Aisopos Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 Aisopos μου φαίνεται οτι είπαν οι φίλοι πιο πρίν οτι αυτό γίνεται εαν έχεις περασμένο τον 3 σε 1 χάρτη και όχι ξεχωριστά τους χάρτες. Πράγμα το οποίο δεν έχω δοκιμάσει και εγώ τουλάχιτον όχι ακόμα...:):p Τον έχω δοκιμάσει εγώ. Δεν υπάρχει καμία διαφορά ως προς την χρήση τους και το πως εμφανίζονται. Εγω μενω σε πολη και εχω επιλεγμενους τον aυtοdrive και τον αnαvαsis γιατι ο δευτερος καλυπτει τα κενα του πρωτου και αντιστροφα.ελπιζω επιτελους να γινουν σαφη αυτα και να μην συνεχιστει η ιδια ιστορια με τα reposts για τους χαρτες μαζι και χωρια πια. Αυτό που λες («και αντίστροφα») δεν είναι δυνατόν να συμβαίνει, μιας και ο AutoDrive σε κάθε περίπτωση επικαλύπτει τους άλλους χάρτες. Και σίγουρα σημείο αναφοράς δεν μπορεί να είναι η Αθήνα (ή κάθε αστικό κέντρο) όπου δεν είναι το ποιο δυνατό σημείο του Anavasis. Ο leftezi ανέβασε ένα screenshot. Αν εσύ (ή οποιοσδήποτε άλλος) ανεβάσετε ένα αντίστοιχο, όπου αυτοί οι 2 χάρτες θα είναι τσεκαρισμένοι και θα εμφανίζονται όλες οι λεπτομέρειες που δείχνει ο Anavasis, τότε πάω πάσο και πετάω το κινητό μου στον τοίχο. Μην μπερδεύετε τις τοποθεσίες και τα υψώματα που εμφανίζει ο Ανάβασις με τους δρόμους και τις οδούς. Ένα screenshot με Ελληνικά και Greeklish μαζί δεν είδαμε όμως ακόμα. Έτσι από περιέργεια. Μήπως είναι τίποτα ονομασίες από πρόσθετα POI's και μας μπερδεύουν τσάμπα; ---- EDIT (τώρα το διάβασα) : Δεν υπάρχουν μόνο χρήστες Ν95 εδώ μέσα φίλε μου. Βλέπεις στην περίπτωσή μου ο Anavasis να καλύπτει τα κενά του Auto Drive; http://i211.photobucket.com/albums/bb160/leftezi/0_Diafora/AutoDrive_Anavasis_Papigo.jpg Μοντέλο:Nokia Ν73 Τσεκαρισμένοι χάρτες: Auto Drive + Anavasis (Auto_Drive_Hellas_v1.25_el + Garmin_Map_Greece_Anavasi343_Routable) Ονόματα αρχείων χαρτών: GMAPPROM.IMG (Auto Drive) και GMAPSUPP.IMG (Anavasis) -> ξεχωριστοί, όχι ενωμένοι. Συντεταγμένες: Ν39 58, 132 Ε020 43, 100 Τοποθεσία: Πάπιγκο (Ιωαννίνων) Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Περιμένω κι εγώ να δω το screenshot, όπου το ΠΑΠΙΓΚΟ θα αναφέρεται και με greeklish σαν PAPIGO και θα εμφανίζεται με όλες τις λεπτομέρειες. Έχω δοκιμάσει διάφορους συνδιασμούς μέχρι τώρα κι έχω καταλήξει στα εξής: Ο ναυτικός χάρτης (Blue Chart) δεν εμφανίζεται όταν είναι τσεκαρισμένος και ο Auto Drive Hellas. Δουλεύει με όλους τους υπόλοιπους πιθανούς συνδιασμούς. Για να είστε σίγουροι ότι ο Blue Chart εμφανίζεται σωστά, θα πρέπει να βλέπετε στον θαλάσσιο χώρο κάτι ροζ σπιράλ γραμμές. Αυτές είναι υποθαλλάσια καλώδια. Υπάρχουν αρκετές γύρω απο την περιοχή τις Εύβοιας (για το επιβεβαιώσετε και για να μην ψάχνετε ολόκληρο τον θαλάσσιο χάρτη). Ο χάρτης της Ανάβασης, παρουσιάζει όντως το παράδοξο φαινόμενο που αναφέρεις. Εμφανίζεται σωστά μόνο όταν είναι τσεκαρισμένος μαζί με τον default. Με οποιονδήποτε άλλο συνδιασμό εμφανίζεται ελλειπής ή δεν εμφανίζεται καθόλου. Ο Auto Drive Hellas εμφανίζεται με όλους τους συνδιασμούς και σε κάθε περίπτωση επικαλύπτει τους άλλους. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. January 18, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 Τον έχω δοκιμάσει εγώ. Δεν υπάρχει καμία διαφορά ως προς την χρήση τους και το πως εμφανίζονται. Αυτό που λες («και αντίστροφα») δεν είναι δυνατόν να συμβαίνει, μιας και ο AutoDrive σε κάθε περίπτωση επικαλύπτει τους άλλους χάρτες. Και σίγουρα σημείο αναφοράς δεν μπορεί να είναι η Αθήνα (ή κάθε αστικό κέντρο) όπου δεν είναι το ποιο δυνατό σημείο του Anavasis. Ο leftezi ανέβασε ένα screenshot. Αν εσύ (ή οποιοσδήποτε άλλος) ανεβάσετε ένα αντίστοιχο, όπου αυτοί οι 2 χάρτες θα είναι τσεκαρισμένοι και θα εμφανίζονται όλες οι λεπτομέρειες που δείχνει ο Anavasis, τότε πάω πάσο και πετάω το κινητό μου στον τοίχο. Ο Auto Drive Hellas εμφανίζεται με όλους τους συνδιασμούς και σε κάθε περίπτωση επικαλύπτει τους άλλους. το αντιστοφα σημαινει οτι ο autodrive εχει λεπτομερειες δρομων μεσα σε πολεις που δεν εχει ο anavasis ενω ο anavasis εμφανιζει με greeklish τις περιοχες που δεν γραφει ο autodrive (περιοχες σε βουνα κτλ).φαντασου σαν δυο διαφανειες μια πανω στην αλλη (απο πανω ο autodrive και απο κατω ο anavasis).οταν τις βλεπεις απο πανω εμφανιζονται τα στοιχεια του πανω (autodrive Που καλυπτει τα ιδια στοιχεια του απο κατω anavasis) ενω φαινονται και τα στοιχεια του απο κατω καθως δεν υπαρχουν αντιστοιχα του autodrive να τα καλυψουν.τελικο αποτελεσμα οτι τικαρισμενοι και οι δυο χαρτες εμφανιζουν τελικα ολα τα στοιχεια του autodrive (με ελληνικα) και μονο τις extra περιοχες του anavasis (με greeklish).αυτο θα το δεις αν δεις μια <<ημιαπομονωμενη>> ορεινη περιοχη. Αυτο το ειχε και πει και ενας φιλος πιο πριν που εμενε σε ενα χωριο και ειπε οτι εμφανιζει το ονομα του χωριου με ελληνικα (αφου το ειχε στον autodrive) και εναν ποταμο εκει κοντα με (με greeklish) γιατι το εγραφε μονο στον anavasis. ο bluechart οπως ειπες σωστα εμφανιζεται μονο αν χρησιμοποιηθει μονος του αν και παλι εμφανιζει καποια στοιχεια οταν χρησιμοποιειται με καποιον απο τους αλλους δυο η και με τους δυο(οχι ολα ομως).Δεν εμφανιζεται η μορφολογια της θαλασσας με τις ισο υψεις καμπύλες ενω εμφανιζονται καποια στοιχεια οπως λιμανια.η διαφορα θα φανει αν δει καποιος τον χαρτη με τικαρισμενο μονο τον bluechart. Oλα αυτα στο N95 .στα αλλα κινητα δεν εχω ιδεα πως ειναι και αν εμφανιζονται διαφορετικα ή οχι λογω ram ή καποιου αλλου λογου. υπαρχει καπου ο anavasis σε exe μορφη για το pc mapsource? Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppavlou Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 Τον έχω δοκιμάσει εγώ. Δεν υπάρχει καμία διαφορά ως προς την χρήση τους και το πως εμφανίζονται. Αυτό που λες («και αντίστροφα») δεν είναι δυνατόν να συμβαίνει, μιας και ο AutoDrive σε κάθε περίπτωση επικαλύπτει τους άλλους χάρτες. Και σίγουρα σημείο αναφοράς δεν μπορεί να είναι η Αθήνα (ή κάθε αστικό κέντρο) όπου δεν είναι το ποιο δυνατό σημείο του Anavasis. Ο leftezi ανέβασε ένα screenshot. Αν εσύ (ή οποιοσδήποτε άλλος) ανεβάσετε ένα αντίστοιχο, όπου αυτοί οι 2 χάρτες θα είναι τσεκαρισμένοι και θα εμφανίζονται όλες οι λεπτομέρειες που δείχνει ο Anavasis, τότε πάω πάσο και πετάω το κινητό μου στον τοίχο. Μην μπερδεύετε τις τοποθεσίες και τα υψώματα που εμφανίζει ο Ανάβασις με τους δρόμους και τις οδούς. Περιμένω κι εγώ να δω το screenshot, όπου το ΠΑΠΙΓΚΟ θα αναφέρεται και με greeklish σαν PAPIGO και θα εμφανίζεται με όλες τις λεπτομέρειες. Έχω δοκιμάσει διάφορους συνδιασμούς μέχρι τώρα κι έχω καταλήξει στα εξής: Ο ναυτικός χάρτης (Blue Chart) δεν εμφανίζεται όταν είναι τσεκαρισμένος και ο Auto Drive Hellas. Δουλεύει με όλους τους υπόλοιπους πιθανούς συνδιασμούς. Για να είστε σίγουροι ότι ο Blue Chart εμφανίζεται σωστά, θα πρέπει να βλέπετε στον θαλάσσιο χώρο κάτι ροζ σπιράλ γραμμές. Αυτές είναι υποθαλλάσια καλώδια. Υπάρχουν αρκετές γύρω απο την περιοχή τις Εύβοιας (για το επιβεβαιώσετε και για να μην ψάχνετε ολόκληρο τον θαλάσσιο χάρτη). Ο χάρτης της Ανάβασης, παρουσιάζει όντως το παράδοξο φαινόμενο που αναφέρεις. Εμφανίζεται σωστά μόνο όταν είναι τσεκαρισμένος μαζί με τον default. Με οποιονδήποτε άλλο συνδιασμό εμφανίζεται ελλειπής ή δεν εμφανίζεται καθόλου. Ο Auto Drive Hellas εμφανίζεται με όλους τους συνδιασμούς και σε κάθε περίπτωση επικαλύπτει τους άλλους. Εδώ μπορείς να δεις επιπλέον λεπτομέρειες (πχ μονοπάτια, ισουψείς κλπ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 το αντιστοφα σημαινει οτι ο autodrive εχει λεπτομερειες δρομων μεσα σε πολεις που δεν εχει ο anavasis ενω ο anavasis εμφανιζει με greeklish τις περιοχες που δεν γραφει ο autodrive (περιοχες σε βουνα κτλ).φαντασου σαν δυο διαφανειες μια πανω στην αλλη (απο πανω ο autodrive και απο κατω ο anavasis).οταν τις βλεπεις απο πανω εμφανιζονται τα στοιχεια του πανω (autodrive Που καλυπτει τα ιδια στοιχεια του απο κατω anavasis) ενω φαινονται και τα στοιχεια του απο κατω καθως δεν υπαρχουν αντιστοιχα του autodrive να τα καλυψουν.τελικο αποτελεσμα οτι τικαρισμενοι και οι δυο χαρτες εμφανιζουν τελικα ολα τα στοιχεια του autodrive (με ελληνικα) και μονο τις extra περιοχες του anavasis (με greeklish).αυτο θα το δεις αν δεις μια <<ημιαπομονωμενη>> ορεινη περιοχη. Αυτό λέμε τόση ώρα. Ότι ο Ανάβασις συμπληρώνει μόνο τοποθεσίες και υψώματα, όχι δρόμους. Αν έχεις καταλάβει η όλη συζήτηση γίνεται γιατί κάποιοι ισχυρίζονται πως ο Ανάβασις συμπληρώνει κι εμφανίζει και τους δρόμους που δεν εμφανίζει ο Auto Drive. Εδώ μπορείς να δεις επιπλέον λεπτομέρειες (πχ μονοπάτια, ισουψείς κλπ) Αυτό δεν λέμε τόση ώρα; Βλέπεις τους δρόμους του Anavasis πουθενά; Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
craven23_ Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 καλημερα σε ολους..οσων αφορα το θεμα 3 σε 1 χατρες και ν95..σε μενα τουλαχιστων δεν καλιπτονται τα κενα..μονο μετον anavasi εχω τρομερες λεπτομερειες σε επαρχια με auto drive ολα πανε καλα στα αστικα κεντρα αλλα και στην επαρχια δεν ειναι τοσο χαλια..εχει τουλαχιστον κεντρικους δρομους και πολλα χωρια..με τους 3 σε 1 απλα ο anavasis προσθετει λιγα πραγματα στον auto drive.απο οσο μπορεσα να σιγκρινω σε διαφορες περιοχες,εχω υψομετρα και παραδρομους.αλλα σε καμια περιπτωση δεν συνεργαζονται 100% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. January 18, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 Αυτό λέμε τόση ώρα. Ότι ο Ανάβασις συμπληρώνει μόνο τοποθεσίες και υψώματα, όχι δρόμους. Αν έχεις καταλάβει η όλη συζήτηση γίνεται γιατί κάποιοι ισχυρίζονται πως ο Ανάβασις συμπληρώνει κι εμφανίζει και τους δρόμους που δεν εμφανίζει ο Auto Drive. Αυτό δεν λέμε τόση ώρα; Βλέπεις τους δρόμους του Anavasis πουθενά; αυτο εννοουσα και εγω.ειπα κατι διαφορετικο και δε το καταλαβα?στο screenshot αμα δεις κατι watertank και spring που λεει με greeklish ειναι του anavasis (ειναι περιοχες, σημεια οπως θες πες τα,οχι δρομοι).δεν ξερω αν εχει δρομους μονος του.τα αλλα με τα ελληνικα ειναι του autodrive. Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppavlou Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 Αυτό λέμε τόση ώρα. Ότι ο Ανάβασις συμπληρώνει μόνο τοποθεσίες και υψώματα, όχι δρόμους. Αν έχεις καταλάβει η όλη συζήτηση γίνεται γιατί κάποιοι ισχυρίζονται πως ο Ανάβασις συμπληρώνει κι εμφανίζει και τους δρόμους που δεν εμφανίζει ο Auto Drive. Αυτό δεν λέμε τόση ώρα; Βλέπεις τους δρόμους του Anavasis πουθενά; Τους βλέπω εδώ. Προφανώς δεν είναι δυνατον να εμφανίζονται οι δρόμοι απο δυο χαρτες ταυτόχρονα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. January 18, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 Τους βλέπω εδώ. Προφανώς δεν είναι δυνατον να εμφανίζονται οι δρόμοι απο δυο χαρτες ταυτόχρονα. τα πραγματα συμβαινουν οπως ακριβως τα ειπα με τις διαφανειες πριν. Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 αυτο εννοουσα και εγω.ειπα κατι διαφορετικο και δε το καταλαβα?στο screenshot αμα δεις κατι watertank και spring που λεει με greeklish ειναι του anavasis (ειναι περιοχες, σημεια οπως θες πες τα,οχι δρομοι).δεν ξερω αν εχει δρομους μονος του.τα αλλα με τα ελληνικα ειναι του autodrive. Εγώ τουλάχιστον αυτό κατάλαβα στο μήνυμα που φάνηκε να συμφωνείς με τον φίλο «που τα βλέπει όλα» κι όταν μίλησες περί αλληλοσυμπλήρωσης. Αν κατάλαβα λάθος εγώ, πάω πάσο. Τους βλέπω εδώ. Προφανώς δεν είναι δυνατον να εμφανίζονται οι δρόμοι απο δυο χαρτες ταυτόχρονα. Ακριβώς. Στην φωτογραφία αυτή υπάρχει μόνο ο Anavasis. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. January 18, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 Εγώ τουλάχιστον αυτό κατάλαβα στο μήνυμα που φάνηκε να συμφωνείς με τον φίλο «που τα βλέπει όλα» κι όταν μίλησες περί αλληλοσυμπλήρωσης. Αν κατάλαβα λάθος εγώ, πάω πάσο. Ακριβώς. Στην φωτογραφία αυτή υπάρχει μόνο ο Anavasis. το λεω αλλη μια για να γινω σαφης.βλεπεις ολα τα στοιχεια του aytodrive (ελληνικοι χαρακτηρες) και μονο τα extra του anavasis(greeklish χαρακτηρες).εγω αυτο καταλαβα οτι εννοουσε παλι :) Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 Τι χώρο καταλαμβάνουν από την κάρτα μνήμης όλοι αυτοί οι χάρτες μαζί με το πρόγραμμα (στο περίπου) καθώς και για χάρτες εξωτερικού (στο μέλλον); Θέλω να υπολογίσω τις ανάγκες μου σε χάρτες+φώτος+Mp3 για αντίστοιχη αγορά κάρτας. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 Τι χώρο καταλαμβάνουν από την κάρτα μνήμης όλοι αυτοί οι χάρτες μαζί με το πρόγραμμα (στο περίπου) καθώς και για χάρτες εξωτερικού (στο μέλλον); Θέλω να υπολογίσω τις ανάγκες μου σε χάρτες+φώτος+Mp3 για αντίστοιχη αγορά κάρτας. Γύρω στα 150ΜΒ. Ο χάρτης της Ευρώπης είναι γύρω στο 1,5GB. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deblnx Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 ti map id exoune oi xartes sto 3se1 paketo ? Παράθεση P1i - starsnav BT-74s && BT GPS Royaltek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 Γύρω στα 150ΜΒ. Ο χάρτης της Ευρώπης είναι γύρω στο 1,5GB. Ο χάρτης της Ευρώπης δηλαδή είναι χονδρικά όλοι μαζί οι αντίστοιχοι Autodrive των Ευρωπαικών χωρών και φαίνονται στο mapsource ως ένας χάρτης; Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 Δεν ξέρω πόσο είναι ο κάθε χάρτης των χωρών της Ευρώπης. Θα σε γελάσω. Και υπόψην, πως δεν μιλάμε για όλη την Ευρώπη, αλλά για τις κυριότερες χώρες της Δυτικής Ευρώπης. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deblnx Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 Δικα μου αποτελεσματα με τον 3 σε 1 δοκιμασμενο σε Ν95. Με κλικαρισμενους και τους 3 πολυ περισσοτερες λεπτομερειες απ’οτι ειδα στο screenshot.Τοποθεσιες και με Ελληνικα και Greeklish. Συμπερασμα στο Ν95 τουλαχιστον οι χαρτες ειναι διαφανεις -ο ενας συμπηρωνει τα κενα του αλλου. Η εκπληξη ηταν ομως ηταν οταν εκανα zoom σε θαλασσιο χωρο.Ελαχιστες λεπτομερειες στο zoom των 500 μετρων,οσο εκανα zoom out τοσο πιο πολλες λεπτεμρειες μπορουσα να δω(πχ ισοβαθεις καμπυλες). Στο zoom in οι λεπτομερειες σιγα σιγα εξαφανιζοταν. Δοκιμασα με κλικαρισμενο μονο μονο τον bluenav και ω του θαυματος απιστευτες λεπτομερεις στις θαλασσιες περιοχες. Συμπερασμα :οταν ειναι ενεργοποιημενεοι και οι 3 ο Bluenav και μονο αυτος καπελωνεται απο τους αλλους 2. katse,,, exeis les ton 3 se 1 ,, pws boreses kai epekses mono to bluenav?? Παράθεση P1i - starsnav BT-74s && BT GPS Royaltek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redfin Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 katse,,, exeis les ton 3 se 1 ,, pws boreses kai epekses mono to bluenav?? Εργαλεια=>Διαχειριση δεδομενων=>Συνολα Χαρτων=>map Source κατω αριστερα=>check σε οποιον χαρτη θελεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIESPI Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΔΕΥΕΣΤΕ ΕΝΑ ΑΡΧΕΙΟ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟΝ 3 ΣΕ 1 ΧΑΡΤΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. January 18, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 Aisopos εχεις βρει πουθενα τον anavasis σε exe μορφη για το pc mapsource? Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pasxos_C Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 Ευχαριστώ όλους τους φίλους που ασχολήθηκαν σε αυτό το forum και μας έδωσαν τα φώτα τους για την καταπληκτική αυτή εφαρμογή.... Παράθεση NO ONE LIVES FOREVER http://briefcase.pathfinder.gr/download/pasxos/16349/209847/0/vba0de3e06e.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 1η μερα χρησης του garmin σε συνδυασμο με το gps μπρελοκ freedom mini gps σε κινητο Ε61i πολυ καλο!καμμια αποκλιση ,γρηγορος επαναπροσδιορισμος,τα POI βγαιναν στα πλαγια της διαδρομης μια χαρα!τελειο!φωνητικη πολυ καλη! δυο ερωτησεις: 1--στο κεντρο της αθηνας-μεταξουργειο- μου εκανε ηχητικο σημα οτι το οριο ειναι 3-4 χλμ την ωρα.λιγο εκνευριστικο.πως απενεργοποιειται?στις ρυθμισεις εχει στον ηχο δυο επιλογες, "φωνητικο μηνυμα "και "ηχος επισημανσης" τι κανει το ενα και τι το αλλο? 2--οταν εχω τον χαρτη με το στιγμα να φαινεται-οχι πλοηγηση-και να ακολουθει την διαδρομη μου ο φωτισμος σβηνει,δεν μενει ανοιχτος οπως στην πλοηγηση.γινεται να μενει ανοιχτος και απλα στον χαρτη με το στιγμα οταν οδηγαμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik69 Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 1η μερα χρησης του garmin σε συνδυασμο με το gps μπρελοκ freedom mini gps σε κινητο Ε61i πολυ καλο!καμμια αποκλιση ,γρηγορος επαναπροσδιορισμος,τα POI βγαιναν στα πλαγια της διαδρομης μια χαρα!τελειο!φωνητικη πολυ καλη! δυο ερωτησεις: 1--στο κεντρο της αθηνας-μεταξουργειο- μου εκανε ηχητικο σημα οτι το οριο ειναι 3-4 χλμ την ωρα.λιγο εκνευριστικο.πως απενεργοποιειται?στις ρυθμισεις εχει στον ηχο δυο επιλογες, "φωνητικο μηνυμα "και "ηχος επισημανσης" τι κανει το ενα και τι το αλλο? 2--οταν εχω τον χαρτη με το στιγμα να φαινεται-οχι πλοηγηση-και να ακολουθει την διαδρομη μου ο φωτισμος σβηνει,δεν μενει ανοιχτος οπως στην πλοηγηση.γινεται να μενει ανοιχτος και απλα στον χαρτη με το στιγμα οταν οδηγαμε? Παιδιά ως αναφορά το 1 ερώτημα του φίλου είχα και εγώ την ίδια απορία αλλα είχα ξεχάσει να ρωτήσω. Είναι δυνατόν μέσα στην πόλη των Σερρών να μου λέει όριο ταχήτυτας 3-4 km???:wacko: Πως απενεργοποιήται αυτό?? Στο δεύτερο ερώτημα σου θα πας Ρυθμίσεις--->Εμφάνιση--->Backlight Override-->Πάντα ενεργό;) Παράθεση iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 Παιδιά ως αναφορά το 1 ερώτημα του φίλου είχα και εγώ την ίδια απορία αλλα είχα ξεχάσει να ρωτήσω. Είναι δυνατόν μέσα στην πόλη των Σερρών να μου λέει όριο ταχήτυτας 3-4 km???:wacko: Πως απενεργοποιήται αυτό?? Στο δεύτερο ερώτημα σου θα πας Ρυθμίσεις--->Εμφάνιση--->Backlight Override-->Πάντα ενεργό;)λεει παντα ενεργο κατα την πλοηγηση!εγω θελω απλα οταν μου δειχνει στον χαρτη που ειμαι και οδηγαω -ΟΧΙ ΠΛΟΗΓΗΣΗ-τοτε να παραμενει ανοιχτο το φως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik69 Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 ξανα λέω... θα επιλέξεις πάντα ενεργό!!! ΣΚΕΤΟ ΟΧΙ πάντα ενεργό κατά την πλοήγηση!!!;):D Παράθεση iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 ξανα λέω... θα επιλέξεις πάντα ενεργό!!! ΣΚΕΤΟ ΟΧΙ πάντα ενεργό κατά την πλοήγηση!!!;):Dκαλλλααααα!με γεια τα ματια!!!δεν ειχα δει προς τα επανω οτι ειχε και αλλες επιλογες!!!ευχαριστω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts