dmarccos Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Παίζει η 5.00.50 στπ 5800; Σϊγουρα ή άδικα θα παιδευτώ; Γιατί δε διαβάζεις το αντίστοιχο θέμα; Σου το έγραψαν ακριβώς από πάνω ;) Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Ναι, γιατί να μην τρέχει; Ότι άλλο χρειαστείς, καλύτερα να ρωτήσεις στο θέμα για τις 5th edition συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Γιατί δε διαβάζεις το αντίστοιχο θέμα; Σου το έγραψαν ακριβώς από πάνω ;) Επειδή μου το έγραψαν (και το διάβασα) γιαυτό και απάντησα με ερώτηση! Δεν μου προσδιόρισαν αν παίζει η 5.00.50 ή κάποια παλαιότερη βερσιόν φίλε μου. Γιατί οι παλαιότερες βερσιόν δεν παίζουν! Να γιατί ξαναρώτησα. Δεν είμαι τόσο βλάκας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unknown Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Καλημερα , μολις παταω το GARMIN να ανοιξει στο Ε90 μου βγαζει το εξης μηνυμα Η εκτελεση του αρχειου ειναι αδυνατη για λογους ασφαλειας Ξερει κανεις τι να κανω ? PLZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Καποιος να βοηθησει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Πριν ανοιγε το garmin κανονικα? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unknown Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Ναι κανονικα ανοιγε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 για να περασω εναν πιο προσφατο χαρτη απλα διαγραφω τον παλιο και περναω τον καιωουριο?δεν με πειραζει αν χαθουν η θεση μου και αλλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azakan5678 Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 PLZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Καποιος να βοηθησει ? Καλημερα , μολις παταω το GARMIN να ανοιξει στο Ε90 μου βγαζει το εξης μηνυμα Η εκτελεση του αρχειου ειναι αδυνατη για λογους ασφαλειας Ξερει κανεις τι να κανω ? νομιζω πρεπει να κανεις εγκατασταση το garmin ξανα χωρις να διαγραψεις την εκδοση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]ant gag Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 για να περασω εναν πιο προσφατο χαρτη απλα διαγραφω τον παλιο και περναω τον καιωουριο?δεν με πειραζει αν χαθουν η θεση μου και αλλα. Εξαρταται τα χαρτη βαζεις...Αν π.χ. ειχες τον 3σε1 πριν και βαλεις καινουριο 3σε1 οχι απλα διαγραφεις τον παλιο και βαζεις τον καινουριο και τιποτε αλλο. Αν ομως ειχες π.χ. εναν απλο χαρτη και πας να βαλεις 3σε1 τοτε πρεπει να αλλαξεις το unl αρχειο με το ονομα του χαρτη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unknown Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 νομιζω πρεπει να κανεις εγκατασταση το garmin ξανα χωρις να διαγραψεις την εκδοση. Ναι αυτο εκανα :) και δουλεψε , ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Εξαρταται τα χαρτη βαζεις...Αν π.χ. ειχες τον 3σε1 πριν και βαλεις καινουριο 3σε1 οχι απλα διαγραφεις τον παλιο και βαζεις τον καινουριο και τιποτε αλλο. Αν ομως ειχες π.χ. εναν απλο χαρτη και πας να βαλεις 3σε1 τοτε πρεπει να αλλαξεις το unl αρχειο με το ονομα του χαρτη! ειχα τον 5 σε 1 και θελω να βαλω τον 3 σε 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 ειχα τον 5 σε 1 και θελω να βαλω τον 3 σε 1 Tοτε θα πρεπει να κενεις νεο αρχειο unl οπως ειχε κανει και για τον 5σε1. Αγου βαλεις το ESN σου στο προγραμμα βαζεις το mapid του καθε χαρτη και σου βγαζει τον κωδικο και κανεις την διαδικασια οπως αναφερεται στο πρωτο ποστ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 καλοί μου φίλοι, πως διαλέγω χάρτη ( έβαλα τον 3 in 1 ).. Επίσης, χάρτης για Βόρεια Αμερική παίζει τίποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Πας Εργαλεια->Διαχ/ση δεδομ.->Σετ χαρτων->MapSource Για χαρτη Β. Αμερικης σιγουρα καπου θα υπαρχει αλλα δεν γινεται να αναφερθει εδω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 ευχαριστώ stefan, Πάω ΕΡΓΑΛΕΙΑ, αλλά εκεί δεν έχει ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ, μονο διαχειριση αρχείων και δεν βρίσκω κάτι που να λέει σετ χαρτών ή Mapsoursce.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 Κατω δεξια δεν υπαρχει η επιλογη mapsource? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 Το path που σου δίνει είναι αφού μπεις στην εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 οχι, έχει 9 εικονίδια. Bluetooth, oδηγος WLAN, Συγχρο. Προφιλ, Ρυθμισεις, Μητρώο Διαχ.Αρχ. , Συνδεσ, Βοηθήματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 οχι, έχει 9 εικονίδια. Bluetooth, oδηγος WLAN, Συγχρο. Προφιλ, Ρυθμισεις, Μητρώο Διαχ.Αρχ. , Συνδεσ, Βοηθήματα Eισαι σε λαθος σημειο φιλε μου... Πρωτα ανοιγεις το προγραμμα και αφου ανοιξεις το προγραμμα τοτε πας εκει που σου ειπα. Δηλαδη η επιλογη εργαλεια ειναι αφου ανοιξεις το Garmin Mobile XT στην κεντρικη σελιδα δεξια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 χαχαχαχα, καλά ζόνκ εντελώς είμαι! :) Να είσαι καλά! Οκ, μπήκα και έχει πέντε χάρτες?! 1. BlueChart Greece V.2008 2. Anavasi Base & Detail Map Anavasi Digital 3. Anavasi Base & Detail Map Anavasi Digital πατάω το βελάκι κάτω και μου βγάζει 1.Anavasi Base & Detail Map Anavasi Digital 2.Autodrive (Hellas) Ολα είναι τικαρισμένα.. τι κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 Tα Anavasis ειναι 2. Το ενα ειναι ο κανονικος χαρτης και το αλλο καποια POI. Aπλα σου εμφανιζονται 3 γιατι οταν κατεβεις κατω η τελευταια επιλογη της πανω σελιδας ειναι η ιδια με την πρωτη της κατω. Τωρα απλα επιλεγεις τον χαρτη που θες καθε φορα. Ειναι καλο να εχεις ξετσεκαρισμενους τους υπολοιπους αν δεν εχεις σκοπο να τους χρησιμοποιησεις και τσεκαρισμενο μονο αυτον που θες.:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasp Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 Tα Anavasis ειναι 2. Το ενα ειναι ο κανονικος χαρτης και το αλλο καποια POI. :O Νομιζω οτι το δευτερο ειναι υψομετρικες καμπύλες . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gemarkor Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 Ο ενσωματομένος χάρτης(base map) είναι απαραίτητος να μπεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 Σε προηγούμενες εκδόσεις, οσες φορές τον έσβησα, δεν μου εμφανιζόντουσαν οι υπόλοιποι χάρτες. Δεν ξέρω αν στις εκδόσεις 40 και 50 μπορείς να τον σβήσεις. Αν δεν έχεις μεγάλη ανάγκη για χώρο στην κάρτα μνήμης σου, μην το κάνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gemarkor Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 Τον έσβησα και δεν έβρησκε το εσωτερικό GPS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts