζεις να γινει συνδεση για μεταφορα δεδομενων. Αναγνωριζει ο Η/Υ το κινητο σου ως εξωτερικο δισκο και μπαινεις στην καρτα μνημης σου και βαζεις μεσα τους 2 φακελους που ... Να σαι καλά...θα το κοιταξω άμεσα.ελπίζω να μην υστερεί έναντι του πρώτου τρόπου (πιο πολύπλοκου) όσον αφορά την λειτουργία μετά. Aa..μην ξεχάσω..αυτός ο τρόπος περιλαμβάνει και το menu.zip μέσα για να σχεδιάζουμε δικές μας διαδρομές???Και τέλος εγώ έχω το 6110navi πρέπει να περάσω το αρχείο settings.ini για να έχω ελληνικό πληκτρολόγιο?(σημείωση πως τα πλήκτρα στο κινητό μου έχουν και ελληνικούς χαρακτήρες) Ευχαριστώ πολύ παιδιά.Να στε καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klpklp Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Το εκανα ποστ για σενα. Ελπιζω να μου δωσουν το κωδικο συντομα. Θα το προσθεσω σ'αυτο το μηνυμα οταν το παρω Here it is: " 7DC59CB1C39A " Arxegonos σε Ευχαριστώ νασε καλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriss Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΡΝΑΩ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΩΣΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ''0C24M099BE7C''.ΤΙ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΓΡΑΦΗΣ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxegonos Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Σιγουρεψου πως εδωσες το σωστο κωδικο εσυ στη ρωσικη σελιδα. Αν του εδωσες ενα ψηφιο λαθος θα σου εδωσε κ λαθος κωδικο πισω. Επισης τσέκαρε αν το "0" ειναι οντως μηδεν κ δεν ειναι "Ο" ομικρον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iasonx Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Χαιρετώ!! να ρωτήσω κάτι άσχετο....ξερω οτι ίσως δεν μπορειτε να απαντήσετε μέσα στο φορουμ... :-) Το ρώσικο site πιο είναι???? όλοι το γνωρίζουν.. αλλα εγώ όχι... :-( ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Eαν διαβασεις το 1 ποστ του παροντος θα το βρεις :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts