ilka71 Δημ. August 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2009 ρε παιδια ξερω οτι ειναι για symbian η συζητηση εδω. αλλα δεν βρισκω αντιστοιχο θεμα για windows mobile. ξερει κανενας γιατι στα wm η garmin εχει να βγαλει αναβαθμιση πανω απο χρονο; ps προς τους mods:ας ανοιξει καποιος ενα αντιστοιχο τοπικ για garmin αλλα στα wm!thx :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. August 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2009 Με ενα πραγματικο τεστ (στο δρομο) εστω και για λιγο δεν μπορω να πω οτι εχει αισθητες διαφορες περαν του διαφορετικου interface κατα την διαρκεια της πλοηγησης. Αλλαγη που κατα την γνωμη μου ειναι καλη και ευπροσδεκτη μιας και το interface εγινε πιο ευχαριστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. August 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2009 Για οποιον ενδιαφερεται ανεβηκε ο καινουργιος 4.13 της Αναβασης κ φυσικα ο νεος 3 σε 1 Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HuskerDu Δημ. August 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2009 Για οποιον ενδιαφερεται ανεβηκε ο καινουργιος 4.13 της Αναβασης κ φυσικα ο νεος 3 σε 1 Μου ζητάει κωδικό, μήπως κάτι άλλαξε στο mapID? Παράθεση ... είναι τα βλέφαρά μου διάφανες αυλαίες. Όταν τα ανοίγω, βλέπω εμπρός μου ότι κι αν τύχει όταν τα κλείνω, βλέπω εμπρός μου ότι ποθώ - (Ανδρέας Εμπειρίκος) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. August 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2009 Μου ζητάει κωδικό, μήπως κάτι άλλαξε στο mapID? Μολις εβαλα τον απλο τον Anavasis 4.13 και δεν μου ζηταει κωδικο ολα φυσιολογικα. Τον εβαλα με το ονομα gmapsup2.img Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlesg Δημ. August 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2009 Μου ζητάει κωδικό, μήπως κάτι άλλαξε στο mapID? Αν ειχες τον παλιο bluechart, ναι θελει αλλο .unl να φτιαξεις... Ο bluechart 2008.5 εχει id 355. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. August 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2009 Για οποιον ενδιαφερεται ανεβηκε ο καινουργιος 4.13 της Αναβασης κ φυσικα ο νεος 3 σε 1 Αυτος εχει κανα μηνα που κυκλοφορησε ετσι δεν ειναι? Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. August 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2009 Αυτος εχει κανα μηνα που κυκλοφορησε ετσι δεν ειναι? Ο 4.13 είναι φρέσκος, ο 4.12 είχε κυκλοφορήσει κανά μήνα πριν. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. August 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2009 Ο τελευταιος της Garmin ειναι ο 5.00.60 ; Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. August 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2009 Ο 4.13 είναι φρέσκος, ο 4.12 είχε κυκλοφορήσει κανά μήνα πριν. Και ο 4.13 εχει μερικες βδομαδες που βγηκε απλα τα παιδια τωρα τον ανεβασαν Ο τελευταιος της Garmin ειναι ο 5.00.60 ; Ναι η τελευταια εκδοση ειναι η 5.00.60 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HuskerDu Δημ. August 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2009 Αν ειχες τον παλιο bluechart, ναι θελει αλλο .unl να φτιαξεις... Ο bluechart 2008.5 εχει id 355. Σωστα! Με το καινουργιο unl δουλευει μια χαρα :) Παράθεση ... είναι τα βλέφαρά μου διάφανες αυλαίες. Όταν τα ανοίγω, βλέπω εμπρός μου ότι κι αν τύχει όταν τα κλείνω, βλέπω εμπρός μου ότι ποθώ - (Ανδρέας Εμπειρίκος) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. August 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2009 Ειχα την παλια εκδοση προσπαθω να βαλω την 5.00.60 και δεν ανοιγει.Τι γινεται βαζουμε παλι την παλια; Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. August 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2009 Ειχα την παλια εκδοση προσπαθω να βαλω την 5.00.60 και δεν ανοιγει.Τι γινεται βαζουμε παλι την παλια; Oχι σβησε το αρχειο gmsup.ini απο τον φακελο Garmin\Apps και ολα λειτουργουν οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. August 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2009 Oχι σβησε το αρχειο gmsup.ini απο τον φακελο Garmin\Apps και ολα λειτουργουν οκ. Το κοιταξα γιατι το διαβασα πιο πανω και δεν υπαρχει τετοιο αρχειο. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. August 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2009 Θα το διορθωσαν φαινεται. Απο το μαγαζακι το κατεβασες? Κατι δεν εκανες σωστα στην αντιγραφη. Το νεο sis το εγκατεστησες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. August 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2009 Θα το διορθωσαν φαινεται. Απο το μαγαζακι το κατεβασες? Κατι δεν εκανες σωστα στην αντιγραφη. Το νεο sis το εγκατεστησες? Ναι απο κει.Τα εκανα ολα κομπλεαλλα τιποτα.Τωρα το ξανακανω παλι απτην αρχη.Την Standalone Version ετσι; Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. August 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2009 Ναι απο κει.Τα εκανα ολα κομπλεαλλα τιποτα.Τωρα το ξανακανω παλι απτην αρχη.Την Standalone Version ετσι; Ναι την standalone απο το δευτερο ποστ εβαλα. Απλα κανεις αντικατασταση του φακελου garmin με τον καινουριο και τρεχεις το νεο sis. Προσοχη στα POI αν εχεις δικα σου καρατα τον φακελο. Αν παλι εχεις προβλημα διεγραψε τα παντα που αφορουν το garmin (απλα καντο απεγκατασταση απο την διαχειρηση εφαρμογων και διεγραψε τον φακελο garmin) και βαλτο ολο απο την αρχη(αυτο εκανα και γω). Κρατα μονο τα ΡΟΙ (αν εχεις) τους χαρτες και τα unl αρχεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. August 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2009 Ναι την standalone απο το δευτερο ποστ εβαλα. Απλα κανεις αντικατασταση του φακελου garmin με τον καινουριο και τρεχεις το νεο sis. Προσοχη στα POI αν εχεις δικα σου καρατα τον φακελο. Αν παλι εχεις προβλημα διεγραψε τα παντα που αφορουν το garmin (απλα καντο απεγκατασταση απο την διαχειρηση εφαρμογων και διεγραψε τον φακελο garmin) και βαλτο ολο απο την αρχη(αυτο εκανα και γω). Κρατα μονο τα ΡΟΙ (αν εχεις) τους χαρτες και τα unl αρχεια. Θα το κανω τωρα σ'ευχαριστω παρα πολυ. Στο δευτερο post πρεπει να εισαι premium λεει. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fikast Δημ. August 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2009 Γιατι δεν υπαρχει η νεα εκδοση στο επισιμο site της garmin; http://www8.garmin.com/support/collection.jsp?product=010-11034-00 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. August 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2009 Γιατι δεν εχει κυκλοφορισει ακομα επισημα! Ουτε επισημο changelog δεν υπαρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. August 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2009 Καμμια φορα πρωτα βγαινουν στα μαγαζακια και μετα εκει. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_25 Δημ. August 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2009 Ρε παιδιά πάω να περάσω την 5.00.60 στο Ν79, κάνω την εγκατάσταση μια χαρά, αλλά όταν πάω να ανοίξω το garmin, μου δείχνει τη μαύρη εικόνα με το λογότυπο του garmin, αλλά μετά κλείνει μόνο του... Καμία ιδέα;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. August 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2009 Σβησε το αρχειο gmsup.ini απο τον φακελο Garmin\Apps και ολα λειτουργουν οκ. Αν δεν λειτουργει αυτο κατι δεν εκανες σωστα στην αντιγραφη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_25 Δημ. August 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2009 Αν δεν λειτουργει αυτο κατι δεν εκανες σωστα στην αντιγραφη. Δεν βρήκα τέτοιο αρχείο... :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. August 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2009 Toτε δεν εκανες σωστα την ατιγραφη των φακελων. Ριξε μια ματια λιγο πιο πανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts