gianpithio Δημ. January 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2008 @Matia2007 μπορεις να κανεις sign απο μονος στου την εφαρμογη :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2110655#post2110655 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Matia2007 Δημ. January 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2008 Χμμ. Το ρώσικο site άνοιξε ξανά αλλά δεν μπορώ να κάνω εγγραφή γιατί άλλαξε η ερώτηση του νο σπαμ. Κάτι για χειμώνα και καλοκαίρι και χρώμα λέει άλλα σίγουρα δεν είναι ...25. Η ερώτηση είναι Зимой и летом одним цветом Παιδιά όποιος μπορεί ας βοηθήσει ή στην εγγραφή ή να σας δώσω το ID να το ενεργοποιήσετε. Είμαι πολύ στεναχωρημένη... :( Παράθεση Ότι σε σκοτώνει, ΔΕΝ σε κάνει δυνατότερο...:cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza2003 Δημ. January 24, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2008 Χμμ. Το ρώσικο site άνοιξε ξανά αλλά δεν μπορώ να κάνω εγγραφή γιατί άλλαξε η ερώτηση του νο σπαμ. Κάτι για χειμώνα και καλοκαίρι και χρώμα λέει άλλα σίγουρα δεν είναι ...25. Η ερώτηση είναι Зимой и летом одним цветом Παιδιά όποιος μπορεί ας βοηθήσει ή στην εγγραφή ή να σας δώσω το ID να το ενεργοποιήσετε. Είμαι πολύ στεναχωρημένη... :( mhn stenaxoriese mporeis na baleis thn idia ekdosi xoris na xriastis to rowsiko site,yparxi sthn proth selida,prepi ooms prwta na kaneis signed thn efarmogi kai etsi den thas xriastis kanena kodiko. Παράθεση CAR MULTIMEDIA- Built in GPS for VOLKSWAGEN- WIN CE 5-KINGSTON SDHC 4GB-IGO V 8.3,- AMIGO, MIOMAP 8,DESTINATOR 8-7-6.1,SYGIC MOBILE,DRIVE ME,POLNAV,ROUTE 66,GARMIN ,TOMTOM V 7,NAVIMATE XTREME,GINIUS DRIVE,NDRIVE,AUTOMAPA,NAVIGON V 7.4.2(BUILD 802),POCKET NAVIGATOR 9 http://i432.photobucket.com/albums/qq41/vwgolfi5/th_Multi-1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Matia2007 Δημ. January 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2008 Τελικά πήρα μια φίλη τηλέφωνο που ξέρει ρώσικα και μου είπε ότι η απάντηση είναι ель!! Μπορείτε και να το αλλάξετε στην πρώτη σελίδα. Δυστυχώς όμως το σάιτ αυτό έχει κάποια προβλήματα και σαν να είδα κάπου ότι δεν δέχονται πια requests για το Sygic. Ευχαριστώ καλέ μου ibiza2003 αλλά δεν μπόρεσα να μπω γιατί δεν δέχεται το ε-μαιλ μου από το Ηοτμαιλ και τα άλλα δημόσια σάιτς. Να σου στείλω μήπως το ιμει μου ή κάτι άλλο μήπως και μπορείς να με βοηθήσεις? Παράθεση Ότι σε σκοτώνει, ΔΕΝ σε κάνει δυνατότερο...:cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
disappointed Δημ. January 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2008 Μια μικρή βοήθεια, μου λέει ότι δεν έχω χάρτη. Που υπάρχει για να το κατεβάσω, μπορεί να μου πει κανένας. Ευχαριστώ, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza2003 Δημ. January 24, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2008 Τελικά πήρα μια φίλη τηλέφωνο που ξέρει ρώσικα και μου είπε ότι η απάντηση είναι ель!! Μπορείτε και να το αλλάξετε στην πρώτη σελίδα. Δυστυχώς όμως το σάιτ αυτό έχει κάποια προβλήματα και σαν να είδα κάπου ότι δεν δέχονται πια requests για το Sygic. Ευχαριστώ καλέ μου ibiza2003 αλλά δεν μπόρεσα να μπω γιατί δεν δέχεται το ε-μαιλ μου από το Ηοτμαιλ και τα άλλα δημόσια σάιτς. Να σου στείλω μήπως το ιμει μου ή κάτι άλλο μήπως και μπορείς να με βοηθήσεις? to site doulebi kanonika stile mou to id../;) Παράθεση CAR MULTIMEDIA- Built in GPS for VOLKSWAGEN- WIN CE 5-KINGSTON SDHC 4GB-IGO V 8.3,- AMIGO, MIOMAP 8,DESTINATOR 8-7-6.1,SYGIC MOBILE,DRIVE ME,POLNAV,ROUTE 66,GARMIN ,TOMTOM V 7,NAVIMATE XTREME,GINIUS DRIVE,NDRIVE,AUTOMAPA,NAVIGON V 7.4.2(BUILD 802),POCKET NAVIGATOR 9 http://i432.photobucket.com/albums/qq41/vwgolfi5/th_Multi-1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. January 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2008 Μια μικρή βοήθεια, μου λέει ότι δεν έχω χάρτη. Που υπάρχει για να το κατεβάσω, μπορεί να μου πει κανένας. Ευχαριστώ, Ακολουθησε τις οδηγιες στην 1η σελιδα .Ολα ειναι εκει. :) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekMu Δημ. January 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2008 Οι χαρτες του Sygic καλυπτουν την πολη της Πτολεμαιδας. Καποιος που το εχει μπορει να βγαλει μια photo με την Πτολεμιαδα πως ειναι ? Δηλαδη αν καλυπτεται και αν διχνει πανω τις οδους . Σκεφτομαι να περασω απο το Garmin => Sygic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik69 Δημ. January 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2008 Ανεβάζω εγώ φίλε μου!! Απ'οτι είδα είναι ικανοποιητικός σε λεπτομέρειες.. Πιο πολύ φαίνονται στην πλοήγηση όμως http://i116.photobucket.com/albums/o18/Voupi/_0.jpg http://i116.photobucket.com/albums/o18/Voupi/_1.jpg Παράθεση iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2008 Ρε παιδιά, θα βρω πουθενά κάποιο αναλυτικό pdf manual για να μάθω πώς λειτουργεί; Το έβαλα χθες αλλά επειδή κολλούσε το Ν82 μου, το έβγαλα και θα το ξαναεγκαταστήσω αφότου φορμάρω τηλέφωνο+κάρτα. Θέλω να ξέρω όμως πώς λειτουργεί, τι keyboard shortcuts υπάρχουν κλπ. Έχει ένα υποτυπώδες help μέσα η εφαρμογή, αλλά μπερδεύτηκα περισσότερο... :help: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. January 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2008 Aυριο θα περασω το sygic στο κινητο ενος φιλου μου αυτο που θελω να ρωτισω ειναι: 1. Εαν βαλω την Unsigned version θα υπαρχει καποιο προβλημα ως προν την λειτουργια της εφαρμογης, για να μην μπλεκομαι με το ρωσικο site 2. Οταν τελιωσω την εγκατασταση της εφαρμογης θα πρεπει να κανω καποια ρυθμιση για να βρει το εσωτερικο gps? :) 1. Καποιος? 2. ??? :) :) :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2008 1.Όχι βέβαια. Μόλις υπογράψεις την εφαρμογή, είσαι έτοιμος να την χρησιμοποιήσεις. Δεν χρειάζεται κωδικό ενεργοποίησης απο τον ρώσσο. 2.Με του ανοίγεις την εφαρμογή, βρίσκει μόνο του το εσωτερικό gps. Δε χρειάζεται καμία ρύθμιση. Και μιας και μιλήσαμε για το εσωτερικό gps, Ν73 δεν έχεις; Ή μήπως προετοιμάζεσαι για το Ν82; :) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
disappointed Δημ. January 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2008 Ο ρώσσος πάλι η σελίδα δεν δουλεύει μπορεί και κάποιος άλλος να το επιβεβαιώση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2008 Και μιας και μιλήσαμε για το εσωτερικό gps, Ν73 δεν έχεις; Ή μήπως προετοιμάζεσαι για το Ν82; :) ;) Μάλλον αυτό είναι mirror. Έτσι δεν είναι gianpithio???? :lol::p:p Πάντως στο Ν82 πάει σφαίρα το Sygic. :D Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
disappointed Δημ. January 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2008 Στην Εγκατάσταση 1 Αναγράφεται ότι η εφαρμογή είναι πλήρη μαζί είναι και ο χάρτης μέσα ή χρειάζεται να κατεβάσεις τον χάρτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2008 Στην Εγκατάσταση 1 Αναγράφεται ότι η εφαρμογή είναι πλήρη μαζί είναι και ο χάρτης μέσα ή χρειάζεται να κατεβάσεις τον χάρτη. Στο πρώτο post αναφέρονται οι δύο τρόποι εγκατάστασης. Στην Εγκατάσταση 1 που αναφέρεσαι έχει links και για την εφαρμογή την ίδια, αλλά και εκεί που λέει "Προσθήκη χάρτη" μπορείς να επιλέξεις ποιον από τους δύο χάρτες θα βάλεις (το μικρό - 17ΜΒ - ή το μεγάλο - 51ΜΒ). Επίσης πήγαινε στο τέλος του post και κατέβασε εκεί που λέει "Συνημμένα αρχεία". Αν ακολουθήσεις πιστά τις οδηγίες του πρώτου post, θα το εγκαταστήσεις μια χαρά. :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2008 Ρε παιδιά, θα βρω πουθενά κάποιο αναλυτικό pdf manual για να μάθω πώς λειτουργεί; Το έβαλα χθες αλλά επειδή κολλούσε το Ν82 μου, το έβγαλα και θα το ξαναεγκαταστήσω αφότου φορμάρω τηλέφωνο+κάρτα. Θέλω να ξέρω όμως πώς λειτουργεί, τι keyboard shortcuts υπάρχουν κλπ. Έχει ένα υποτυπώδες help μέσα η εφαρμογή, αλλά μπερδεύτηκα περισσότερο... :help: Δυστυχώς δεν υπάρχουν shortcuts που θας μας βοηθούσαν στην χρήση του προγράμματος. Κατά τ'αλλα, το όλο περιβάλλον εργασίας είναι ιδιαίτερα εύκολο. Λίγα λεπτά να κάτσεις να το σκαλίσεις, 1-2 πλοηγήσεις να κάνεις, το έχεις μάθει όλο απ'έξω. Εδώ θα βρείς έναν online οδηγό χρήσης του Sygic Mobile Symbian. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2008 Εδώ θα βρείς έναν online οδηγό χρήσης του Sygic Mobile Symbian. Κάτι τέτοιο χρειαζόμουν. Θενξ!!! :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
disappointed Δημ. January 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2008 Ευχαριστώ, Θα κάνω την διαδικασία μετά γιατί είμαι στην δουλειά και έχω φραγή. Έχω κάνει εγκατάσταση την εφαρμογή βάση της σελίδας 11 αλλά για τον χάρτη μου λέει να βάλω κωδικό οπότε θα κάνω απεγκατάσταση της εφαρμογής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2008 Ευχαριστώ, Θα κάνω την διαδικασία μετά γιατί είμαι στην δουλειά και έχω φραγή. Έχω κάνει εγκατάσταση την εφαρμογή βάση της σελίδας 11 αλλά για τον χάρτη μου λέει να βάλω κωδικό οπότε θα κάνω απεγκατάσταση της εφαρμογής. Σου ζητάει κωδικό επειδή μάλλον επέλεξες την Εγκατάσταση 2. Αν κάνεις την Εγκατάσταση 1, δε χρειάζεται κωδικός, η εφαρμογή είναι "ραγισμένη". Μόνο την υπογράφεις. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ProSymbian Δημ. January 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2008 Μόλις είδα ότι κυκλοφορεί η νέα έκδοση του χάρτη της Ελλάδας από την creative image, άλλα δεν γνωρίζω αν είναι για Symbian. Το όνομα είναι : Greece_NaviGreece_2008Q1_Greek Ξέρει κανείς κανένα link για να τον κατεβάσουμε; Ευχαριστώ Προκαταβολικά Παράθεση Είμαι και γω ένας Freemuser... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
disappointed Δημ. January 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2008 Βρήκα αυτό αλλά είναι σε επέκταση fbl κάνει για το Sygic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEOGEOGEO Δημ. January 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2008 Το δοκίμασες αν κάνει για το sygic? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2008 Παιδιά, μετά από τη δοκιμή του Sygic στο κινητό μου είμαι πλέον πεπεισμένος ότι είναι η καλύτερη εφαρμογή GPS Navigation για το Ν82 (λόγω της ασυμβατότητας με το πλήκτρο #, προς το παρόν το Garmin είναι ακατάλληλο για μένα προσωπικά). Η εφαρμογή είναι πραγματικά άπαιχτη. :D Γι' αυτό και οφείλω με τη σειρά μου να εκφράσω τα ειλικρινή μου ευχαριστήρια και να συγχαρώ όλα τα παιδιά που αφιερώθηκαν τόσο καιρό στο να μας δώσουν όλες τις οδηγίες εγκατάστασης αυτού του καταπληκτικού πακέτου πλοήγησης για τα κινητά μας. Μπράβο σε όλους, συνεχίστε την καλή δουλειά. :respect: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rhmomanhs Δημ. January 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2008 Προσθήκη Χάρτη Κατεβάζουμε τον χάρτη από εδώ Ελλάδα. Μέγεθος 17ΜΒ Κώδικας: pass::4pda Ελλάδα. Μέγεθος 51ΜΒ. Περιλαμβάνονται αρκετά Points Of Interest (POI) Κώδικας: παιδια τι κανω με τους χαρτες? κατεβασα το Sygic_2007.07_Greece_719x.rar καθως και το Sygic_2007.07_HRV_719x.rar παιρνω απλλα και τα αντιγραφω στο μαπσ? αν θελω τον μεγαλο χαρτι μπορω να εχω και τον μικρο και ετσι να ανοιγω οποιον θελω καθε φορα???????? Παράθεση nokia 6210/nokia 3210/nokia 3310/nokia 3410/nokia 3650/nokia 6600/nokia 6220/nokia n73/nokia n82 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts