stefanw595 Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 Garmin Mobile XT for Symbian S60 3rd Edition software version 5.00.50 .....ηρθε και η καινουρια έκδοση για πληροφορίες και κατέβασμα στην έπίσημη σελίδα της garmin! Eχουμε τις βελτιωσεις αυτης της εκδοσης? Kατι ακομη: Οταν κατεβαζω τα ΡΟΙ εχει μεσα και αρχεια .wav τα οποιο δεν περναν στο κινητο και βγαζει ενα περιεργο μηνυμα το ΡΟΙ Loader. Ξερει κανεις τιποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlesg Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 Garmin Mobile XT for Symbian S60 3rd Edition software version 5.00.50 .....ηρθε και η καινουρια έκδοση για πληροφορίες και κατέβασμα στην έπίσημη σελίδα της garmin! Ευχαριστούμε για την ενημέρωση :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 Eχουμε τις βελτιωσεις αυτης της εκδοσης? Change History: Provide 'Exit' option to the Activate Software page. Correct the turn preview page in landscape orientation. Correct an error that occurs when the 'Arrival' button is selected. Correct the text color of the main map page when displayed in night mode. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mefistofelis Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 Kαλημερα! Αν ποσταρω το Device ID της συσκευης μου για να μου δωσουν ενα serial μπορει να υπαρξει καποιο νομικο προβλημα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 Απαγορευεται να δινονται serial στις σελιδες του forum :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mefistofelis Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 Απαγορευεται να δινονται serial στις σελιδες του forum :) Εννοω εστω και σε πμ...και οχι εδω αλλα στο γνωστο μαγαζακι:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 Σε αλλα forum μπορεις να πραξεις αναλογα με τους κανονες που εχει ορισει ο Administrator του forum. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 πως αφαιρω pois που εχω περασει γιατι σερνεται το προγραμμα??ευχαριστω...πρεπει να σβησω ολο τον φακελο pois η μονο το αρχειο με καταληξη gpi που εχει μεσα?? Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 Υπαρχει μια επιλογη στο προγραμμα POILoader για την αφαιρεση των εγκατεστημενων ΡΟΙ. Αν δεν εχεις τον POILoader δες το πρωτο ποστ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlesg Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 πως αφαιρω pois που εχω περασει γιατι σερνεται το προγραμμα??ευχαριστω...πρεπει να σβησω ολο τον φακελο pois η μονο το αρχειο με καταληξη gpi που εχει μεσα?? απλα διεγραψε το poi.gpi απο το φακελο POI Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 ok,ευχαριστω παιδια... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stellio40 Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 πως αφαιρω pois που εχω περασει γιατι σερνεται το προγραμμα??ευχαριστω...πρεπει να σβησω ολο τον φακελο pois η μονο το αρχειο με καταληξη gpi που εχει μεσα?? Είσαι σίγουρος πώς φταίνε τα pois; Παράθεση Galaxy Note 2 , Galaxy tab s 10.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chamelaion Δημ. May 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2009 Εγκατέστησα τον χάρτη κανονικά και όταν πάω να προσθέσω χάρτες, με το που μπαίνω μου βγάζει αυτό:can't unlock maps using unit id 1234567890. Ο χάρτης που έβαλα είναι 3 σε 1, βρήκα τα mapid, τους σωστούς κωδικούς και τους έβαλα στο xxx.unl και εξακολουθεί να το βγάζει. ο βασικός χάρτης εξακολουθεί να δουλεύει. Το κινητό είναι Ν95. Έχει κάποιος να προτίνει κάτι? Παράθεση Τα λέτε.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. May 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2009 Εχεις κανει ξανα εγκατασταση το garmin? Δοκιμασες να βαλεις νεους κωδικους στο unl? Αλλαξες την καταληξη του αρχειου απο .txt σε .unl? Αρκετοι δεν επιλεγουν απο πριν να φαινεται οι καταληξη των αρχειων στο pc τους με αποτελεσμα το .unl που δημιουργουν να ειναι .unl.txt Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chamelaion Δημ. May 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2009 Εχεις κανει ξανα εγκατασταση το garmin? Δοκιμασες να βαλεις νεους κωδικους στο unl? Αλλαξες την καταληξη του αρχειου απο .txt σε .unl? Αρκετοι δεν επιλεγουν απο πριν να φαινεται οι καταληξη των αρχειων στο pc τους με αποτελεσμα το .unl που δημιουργουν να ειναι .unl.txt όταν λες αν έχω κάνει ξανά εγκατάσταση το γκαρμίν εννοείς αν γενικότερα το έχω δουλέψει ή αν το έσβησα και το ξαναέβαλα? βασικά η απάντηση είναι όχι και στα 2. αλλά το πρόγραμμα φαίνεται να δουλεύει. Ο βασικός χάρτης μέσα δουλεύει κανονικά. δοκίμασα τους χάρτες τους έξτρα 2-3 φορές να τους βάλω οπότε και οι νέοι κωδικοί δεν δούλεψαν. και όσον αφορά την μετονομασία απο txt σε unl σίγουρα την έχω κάνει σωστά. Παράθεση Τα λέτε.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. May 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2009 Ποιο χαρτη προσπαθεις να περασεις και τι ονομασια εχεις δωσει στο χαρτη και τα .unl? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. May 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2009 id 1234567890. Εχεις βαλει καπου αυτο το νουμερο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chamelaion Δημ. May 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2009 Εχεις βαλει καπου αυτο το νουμερο; όχι έχω δώσει το unit id απο το κινητό μου. Απλά νόμιζα δεν επιτρέπεται να δίνουμε serial. Παράθεση Τα λέτε.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. May 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2009 Δεν επιτρεπετε να δινουμε serial. Μπορεις να μας πεις ποιο αριθμο χρησιμοποιεις για να ξεκλειδωσεις την εφαρμογη? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chamelaion Δημ. May 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2009 Δεν επιτρεπετε να δινουμε serial. Μπορεις να μας πεις ποιο αριθμο χρησιμοποιεις για να ξεκλειδωσεις την εφαρμογη? εννοείς τον κωδικό μέσα στο sw.unl ? ή που βρήκα το unitid που χρησιμοποίησα για να βρω αυτόν τον κωδικό μέσα στο sw.unl? Παράθεση Τα λέτε.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. May 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2009 Χρησιμοποιεις τον παρακατω αριθμο? Από το μενού του προγράμματος επιλέγουμε Εργαλεία > Ρυθμίσεις > Πληροφορίες και αντιγράφουμε τον αριθμό Ξεκλείδωμα ESN που μας εμφανίζει (Στην περίπτωση που δεν μας εμφανίζει τον αριθμο Ξεκλειδωμα ESN αντιγράφουμε τον αριθμό imei που υπάρχει στις Πληροφορίες). Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
disappointed Δημ. May 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2009 Θέλω να πάω στο λόφο του λυκαβητού στην Εκκλησία άγιος ισίδωρος πως να το βάλω για να μου το εμφανίσει γιατί προσπαθώ αλλά δεν εμφανίζεται με τίποτα η εκκλησία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. May 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2009 Θέλω να πάω στο λόφο του λυκαβητού στην Εκκλησία άγιος ισίδωρος πως να το βάλω για να μου το εμφανίσει γιατί προσπαθώ αλλά δεν εμφανίζεται με τίποτα η εκκλησία. To εψαξες στον χαρτη και δεν το βρηκες;Βαλε το Αγ.Ισιδωροι ή Λυκαβητος.Επισης το Ν37° 58.994' Ε023° 44.606' αν το βαλεις στο "προς τα που"-θεση-(συντεταγμενες) επομενο-μεταβαση θα σε παει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
disappointed Δημ. May 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2009 Ευχαριστώ είσαι και ο πρώτος με τις συντενταγμένες , μάλλον ήθελε να πάω στον χάρτη και να ψάξω για την περιοχή και την εκκλησία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. May 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2009 Ευχαριστώ είσαι και ο πρώτος με τις συντενταγμένες , μάλλον ήθελε να πάω στον χάρτη και να ψάξω για την περιοχή και την εκκλησία. Παρακαλω.:). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts