Jump to content

[S60 3rd Edition] Garmin Maps Mobile XT

aristotelhs2060
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πέρασα σαββατοκύριακο από θεσ/νικη με κατεύθυνση προς Καβάλα και στον περιφεριακό το Garmin τρελάθηκε. Στρίψε εδώ-στρίψε εκεί ενώ δρόμος δεν υπήρχε και η σωστή πορεία ήταν συνεχώς ευθεία. Στην επιστροφή από Χαλκιδική επέμενε να με πάει μέσα από το κέντρο. Απογοητεύτηκα.

Υ.Γ. Έχωτην 4.20.00 και τους τελευταίους χάρτες.

+1

τα ίδια και σε μένα.. επέστρεφα από χαλκιδική προς αθήνα και επέμενε να με περάσει μέσα από το κέντρο και όχι από την περιφερειακή οδό... και στις ρυθμίσεις έχω ταχύτερη διαδρομή..

[imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης

pushme.to & pingChat2 : djarte

iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εάν κάνεις μια αναζήτηση στο xxxxxxxxxx θα βρεις ότι χρειάζεσαι για να κάνεις εγκατάσταση το πρόγραμμα..

Δεν εχω ιδέα πως πρεπει να ψαξω...Μπορει καποιος να με βοηθησει;

Το χρειαζομαι για την αλλη βδομαδα..

Δεν εχω ιδέα πως πρεπει να ψαξω...Μπορει καποιος να με βοηθησει;

Το χρειαζομαι για την αλλη βδομαδα..

πηγαινε εδω κ κατεβασε την εκδοση 4.10.60 για αρχη.κανε extract τα αρχεια που θα κατεβασεις μεσα στην καρτα μνημης του κινητου σου.μετα πηγαινε στα εργαλεια-διαχειρηση αρχειων μπες στο φακελο κ ανοιξε το αρχειο με την καταληξη sis για να κανεις εγκατασταση...αν κολλησεις καπου πες μας.

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

πηγαινε εδω κ κατεβασε την εκδοση 4.10.60 για αρχη.κανε extract τα αρχεια που θα κατεβασεις μεσα στην καρτα μνημης του κινητου σου.μετα πηγαινε στα εργαλεια-διαχειρηση αρχειων μπες στο φακελο κ ανοιξε το αρχειο με την καταληξη sis για να κανεις εγκατασταση...αν κολλησεις καπου πες μας.

Είναι η τελευταία εγκδοση αυτή που μου λες;

Επισης που ακριβως να παω;

πανω στη βιασυνη μου ξεχασα να σου δωσω το Link...

ειναι η πρωτη εκδοση.βαλε αυτη για αρχη να δεις αν θα λειτουργησει γιατι η τελευταια μπορει να μην σου μπει...εγω τουλαχιστον αυτην εβαλα πρωτα.

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

μεχρι ποσα poi μπορουμε να περασουμε με το poiloader

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

Θα πρεπει το MAP SOURCE να δει το Ν82 σου σαν εξωτερικη συσκευη Garmin. Mετα θα επιλεξεις το σημειο η ολοκληρο τον χαρτη και θα τον στειλεις στο κινητο σου.

ΟΚ τα κατάφερα...

Επρεπε απο τις ρυθμίσεις USB να επιλέξω "μεταφορά αρχείων"....

Ευχαριστώ πάντως...:)

GTZ (George)

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556

+1

τα ίδια και σε μένα.. επέστρεφα από χαλκιδική προς αθήνα και επέμενε να με περάσει μέσα από το κέντρο και όχι από την περιφερειακή οδό... και στις ρυθμίσεις έχω ταχύτερη διαδρομή..

Το ίδιο κάνει και σε μένα απο τις πρώτες κιόλας εκδόσεις του garmin και των χαρτών μέχρι και σήμερα. Στο δρόμο απο Σέρρες πρός Βουλγαρία! Αντί να σε πάει απο την εθνική σου λέει να στρίψεις μέσα απο τα χωριά. Λογικά αυτό είναι κάποιος λάθος προγραμματισμός στην πλοήγηση σε κάποιους δρόμους.

Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να το αναφέρεται στην skordillis που βγάζει τον autodrive παρά να τα λετε εδώ μέσα!:) Ώστε στην επόμενη έκδοση να το κάνουν

iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold...

Περίεργο μου ακούγεται, ειδικά για την επιστροφή. Μήπως είχες ρύθμιση συντομότερη διαδρομή;;; Εμένα με ταχύτερη διαδρομή με πέρασε κανονικά έξω από την Θεσσαλονίκη...

Και γενικά έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από τη χρήση του Garmin στη Χαλκιδική. Πρώτη φορά στις διακοπές δεν χρησιμοποίησα χάρτες. Και με τον anavasis έκανα ...παπάδες. Με βοήθησε να αποφύγω τα απίστευτα μποτιλιαρίσματα που δημιουργούνται στα φανάρια της Καλλιθέας και της Νικητης... Και όχι μόνο! :)

έχω ταχύτερη διαδρομή !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

τον q2 vision που μπορω να τον βρω;

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

έχω ταχύτερη διαδρομή !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μήπως κάποια επιλογή για διόδια (και αποφυγή τους) φταίει;

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

εχω περασει στο Garmin τους χαρτες Auto Drive Hellas v1.4 (gmapprom.img) και Αναβαση 3.60 (gmapsupp.img) και εννοειται ο ενσωματωμενος απο το προγραμμα. Τρεχει το προγραμμα και μου δειχνει εναν χαρτη. Δεν ξερω ποιος απο τους 3 ειναι. Με δεξια ή κατω απο το κεντρικο πλήκτρο αλλάζει η οψη του χαρτη και μου βγάζει επιλογη να παω πισω στην προηγουμενη οψη. Πως αλλάζω χάρτες. Δλδ πως απο τον Auto Drive Hellas v1.4 μεταπηδώ στον Αναβαση 3.60.

Πριν περασω τον Αναβαση 3.60 παλι ειχα αυτες τις 2 οψης του χαρτη.

TCe

Εργαλεία -> Διαχ/ση Δεδομένων -> Σύνολα Χαρτών -> Mapsource

αν τους επιλέξεις όλους, ο autodrive υπερισχύει. Αν ξεκλικάρεις τον autodrive, θα βλέπεις τον ανάβαση.

όχι. Χρησιμοποιώ το Garmin από την πρώτη στιγμή που βγήκε (περίπου ένα 8μηνο) αλλά σε κάποιες περιοχές μου τα κάνει αυτά (λίμνη Πλαστήρα). Δεν περίμενα όμως σε τόσο κεντρικά και πολυσύχναστα μέρη. Τέλος θα ήταν χρήσιμο να έχει επιλογή "εναλακτηκή διαδρομή" όπως έχει η νόκια.

Αν συνεχίσεις την πορεία σου αγνοώντας το, κάποια στιγμή δεν διορθώνεται η κατάσταση; Γιατί και μένα μου έχει τύχει μερικές φορές να με πηγαίνει απο εντελώς κουφά μέρη αλλά μετά απο λίγο κάνε επαναυπολογισμό. Αρκεί βέβαια να έχεις μια ιδέα της περιοχής που κινείσαι.

παιδια εχω περασει απο τοτε που βγηκε η τελευταια version χαρτων και garmin και ενω μεχρι τοτε επρεπε να εχω ΚΑΙ την γλωσσα κινητου και του garmin στα ελληνικα για να κανει αναζητηση στα ελληνικα τωρα εκανα μια δοκιμη και γυρισα την γλωσσα του κινητου στα αγγλικα και αφησα του garmin στα ελληνικα.πηγα στο "για που " και ω του θαυματος κανει αναζητηση στα ελληνικα!βεβαια εκει που βγαζει το παραθυρο κατω κατω για να γραψεις την διευθυνση δειχνει ιερογλυφικα αλλα δεν πειραζει απλα γραφεις ελληνικα τον δρομο και στο βγαζει κανονικα!ενω πριν μου εβγαζε "δεν βρεθηκε αποτελεσμα"αναλογες εμπειριες σας?

Αν συνεχίσεις την πορεία σου αγνοώντας το, κάποια στιγμή δεν διορθώνεται η κατάσταση; Γιατί και μένα μου έχει τύχει μερικές φορές να με πηγαίνει απο εντελώς κουφά μέρη αλλά μετά απο λίγο κάνε επαναυπολογισμό. Αρκεί βέβαια να έχεις μια ιδέα της περιοχής που κινείσαι.

Διορθώνεται αλλά τι να το κάνεις. Τον πλοηγό τον θέλουμε για περιοχές που δεν ξέρουμε κι όχι για την γειτονιά μας.......................

Το ίδιο κάνει και σε μένα απο τις πρώτες κιόλας εκδόσεις του garmin και των χαρτών μέχρι και σήμερα. Στο δρόμο απο Σέρρες πρός Βουλγαρία! Αντί να σε πάει απο την εθνική σου λέει να στρίψεις μέσα απο τα χωριά. Λογικά αυτό είναι κάποιος λάθος προγραμματισμός στην πλοήγηση σε κάποιους δρόμους.

Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να το αναφέρεται στην skordillis που βγάζει τον autodrive παρά να τα λετε εδώ μέσα!:) Ώστε στην επόμενη έκδοση να το κάνουν

Φίλε μου έχεις λάθος ρυθμίσεις.

Εγώ αυτόν τον δρόμο τον κάνω συχνά και όπως και σε άλλους δεν λοξοδρόμησα πουθενά.

Πήγαινε ¨ρυθμίσεις-πλοήγηση-ρυθμίσεις αποφυγής,και τσεκάρισε μόνον αυτό που λέει¨μη ασφαλτοστρωμένοι δρόμοι¨

Εάν έχεις και την τελευταία έκδοση του garmin θα δεις ΜΕΓΑΛΗ διαφορά.

Galaxy Note 2 , Galaxy tab s 10.5

Φίλε μου έχεις λάθος ρυθμίσεις.

Εγώ αυτόν τον δρόμο τον κάνω συχνά και όπως και σε άλλους δεν λοξοδρόμησα πουθενά.

Πήγαινε ¨ρυθμίσεις-πλοήγηση-ρυθμίσεις αποφυγής,και τσεκάρισε μόνον αυτό που λέει¨μη ασφαλτοστρωμένοι δρόμοι¨

Εάν έχεις και την τελευταία έκδοση του garmin θα δεις ΜΕΓΑΛΗ διαφορά.

Θα το δοκιμάσω. Είχα τσεκαρισμένα κίνηση, αποφ. λωρ. εκδ. και μη ασφαλτ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Καλησπερα!Ειμαι ενας νεος και ευτυχισμενος κατοχος του Ε71!!Θα μπορουσε καποιος να με βοηθησει οσον αφορα την εγκατασταση και την χρηση του προγραμματος Garmin???Ποια αρχεια χρειαζεται να κατεβασω??Που και πως τα εγκαθιστω???Ευχαριστω

Κωνσταντινος..

-nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512

καλησπερα.παιδια.εχω το ν95 και δουλευω το garmin. και ειμαι ευχαριστημενοσ.μπορειτε να μου πειτε ενα λινκ που να δουλευει για τον μεγαλο χαρη ευρωπης και τουρκιας?ξερετε επισης αν μπορω να ανεβασω την ενταση στην φωνητικη καθοδηγηση?ευχαριστω εκ των προτερων..

Καλησπερα!Ειμαι ενας νεος και ευτυχισμενος κατοχος του Ε71!!Θα μπορουσε καποιος να με βοηθησει οσον αφορα την εγκατασταση και την χρηση του προγραμματος Garmin???Ποια αρχεια χρειαζεται να κατεβασω??Που και πως τα εγκαθιστω???Ευχαριστω

Θα μπείς xxxxxxxxxx, θα γραφτείς και θα κάνεια αναζήτηση για garmin.

Θα κατεβάσεις την έκδοση 4.20.00 και θα την βάλεις στο κινητό σου και για χάρτες θα πας στο θέμα xxxxxxxxxxx

Να φανταστω οτι η εγκατασταση στη συσκευη μου θα γινει μεσω pc suite????

Κωνσταντινος..

-nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512

Για την εγκατάσταση θα διαβάσεις πολύ πολύ προσεκτικά τον οδηγό που βρίσκεται στο πρώτο ποστ του παρόντος θέματος.

Το garmin μόνο με παραγγελία από το ηλεκτρονικό κατάστημα

μπορούμε να το αγοράσουμε;

Επίσης μπορούμε να μεταφέρουμε τα περιεχόμενα της κάρτας

σε άλλη κάρτα;

Ευχαριστώ.