Jump to content

[S60 3rd Edition] Garmin Maps Mobile XT

aristotelhs2060
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι αλλά θα πρέπει να βγω από το GARMIN :P

Εγώ έλεγα μήπως μέαά από το προγ αν γίνεται, διότι γράφει

Υψόμετρο: ....,..

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχω μείνει στο 2'ο βημα..Το εγκατέστησα αλλα τώρα που πηγαίνω για να συνεχίσω πάταω πάνω στο εικονίδιο και δν μου ανοιγει..Τι να κανω;

Ναι αλλά θα πρέπει να βγω από το GARMIN :P

Εγώ έλεγα μήπως μέαά από το προγ αν γίνεται, διότι γράφει

Υψόμετρο: ....,..

Και για πες μας τώρα...

ΠΟΥ θα σου χρησιμέψει η ένδειξη του υψομέτρου (η οποία συνήθως είναι και λανθασμένη, γιατί εξαρτάται από τη βάση που έχεις ορίσει)...

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Έχω μείνει στο 2'ο βημα..Το εγκατέστησα αλλα τώρα που πηγαίνω για να συνεχίσω πάταω πάνω στο εικονίδιο και δν μου ανοιγει..Τι να κανω;

Ας με βοηθήσει κάποιος...Το χρειάζομαι για το Σαββατοκυριακο...Τι πρεπει να κανω;Δν μου ανοιγει..

Τώρα μου ανοίγει για 1-2 δευτερά και μου δείχνει το σχήμα του garmin αλλα μετά κλείνει απο μόνο του...Μολις παταω να το ξανανοιξω τα ίδια...Τι κανω;

ΞΑΝΑ ΚΑΝΕ ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΧΑ ΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ...ΣΒΗΣΕ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΠΑΛΙ.

το garmin που κατέβασα εγώ έχει ενα αρχειο sis,ένα txt και 2 rar...Τα 2 rar περιέχουν από ένα φάκελο το καθένα..Τα βγάζω από τα rar και οι φάκελοι είναι γεμάτοι με αρχεια..Ο ενας garmin και ο άλλος κειγκεν...Στην κάρτα μνημης εχω δημιουργησει ενα φακελο με τιτλο garmin..Τι να περάσω απ'ολα αυτά μέσα εκεί;

Και για πες μας τώρα...

ΠΟΥ θα σου χρησιμέψει η ένδειξη του υψομέτρου (η οποία συνήθως είναι και λανθασμένη, γιατί εξαρτάται από τη βάση που έχεις ορίσει)...

Έχω υψοφοβία, και για να ξέρω πότε να φοβηθώ και πότε όχι :Ρ

Βασικά επειδή πάμε εκδρομές στα βουνά, απλά για να παίζω με κάτι!!

Όταν λες για την βάση, εμείς την ορίζουμε κάπως? Θεωρητικά δεν πέρνει μόνο του την επιφάνεια της θάλασσας;;;

το garmin που κατέβασα εγώ έχει ενα αρχειο sis,ένα txt και 2 rar...Τα 2 rar περιέχουν από ένα φάκελο το καθένα..Τα βγάζω από τα rar και οι φάκελοι είναι γεμάτοι με αρχεια..Ο ενας garmin και ο άλλος κειγκεν...Στην κάρτα μνημης εχω δημιουργησει ενα φακελο με τιτλο garmin..Τι να περάσω απ'ολα αυτά μέσα εκεί;

το garmin απο το rar

ωραία...μετά τι κανω; εγκαθιστώ το αρχείο sis που βρισκεται στο γενικο rar Που κατέβασα;

Διάβασε το πρώτο ποστ. Όλα που ρωτάς βρίσκονται εκεί.

Ok..Το εγκατέστησα άλλα έχω πρόβλημα τώρα με το Card ID..

Στις πληροφορίες που πηγαίνω έχει ένα IMEI, ένα IMSI και ένα αναγνωριστικό κάρτας...

Εγώ υποθέτω οτι το card id είναι το αναγν. κάρτας..Πηγαίνω στο keyγκεν το βάζω στο κενό πάνω και πατάω generate..Μου βγάζει έναν κωδικο στο unlock device το σημειωνω σ'ενα σημειωματαριο, βάζω τ'ονομα που θέλει και το βάζω στο garmin που ειναι στη μνημη.Όταν πάω όμως στις ρυθμίσεις και επιτα στο σύστημα στην αρχικη σελιδα λεει οτι πρέπει να σου βγάλει οτι εκει πρεπει να σας εμφανισει το card id σας στην αναγνωριση μοναδας που ειδατε πριν και διπλα το σημα full..Εμένα όμως μου εμφανίζει μόνο ενα σχηματακι μ'ενα κοκκινο απαγορευτικο απο πανω και μου λεει σύνδεση επιτρεπτή μόνο για τη συσκευή garmin GPS...Τι κάνω;

Παιδια εγω περασα στο N82 Μου το 4.10.60 (αφου μου εβγαλε την πιστη) και δουλευει μια χαρα, βασικα ειναι και η μοναδικη εκδοση που μου δουλευει κανονικα.. Και παιζω αναμεσα στον 3 σε 1 χαρτη και τον 1.40. Εχω και τους 2 στο κινητο οποτε οταν χρειαστώ καποιον τον μετακινώ στον φακελο του Garmin..

Ξέρει κανείς αν αυτό ισχύει; Δηλαδή αν έχει πολλούς χάρτες αν κολλάει ή αργεί;

πχ αν ΄χουμε τον 3-1 θα αργήσει πιο πολύ από το να είχαμε μόνο το οτοντραιβ?

Στις πληροφορίες που πηγαίνω έχει ένα IMEI, ένα IMSI και ένα αναγνωριστικό κάρτας...

Εγώ υποθέτω οτι το card id είναι το αναγν. κάρτας..Πηγαίνω στο keyγκεν το βάζω στο κενό πάνω και πατάω generate..Μου βγάζει έναν κωδικο στο unlock device το σημειωνω σ'ενα σημειωματαριο, βάζω τ'ονομα που θέλει και το βάζω στο garmin που ειναι στη μνημη.Όταν πάω όμως στις ρυθμίσεις και επιτα στο σύστημα στην αρχικη σελιδα λεει οτι πρέπει να σου βγάλει οτι εκει πρεπει να σας εμφανισει το card id σας στην αναγνωριση μοναδας που ειδατε πριν και διπλα το σημα full..Εμένα όμως μου εμφανίζει μόνο ενα σχηματακι μ'ενα κοκκινο απαγορευτικο απο πανω και μου λεει σύνδεση επιτρεπτή μόνο για τη συσκευή garmin GPS...Τι κάνω;

Κανεις;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Κανεις;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Δεν χρειαζεται να ρωτας και να ξαναρωτας .Δεν ειναι ολα τα μελη online 24/7.

Διάβασε το πρώτο ποστ. Όλα που ρωτάς βρίσκονται εκεί.

Κατι δεν κανεις σωστα στην παραγωγη των αρχειων ...

Ακολουθησε τις οδηγιες οπως εχουμε κανει ολοι μας .

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Δεν χρειαζεται να ρωτας και να ξαναρωτας .

Κατι δεν κανεις σωστα στην παραγωγη των αρχειων ...

Ακολουθησε τις οδηγιες οπως εχουμε κανει ολοι μας .

Τις ακολουθώ ξες...Και ρωταω εδω περα γιατι δεν ξερω τι φταιει..

unlock esn αριθμο είναι το imei, το imsi ή το αναγν. κάρτας;

καλησπερα παιδια.μηπως μπορει να μου μου δωσει κανεις ενα λινκ για το μεγαλο χαρτη γκαρμιν της ευρωπης?εχω το ν95....ευχαριστω εκ των προτερων!!!

Τις ακολουθώ ξες...Και ρωταω εδω περα γιατι δεν ξερω τι φταιει..

unlock esn αριθμο είναι το imei, το imsi ή το αναγν. κάρτας;

το τριτο

Ολα υπαρχουν στις οδηγιες .

καλησπερα παιδια.μηπως μπορει να μου μου δωσει κανεις ενα λινκ για το μεγαλο χαρτη γκαρμιν της ευρωπης?εχω το ν95....ευχαριστω εκ των προτερων!!!

Καλησπερα .Ως γνωστον ,λινκς απαγορευονται :!::!:

Κοιταξε στα γνωστα μερη !

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Αν τα έχεις κανει όλα σωστα, πήγαινε στις ρυθμίσεις\συστημα\Απομακρυσμενο GPS και επελεξε το ενσωματωμένο gps, αμεσως πρεπει να σου εντοπίσει το GPS της συσκευης σου και κατι μπαρες που δειχνουν το σημα..

Και κατι αλλο για τα poi.. Το Garmin poi loader κολλαει με αρχεια μεγαλύτερα απο 400-500kb, και κολλαει κυριως με τα αρχεια απο το index.pois.gr τα οποια ειναι πιο "βαρια" απο ότι θα έπρεπε. Και εκτος απο αυτα, στο garmin εμφανιζει τα σημεια απο 5 φορες το καθενα..

Ta Electronika einai 8riskeia

skyris homepage

Ωραία..Σήμερα έκανα την αρχή..Τον εγκατέστησα νομίζω...Αλλά τον απλό...Όταν βάζω στο φάκελο garmin και τον απλό αλλά και τον 3 σε 1, οταν παω απο το κινητο ν'ανοιξω την εφαρμογή δεν μου ανοίγει..Μόλις σβήνω τον 3 σε 1, ανοίγει...Το απλό που εγκατέστησα εγώ ποιον πεςριλαμβάνει και ποιους χάρτες θα χρειαστεί να κατεβάσω και απο που(λογικά το γνωστό μέρος;);Θέλω για Ελλάδα(κυρίως) και για Ευρώπη...Επίσης έχω ένα φακελο με bmp και gpx (poi) που θα τα βάλω μετά απο τους χαρτες...

εχω μια ερωτηση που ισως ειναι χαζη ή ισως εχει ξανα ερωτηθει..

θα κανω εγκατασταση το garmin και τους χαρτες σε μια καρτα, 2αρα. καποια στιγμη ομως θα παρω αλλη καρτα μεγαλυτερη, 4αρα.

αν μεταφερω απο τη 2αρα στην 4αρα ολα τα αρχεια, μαζι βεβαια και το garmin με τους χαρτες, το garmin θα δουλεψει ή θα πρεπει να κανω τη διαδικασια απο την αρχη? ολα αυτα στο ιδιο τηλεφωνο και οχι σε διαφορετικο.

http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg