raftoput Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 και εμενα μου το κανει τον τελευταιο καιρο. μηπως εχεις μεσα maps sets 3-1 η 4-1 ? σκεφτομαι μηπως φταιει αυτο! Δεν φταίει αυτό, το κάνει και σε μένα κατά καιρούς στο Ε63, αντιθέτως στο 6120classic που είναι και παλιότερη συσκευή δουλεύει τέλεια! Το ίδιο και στο 5530, τέλεια και κει... Το έκανε και όταν είχα κανονικούς αυτόνομους χάρτες και με sets. Κάτι άλλο πρέπει να φταει αλλά τι? Παράλληλα, στο Ε63 κολλάει κατά την πλοήγηση αρκετά συχνά στην επαρχία, για να μην το συζητήσω στην Αθήνα... Όποιος βρει τη λύση θα μας σώσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 γενικα σερνεται μεχρι να φορτωσει κανονικα!και αφου φορτωσει μετα απο κανα 3 λεπτο λειτουργει γρηγορα το μενου του! περιεργο! Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raftoput Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 γενικα σερνεται μεχρι να φορτωσει κανονικα!και αφου φορτωσει μετα απο κανα 3 λεπτο λειτουργει γρηγορα το μενου του! περιεργο! Δυστυχώς σε μένα στο εικονιζόμενο κινητό συνεχίζει να κολλάει κατά διαστήματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carver Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 Δεν φταίει αυτό, το κάνει και σε μένα κατά καιρούς στο Ε63, αντιθέτως στο 6120classic που είναι και παλιότερη συσκευή δουλεύει τέλεια! Το ίδιο και στο 5530, τέλεια και κει... Το έκανε και όταν είχα κανονικούς αυτόνομους χάρτες και με sets. Κάτι άλλο πρέπει να φταει αλλά τι? Παράλληλα, στο Ε63 κολλάει κατά την πλοήγηση αρκετά συχνά στην επαρχία, για να μην το συζητήσω στην Αθήνα... Όποιος βρει τη λύση θα μας σώσει... Μέσα στην συκευή θα δεις έναν φάκελο "garmin".Οχι αυτόν που είναι το πρόγραμμα!!!! Διαγραφή στον φάκελο, επανεκίνηση και τρέχεις το πρόγραμμα. Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις, είναι να επιλέξεις πάλι τις ρυθμίσεις που θέλεις να έχει το πρόγραμμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raftoput Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 Μέσα στην συκευή θα δεις έναν φάκελο "garmin".Οχι αυτόν που είναι το πρόγραμμα!!!! Διαγραφή στον φάκελο, επανεκίνηση και τρέχεις το πρόγραμμα. Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις, είναι να επιλέξεις πάλι τις ρυθμίσεις που θέλεις να έχει το πρόγραμμα. Δυστυχώς ή ευτυχώς τέτοιος φάκελος σε μένα δεν υπάρχει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greeker Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 @neo24gr και raftoput πρωτη φορα μου το εκανε εμενα τοσο καιρο. οχι δεν εχω sets (2/3) σε 1. Παράθεση μέτρον άριστον Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogosbmx Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 Παιδιά μήπως θυμάται κάποιος ποια εφαρμογή είναι αυτή που κανουμε όποιο κουμπί θέλουμε να ανοίγει κάποια εφαρμογή? Συγκεκριμένα θέλω το κουμπί που έχει το nokia 6710 navigator το μικρό με το αστεράκι που μόλις το πατάμε ανοίγει το nokia maps θέλω να ανοίγει το garmin που το έχω εγκαταστήσει ήδη. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carver Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 (edited) Δυστυχώς ή ευτυχώς τέτοιος φάκελος σε μένα δεν υπάρχει... Καλημέρα. Δεν έχω μαζί μου το satio σήμερα. Οταν γυρίσω σπίτι θα το κοιτάξω και θα σου γράψω την διάδρομή του φακέλου.:) Κοίτα και εσύ όμως μήπως βρείς τον φάκελο.Υπάρχει κάπου..... Edited August 24, 2010 by carver Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiofws Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 Έχω καταφέρει να ενεργοποιήσω το εσωτερικό GPS του NOKIA 95 ... με garmin XT ενώ ΔΕΝ έχω καταφέρει ακόμα να του περάσω τους χάρτες ... ενώ τα κάνω όλα σωστά ... με το σωστό GSMAPSUPP.UNL file που έχει μέσα το κλειδί για να ξεκλειδώνουν οι χάρτες ... ενώ ξεκλειδώνουν στο MAPSOURCE στο κινητό συνεχίζει να μου γραφει NO MAP μπορεί κάποιος να βοηθήσει ... ? Ο χαρτης ειναι ο ΝΤ 2010 με mapID 449 της Ευρωπης δηλαδη ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 Δοκίμασες κάποιο άλλο χάρτη π.χ. Auto Drive, τον αναγνωρίζει? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 Παιδιά, συγγνώμη αν έχει απαντηθεί ήδη, αλλά είναι εύκολο να με πληροφορήσετε για το ποιες είναι οι τελευταίες εκδόσεις της εφαρμογής καθώς και των δύο δημοφιλών ελληνικών χαρτών, Anavasi & Auto Drive Hellas; Έχω χάσει λίγο την επαφή μου και έχω μείνει λίγο πίσω. Ευχαριστώ προκαταβολικά. :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2010 Έχω καταφέρει να ενεργοποιήσω το εσωτερικό GPS του NOKIA 95 ... με garmin XT ενώ ΔΕΝ έχω καταφέρει ακόμα να του περάσω τους χάρτες ... ενώ τα κάνω όλα σωστά ... με το σωστό GSMAPSUPP.UNL file που έχει μέσα το κλειδί για να ξεκλειδώνουν οι χάρτες ... ενώ ξεκλειδώνουν στο MAPSOURCE στο κινητό συνεχίζει να μου γραφει NO MAP μπορεί κάποιος να βοηθήσει ... ? Ο χαρτης ειναι ο ΝΤ 2010 με mapID 449 της Ευρωπης δηλαδη ευχαριστώ Ξεκλειδώσε και πάλι το gps και χωρίς να κλείσεις το πρόγραμμα (αντικλείδι), ξεκλειδώσε και τον χάρτη. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raftoput Δημ. August 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2010 Παιδιά, συγγνώμη αν έχει απαντηθεί ήδη, αλλά είναι εύκολο να με πληροφορήσετε για το ποιες είναι οι τελευταίες εκδόσεις της εφαρμογής καθώς και των δύο δημοφιλών ελληνικών χαρτών, Anavasi & Auto Drive Hellas; Έχω χάσει λίγο την επαφή μου και έχω μείνει λίγο πίσω. Ευχαριστώ προκαταβολικά. :) Auto Drive Hellas: 1.97 Anavasis: 4.40 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2010 Auto Drive Hellas: 1.97 Anavasis: 4.40 Θενξ. Η ίδια η εφαρμογή σε ποια έκδοση έχει φτάσει; Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raftoput Δημ. August 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2010 Επίσημα νομίζω 5.00.50. Με πατέντες έχει βγει η 5.00.60 καθώς και τελευταία "κυκλοφόρησε" η 6.00.10... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2010 Επίσημα νομίζω 5.00.50. Με πατέντες έχει βγει η 5.00.60 καθώς και τελευταία "κυκλοφόρησε" η 6.00.10... Ωραία, καλά που με ενημέρωσες γιατί έχω μία αρχαία έκδοση στο Ν82 μου. Έμεινα αρκετά πίσω. :lol::p Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2010 6.00.10; Πρώτη φορά το βλέπω αυτό. Τι διάφορες έχει με την 60; Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raftoput Δημ. August 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2010 6.00.10; Πρώτη φορά το βλέπω αυτό. Τι διάφορες έχει με την 60; Δεν έχω την παραμικρή ιδέα για να πω την αλήθεια, απλά την είδα και την πέρασα...:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greeker Δημ. August 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2010 εγώ δεν έχω καταλάβει ακόμα τι κάνει το lane assist της τελευταίας έκδοσης του autodrive. δεν είδα καμιά διαφορά στην πλοήγηση. Παράθεση μέτρον άριστον Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. August 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2010 Λόγο καλοκαιριού δεν έχω περάσει την τελευταία έκδοση του autodrive άλλα το παρακάτω κείμενο μπορεί να βοηθήσει.. Lane Assist. Η πλοήγηση πλέον λαμβάνει υπόψη και τις λωρίδες κίνησης, υποδεικνύοντας την σωστή λωρίδα που πρέπει να κινηθεί το όχημα. Η εργασία έχει γίνει σε αυτή τη φάση για πολλές αρτηρίες της Αττικής, για τις Εθνικές Οδούς Αθήνας - Θεσσαλονίκης και Αθηνών - Τριπόλεως, για την εσωτερική περιφερειακή της Θεσσαλονίκης και για την Εγνατία Οδό. Σε επόμενες εκδόσεις, η εργασία αυτή θα επεκταθεί σε όλη την Ελλάδα. Πηγή: http://www.eranet.gr/geodata/el/dset_v197.html Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raftoput Δημ. August 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2010 εγώ δεν έχω καταλάβει ακόμα τι κάνει το lane assist της τελευταίας έκδοσης του autodrive. δεν είδα καμιά διαφορά στην πλοήγηση. Από όσα έχω διαβάσει κατάλαβα ότι δουλεύει μόνο σε συμβατές Nüvi συσκευές και δη στις σειρές 2x5, 7x5. Το Mobile XT ΔΕΝ το υποστηρίζει. Αν ο δρόμος έχει πολλές λωρίδες σου λέει σε ποια λωρίδα να μεταβείς ή σε ποια να είσαι έτσι ώστε να σε διευκολύνει αν θες να στρίψεις κάπου κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greeker Δημ. August 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2010 ανα γεια σου.. για αυτο δεν ειδα τιποτα ;-) Παράθεση μέτρον άριστον Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
js_giannis Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Καλησπέρα παιδιά. Διαβάζω στο forum ότι η τελευταία επίσημη έκδοση είναι η 5.00.50 και ότι έχουν βγει με πατέντες η 5.00.60, η 6.00.00 και η 6.00.10 αν τα λέω καλά. Όταν λέτε με πατέντες και ανεπίσημες εκδόσεις τι ακριβώς εννοείτε? Είναι δοκιμασμένες και σταθερές? εγώ χρησιμοποιούσα μέχρι πριν κάποιο καιρό την 5.00.40 . Με λίγα λόγια ποια είναι προτιμότερο να βάλω, την 6.00.10 την προτείνετε για το n95? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raftoput Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Καλησπέρα παιδιά. Διαβάζω στο forum ότι η τελευταία επίσημη έκδοση είναι η 5.00.50 και ότι έχουν βγει με πατέντες η 5.00.60, η 6.00.00 και η 6.00.10 αν τα λέω καλά. Όταν λέτε με πατέντες και ανεπίσημες εκδόσεις τι ακριβώς εννοείτε? Είναι δοκιμασμένες και σταθερές? εγώ χρησιμοποιούσα μέχρι πριν κάποιο καιρό την 5.00.40 . Με λίγα λόγια ποια είναι προτιμότερο να βάλω, την 6.00.10 την προτείνετε για το n95? Η 6.00.10 είναι ελαφρώς γρηγορότερη από τις προηγούμενες. Από κει και πέρα μπορείς να βάλεις την 5.00.50 που είναι η τελευταία επίσημη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
js_giannis Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 (edited) Η 6.00.10 είναι ελαφρώς γρηγορότερη από τις προηγούμενες. Από κει και πέρα μπορείς να βάλεις την 5.00.50 που είναι η τελευταία επίσημη. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Μάλλον αυτήν θα βάλω τελικά. Πάντως απ ότι διάβασα σε ένα forum η τελευταία έκδοση 6.00.10 δεν φτιάχτηκε από την garmin αλλά από κάποιον ανεξάρτητο χάκερ και πως επίσης δεν ισχύει ότι είναι πιο "γρήγορη". Ποιος ξέρει..Ευχαριστώ :p edit: Για την 5.00.50 πρέπει να έχω προηγούμενη έκδοση προεγκατεστημένη ή λειτουργεί πλήρως από μόνη της? Edited September 2, 2010 by js_giannis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts