mirrorofsorrow Δημ. December 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2008 οταν παω ομως στο για που?να βαλω διευθυνση οικιας εισαγωγη διευθυνσης μου γραφει για τη χρηση της συγκεκριμενης λειτουργιας απαιτουνται λεπτομεριακοι χαρτες,επισκεφθειτε www,garmin.com για περισσοτερες πληροφοριες!μαλλον δεν αναγνωριζει δλδ το βασικο χαρτη!ΗΕlp τι να κανω? Ξανακοίταξε το αρχείο unl του χάρτη. Όταν λες οτι ο βασικός είναι ? τί εννοείς; Που στο δείχνει έτσι; Πρώτη φορά που παρατηρείται αυτό. :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nionios900 Δημ. December 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2008 ωραια κατεβασα την εκδοση 5 απο xxxxxxxxx τα εκανα ολα εγκατεστησα το γκαρμιν δουλευει αλλα δεν μου ξεκλειδωσε το gps μου λεει να ενεργοποιησω το bluetooth!τι πρεπει να κανω?και για να καταλαβω τωρα που εκανα εγκατασταση περιεχεται μεσα ο χαρτης η πρεπει να τον βρω κ νατον εγκαταστησω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanoss Δημ. December 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2008 ναι αυτο το κανει οταν δεν εχεις κσεκλιδοσει το garmin... ξανα κανε unl.. i το εχεις αλαξει απο τα settings Παράθεση Manager at http://www.mikesirishbar.com and http://www.oldithaki.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nionios900 Δημ. December 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2008 ενταξει το ξεκλειδωσα παει κ αυτο!:happy: τωρα λογικα πρεπει να περασω χαρτη για να δουλεψει ετσι?μπορει καποιος να μ πει που θα βρω εναν?κ πως θα το κανω? σορι newbie!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. December 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2008 ωραια κατεβασα την εκδοση 5 απο xxxxxxxxxxx τα εκανα ολα εγκατεστησα το γκαρμιν δουλευει αλλα δεν μου ξεκλειδωσε το gps μου λεει να ενεργοποιησω το bluetooth!τι πρεπει να κανω?και για να καταλαβω τωρα που εκανα εγκατασταση περιεχεται μεσα ο χαρτης η πρεπει να τον βρω κ νατον εγκαταστησω? πρεπει να κατεβασεις και ενα κευτζεν εσι ωστε να φτιαξεις κλειδια και να ξεκλειδωσεις χαρτες και εσωτρικο gps.αυτα μπορω να στα φτιαξω και εγω.για τους χαρτες πηγενε στο φακελο garmin της memory gard και δες ανα περιεχει .img αρχεια,αυτοι ειναι οι χαρτες Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nionios900 Δημ. December 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2008 πρεπει να κατεβασεις και ενα κευτζεν εσι ωστε να φτιαξεις κλειδια και να ξεκλειδωσεις χαρτες και εσωτρικο gps.αυτα μπορω να στα φτιαξω και εγω.για τους χαρτες πηγενε στο φακελο garmin της memory gard και δες ανα περιεχει .img αρχεια,αυτοι ειναι οι χαρτες φιλε μου ευχαριστω που βοηθας η καρτα περιεχει μονο αυτο gmapbmap.img!αυτο χαρτης δεν ειναι πως δουλευει?πως περναει δλδ στο προγραμμα εχω ****** ξεκλειδωσα το gps ok! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2008 Θα μπεις στο xxxxxxxx και θα κατεβάσεις τους χάρτες που θέλεις να βάλεις. Οι τελευταίοι είναι ανάβαση 3.9.0 και auto drive 1.60. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sergyma Δημ. December 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2008 Παιδιά καλησπέρα . Προσπαθώ να το προγραμματίσω για να πάω Αγόριανη και Αράχωβα και κάνω την αναζήτηση μέσω συλλαβισμού πόλης. Πληκτρολογώ Αγόριανη και μου βγάζει ότι δεν βρέθηκαν αποτελέσματα. Το ψάχνω από τον ΑΝΑΒΑΣΙΣ και πάλι τα ίδια. Πως πρέπει να το ψάξω; Ευχαριστώ και χρόνια πολλά χρόνια πολλά μήπως να γράψεις Επτάλοφος δεν γραφεις ολη τη λεξη γιατι στο χαρτη μπορει να ειναι περασμενο αλλιως βαζεις μονο 3-4 αρχικα γραμματα και διαλεγεις απο αυτα που θα σου βγαλει το αποτελεσμα που ταιριαζει στην αναζητηση σου την αραχωβα αν βαλεις τα πρωτα γραμμματα στην βγαζει αραχοβης χρόνια πολλά Παράθεση Mageia 6 KDE Plasma 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 παρατηρησα οτι με τον αναβασις στην πορεια δειχνει τον ΚΑΘΕΤΟ δρομο αλλα που και που και το δρομο που βρισκομαστε!ενω με τον autodrive μονο αυτον που ειμαστε!αρα ειναι θεμα χαρτη και οχι garmin που λεγαμε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Θα μπεις στο xxxxxxxx και θα κατεβάσεις τους χάρτες που θέλεις να βάλεις. Οι τελευταίοι είναι ανάβαση 3.9.0 και auto drive 1.60. αυτοι μπαινουν στη 4.10.60 εκδοση? θελουν ξεκλειδωμα η αν τον περασω τον χαρτη πανω στον προηγουμενο θα παιξει κανονικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Αν ο χάρτης έχει το ίδιο όνομα, δεν χρειάζεται να αλλάξεις το unl. Αν όμως βγάλεις 3 σε 1 και βάλεις ξεχωριστό ή το αντίθετο, θέλει αλλαγή. Όλοι οι χάρτες παίζουν σε όλες τις εκδόσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 εκανα μια ζαχομαρα, και ξαναπερασα την εκδοση 4.10.60. εβαλα το κωδικα ολα , και στο .unl και στο sup. αρχειο και τα αποθηκευσα. αλλα δεν μπορει να εμφανισει το gps. κανονικα δεν κανουμε τωρα 'χρηση του συνδεδεμενου gps' ? εκει δεν μου βρισκει τιποτα. τι πρεπει να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Γιατί πέρασες την 4.10.60; Είναι πάρα πολύ παλιά. Οι επόμενες διόρθωναν μικροπράγματα και λειτουργούν καλύτερα. Γιατί δεν βάζει την 4.20.00 αν θέλεις 4άρα; Αν ψάχνει συνέχεια για bluetooth gps, τότε δεν έχεις βάλει το σωστό sw.unl. Σβήστο και ξαναδημιούργησέ το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Γιατί πέρασες την 4.10.60; Είναι πάρα πολύ παλιά. Οι επόμενες διόρθωναν μικροπράγματα και λειτουργούν καλύτερα. Γιατί δεν βάζει την 4.20.00 αν θέλεις 4άρα; Αν ψάχνει συνέχεια για bluetooth gps, τότε δεν έχεις βάλει το σωστό sw.unl. Σβήστο και ξαναδημιούργησέ το. εχω το ν82, ποια ποιο καινουργια λειτουργει καλυτερα? αν ειναι να περασω αυτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Βάλε την 4.20.00. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Βάλε την 4.20.00. δεν την βρισκω στο xxxxxxxxx στην αναζητηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Surveyor Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Έχω χάσει τελείως τη μπάλα με τις εκδόσεις. Είχα την 4.10.80, κάποια στιγμή έβαλα την 5.00.20 για να είμαι up-to-date, αλλά επειδή το στίγμα ήταν μονίμως 15 - 20 μέτρα πιο πίσω (με αποτέλεσμα στο Μενίδι να χάνω συνέχεια τις στροφές, και να με στέλνει αντίθετα σε μονόδρομους, λόγω αυτής της καθυστέρησης) είπα να γυρίσω στην 4.10.80. Τελικά για N82 η καλύτερη είναι η 4.20.00; Και αν ναι, τι είναι καλύτερο: εγκατάσταση σε άδεια κάρτα (φρεσκοφορμαρισμένη πχ) ή εγκατάσταση πάνω στην 4.10.80; Υ.Γ.: Η 4.20.00 είναι η καλύτερη από τις 4αρες, ή γενικώς η καλύτερη για N82; Είχαν κι άλλοι με N82 προβλήματα με το στίγμα με την 5.00.20 όπως εγώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 ρε παιδια τι κορυφαιο που ειναι το garmin!πηγα καιμακτσαλαν off-road και επειδη ειχε χιονι απατητο ενεργοποιησα τα "ιχνη" για να μην χαθω και σου δειχνει οπως προχωρας κατι μικρες κουκιδες που ειναι η διαδρομη που πηγαινεις!και γυρνωντας απλα τις ακολουθεις και δεν χανεσαι!απιστευτο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 καλησπερα παιδια και χρονια πολλα.εχω μια χαζη ερωτηση.παλια οταν κατεβαζα τους χαρτες τους ξεζιπαρα και τους εβαζα.Τωρα κατεβαζω χαρτες και στο ξεζιπαρισμα ειναι σε μορφη εικονικου αρχειου nero κανω εγγραφη σε cd..Υστερα ανοιγω το cd και μου λεει οτι ειναι αδειο.εννοειται οτι δοκιμασα και καινουργια cd.Μια χαρα δεν ηταν ο παλιος τροπος συμπιεσης?Εχετε καμια ιδεα τι θα κανω με τα εικονικα αρχεια?Πως θα ταδω αλλιως?Ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 καλησπερα παιδια και χρονια πολλα.εχω μια χαζη ερωτηση.παλια οταν κατεβαζα τους χαρτες τους ξεζιπαρα και τους εβαζα.Τωρα κατεβαζω χαρτες και στο ξεζιπαρισμα ειναι σε μορφη εικονικου αρχειου nero κανω εγγραφη σε cd..Υστερα ανοιγω το cd και μου λεει οτι ειναι αδειο.εννοειται οτι δοκιμασα και καινουργια cd.Μια χαρα δεν ηταν ο παλιος τροπος συμπιεσης?Εχετε καμια ιδεα τι θα κανω με τα εικονικα αρχεια?Πως θα ταδω αλλιως?Ευχαριστω πολυ. Λιγο κουφο ακουγεται.Ριξε μια ματια στις ρυθμισεις του nero μηπως γινεται εκει το μπερδεμα η μηπως εχεις κανει κανενα συσχετισμο των αρχειων που ξεζιπαρεις με το nero. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Σαν τελικό συμπέρασμα. Η 5.00.20 είναι καλύτερη από την 5.00.10; Δουλεύει καλύτερα; Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Σαν τελικό συμπέρασμα. Η 5.00.20 είναι καλύτερη από την 5.00.10; Δουλεύει καλύτερα; παιδια εμενα στο ε90 παιζει τελεια η 5.20.00 τελεια ομως δεν χανει μετρο! δεν κολαει μια χαρα!! λοκαρει σε δευτερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 καλησπερα παιδια και χρονια πολλα.εχω μια χαζη ερωτηση.παλια οταν κατεβαζα τους χαρτες τους ξεζιπαρα και τους εβαζα.Τωρα κατεβαζω χαρτες και στο ξεζιπαρισμα ειναι σε μορφη εικονικου αρχειου nero κανω εγγραφη σε cd..Υστερα ανοιγω το cd και μου λεει οτι ειναι αδειο.εννοειται οτι δοκιμασα και καινουργια cd.Μια χαρα δεν ηταν ο παλιος τροπος συμπιεσης?Εχετε καμια ιδεα τι θα κανω με τα εικονικα αρχεια?Πως θα ταδω αλλιως?Ευχαριστω πολυ. Tι καταληξη εχουν τα αρχεια που κατεβαζεις? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Tι καταληξη εχουν τα αρχεια που κατεβαζεις? η καταληξη ειναι .img αν θελεις τους χαρτες στειλε πμ να στους στειλω τους εχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntfsi Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Παιδια εχω το N82 κι εχω το Garmin 5!! Εχω το σετ 3 σε 1!! Οχι αυτο με τον αναβασις 3.9.0 και τον auto drive 1.60!! Αλλα το πιο παλιο! Εχω βαλει κατι POIS και μου κολαει!!! Και πολλεσ φορες με πεταει κι εξω!! Σκεφτομαι να περασω τον 5.20.00 και τους καινουριους χαρτες! Αλλα δε ξερω πως θα κανω απεγκατασταση στο 5 και στους χαρτες που εχω μεσα!! Το 5.20.00 και οι τελευταιοι χαρτες παιζουν καλα σε Ν82?? Κολλανε αμα εχεις POIS μεσα?? Επισης μηπως υπαρχει και κανενας χαρτης για τη θαλασα?? Συγνωμη αν σας κουρασα! Παράθεση Hello ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts