TrobocopR Δημοσιεύτηκε January 10, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 10, 2004 Από χτες το βράδυ έχω το εξής πρόβλημα: Όταν μπαίνω στα Windows ΧΡ το ποντίκι αποκρίνεται είτε ελάχιστα και μετά παγώνει είτε δεν αποκρίνεται εξ αρχής. Δεν είναι πρόβλημα του συγκεκριμένου ποντικιού γιατί δοκίμασα και άλλα δυο που έχω και μια από τα ίδια. Ευτυχώς έχω μια σχετική εξοικοιώση με την χρήση του πληκτρολογίου, και έτσι μπόρεσα μόνο με αυτό να κάνω κάποια απλά πράγματα όπως back up και να ποστάρω αυτό το θέμα, αλλά Windows χωρίς συσκευή κατάδειξης είναι απλά κόλαση.... Είχα άλλη μια φορά αυτό το πρόβλημα αλλά τότε αφενός το σύστημα προερχόταν από καθαρή εγκατάσταση (απλά είχα προσθέσει και δυο ακόμα συσκευές-κάρτα γραφικών και ελεγκτή USB 2.0) και αφετέρου το ποντίκι δεν φαινόταν ούτε στον πίνακα ελέγχου...τότε λύθηκε με δεύτερο φορματ. Έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει? Εννοώ κάποια άλλη λύση εκτός από φορμάρισμα? Mε τρομάζει η ιδέα να ξοδέψω το Σαββατοκύριακο για να σετάρω το pc και να βάζω προγράμματα... :( Τη συνθεση του υπολογιστή μου μπορείτε να την δείτε στο σχετικό θέμα, δυστυχώς μου είναι λίγο δύσκολο να δώσω λινκ.... Tώρα να σας δώσω να καταλάβετε έχω βαρεθεί να πατάω tab για να πάω από το ένα λινκ στο άλλο... :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIDEOMIX Δημ. January 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2004 Εμένα πρίν απο λίγο καιρό παρουσίασε παρόμοια συμπτώματα κολλήματοs του δείκτη ποντικιού και τελικά προήλθε στην μια περίπτωση απο καταστροφή στοιχείων των XP απο δική μου βλακεία στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων και στην δεύτερη περίπτωση, το κλασσικό. ΥΙΟΙ.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. January 10, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος VIDEOMIX (10 Ιαν. 2004 , 11:20) Εμένα πρίν απο λίγο καιρό παρουσίασε παρόμοια συμπτώματα κολλήματοs του δείκτη ποντικιού και τελικά προήλθε στην μια περίπτωση απο καταστροφή στοιχείων των XP απο δική μου βλακεία στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων και στην δεύτερη περίπτωση, το κλασσικό. ΥΙΟΙ.:) Έχω κάνει φυσικά έλεγχο για ιούς με το Norton antivirus 2003 και δεν βρήκε τίποτα κατά περίεργο τρόπο... εννοείτε ότι έχει ανανεωμένη την βιβλιοθήκη των ιών... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. January 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Trobocop® (10 Ιαν. 2004 , 11:29) Έχω κάνει φυσικά έλεγχο για ιούς με το Norton antivirus 2003 και δεν βρήκε τίποτα κατά περίεργο τρόπο... εννοείτε ότι έχει ανανεωμένη την βιβλιοθήκη των ιών... :( Δοκίμασες ποντίκι USB? Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. January 10, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DeathAngel (10 Ιαν. 2004 , 13:48) Δοκίμασες ποντίκι USB? Όχι, δεν έχω τέτοιο... Πάω τώρα σε ένα μαγαζί εδώ κοντά να πάρω ένα και θα συννενοηθώ με τον μαγαζάτορα αν τυχόν δεν δουλεύει να το πάω πίσω... μια και δεν θα είναι εκεί το πρόβλημα.... Οψόμεθα... :ο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. January 10, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Trobocop® (10 Ιαν. 2004 , 13:56) Όχι, δεν έχω τέτοιο... Πάω τώρα σε ένα μαγαζί εδώ κοντά να πάρω ένα και θα συννενοηθώ με τον μαγαζάτορα αν τυχόν δεν δουλεύει να το πάω πίσω... μια και δεν θα είναι εκεί το πρόβλημα.... Οψόμεθα... :ο Kai nai, to usb mouse douleyei mia xara... xtypaw xylo bebaia kai egw eimai pleon o eytyxhs (?) katoxos enos M$ optical intellieye... gia to opoio kai akoumphsa 18.5 zesta eurakia.... elpizw na htan ontws ekei to problhma sthn 8yra ps2 dhladh kai na mhn ta klaiw ta eurakia ayta... Thanx Deathangel... :) :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts