Jump to content

[S60 3rd Edition] Garmin Maps Mobile XT

aristotelhs2060
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σωστό είναι. Το ένα είναι οι δρόμοι και το άλλο οι υπόλοιπες πληροφορίες όπως υψόμετρα κτλ. Προσπάθησε να το απεγκαταστήσεις, σβήσε τον φάκελο, πέρνα το απο την αρχή με μεμονομένους χάρτες και δες αν λειτουργεί σωστά.

Εγώ πλέον με Ν78 χρησιμοποιώ 5.00.10 και autodrive 1.60 MONO και λειτουργεί άψογα.

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Στο xxxxxxxxxxx διαγράφηκε το θέμα με τους ελληνικούς χάρτες για το Garmin ή απλά εγώ δεν το βρίσκω;

Χρονια Πολλα σε ολους!

Απο οτι ειδα,Βρισκεται στην ενοτητα

xxxxxxxxxx

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Σωστό είναι. Το ένα είναι οι δρόμοι και το άλλο οι υπόλοιπες πληροφορίες όπως υψόμετρα κτλ. Προσπάθησε να το απεγκαταστήσεις, σβήσε τον φάκελο, πέρνα το απο την αρχή με μεμονομένους χάρτες και δες αν λειτουργεί σωστά.

Εγώ πλέον με Ν78 χρησιμοποιώ 5.00.10 και autodrive 1.60 MONO και λειτουργεί άψογα.

δηλαδη εσυ δεν εχεις βαλει τον αναβασης ουτε τους ναυτικους χαρτες ε??

Όχι, δεν μου χρειάζονται εντός αθήνας και γιατί να τους βάλω αν δεν τους χρησιμοποιώ ποτέ;

Όχι, δεν μου χρειάζονται εντός αθήνας και γιατί να τους βάλω αν δεν τους χρησιμοποιώ ποτέ;

σωστα εμενα ομως μου χρειαζονται γιατι ειμαι πανω στα βουνα συνεχεια!! κ γυρναω κ οδικως ολη την ελαδα 1 με 2 φορες τον χρονο! δεν ξερω σε λιγο θα βγω γ μια τελευταια δοκιμη απενεργοποιησα τα ροι κ της καμερες γκαρμιν πριν δεν τα ειχα κ ισος να το κολανε κ αυτα τι να πω???ταχω παιξει!!! παντως σε ενα wm5 poy exo to destinator ρυτμιζεις την com του gps k την ταχυτητα ανανεωσεις αλλα κατι τετιο δεν παιζει εδω ε??

Χρονια Πολλα σε ολους!

Απο οτι ειδα,Βρισκεται στην ενοτητα

Any Other Satellite Navigation

Ναι, για κάποιον ανεξήγητο λόγο το μετέφεραν εκεί παρόλο που άλλα αντίστοιχα θέματα (best for Sygic) μείναν στο γνωστό μέρος. :O

Χρόνια πολλά, με υγεία. :)

παντως σε ενα wm5 poy exo to destinator ρυτμιζεις την com του gps k την ταχυτητα ανανεωσεις αλλα κατι τετιο δεν παιζει εδω ε??

Στο Garmin δεν έχει τέτοιες ρυθμίσεις, έχει όμως στο Sygic. Σε τι εξυπηρετούν; Δεν έχει χρειαστεί ποτέ να αλλάξω θύρα.

Ναι, για κάποιον ανεξήγητο λόγο το μετέφεραν εκεί παρόλο που άλλα αντίστοιχα θέματα (best for Sygic) μείναν στο γνωστό μέρος. :O

Χρόνια πολλά, με υγεία. :)

Στο Garmin δεν έχει τέτοιες ρυθμίσεις, έχει όμως στο Sygic. Σε τι εξυπηρετούν; Δεν έχει χρειαστεί ποτέ να αλλάξω θύρα.

η θυρα δεν εξηπηρετη πουθενα αλλα η ταχυτητα ανανεωσεις??? ;):) μηπως θα βοηθηθω με κανα εξτρα προγραματακι??? το A-GPS ΤΙ ΚΑΝΕΙ???

Σημαίνει Υποβοηθούμενο GPS και βοηθάει μέσω δικτύου να βρει η συσκευή σου πιο γρήγορα στίγμα.

Σημαίνει Υποβοηθούμενο GPS και βοηθάει μέσω δικτύου να βρει η συσκευή σου πιο γρήγορα στίγμα.

αα μαλιστα!!! να κανω μια τελευταια ερωτηση??τον αναβαση 3.90 τον εχω μονο του αλλα απο που θα κατεβασω τον aytodribe 1.60 μονο του καθως κ αυτον γ την θαλασσα????ξερεις να με κατατοπισεις να παω να τον κατεβασω????

Αναζήτηση στο xxxxxxxx. Στο θέμα αυτό, autodrive 1.60 σελίδα 108 ποστ 1075 και bluechart 2008 σελίδα 79 ποστ 781. :)

Αναζήτηση στο xxxxxxxx για xxxxxxxx. Στο θέμα αυτό, autodrive 1.60 σελίδα 108 ποστ 1075 και bluechart 2008 σελίδα 79 ποστ 781. :)[/QUOT

τι να πω??10.000 ευχαριστω εισαι απαιχτος!!! :):):) οπ ο aytodrive aytos πως μπενει???δεν ξερω!!!

καλησπέρα και χρόνια πολλά.

όσοι φίλοι μου είχαν την 5.00.10 ή την σκέτη 5 είχαν πολλά προβλήματα...κυριώς με το λοκάρισμα των δορυφόρων.....όλοι κάναν το εξής και ειλικρινά δεν έχουν ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα.....είναι καλύτερα από ποτέ!

δοκιμασμένο σε N95 8gb, N95, N82

απλά αντιγράψαν πάνω από τους φακέλους όλα τα αρχεία της 5.00.20

φτιάξαν κωδικούς και το έβαλαν να δουλέψει...

παιδιά λοκάρει σε δευτερόλεπτα πλεον!

όσοι φίλοι μου είχαν την 5.00.10 ή την σκέτη 5 είχαν πολλά προβλήματα...κυριώς με το λοκάρισμα των δορυφόρων.....όλοι κάναν το εξής και ειλικρινά δεν έχουν ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα.....είναι καλύτερα από ποτέ!

ναι επιβεβεωνο κ εγω λοκαρει αστραπη!! μολις την εβαλα αλλα μπορει καπιος να μου πει η να μου στειλη με πμ τον autodrive 1,60 σκετο???? οχι αυτο που κανει αναβατημιση στον υπαρχον χαρτη!!

ναι το κατεβασα αυτο ειναι ενα προγραμα που κανει ανβατημιση στους ηδη υπαρχον χαρτες κ κατι κανει κ κλειδωνουν μετα!!! :( γιυτο ρωτησα αν υπαρχει αλλου ο autodrive 1,60

αυτο λυνει και το αλλο το προβλημα.....?

αυτο που κολλούσε το στιγμα στην οθονη κτλ.....?

Παιδιά μια και είμαι νέος (μόνο μια μέρα) με το Symbios δοκίμασα το Garmin 4 (γνήσιο) και δούλευε κανονικά.

Κατέβασα το 5.00.20 το πέρασα στην κάρτα αλλά μου βγάζει ότι "Η εκτέλεση του του αρχείου είναι αδύνατη για λόγους ασφαλείας".

Τι μπορώ να κάνω????

Καλές γιορτές σε όλους

Παιδιά μια και είμαι νέος (μόνο μια μέρα) με το Symbios δοκίμασα το Garmin 4 (γνήσιο) και δούλευε κανονικά.

Κατέβασα το 5.00.20 το πέρασα στην κάρτα αλλά μου βγάζει ότι "Η εκτέλεση του του αρχείου είναι αδύνατη για λόγους ασφαλείας".

Τι μπορώ να κάνω????

Καλές γιορτές σε όλους

Χρονια Πολλα ,καλα Χριστουγεννα :)

Καλως ηρθες στην παρεα μας :)

πηγαίνουμε στη «Διαχείριση εφαρμογών» και πατάμε Επιλογές > Ρυθμίσεις και βάζουμε στο:

* Εγκατάσταση λογισμικού (Όλα)

* Έλεγχος πιστοποιητικών (Απενεργοποιημένη)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253351#post2253351

Επισης καλο θα ηταν να διαβασεις αυτο :

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=200090

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

λοιπον εδω ειμαι παλι οπιο συνδιασμο κ αν δοκιμασα ειτε τον 3 σε 1 ειτε τους ξεχωριστους χαρτες ειχα τα ιδια κοληματα κατα την πλοηγηση!!! κατεληξα να κανω φορματ στην καρτα κ ολα τα βηματα ενα ενα απο την αρχη θα σας ενημερωσο γ το αποτελεσμα!!

λοιπον μετα απο φορματ σε κινητο κ καρτα μνημης το αποτελεσμα παραμενει το ιδιο μαλλον ειναι θεμα χαρτων κ δεν μπορει να ανταπεξερθει το κινητο μου του πεφτουν μεγαλοι κ βαριοι θα ξαναβαλω εκεινες της αρχαιες εκδοσεις χαρτων που ειχα ετσι γ να δω αν δουλεψει οπως παλια!!

Πάντως από προχθές που απεγκατέστησα το Garmin 5.00.20 είδα τεράστια διαφορά στην αυτονομία,απλά δεν κατέβηκε ούτε μια γραμμή από προχθές στο Ν85 παρόλη τη συνήθη χρήση που του κάνω.

Συμπερασματικά το Garmin πρέπει να ρουφάει την ενέργεια σαν βρυκόλακας:D:D με τις background διενέξεις που δημιουργεί η εγκατάσταση του,μέχρι να βελτιωθεί(και αναφερθεί και στο chagelog μιας νέας έκδοσης όταν βγει) νομίζω δεν αξίζει να την έχω εγκατεστημένη,το Sygic είναι μια χαρά και το Maps 3.0 επίσης;)

Πάντως από προχθές που απεγκατέστησα το Garmin 5.00.20 είδα τεράστια διαφορά στην αυτονομία,απλά δεν κατέβηκε ούτε μια γραμμή από προχθές στο Ν85 παρόλη τη συνήθη χρήση που του κάνω.

Συμπερασματικά το Garmin πρέπει να ρουφάει την ενέργεια σαν βρυκόλακας:D:D με τις background διενέξεις που δημιουργεί η εγκατάσταση του,μέχρι να βελτιωθεί(και αναφερθεί και στο chagelog μιας νέας έκδοσης όταν βγει) νομίζω δεν αξίζει να την έχω εγκατεστημένη,το Sygic είναι μια χαρά και το Maps 3.0 επίσης;)

Τα ίδια κάνει και στις εκδώσεις 4.XX.XX ή μόνο στις εκδώσεις 5.XX.XX?

Καλημερα και χρονια πολλα σε ολους παντα με υγεια και χαρα.

Εχω ενα θεματακι. Μολις πηρα το Ν78 και προσπαθησα να στησω το Garmin ακολουθωντας τις οδηγιες στην αρχη αυτου του θεματος. Βεβαια ποτε δεν εφτασα μετα το 1ο βημα. Μολις το εγκαθιστω (ακολουθωντας και παλι οδηγιες απο το φορουμ) αλλα οταν παω να ξεκινησω την εφαρμογη για πρωτη φορα για να περασω στο βημα 2 η εφαρμογη δειχνει να ξεκιναει (μαυρη οθονη που γραφει Garmin και διαφορα αλλα) αλλα μετα απο 1-2'' κλεινει. Εχει κανεις καμια ιδεα?

Εχω version 13.052 στο κινητο και προσπαθω να εγκαταστησω το 5.0.20 του Garmin.

Έχεις περάσει και τους χάρτες;

Βγάλε τους και δοκίμασε να το ανοίξεις ξανά χωρίς χάρτες (μόνο το βασικό άσε)

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2