Jump to content

[S60 3rd Edition] Garmin Maps Mobile XT

aristotelhs2060
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ρε παιδιά εγκατέστησα κανονικά το προγραμματάκι και στο σήμα παντα πιάνει την μικρή σκάλα και είναι κόκκινη.......για δορυφόρο ποτέ και τίποτα...την 5 version έχω και το χάρτη 3 σε1 ...τι κάνω λάθος????

Ενεργοποίησες τον ενσωματωμένο δέκτη; Για να δεις αν όντως έχει ενεργοποιηθεί, πήγαινε στην προβολή χάρτη και δες αν πάνω γράφει αναζήτηση δορυφόρων.

Αφού έχεις τον Atodrive νομίζω δεν σου χρειάζεται ο 3 σε 1.

Το αντίθετο θα έλεγα. Αφού έχει βάλει τον 3 σε 1 και του δουλεύει κανονικά, πρώτον, έχει κάνει σωστά το extraction των αρχείων rar και, δεύτερον, δεν χρειάζεται ο μόνος autodrive αφού ήδη υπάρχει στον 3 σε 1.

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

φίλε mirrorofsorrow ναι γράφει αναζήτηση..οπότε???και έχω ενεργοποιημένο μόνο το ενσωματωμένο gps απλά σήμα ή δεν έχει καθόλου ή την μικρή φραμούλα στο κόκκινο.....τι λεσ??

@dimitrispm o χαρτης που εχεις ειναι μια χαρα ετσι πρεπει να ειναι απλα τον anavasi σου τον βγαζει 2 φορες oπως σε ολους μας. Το ενα τικ ειναι ο χαρτης και το αλλο ειναι τα POI κ.τ.λ.π. Εαν θελεις να εχεις μονο τον autodrive απλα βγαλε τα τικ απο τους αλλους 2! Ακομη και να εβαζες μονο του τον anavasi παλη 2 επιλογες θα σου εμφανιζε.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Άστο το τηλέφωνο κάπου ακίνητο, να βλέπει ουρανό και κάποια στιγμή, εκεί που λέει αναζήτηση δορυφόρων, θα σου γράψει ετοιμότητα για πλοήγηση. Αν βλέπεις οτι δεν το γράφει μετά απο αρκετή ώρα, κλείσε την εφαρμογή και ξανάνοιξέ την. Μερικές φορές κολλάει.

ρε παιδιά εγκατέστησα κανονικά το προγραμματάκι και στο σήμα παντα πιάνει την μικρή σκάλα και είναι κόκκινη.......για δορυφόρο ποτέ και τίποτα...την 5 version έχω και το χάρτη 3 σε1 ...τι κάνω λάθος????

Και σε μένα αυτό έκανε συνέχεια.. Είναι θέμα υπομονής.. Πρέπει να βγεις έξω και για αρκετή ώρα.. Αφού συνδεθεί την πρώτη φορά μετά συνδέεται πιο εύκολα.

Δεν νομιζω να ειναι αυτο! Εαν δεν ειχε ενεργοποιημενω τον ενσωματωμενο δεκτη δεν θα του εμφανιζε ουτε την πρωτη κοκκινη γραμμη. Καλυτερα αφησε το σε ενα ανοικτο μερος και περιμενε για λιγο..

μάλιστα ...thanks ρε παιδιά...ααα και κατι τελευταίο όταν ψάχνει για δορυφόρο είναι μεσα στον χάρτη europe και οχε σε κάποιον ελληνικό...αυτή η επιλογή αλλαγής χαρτών γίνεται μέτα το lockarisma τον satelites???

Οταν θα λοκαρει θα κανει αυτοματο ζουμ στην θεση που εισαι.. :)

1)Γίνεται να μου βγάζει τα ΡΟΙ με λιγότερο zoom? Δηλαδή τώρα μου τα εμφανίζει με zoom στα 80μέτρα+, πιό πρίν τίποτα.

2)Έχω κάποιους ήχους(wav) απ'τα ΡΟΙS, σε ποιό φάκελο τους βάζω για να ακούγεται ο ήχος?

Ρωτάω κάτι δύσκολο? :what:

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

Απ'ότι έχω δεί, μόνο τις τοποθεσίες που αποθηκεύεις εσύ μπορεί να εμφανίσει όταν έχεις κάνει πολύ zoοm out. Όχι τα ΡΟΙ. Δε νομίζω να υπάρχει κάποιος τρόπος να εμφανίζονται και αυτά απο μακριά.

Για τους ήχους δεν γνωρίζω.

Να ρωτησω παλι:worry:το κατω μερος του χαρτη που δειχνει τα χλμ κλπ μπορει να αφαιρεθει η να γινει διαφανο οπως στην εκδοση 4.10?
myphone_2.png

Έχεις την έκδοση 5.00.00. Ψάξε στο xxxxxxxxx την έκδοση 5.00.10 η οποία διορθώνει αυτό το πρόβλημα.

Με ότι και να γράψω, είτε κεφαλαία είτε μικρά δέν αναγνωρίζει τίποτα.. Μπάς και θέλει GREEKLISH? Άν υπάρχει ήδη θέμα γι αυτο κάντε με μια μεταφορά γιατί εγώ δέν βρήκα κάτι...

Ποιους χαρτες εχεις φορτομενους στην συσκευη σου? Εαν εχεις περισσοτερους απο ενα επελεξε τους ξεχωριστα και δοκιμασε να κανεις αναζητηση..

Με τον autodrive, γράφεις ελληνικά μικρά (αρκεί βέβαια να έχεις την ελληνική έκδοση). Μήπως δεν τον έχεις ενεργοποιήσει σωστά;

Εαν ειχες περασει τον ξεκλειδωτο autodrive υπαρχει προβλημα με την αναζητηση..

Ποια εκδοση του autodrive εχεις στην συσκευη σου?

Την ελληνική έκδοση έχω. Το παράδοξο έιναι οτι εκει που λεει συλαβισμος πολης δεν μου το βγαζει. την βρισκω manual και στο συλαβισμο διευθυνσης μου το βγαζει! Επισεις να πω πως έχω τον 1.40 ξεκλειδωτο και απλα εκανα update στον 1.50

Κατέβασε τον 1.50 τον ελληνικό και, πριν το περάσεις στην κάρτα μνήμη σου, σβήσε τον προηγούμενο. Δημιούργησε και το αντίστοιχο αρχείο unl.

Έχεις την έκδοση 5.00.00. Ψάξε στο xxxxxxxxxx την έκδοση 5.00.10 η οποία διορθώνει αυτό το πρόβλημα.

Για να εγκαταστήσω το standalone pack της νέας έκδοσης πρέπει να κάνω απεγκατάσταση της εφαρμογής από το τηλέφωνο και να σβήσω όλα τα αρχεία από την κάρτα; Ή απλώς θα αντικαταστήσω τα παλιά με τα νέα αρχεία;

Με όποιο τρόπο και αν το κάνεις θα δουλέψει. Καλύτερα όμως να απεγκαταστήσεις την 5, να σβήσεις τον φάκελο garmin και να βάλεις απο την αρχή την 5.00.10 που δίνει ο Άρης στο ποστ 32 του θέματος της έκδοσης 5.00.10.

Την ελληνική έκδοση έχω. Το παράδοξο έιναι οτι εκει που λεει συλαβισμος πολης δεν μου το βγαζει. την βρισκω manual και στο συλαβισμο διευθυνσης μου το βγαζει! Επισεις να πω πως έχω τον 1.40 ξεκλειδωτο και απλα εκανα update στον 1.50

Τελικα βρεθηκε η λυση για το προβλημα σου.. :)

Update απο τον 1.40 στον 1.50 πως το εκανες?

Με όποιο τρόπο και αν το κάνεις θα δουλέψει. Καλύτερα όμως να απεγκαταστήσεις την 5, να σβήσεις τον φάκελο garmin και να βάλεις απο την αρχή την 5.00.10 που δίνει ο Άρης στο ποστ 32 του θέματος της έκδοσης 5.00.10.

Το έβαλα.. Νομίζω ότι δουλεύει μια χαρά. Έπιασε και δορυφόρο. Θα βγω έξω σε λίγο και θα το δοκιμάσω.. Ευχαριστώ.

Ξεκλείδωμα του εσωτερικού GPS:

Από το μενού του προγράμματος επιλέγουμε Εργαλεία > Ρυθμίσεις > Πληροφορίες και αντιγράφουμε τον αριθμό Ξεκλείδωμα ESN που μας εμφανίζει. Στη συνέχεια ανοίγουμε το πρόγραμμα xxxxxxxxxxxx που κατεβάσαμε.

Αυτό αναφέρεται στο πρώτο ποστ. Έχω κολλήσει. Το xxxxxxxxxxxxx που υπάρχει?

Σημείωση:

Το πρόγραμμα Garmin τους χάρτες και το xxxxxxxxxx τα βρίσκουμε στο forum xxxxxxxxx

Εδώ?

[sIGPIC][/sIGPIC]