Jump to content

[S60 3rd Edition] Garmin Maps Mobile XT

aristotelhs2060
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για τους τελευταιους 3 σε 1 Auto drive hellas ,bluechart 2008 και Anavasis2.9 ειναι 822 και 295 ο Anavasis δεν θελει ξεκλειδωμα.
αυτούς βάζω κ δν μου βγάζει το 2ο σετ. σε σένα έχει κ τους λεπτομερείς χάρτες ???

Πoιο χαρτη προσπαθεις να περασεις? Τον 3 σε 1 η τους 3 ξεχωριστα?

λοιπον κατεβασα την εκδοση 5 απο xxxxxxxxxxx forum κατεβασα τα 17mb που εχει μεσα το αρχειο sis.εβαλα μονο αυτο το αρχειο στο root της μνημησ των 8gb του ν95 το κανω εγκατασταση αλλα παλι τπτ.μολις το τρεχω δειχνει για λιγο το σημα του garmin και μετα παλι τπτ¨(

τι κανω λαθος ****το.....

Θα πρεπει να βαλεις και το φακελο Garmin μεσα στο E:\ μετα δοκιμασε να το ξανα ανοιξεις

Τα καταφερα τελικα,να σας πω τι μ@λ@κ%α εκανα μηπως κ βοηθησω..

στο k##gen για να ξεκλειδωσω τους χαρτες εβαζα τα γνωστα 295 και το αλλο

και παταγα generate στο πανω.. δεν ειχα προσεξει οτι εχει 2 κουμπακια generate.

Αφου καταλαβα τη πατατα μου,εβαλα τους σωστους κωδικους και δουλευει τωρα.

Καλο βραδυ.. και καλη Χρονια!

Tελος καλο ολα καλα.. Καλη χρονια :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Xυμα μεσα στην καρτα μνημης..

Καλο θα ειναι να ενημερωσεις το Avatar σου. Ειναι πολυ χρησιμο σε ολους εμας που προσπαθουμε να βοηθησουμε. :)

πωπω επιτελους ανοιξε αλλα παλι προβλημα ελεος.....αφου διαλεξω γλωσσα ελληνικα μετα δεν μου εχει καμια γλωσσα να διαλεξω για φωνητικες οδηγιες.....

Θα πρεπει το αρχειο που θα κατεβασεις να γραφει και multilanguage. Εαν ο φακελος garmin ειναι απο την ιδια εκδοση δεν χρειαζεται να κανεις απεγκατασταση το .sis απλα αλλαξε το φακελο.

Δες τι γραφω πιο επανω για το Avatar

ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια.μολις το εγκαταστησω επιτυχως θα σας πω.και παλι thanks!!!!σας ταλαιπωρω βραδυατικα:wacko:

ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια.μολις το εγκαταστησω επιτυχως θα σας πω.και παλι thanks!!!!σας ταλαιπωρω βραδυατικα:wacko:

εβαλα avatar.πρεπει να φτιαξ και κατι αλλο???

Η διαδικασία που κάνω είναι η εξής:

Βάζω τον φάκελο garmin στην κάρτα μνήμης κ στην συνέχεια κάνω εγκατάσταση. Δημιουργείται έτσι ένα αρχείο .img κ κάποιοι φάκελοι.

Βήμα 1ο. φτιάχνω ένα άλλο κενό αρχείο SW.UNL κ μέσα σε αυτό βάζω τον κωδικό που κάνω generate σύμφωνα με το card id. Αφού το αποθηκεύσω το βάζω στον φάκελο

Βήμα 2. φτιάχνω άλλον ένα φάκελο GMAPSUPP.IMG κενό κ τον βάζω στον φάκελο.

Βήμα 3. φτιάνω ένα αρχείο GMAPSUPP.UNL κ μέσα σε αυτό βάζω κολλητά τους 2 κωδικούς που βγάζω απο τα mapid 822 και 295 και το βάζω στο φάκελο.

Ανοίγω το garmin κάνω τις εσωτερικές ρυθμίσεις για το gps και με του που μπαίνω στον χάρτη βλέπω μόνο 1-2 δρόμους,δηλαδή δεν έχει τους λεπτομερείς χάρτες.

Τι απο όλα αυτά είναι λάθος ??

τελικα καταφερα να βαλω την σωστη εκδοση και εβαλα ελληνικα στις 2 επιλογες που εμφανιζονται μολις ανοιξει για πρωτη φορα η εφαρμογη.τωρα διαβαζω οτι πρεπει να εχω το ******.exe για να ξεκλιδωσω το εσωτερικο gps αλλα σε αυτα τα αρχεια που κατεβασα δεν υπαρχει μεσα στα zip το ******.

Τι απο όλα αυτά είναι λάθος ??

Το 2. Δεν φτιάχνεις φάκελο GMAPSUPP.IMG κενό. ΑΥτό είναι ο χάρτης 3 σε 1 και μπαίνει κατευθείαν μέσα στον φάκελο garmin.

στην 1η σελιδα του therad λεει

Από το μενού του προγράμματος επιλέγουμε Εργαλεία > Ρυθμίσεις > Πληροφορίες και αντιγράφουμε τον αριθμό Ξεκλείδωμα ESN που μας εμφανίζει. Στη συνέχεια ανοίγουμε το πρόγραμμα k.e.g.e.n.exe που κατεβάσαμε. Στο πεδίο Enter your unit ID βάζουμε τον κωδικό ESN που αντιγράψαμε πριν. Στη συνέχεια πατάμε το πρώτο κουμπί Generate. Μας εμφανίζεται στο πεδίο Your GM XT device unlock code ένας κωδικός. Αυτόν τον αντιγράφουμε σε ένα notepad και αποθηκεύουμε το αρχείο με το όνομα SW.UNL.

εμενα μου βγαζει το ****** αριθμο imei αριθμο imsi και αναγνωριστικο καρτας.ο αριθμος esn Που λεει ο οδηγος ποιος ειναι?

οκ οκ εγινε και αυτο το βρηκε το ενσωματομενο gps οποτε τωρα μενει να βαλω χαρτες σωστα?απο που μπορω να βρω εναν χαρτη της ελλαδας?υπαρχει καποιο λινκ??

καλησπέρα....αν και ρώτησα και σε άλλο section θα ήθελα να μου πείτε αν και το omnia samsung παίρνει αυτή την έκδοση του garmin με τους ίδιους χάρτες.....

σας ευχαριστώ πολύ και χρόνια πολλά!

καλησπέρα....αν και ρώτησα και σε άλλο section θα ήθελα να μου πείτε αν και το omnia samsung παίρνει αυτή την έκδοση του garmin με τους ίδιους χάρτες.....

σας ευχαριστώ πολύ και χρόνια πολλά!

+ το xxxxxxxx που θα βρεις στο xxxxxxxxx και είσαι έτοιμος;)

Το αναγνωριστικό κάρτας, δηλαδή το card id, είναι αυτό που βάζεις στο κιτζεν.

Οταν λες Card ID ενοεις το αναγνωριστικο καρτας.Το ρωταω γιατι εγω εβαλα το IMEI και δουλεψε κανονικα.

σε ευχαριστώ πολύ!

οι χάρτες 3 σε 1 κτλ, μπαίνουν οι ίδιοι που μπαίνουν και στα νοκια???

ευχαριστώ και πάλι!

Εννοείται;)

καλημερα.εχω φτασει στο βημα στο οποιο εχω κατεβασει το αρχειο GMPASUPP κια πρεπει να βαλω καταληξη .IMG και μετα ανοιγω το ******.exe βαζω τον αριθμο που ειχα βαλει και πριν για να ξεκλειδωσω το εσωτερικο gps.λοιπον μολις πατησω ομοως custom mapset μου βγαζει ενα παραθυρακι που ζηταει mapid code και θελει 4 γραμματα.ποια γραμματα ομως βαζω?για να βοηθησω κατεβασα apo xxxxxxxx forum αυτο τον χαρτη http://rapidshare.com/files/176043642/3to1_160_390.rar

Βάζεις το 822 που είναι του auto drive στην αρχη και πατάς οκ και μετά το 295 για τον θαλάσσιο. Kαι τα βάζεις στο unl αρχείο κολλητά, χωρίς κενό. Ξαναδιάβασε τις οδηγίες του πρώτου ποστ, τα αναφέρουν όλα αυτά αναλυτικά.

δεν αναφερει για το Id που το βρισκεις.τελως παντων.το unl αρχειο που μου ειπες θα εχει ονομα GMAPSUPP.UNL σωστα?και εκει μεσα βαζω τους 2 25ψηφιους κωδικους που μου εδωσε το ****** απο τa id 822 και το αλλο που ειπες?και οταν λες κολλητα εννοεις χωρις κομα η κενο η enter?δλδ θα βγουν 50 ψηφια ε?

Ναι, έτσι ακριβώς, κολλητά. Τα map id έχουν σχέση με το ποιον χάρτη κατέβασες. Αν έχεις τον auto drive σκέτο, θες μόνο το 822. Αν έχεις τον 3 σε 1, τότε αυτό που σου είπα παραπάνω.

οκ δουλεψε βλεπω τον χαρτη και κανει κανονικα αναζητηση δορυφορων.ομως μου δειχνει μονο την εθνικη οδο και καμια αλλη οδο.γτ???

οκ δουλεψε βλεπω τον χαρτη και κανει κανονικα αναζητηση δορυφορων.ομως μου δειχνει μονο την εθνικη οδο και καμια αλλη οδο.γτ???

Τι ακριβως εννοεις οταν λες σου δειχνει μονο την εθνικη οδο;

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

εννοω οτι μου δειχνει την εθνικη οδο αλλα ολους τους μικροτερους δρομους δεν δειχνει κανενα.πως ειναι πχ οταν κοιτας απο πολυ ψηλα που δειχνει μονο τις μεγαλες αρτηριες?ε εγω και ζουμ οταν κανω παλι δεν δειχνει τπτ αλλο