gianpithio Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 το ειχα δοκιμασει στην 4.20.20. στην 5.00 δεν το δοκιμασα γιατι δεν την χρησιμοποιω (το γνωστο προβλημα με το lag) οτι ελεγε στις οδηγιες ειχα κανει. και το ονομα το ιδιο και το unl σωστο και το ξεκληδωμα με τον σωστο κωδικο. 2 φορες το ειχα κανει. δεν ξερω αν φταινει το οτι ειχα κατεβασει καθε χαρτη χωριστα (δεν γνωριζω αν ο 3 σε 1 που λετε ειναι ενα αρχειο με 3 χαρτες που τους "σπαει"). Καλησπερα.. :) Ο λογος που σου εκανα ολες αυτες τις ερωτησεις ειναι γιατι απο τα τελευταια μηνυματα σου στο παρον θεμα πιστευω οτι εχεις καταλαβει παρα πολυ καλα τον τροπο που περναμε το garmin στην συσκευη μας. Μου εχει συμβει να να μην ανοιγει το garmin οπως και σε αλλα μελη. Δοκιμαζουμε ολα τα παραπανω τον βγαζουμε τον βαζουμε του αλλαζουμε ονομα κ.τ.λ.π. και καποτε τρεχει.. Πιστευω οτι εαν ασχοληθεις λιγο περισσοτερο θα τον τρεξεις στην συσκευη σου. Δοκιμασε και με τον καινουριο 3 σε 1 ειναι το ιδιο πραγμα και εχεις ακομη 2 ελευθερες θεσεις. Θα τον βρεις εδω Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raftoput Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Κολλάει σε όλους η έκδοση 5.00.00 ή σε κάποιους τρέχει κανονικά? Είναι θέμα buffer μνήμης ή συσκευής ή ένα κλασσικό bug έκδοσης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Σε εμενα τρεχει κανονικα :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raftoput Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 όταν λέω κολλάει εννοώ ότι αργεί κατα την πλοήγηση, κατα τ΄άλλα δουλεύει απλά μια επισήμανση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvel25 Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 όταν λέω κολλάει εννοώ ότι αργεί κατα την πλοήγηση, κατα τ΄άλλα δουλεύει απλά μια επισήμανση... σε εμενα παντως δουλευει τελεια και οχι μονο δεν κολαει αλλα μου δεχνει ακριβως το σημειο που ειμαι ισως ειναι θεμα συσκευης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raftoput Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Καθόλου απίθανο ευχαριστώ για τις απαντήσεις παίδες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias_7610 Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Καλησπερα.. :) Ο λογος που σου εκανα ολες αυτες τις ερωτησεις ειναι γιατι απο τα τελευταια μηνυματα σου στο παρον θεμα πιστευω οτι εχεις καταλαβει παρα πολυ καλα τον τροπο που περναμε το garmin στην συσκευη μας. Μου εχει συμβει να να μην ανοιγει το garmin οπως και σε αλλα μελη. Δοκιμαζουμε ολα τα παραπανω τον βγαζουμε τον βαζουμε του αλλαζουμε ονομα κ.τ.λ.π. και καποτε τρεχει.. Πιστευω οτι εαν ασχοληθεις λιγο περισσοτερο θα τον τρεξεις στην συσκευη σου. Δοκιμασε και με τον καινουριο 3 σε 1 ειναι το ιδιο πραγμα και εχεις ακομη 2 ελευθερες θεσεις. Θα τον βρεις εδω εχω καταλαβει και με το παραπανω πως το περναω το garmin. το εχω περασει ηδη 2 φορες στο δικο μου (την 1η φορα μαλιστα, εκαν τη διαδικασια 2 φορες) και θα το περασω αλλη μια σε μιας φιλης. επειδη την πρωτη φορα νομιζα πως κατι δεν εχω κανει σωστα, ξαναεκανα τη διαδικασια. αλλα παλι το ιδιο. βασικα αυτο με την αλλαγη ονοματος, δεν το γνωριζα. και ουτε το ειχα προσεξει καπου. θα το δοκιμασω οταν βρω χρονο. raftoput σε καποιους εχει παρουσιαστει αυτο που λες. οπως και σε μενα και στον junglist. αν διαβασεις μαλιστα και το αναλογο τοπικ στο γνωστο μαγαζακι, θα δεις πως και αλλοι εχουν το ιδιο προβλημα. Παράθεση http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thsss Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Apo oti exo katalavei i 4.20.20 einai pio grigori kai statheri se fp1 apo oti i 5.Ego eixa tin 5 kai mou fenotan poli argi kai me polla provlimata.Egatestisa pali tin 4.20.20 kai ola kala.Exo 3in1 me ton autodrive 1.5.Tha perimeno gia kamia nea ekdosi tis 5 gia na tin ksanaxrisimopoihso. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stellio40 Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Κατέβασα από το "γνωστό μαγαζάκι"τον καινούριο 3 σε 1 αλλά δεν ανοίγει το garmin με τίποτε.. Άλλαξα όνομα.. Ξαναπέρασα τους κωδικούς.. Τίποτε. Έβγαλα εντελώς τον τον καινούριο 3 σε 1 το garmin ανοίγει. Πέρασα μόνον της Βουλγαρίας πάλι ανοίγει κανονικά. Μόνον της Τουρκίας η και τους 2 μαζί(Τουρκία-Βουλγαρία) πάλι ανοίγει σωστά. Έβαλα την προηγούμενη 3 σε 1 και δουλεύει κανονικά. Μήπως φταίει η η 4.20.20; Δυστυχώς δεν γνωρίζω Αγγλικά για να δω τις απαντήσεις-λύσεις απο το "γνωστό μαγαζάκι" Παράθεση Galaxy Note 2 , Galaxy tab s 10.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basildits Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Κατέβασα από το "γνωστό μαγαζάκι"τον καινούριο 3 σε 1 αλλά δεν ανοίγει το garmin με τίποτε.. Άλλαξα όνομα.. Ξαναπέρασα τους κωδικούς.. Τίποτε. Έβγαλα εντελώς τον τον καινούριο 3 σε 1 το garmin ανοίγει. Πέρασα μόνον της Βουλγαρίας πάλι ανοίγει κανονικά. Μόνον της Τουρκίας η και τους 2 μαζί(Τουρκία-Βουλγαρία) πάλι ανοίγει σωστά. Έβαλα την προηγούμενη 3 σε 1 και δουλεύει κανονικά. Μήπως φταίει η η 4.20.20; Δυστυχώς δεν γνωρίζω Αγγλικά για να δω τις απαντήσεις-λύσεις απο το "γνωστό μαγαζάκι" ξαναπερασες τους κωδικους σε ενα πεδιο χωρις κενα και 25ψηφιο νουμερο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 καλημερα και συγνωμη για το off topic αλλα ειδα κατι σε αλλο φορουμ και δεν αντεξα να μην γραψω κατι για αυτο :mad: Καλο θα ητανε καποιοι απο εδω μεσα οταν κανουν ποστ σε αλλα φορουμ τους χαρτες 3 σε 1, και περνουν τα ευχαριστω, :( να αναφερονται στα μελοι του myphone που καθονται και φτιαχνουν αυτους τους χαρτες για ολους εμας χωρις κανενα κερδος :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlesg Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 καλημερα και συγνωμη για το off topic αλλα ειδα κατι σε αλλο φορουμ και δεν αντεξα να μην γραψω κατι για αυτο :mad: Καλο θα ητανε καποιοι απο εδω μεσα οταν κανουν ποστ σε αλλα φορουμ τους χαρτες 3 σε 1, και περνουν τα ευχαριστω, :( να αναφερονται στα μελοι του myphone που καθονται και φτιαχνουν αυτους τους χαρτες για ολους εμας χωρις κανενα κερδος :) σε ποιο φορουμ και σε ποιο χρηστη αναφερεσαι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stellio40 Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 ξαναπερασες τους κωδικους σε ενα πεδιο χωρις κενα και 25ψηφιο νουμερο? Εννοείται! Παράθεση Galaxy Note 2 , Galaxy tab s 10.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias_7610 Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 εφαγα τον κοσμο εχτες. υπαρχει επιλογη στο garmin, που οταν το εχουμε ανοιχτο για να βλεπουμε απλα το χαρτη και το στιγμα μας, να μενει ο φωτισμος συνεχεια ενεργοποιημενος (αν δωσω να με παει σε καποια διευθυνση, ο φωτισμος ειναι συνεχεια ενεργος)? παω καπου ρε αδερφε και θελω τον χαρτη ανοιχτο μονο. στο nokia maps θυμαμαι την ειχα βρει αυτην την επιλογη. Παράθεση http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kajabas Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 εφαγα τον κοσμο εχτες. υπαρχει επιλογη στο garmin, που οταν το εχουμε ανοιχτο για να βλεπουμε απλα το χαρτη και το στιγμα μας, να μενει ο φωτισμος συνεχεια ενεργοποιημενος (αν δωσω να με παει σε καποια διευθυνση, ο φωτισμος ειναι συνεχεια ενεργος)? παω καπου ρε αδερφε και θελω τον χαρτη ανοιχτο μονο. στο nokia maps θυμαμαι την ειχα βρει αυτην την επιλογη. Ρυθμίσεις - οθόνη και επιλέγεις παράκαμψη φωτισμού πάντα ενεργή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Στο xxxxxxxx υπάρχει ένα θέμα με τίτλο Garmin R.O.A.D. 2008. Ξέρει κανένας τι είναι; Διάβασα τις πληροφορίες του πρώτου ποστ του συγκεκριμένου θέματος αλλά δεν το πολυκατάλαβα. Όποιος έχει ασχοληθεί περισσότερο ας μας δώσει τα φώτα του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basildits Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Στο xxxxxxxxxxx υπάρχει ένα θέμα με τίτλο xxxxxxxxx. Ξέρει κανένας τι είναι; Διάβασα τις πληροφορίες του πρώτου ποστ του συγκεκριμένου θέματος αλλά δεν το πολυκατάλαβα. Όποιος έχει ασχοληθεί περισσότερο ας μας δώσει τα φώτα του. Μαλλον αυτο και το Garmin Travel Guide for All of Europe - 20 Countries ισχυει για αλλους πλην "Λακεδαιμονιων"που ελεγαν και οι παλαιοτεροι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raftoput Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 καλημέρα, ξέρει κανείς πώς να διαχωρίσει τον bluechart από τον 3 σε 1? είναι ένας χάρτης που ποτέ δεν θα χρησιμοποιήσω και μου πιάνει αρκετό χώρο, τόσο στο Nüvi μου όσο και στο κινητό μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 καλημέρα, ξέρει κανείς πώς να διαχωρίσει τον bluechart από τον 3 σε 1? είναι ένας χάρτης που ποτέ δεν θα χρησιμοποιήσω και μου πιάνει αρκετό χώρο, τόσο στο Nüvi μου όσο και στο κινητό μου. Δεν ξέρω αν κυκλοφορεί χάρτης 2σε1, δηλαδή χωρίς τον bluechart, αλλά αντ' αυτού μπορείς να βάλεις τους Autodrive και Anavasi ως ξεχωριστούς. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raftoput Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Χμ... Σαν να έχεις δίκιο... Απλά έλεγα μπας και μιας και ήδη υπάρχει μέσα ο Europe NT και απασχολεί μια θέση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unknown Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Στο xxxxxxxxx υπάρχει ένα θέμα με τίτλο Garmin R.O.A.D. 2008. Ξέρει κανένας τι είναι; Διάβασα τις πληροφορίες του πρώτου ποστ του συγκεκριμένου θέματος αλλά δεν το πολυκατάλαβα. Όποιος έχει ασχοληθεί περισσότερο ας μας δώσει τα φώτα του. Τωρα εγω γιατι κατάλαβα οτι ειναι κατι για Ρουμανια κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. October 16, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 ναι για ρουμανια ειναι.πες οτι ειναι romania roads 2008. Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Σε αυτο το λινκ http://rapidshare.com/files/154597548/POIS.zip.html εχω ανεβασει μερικα poi.Ειναι οτι πιο τελευταιο υπαρχει.Περιεχονται 321 κτηγοριες και 18,644 σημεια.Θα προτεινα ολοι να επισκεπτονται το http://www.index.pois.gr και να δηλωνουν καποια σημεια που σιγουρα γνωριζουν και δεν εχουν δηλωθει. Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias_7610 Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Σε αυτο το λινκ http://rapidshare.com/files/154597548/POIS.zip.html εχω ανεβασει μερικα poi.Ειναι οτι πιο τελευταιο υπαρχει.Περιεχονται 321 κτηγοριες και 18,644 σημεια.Θα προτεινα ολοι να επισκεπτονται το http://www.index.pois.gr και να δηλωνουν καποια σημεια που σιγουρα γνωριζουν και δεν εχουν δηλωθει. ειναι ετοιμο? απλα το βαζουμε στο φακελο POI? Παράθεση http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 εχω το ν78 μονο η 5 εκδοση μου τρεχει με ολεσ τισ αλλες κολλαει αλλα και στην 5 δεν βρισκει το gps κ με τον χαρτη οτι να ναι.no map ενω τον βρισκει αλλα δεν τον δειχνει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts