Jump to content

miraze

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by miraze

  1. Καλημέρα....:D Έχει προσπαθήσει κάποιος να μεταφέρει μια διαδρομή από το http://www.viamichelin.com απο το export σε GPS στο Garmin? Ρωτώ, γιατί δημιουργεί ένα αρχείο με κατάληξη .gpx το οποίο δεν ξέρω σε ποιό φάκελο στο Garmin το αποθηκεύω ώστε να το διαβάσει μετά μέσα στο πρόγραμμα.:wacko:
  2. Ηδη είχα βάλει να κατεβάζει το Garmin City Navigator Europe NT 2008 με το νέο map source και το πρόβλημα λύθηκε. Ηδη ξεκίνησε η μεταφορά στο κινητό!!!:D:D:D Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια :thanks::thanks::thanks:
  3. Δοκίμασα αλλά τίποτα...:( Ενώ βλέπω κανονικά όλο το χάρτη στο πρόγραμμα, αριστερά στην μπάρα επιλογής μου γράφει χαρτης 0.
  4. To map source βλέπει το κινητό μου σαν εξωτερική συσκευή, το πρόβλημα είναι ότι το map source ενώ μου βλέπει το City Navigator Europe NT v9 αναλυτικά, δεν μου έχει επιλεγμένο κάποιο χάρτη για να το στείλω στο κινητό. (Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση σου! :))
  5. Καλησπέρα σε όλους Διαβάζοντας τις περισσότερες σελίδες δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη για το προβλημα που αντιμετωπίζω:( Εγκαθιστώντας το Garmin Mobile XT όλα πήγαν καλά, εγκατέστησα στο Pc το Map source για τον City Navigator Europe v9. Μέχρι τώρα όλα καλά, μετά ήρθαν τα προβλήματα, έβαλα το Key Gen για να ξεκλειδώσω τον χάρτη αλλά στην δήλωση του προιόντος στο δικτυακό τόπο της G;armin μου ζητά ένα 7 ψήφιο νούμερο για την συσκευή που φυσικά ΔΕΝ έχω. Το Map source ενώ μου δείχνει τον χάρτη δεν έχει τίποτα επιλεγμένο για να το κάνει export στο κινητό. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος???
×
×
  • Create New...