gianpithio Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 Εαν δεν κανεις format στην καρτα μνημης τοτε παρε τους χαρτες και τα αρχεια .unl που δημιουργησες κανε απεγκατασταση το Garmin και σβησε το φακελο Garmin. Mετα περασε τα απο την αρχη. Οταν τελειωσεις βαλε στο φακελο Garmin τους χαρτες και τα .unl οπως τα ειχες και πριν. Λογικα δεν θα σου ζητησει κωδικους εαν σου ζητησει ανοιξε τα .unl και αλλαξε τους.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george cc Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 καλησπέρα παιδιά.Έχω βάλει το Garmin XT στο κινητό μου και ξεκινάει κανονικά,αλλά όση ώρα και αν το αφήσω να δουλεύει δεν βρίσκει δορυφόρους.Γνωρίζετε τι μπορεί να φταίει.Εχω το Ν95 8GB. Επίσης έχω δοκιμάσει να βάλω τους χάρτες σε δύο Ν95,Vodafοne Live και τα δύο,και όταν πάω να το ανοίξω,μετά απο λίγα δευτερόλεπτα κλείνει,χωρίς να με αφήσει να μπώ στο μενού του Garmin.Γνωρίζετε τι πρέπει να κάνω για να δουλέψει στα Vοdafοne κινητά; Παράθεση george cc Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zebric Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 παιδια παω να ανοιξω το garmin και το κινητο μου λεει οτι η εκτελεση του αρχειου ειναι αδυνατη για λογους ασφαλειας...το προγραμμα ετρεχε κανονικα πριν μερικες βδομαδες...τι συμβαινει? Παράθεση http://belowthebottom.bandcamp.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 καλησπέρα παιδιά.Έχω βάλει το Garmin XT στο κινητό μου και ξεκινάει κανονικά,αλλά όση ώρα και αν το αφήσω να δουλεύει δεν βρίσκει δορυφόρους.Γνωρίζετε τι μπορεί να φταίει.Εχω το Ν95 8GB. Επίσης έχω δοκιμάσει να βάλω τους χάρτες σε δύο Ν95,Vodafοne Live και τα δύο,και όταν πάω να το ανοίξω,μετά απο λίγα δευτερόλεπτα κλείνει,χωρίς να με αφήσει να μπώ στο μενού του Garmin.Γνωρίζετε τι πρέπει να κάνω για να δουλέψει στα Vοdafοne κινητά; Συγνώμη αλλά σε τι σημείο είσαι και δεν βρίσκει δορυφόρους;;; Μήπως δέν έχεις ξεκλειδώσει το ενσωματωμένο gps του κινητού με το αρχείο sw.unl;;; Πότε δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα να βρώ δορυφόρους, στη χειρότερη περίπτωση 5 λεπτο και αυτό όχι σε πολύ ανοιχτό χώρο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george cc Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 Συγνώμη αλλά σε τι σημείο είσαι και δεν βρίσκει δορυφόρους;;; Μήπως δέν έχεις ξεκλειδώσει το ενσωματωμένο gps του κινητού με το αρχείο sw.unl;;; Πότε δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα να βρώ δορυφόρους, στη χειρότερη περίπτωση 5 λεπτο και αυτό όχι σε πολύ ανοιχτό χώρο. Φίλε είμαι στην Γλυφάδα σε μπαλκόνι και δεν βρίσκει δορυφόρους όση ώρα και να προσπαθήσω Παράθεση george cc Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 Φίλε είμαι στην Γλυφάδα σε μπαλκόνι και δεν βρίσκει δορυφόρους όση ώρα και να προσπαθήσω Το έχεις ξεκλειδώσει όπως λένε οι οδηγίες;;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george cc Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 Το έχεις ξεκλειδώσει όπως λένε οι οδηγίες;;; Κανονικά.Το έκανα σε ένα απλό Ν95 που είχα πρίν και δούλεψε μια χαρά Παράθεση george cc Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harley5 Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 Κανονικά.Το έκανα σε ένα απλό Ν95 που είχα πρίν και δούλεψε μια χαρά Με το Nokia Maps σου συνδεεται? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 καλησπέρα παιδιά.Έχω βάλει το Garmin XT στο κινητό μου και ξεκινάει κανονικά,αλλά όση ώρα και αν το αφήσω να δουλεύει δεν βρίσκει δορυφόρους.Γνωρίζετε τι μπορεί να φταίει.Εχω το Ν95 8GB. Επίσης έχω δοκιμάσει να βάλω τους χάρτες σε δύο Ν95,Vodafοne Live και τα δύο,και όταν πάω να το ανοίξω,μετά απο λίγα δευτερόλεπτα κλείνει,χωρίς να με αφήσει να μπώ στο μενού του Garmin.Γνωρίζετε τι πρέπει να κάνω για να δουλέψει στα Vοdafοne κινητά; παιδια παω να ανοιξω το garmin και το κινητο μου λεει οτι η εκτελεση του αρχειου ειναι αδυνατη για λογους ασφαλειας...το προγραμμα ετρεχε κανονικα πριν μερικες βδομαδες...τι συμβαινει? Στην θεση σας θα δοκιμαζα να κανω hard format στην συκευη και format στην καρτα!! :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neriano Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 Εγώ πάλι εχω το εξής: όλα δουλεύουν τέλεια αλλά δεν μπορώ να γράψω ελληνικα στην αναζήτηση δρόμων. Για την ακρίβεια, γράφω ελληνικα αλλά δε βρίσκει τίποτα. Αν κάνω αναζήτηση με κοντινότερο τα βρίσκει κανονικά. Εχω βάλει το ελληνικό μενού. Τι να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 Προσπαθώ να κατεβάσω την έκδοση 4.10.20 από το κινητό τηλέφωνο (ΝΟΚΙΑ Ν82) και ενώ συνδέετε στο rapidshare μου βγάζει μήνυμα ότι το συγκεκριμένο link δεν υπάρχει. Είναι όντως έτσι ή το τηλέφωνο έχει το πρόβλημα να συνδεθεί; Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebeli Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 Θα πας Εργαλεία > Διαχείριση δεδομένων > Σύνολα χαρτών > MapSource και θα επιλέξεις το χάρτη που θέλεις Οταν πηγαίνω στα συνολα χαρτών μου εμφανίζει τους 3 χαρτες που έχω περάσει(Worldwide roads,3to1,5to1)δεν υπάρει επιλογή map source??Επίλέγοντας τον κάθε χάρτη το μόνο που μου λέει είναι το μέγεθος του αρχείου πχ: worldwide roads basemap e:\GARMIN\ 10.5MB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 Εγώ πάλι εχω το εξής: όλα δουλεύουν τέλεια αλλά δεν μπορώ να γράψω ελληνικα στην αναζήτηση δρόμων. Για την ακρίβεια, γράφω ελληνικα αλλά δε βρίσκει τίποτα. Αν κάνω αναζήτηση με κοντινότερο τα βρίσκει κανονικά. Εχω βάλει το ελληνικό μενού. Τι να κάνω? Κοίτα αν έχεις περάσει τον αγγλικό χάρτη, πώς να διαβάζει τα ελληνικά?Το μενού του προγράμματος δεν έχει σχέση με τη γλώσσα του χάρτη. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 παιδια παω να ανοιξω το garmin και το κινητο μου λεει οτι η εκτελεση του αρχειου ειναι αδυνατη για λογους ασφαλειας...το προγραμμα ετρεχε κανονικα πριν μερικες βδομαδες...τι συμβαινει? δωκιμασε να εγκαταστησεις ξανα το sis αρχειο,χωρις να κανεις αφαιρεση της εφαρμογης πριν την εκ νεου εγκατασταση.το ειχα παθει και εγω αυτο,αν δεν γινει τιποτα μαλλον κανε format δωκιμασε να εγκαταστησεις ξανα το sis αρχειο,χωρις να κανεις αφαιρεση της εφαρμογης πριν την εκ νεου εγκατασταση.το ειχα παθει και εγω αυτο,αν δεν γινει τιποτα μαλλον κανε format Οταν πηγαίνω στα συνολα χαρτών μου εμφανίζει τους 3 χαρτες που έχω περάσει(Worldwide roads,3to1,5to1)δεν υπάρει επιλογή map source??Επίλέγοντας τον κάθε χάρτη το μόνο που μου λέει είναι το μέγεθος του αρχείου πχ: worldwide roads basemap e:\GARMIN\ 10.5MB 1ον εισαι σιγουρος οτι ξεκλειδωσες σωστα τους χαρτες;και 2ον αφαιρεσε ή τον 5 σε 1 ή τον 3 σε 1 Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 Παιδιά, σε ανύποπτο χρόνο είχα διαβάσει από κάποιον φίλο εδώ μέσα ότι μπορείς να ξεκλειδώσεις το εσωτερικό GPS και τους χάρτες του Garmin βάζοντας το ΙΜΕΙ στο κέυτζεν αντί για το unlock ESN. Ισχύει κάτι τέτοιο??? Και αν ναι, αυτό σημαίνει ότι μπορείς να αντιγράφεις τα περιεχόμενα της κάρτας μνήμης σε κάποια άλλη, χωρίς να φτιάχνεις καινούργιους κωδικούς .unl για κάθε κάρτα, αφού τα αρχεία .unl θα είναι αντιστοιχισμένα με το κινητό και όχι με κάποια συγκεκριμένη κάρτα??? :what: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miraze Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 Καλησπέρα σε όλους Διαβάζοντας τις περισσότερες σελίδες δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη για το προβλημα που αντιμετωπίζω:( Εγκαθιστώντας το Garmin Mobile XT όλα πήγαν καλά, εγκατέστησα στο Pc το Map source για τον City Navigator Europe v9. Μέχρι τώρα όλα καλά, μετά ήρθαν τα προβλήματα, έβαλα το Key Gen για να ξεκλειδώσω τον χάρτη αλλά στην δήλωση του προιόντος στο δικτυακό τόπο της G;armin μου ζητά ένα 7 ψήφιο νούμερο για την συσκευή που φυσικά ΔΕΝ έχω. Το Map source ενώ μου δείχνει τον χάρτη δεν έχει τίποτα επιλεγμένο για να το κάνει export στο κινητό. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 Προσπαθώ να κατεβάσω την έκδοση 4.10.20 από το κινητό τηλέφωνο (ΝΟΚΙΑ Ν82) και ενώ συνδέετε στο rapidshare μου βγάζει μήνυμα ότι το συγκεκριμένο link δεν υπάρχει. Είναι όντως έτσι ή το τηλέφωνο έχει το πρόβλημα να συνδεθεί; Μηπως θελεις να πεις την 4.20.00 το link λειτουργει κανονικα. Καλυτερα γραψε το link του rapidshare σε ενα .txt και μετα αποθηκευσε το στο τηλ. σου για να μπορεσεις να το κανεις copy - paste. Οταν πηγαίνω στα συνολα χαρτών μου εμφανίζει τους 3 χαρτες που έχω περάσει(Worldwide roads,3to1,5to1)δεν υπάρει επιλογή map source??Επίλέγοντας τον κάθε χάρτη το μόνο που μου λέει είναι το μέγεθος του αρχείου πχ: worldwide roads basemap e:\GARMIN\ 10.5MB Δεν σου βγαζει κατω αριστερα την επιλογη mapsource? μην πατας επανω στους χαρτες αλλα το αριστερο πληκρο. Καλησπέρα σε όλους Διαβάζοντας τις περισσότερες σελίδες δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη για το προβλημα που αντιμετωπίζω:( Εγκαθιστώντας το Garmin Mobile XT όλα πήγαν καλά, εγκατέστησα στο Pc το Map source για τον City Navigator Europe v9. Μέχρι τώρα όλα καλά, μετά ήρθαν τα προβλήματα, έβαλα το Key Gen για να ξεκλειδώσω τον χάρτη αλλά στην δήλωση του προιόντος στο δικτυακό τόπο της G;armin μου ζητά ένα 7 ψήφιο νούμερο για την συσκευή που φυσικά ΔΕΝ έχω. Το Map source ενώ μου δείχνει τον χάρτη δεν έχει τίποτα επιλεγμένο για να το κάνει export στο κινητό. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος??? Θα πρεπει να δει το MapSource το κινητο σου σαν εξωτερικη συσκευη Garmin για να περασεις το χαρτη. Οταν περασεις το χαρτη στο κινητο σου θα τον ξεκλειδωσεις με τον γνωστο τροπο. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 Παιδιά, πώς περνάμε τελικά τα αποθηκευμένα δεδομένα μας ξανά στο Garmin? Εννοώ πορείες, τοποθεσίες κλπ. Στο αρχείο Current.GPX δεν αποθηκεύονται??? Προσπαθούσα να περάσω στην καινούργια κάρτα μου ξανά το Garmin, αλλά αναγκάστηκα να το ξεστήσω εντελώς για να δει τον 3σε1. Μόλις ξαναέβαλα το αρχείο Current.GPX ξανά στο φάκελο E:\Garmin\GPX, έκανα "Διαχείριση->Εισαγωγή GPX" από το μενού των ρυθμίσεων του προγράμματος, αλλά μου επαναφέρει μόνο τις τοποθεσίες. Είχα αποθηκευμένες πορείες, αλλά δεν μου τις επανέφερε. Ξέρει κανείς τι παίζει??? Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miraze Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 Θα πρεπει να δει το MapSource το κινητο σου σαν εξωτερικη συσκευη Garmin για να περασεις το χαρτη. Οταν περασεις το χαρτη στο κινητο σου θα τον ξεκλειδωσεις με τον γνωστο τροπο. To map source βλέπει το κινητό μου σαν εξωτερική συσκευή, το πρόβλημα είναι ότι το map source ενώ μου βλέπει το City Navigator Europe NT v9 αναλυτικά, δεν μου έχει επιλεγμένο κάποιο χάρτη για να το στείλω στο κινητό. (Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση σου! :)) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 Αυτη την στιγμη δεν εγω το Map Source στο pc για να θυμηθω ακριβως τι ειχα κανει :( Δοκιμασες με τα εργαλεια που εχεις να μαρκαρεις το χαρτη? :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miraze Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 Αυτη την στιγμη δεν εγω το Map Source στο pc για να θυμηθω ακριβως τι ειχα κανει :( Δοκιμασες με τα εργαλεια που εχεις να μαρκαρεις το χαρτη? :) Δοκίμασα αλλά τίποτα...:( Ενώ βλέπω κανονικά όλο το χάρτη στο πρόγραμμα, αριστερά στην μπάρα επιλογής μου γράφει χαρτης 0. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 Ισως εαν κατεβασεις το Map Source απο αλλου και ξανα δοκιμασεις καταφερεις κατι? Παλιοτερα καποιος ειχε κατεβασει μια version του Map Source και δεν μπορουσε να περασει το χαρτη και το καταλαβε αφου εγκατεστησε την καινουρια που κατεβασε.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miraze Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 Ισως εαν κατεβασεις το Map Source απο αλλου και ξανα δοκιμασεις καταφερεις κατι? Παλιοτερα καποιος ειχε κατεβασει μια version του Map Source και δεν μπορουσε να περασει το χαρτη και το καταλαβε αφου εγκατεστησε την καινουρια που κατεβασε.. Ηδη είχα βάλει να κατεβάζει το Garmin City Navigator Europe NT 2008 με το νέο map source και το πρόβλημα λύθηκε. Ηδη ξεκίνησε η μεταφορά στο κινητό!!!:D:D:D Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια :thanks::thanks::thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 Παιδιά, πώς περνάμε τελικά τα αποθηκευμένα δεδομένα μας ξανά στο Garmin? Εννοώ πορείες, τοποθεσίες κλπ. Στο αρχείο Current.GPX δεν αποθηκεύονται??? Προσπαθούσα να περάσω στην καινούργια κάρτα μου ξανά το Garmin, αλλά αναγκάστηκα να το ξεστήσω εντελώς για να δει τον 3σε1. Μόλις ξαναέβαλα το αρχείο Current.GPX ξανά στο φάκελο E:\Garmin\GPX, έκανα "Διαχείριση->Εισαγωγή GPX" από το μενού των ρυθμίσεων του προγράμματος, αλλά μου επαναφέρει μόνο τις τοποθεσίες. Είχα αποθηκευμένες πορείες, αλλά δεν μου τις επανέφερε. Ξέρει κανείς τι παίζει??? Κανείς? ::help: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 Παιδιά, σε ανύποπτο χρόνο είχα διαβάσει από κάποιον φίλο εδώ μέσα ότι μπορείς να ξεκλειδώσεις το εσωτερικό GPS και τους χάρτες του Garmin βάζοντας το ΙΜΕΙ στο κέυτζεν αντί για το unlock ESN. Ισχύει κάτι τέτοιο??? Και αν ναι, αυτό σημαίνει ότι μπορείς να αντιγράφεις τα περιεχόμενα της κάρτας μνήμης σε κάποια άλλη, χωρίς να φτιάχνεις καινούργιους κωδικούς .unl για κάθε κάρτα, αφού τα αρχεία .unl θα είναι αντιστοιχισμένα με το κινητό και όχι με κάποια συγκεκριμένη κάρτα??? :what: αυτο που λες το εχω δοκιμασει και εγω και δουλεψε.τον κωδικο που θα χρησιμοποιησεις για να ξεκλειδωσεις το εσωτερικο gps,αυτον θα σου βγαλει μετα σαν unlock esn και με αυτο θα ξεκλειδωσεις τους χαρτες.η garmin βεβαια εγκαθιστα το προγραμμα βασει του κωδικου της καρτας. _____________________________________________________________________________________________________________________ κατι λιγο ασχετο,με το destinator για symbian υπαρχει καποιο νεο;ξερουμε ποτε θα κυκλοφορησει; Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts