selemele Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Ναι αλλά θα πρέπει να βγω από το GARMIN :P Εγώ έλεγα μήπως μέαά από το προγ αν γίνεται, διότι γράφει Υψόμετρο: ....,.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Γιατί να βγείς; Το multitasking τι το έχουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
selemele Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Για να καθαρίζουμε πατάτες :Ρ:Ρ:Ρ Το είχα ξεχάσει :Ρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jup_ Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Έχω μείνει στο 2'ο βημα..Το εγκατέστησα αλλα τώρα που πηγαίνω για να συνεχίσω πάταω πάνω στο εικονίδιο και δν μου ανοιγει..Τι να κανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Ναι αλλά θα πρέπει να βγω από το GARMIN :P Εγώ έλεγα μήπως μέαά από το προγ αν γίνεται, διότι γράφει Υψόμετρο: ....,.. Και για πες μας τώρα... ΠΟΥ θα σου χρησιμέψει η ένδειξη του υψομέτρου (η οποία συνήθως είναι και λανθασμένη, γιατί εξαρτάται από τη βάση που έχεις ορίσει)... Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jup_ Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Έχω μείνει στο 2'ο βημα..Το εγκατέστησα αλλα τώρα που πηγαίνω για να συνεχίσω πάταω πάνω στο εικονίδιο και δν μου ανοιγει..Τι να κανω; Ας με βοηθήσει κάποιος...Το χρειάζομαι για το Σαββατοκυριακο...Τι πρεπει να κανω;Δν μου ανοιγει.. Τώρα μου ανοίγει για 1-2 δευτερά και μου δείχνει το σχήμα του garmin αλλα μετά κλείνει απο μόνο του...Μολις παταω να το ξανανοιξω τα ίδια...Τι κανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teleman3032 Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 ΞΑΝΑ ΚΑΝΕ ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΧΑ ΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ...ΣΒΗΣΕ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΠΑΛΙ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jup_ Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 ΞΑΝΑ ΚΑΝΕ ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΧΑ ΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ...ΣΒΗΣΕ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΠΑΛΙ. το garmin που κατέβασα εγώ έχει ενα αρχειο sis,ένα txt και 2 rar...Τα 2 rar περιέχουν από ένα φάκελο το καθένα..Τα βγάζω από τα rar και οι φάκελοι είναι γεμάτοι με αρχεια..Ο ενας garmin και ο άλλος κειγκεν...Στην κάρτα μνημης εχω δημιουργησει ενα φακελο με τιτλο garmin..Τι να περάσω απ'ολα αυτά μέσα εκεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
selemele Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Και για πες μας τώρα... ΠΟΥ θα σου χρησιμέψει η ένδειξη του υψομέτρου (η οποία συνήθως είναι και λανθασμένη, γιατί εξαρτάται από τη βάση που έχεις ορίσει)... Έχω υψοφοβία, και για να ξέρω πότε να φοβηθώ και πότε όχι :Ρ Βασικά επειδή πάμε εκδρομές στα βουνά, απλά για να παίζω με κάτι!! Όταν λες για την βάση, εμείς την ορίζουμε κάπως? Θεωρητικά δεν πέρνει μόνο του την επιφάνεια της θάλασσας;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos22 Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 το garmin που κατέβασα εγώ έχει ενα αρχειο sis,ένα txt και 2 rar...Τα 2 rar περιέχουν από ένα φάκελο το καθένα..Τα βγάζω από τα rar και οι φάκελοι είναι γεμάτοι με αρχεια..Ο ενας garmin και ο άλλος κειγκεν...Στην κάρτα μνημης εχω δημιουργησει ενα φακελο με τιτλο garmin..Τι να περάσω απ'ολα αυτά μέσα εκεί; το garmin απο το rar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jup_ Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 το garmin απο το rar ωραία...μετά τι κανω; εγκαθιστώ το αρχείο sis που βρισκεται στο γενικο rar Που κατέβασα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 ωραία...μετά τι κανω; εγκαθιστώ το αρχείο sis που βρισκεται στο γενικο rar Που κατέβασα; Διάβασε το πρώτο ποστ. Όλα που ρωτάς βρίσκονται εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jup_ Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Ok..Το εγκατέστησα άλλα έχω πρόβλημα τώρα με το Card ID.. Στις πληροφορίες που πηγαίνω έχει ένα IMEI, ένα IMSI και ένα αναγνωριστικό κάρτας... Εγώ υποθέτω οτι το card id είναι το αναγν. κάρτας..Πηγαίνω στο keyγκεν το βάζω στο κενό πάνω και πατάω generate..Μου βγάζει έναν κωδικο στο unlock device το σημειωνω σ'ενα σημειωματαριο, βάζω τ'ονομα που θέλει και το βάζω στο garmin που ειναι στη μνημη.Όταν πάω όμως στις ρυθμίσεις και επιτα στο σύστημα στην αρχικη σελιδα λεει οτι πρέπει να σου βγάλει οτι εκει πρεπει να σας εμφανισει το card id σας στην αναγνωριση μοναδας που ειδατε πριν και διπλα το σημα full..Εμένα όμως μου εμφανίζει μόνο ενα σχηματακι μ'ενα κοκκινο απαγορευτικο απο πανω και μου λεει σύνδεση επιτρεπτή μόνο για τη συσκευή garmin GPS...Τι κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
selemele Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Παιδια εγω περασα στο N82 Μου το 4.10.60 (αφου μου εβγαλε την πιστη) και δουλευει μια χαρα, βασικα ειναι και η μοναδικη εκδοση που μου δουλευει κανονικα.. Και παιζω αναμεσα στον 3 σε 1 χαρτη και τον 1.40. Εχω και τους 2 στο κινητο οποτε οταν χρειαστώ καποιον τον μετακινώ στον φακελο του Garmin.. Ξέρει κανείς αν αυτό ισχύει; Δηλαδή αν έχει πολλούς χάρτες αν κολλάει ή αργεί; πχ αν ΄χουμε τον 3-1 θα αργήσει πιο πολύ από το να είχαμε μόνο το οτοντραιβ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jup_ Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Ok..Το εγκατέστησα άλλα έχω πρόβλημα τώρα με το Card ID.. Στις πληροφορίες που πηγαίνω έχει ένα IMEI, ένα IMSI και ένα αναγνωριστικό κάρτας... Εγώ υποθέτω οτι το card id είναι το αναγν. κάρτας..Πηγαίνω στο keyγκεν το βάζω στο κενό πάνω και πατάω generate..Μου βγάζει έναν κωδικο στο unlock device το σημειωνω σ'ενα σημειωματαριο, βάζω τ'ονομα που θέλει και το βάζω στο garmin που ειναι στη μνημη.Όταν πάω όμως στις ρυθμίσεις και επιτα στο σύστημα στην αρχικη σελιδα λεει οτι πρέπει να σου βγάλει οτι εκει πρεπει να σας εμφανισει το card id σας στην αναγνωριση μοναδας που ειδατε πριν και διπλα το σημα full..Εμένα όμως μου εμφανίζει μόνο ενα σχηματακι μ'ενα κοκκινο απαγορευτικο απο πανω και μου λεει σύνδεση επιτρεπτή μόνο για τη συσκευή garmin GPS...Τι κάνω; Κανεις;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Κανεις;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Δεν χρειαζεται να ρωτας και να ξαναρωτας .Δεν ειναι ολα τα μελη online 24/7. Διάβασε το πρώτο ποστ. Όλα που ρωτάς βρίσκονται εκεί. Κατι δεν κανεις σωστα στην παραγωγη των αρχειων ... Ακολουθησε τις οδηγιες οπως εχουμε κανει ολοι μας . Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jup_ Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Δεν χρειαζεται να ρωτας και να ξαναρωτας . Κατι δεν κανεις σωστα στην παραγωγη των αρχειων ... Ακολουθησε τις οδηγιες οπως εχουμε κανει ολοι μας . Τις ακολουθώ ξες...Και ρωταω εδω περα γιατι δεν ξερω τι φταιει.. unlock esn αριθμο είναι το imei, το imsi ή το αναγν. κάρτας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 καλησπερα παιδια.μηπως μπορει να μου μου δωσει κανεις ενα λινκ για το μεγαλο χαρτη γκαρμιν της ευρωπης?εχω το ν95....ευχαριστω εκ των προτερων!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Τις ακολουθώ ξες...Και ρωταω εδω περα γιατι δεν ξερω τι φταιει.. unlock esn αριθμο είναι το imei, το imsi ή το αναγν. κάρτας; το τριτο Ολα υπαρχουν στις οδηγιες . καλησπερα παιδια.μηπως μπορει να μου μου δωσει κανεις ενα λινκ για το μεγαλο χαρτη γκαρμιν της ευρωπης?εχω το ν95....ευχαριστω εκ των προτερων!!! Καλησπερα .Ως γνωστον ,λινκς απαγορευονται :!::!: Κοιταξε στα γνωστα μερη ! Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jup_ Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Όσοι δεν έχουν notepad πειράζει να είναι word ή έγγραφο κειμένου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 To notepad είναι έγγραφο κειμένου. Αν ρωτάμε και αυτά καήκαμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skyris Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Ok..Το εγκατέστησα άλλα έχω πρόβλημα τώρα με το Card ID.. Στις πληροφορίες που πηγαίνω έχει ένα IMEI, ένα IMSI και ένα αναγνωριστικό κάρτας... Εγώ υποθέτω οτι το card id είναι το αναγν. κάρτας..Πηγαίνω στο keyγκεν το βάζω στο κενό πάνω και πατάω generate..Μου βγάζει έναν κωδικο στο unlock device το σημειωνω σ'ενα σημειωματαριο, βάζω τ'ονομα που θέλει και το βάζω στο garmin που ειναι στη μνημη.Όταν πάω όμως στις ρυθμίσεις και επιτα στο σύστημα στην αρχικη σελιδα λεει οτι πρέπει να σου βγάλει οτι εκει πρεπει να σας εμφανισει το card id σας στην αναγνωριση μοναδας που ειδατε πριν και διπλα το σημα full..Εμένα όμως μου εμφανίζει μόνο ενα σχηματακι μ'ενα κοκκινο απαγορευτικο απο πανω και μου λεει σύνδεση επιτρεπτή μόνο για τη συσκευή garmin GPS...Τι κάνω; Αν τα έχεις κανει όλα σωστα, πήγαινε στις ρυθμίσεις\συστημα\Απομακρυσμενο GPS και επελεξε το ενσωματωμένο gps, αμεσως πρεπει να σου εντοπίσει το GPS της συσκευης σου και κατι μπαρες που δειχνουν το σημα.. Και κατι αλλο για τα poi.. Το Garmin poi loader κολλαει με αρχεια μεγαλύτερα απο 400-500kb, και κολλαει κυριως με τα αρχεια απο το index.pois.gr τα οποια ειναι πιο "βαρια" απο ότι θα έπρεπε. Και εκτος απο αυτα, στο garmin εμφανιζει τα σημεια απο 5 φορες το καθενα.. Παράθεση Ta Electronika einai 8riskeia skyris homepage Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jup_ Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 Ωραία..Σήμερα έκανα την αρχή..Τον εγκατέστησα νομίζω...Αλλά τον απλό...Όταν βάζω στο φάκελο garmin και τον απλό αλλά και τον 3 σε 1, οταν παω απο το κινητο ν'ανοιξω την εφαρμογή δεν μου ανοίγει..Μόλις σβήνω τον 3 σε 1, ανοίγει...Το απλό που εγκατέστησα εγώ ποιον πεςριλαμβάνει και ποιους χάρτες θα χρειαστεί να κατεβάσω και απο που(λογικά το γνωστό μέρος;);Θέλω για Ελλάδα(κυρίως) και για Ευρώπη...Επίσης έχω ένα φακελο με bmp και gpx (poi) που θα τα βάλω μετά απο τους χαρτες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias_7610 Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 εχω μια ερωτηση που ισως ειναι χαζη ή ισως εχει ξανα ερωτηθει.. θα κανω εγκατασταση το garmin και τους χαρτες σε μια καρτα, 2αρα. καποια στιγμη ομως θα παρω αλλη καρτα μεγαλυτερη, 4αρα. αν μεταφερω απο τη 2αρα στην 4αρα ολα τα αρχεια, μαζι βεβαια και το garmin με τους χαρτες, το garmin θα δουλεψει ή θα πρεπει να κανω τη διαδικασια απο την αρχη? ολα αυτα στο ιδιο τηλεφωνο και οχι σε διαφορετικο. Παράθεση http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 Απλή μεταφορά θα κάνεις και είσαι έτοιμος. Θα δουλέψει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts