Jump to content

[S60 3rd Edition] Garmin Maps Mobile XT

aristotelhs2060
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπέρα.

υπάρχει έκδοση του garmin συμβατή με Nokia N78???

Σήμερα, πρώτη μέρα με το Ν78 στα χέρια μου, προσπάθησα με διάφορους τρόπους να περάσω το garmin αλλά όλοι είχαν το ίδιο αποτέλεσμα - εμφανιζόταν το εικονίδιο στο μενού, αλλά μολις το πάταγα, κολούσε το κινητό και δεν επανερχόταν παρα μόνο με επανεκκίνηση.

Καποια μελη που εχουν Ν78 δοκιμασαν να περασουν την τελευταια

εκδοση, χωρις επιτυχια ...

Οποτε αναμενουμε ..

Ελπίζω να εμφανιστεί κάποια έκδοση ή κάποιος εναλλακτικός τρόπος εγκατάστασης.

Δλγ για N78 δεν εχουμε τιποτα ακομα??μονο nokia mapas????

Τουλάχιστον θα έχουμε 3 μήνες δωρεάν πλοήγηση. Υπάρχει και το sygic που είναι επίσης καλό.

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα! Υπάρχει κανένας τρόπος να μπορώ να βλέπω στο Garmin την ώρα που μου δείχνει τον χάρτη στην πλοήγηση να φαίνεται και το πόση απόσταση έχω ακόμα για να φτάσω στην τοποθεσία μου? Είναι πολύ εκνευριστικό.Προχωράς, προχωράς και δεν ξέρεις πόσα χιλιόμετρα θές ακόμα...Μεγάλη παράβλεψη εκτός και αν εγώ δεν το έχω βρει.

Καλησπέρα! Υπάρχει κανένας τρόπος να μπορώ να βλέπω στο Garmin την ώρα που μου δείχνει τον χάρτη στην πλοήγηση να φαίνεται και το πόση απόσταση έχω ακόμα για να φτάσω στην τοποθεσία μου? Είναι πολύ εκνευριστικό.Προχωράς, προχωράς και δεν ξέρεις πόσα χιλιόμετρα θές ακόμα...Μεγάλη παράβλεψη εκτός και αν εγώ δεν το έχω βρει.

Πας στο Tools, μετά στο Route Details και στο τέλος του μενού βλέπεις το σύνολο των χλμ.

ανοιγουμε GMobileXT-εργαλεια-διαχ/ση δεδομ-συνολα χαρτων-λεπτομερεις χαρτες ενσωματωμενοι χαρτες-auto drive(hellas) greece v 1.40 skordilis geodata ενσωματωμενοι χαρτες 45.0MB

Εγώ που πέρασα τον 1.4 μέσω mapsource, γιατί βγήκε 41,5?

Για να τον περάσω, επέλεξα όλο τον χάρτη, βγήκαν όλες οι περιοχές στο μενού αριστερά και μετά επέλεξα "Transfer to phone".

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Πας στο Tools, μετά στο Route Details και στο τέλος του μενού βλέπεις το σύνολο των χλμ.

Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου αλλα αυτό το ήξερα.Εγώ δεν ζητάω μέσα απο το menu πως το βρίσκω αλλά αν μπορώ να κάνω κάτι και να φαίνεται στην οθόνη που μου δείχενι τον χάρτη.Δεν μπορεί ενώ οδηγάς να πηγαίνεις κάθε 3 και λίγο και να παίζεισ με το κινητό...Ζητάω κάτι σαν και αυτό που έχει και το πρόγραμμα της Nokia.

Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου αλλα αυτό το ήξερα.Εγώ δεν ζητάω μέσα απο το menu πως το βρίσκω αλλά αν μπορώ να κάνω κάτι και να φαίνεται στην οθόνη που μου δείχενι τον χάρτη.Δεν μπορεί ενώ οδηγάς να πηγαίνεις κάθε 3 και λίγο και να παίζεισ με το κινητό...Ζητάω κάτι σαν και αυτό που έχει και το πρόγραμμα της Nokia.

αυτο που ζητας δεν γινεται,ωραιο θα ηταν βεβαια,ισως σε καποια μελλοντικη εκδοση

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

αυτο που ζητας δεν γινεται,ωραιο θα ηταν βεβαια,ισως σε καποια μελλοντικη εκδοση

Μάλιστα..Anyway ευχαριστώ για τις απαντήσεις.Πάντως πολύ μεγάλη παράβλεψη...

Μπορούμε να έχουμε ηχητική ειδοποίηση για κάμερες τροχαίας, ραντάρ κ.α όπως κάτι παρόμοιο που έχει το Sygic όπου μπορείς να του βάλεις και στα πόσα μέτρα πιο πριν θα έχεις την ειδοποίηση;
Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Μπορούμε να έχουμε ηχητική ειδοποίηση για κάμερες τροχαίας, ραντάρ κ.α όπως κάτι παρόμοιο που έχει το Sygic όπου μπορείς να του βάλεις και στα πόσα μέτρα πιο πριν θα έχεις την ειδοποίηση;

σιγα τις καμερες που υπαρχουν στην ελλαδα!!!!!!

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

Τα τελευταια pois τα βρισκεις εδω παντως

http://www.index.pois.gr/poicard.asp?POI_ID=97

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

μπηκα και φαινεται παρα πολυ ενδιαφερον.θα σου ηταν ευκολο να δωσεις οδηγιες για το πως θα κατεβασουμε τα poi και πως θα τα περασουμε στο garmin;

My History:

μπηκα και φαινεται παρα πολυ ενδιαφερον.θα σου ηταν ευκολο να δωσεις οδηγιες για το πως θα κατεβασουμε τα poi και πως θα τα περασουμε στο garmin;

Κανεις κλικ εκει που λεει, τι αλλο,garmin

και κατεβαζεις το gpx αρχειο :)

Τσεκαρε και τις οδηγιες που υπαρχουν στην 1η σελιδα για pois :)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2139353#post2139353

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Σε ευχαριστω πολυ,να σαι καλα!κατεβασα ενα σωρο αρχεια .gpx.αυτα για να χρησημοποιησω τα βαζω κατευθειαν στο φακελο poi του garmin ή χρειαζεται καποιες ενεργειες παρααπανω;

My History:

Σε ευχαριστω πολυ,να σαι καλα!κατεβασα ενα σωρο αρχεια .gpx.αυτα για να χρησημοποιησω τα βαζω κατευθειαν στο φακελο poi του garmin ή χρειαζεται καποιες ενεργειες παρααπανω;

κατεβαζεις το POILoaderforWindows_252.exe και κανεις εγκατασταση και περνας τα POI

με το notepad ανοιγεις .gpx και μπορεις να διορθωσεις τις συντεταγμενες σε περιπτωση που δεν ειναι ακριβεις

Mageia 6 KDE Plasma 5

Υπάρχουν πουθενά στο πρόγραμμα οι ενδείξεις για τα Satellite Signal Strength, και Positions of the Satellites in the Constellation, όπως στο πρόγραμμα του Nokia 6110 Navigator?

http://www.allaboutsymbian.com/images/features/article6110unboxinggpsscreen1.jpghttp://www.allaboutsymbian.com/images/features/article6110unboxinggpsscreen2.jpg

Μενού - Εργαλεία - Συνδεσιμότητα - Δεδομένα GPS

Μήπως αυτό ψάχνεις?

ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr

Th|eF

Υπάρχουν πουθενά στο πρόγραμμα οι ενδείξεις για τα Satellite Signal Strength, και Positions of the Satellites in the Constellation, όπως στο πρόγραμμα του Nokia 6110 Navigator?

http://www.allaboutsymbian.com/images/features/article6110unboxinggpsscreen1.jpghttp://www.allaboutsymbian.com/images/features/article6110unboxinggpsscreen2.jpg

αυτο που μας λες και μας δειχνεις δεν ειναι το προγραμμα αλλα καπια δυνατοτητα της συσκευη,δεν εχουν καμια δουλεια με το προγραμμα της γκαρμιν.οποιοδηποτε προγραμμα πλοηγησης και να εγκαταστησεις το μενου που βλεπεις θα υπαρχει,απλα επειδη δεν εχει καμια σχεση με το προγραμμα της πλοηγησης

My History:

Ναι γιάννη υπάρχει η δυνατοτητα αυτή :)

Κλικ στο εικονίδιο που δείχνει το σήμα σου (οι πέντε μπάρες) και μετα ξανά κλικ ;)

Φιλε μου νάσαι καλά, είχα ψάξει όλο το πρόγραμμα και νόμιζα πως δεν υπάρχει αυτό το feature με αποτέλεσμα να ξενερώσω χοντρά...

Προσωπικά για εμενα, αυτή η δυνατότητα, μετά από τους χάρτες, παίζει τον σημαντικότερο ρολο, και πάλι ευχαριστώ!!! :)

Άσχετο, στο Tools -> Subscription Status μου λέει:

Activation Information:

Free Subscription

Visit my.garmin.com and add or remove services and get ypur activation key

και κάτω αριστερά λέει "Activate", τον κωδικό για το Activation, πως τον βρίσκουμε? :p

σιγα τις καμερες που υπαρχουν στην ελλαδα!!!!!!

Μας δουλεύεις?

Ή ζεις σε άλλη χώρα χωρίς δρόμους ή πας συνέχεια με 50 χλμ/ώρα και δε σε απασχολεί!!:confused::confused:

Απλά όποιος τα βάλει δεν πρέπει να περιμένει ότι θα καλύπτει τα πάντα, καθώς συχνά αλλάζουν θέση (για τα μπλόκα/κινητά πιστόλια μιλάω).

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

παιδες επειδη ειμαι καινουριος στο ολο θεμα

το αντιστοιχο τοπικ στο xxxxxxxxx ειναι αυτο?? symbian apps -> symbian 9.1 9.2 -> best greek map for....

αν ειναι εκει το μονο που μπορω να βρω ειναι το autodrive 1.4 μονο του.

επισης βρισκω τον 3 σε 1 με ADH 1.3 anavasis 3.60 και atlantic

υπαρχει 3 σε 1 με τον καινουριο autodrive?

πανω απο το θεμα poi ειναι ο καινουριος 3 σε 1 ασχετα τι γραφει

My History:

ευχαριστω!:D

προς το τελος του τοπικ βρηκα και ενα 3 σε 1 οχι με atlantic αλλα με με bluechart 2008(αλλο ID 295) ποια ειναι η διαφορα τους?

Είχα κατεβάσει παλαιότερα ένα αρχείο με συνολικά τα αρχεία και με κατάληξη .gpi. Θέλω να ρωτήσω αν μπορώ να έχω ηχητική ειδοποίηση όταν κάνω πλοήγηση.

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

κατι ασχετο και συγνωμη για αυτο,ξερετε καποιο προγραμμα που να κοβει τα αρχεια σε περιπτωση που ειναι πολυ μεγαλα και θελουμε να τα στειλουμε;

τα παιδια στο σαιτ με τα pois κανουν απιστευτει δουλεια,θα προτεινα να την στηριξουμε ολοι μας ετσι ωστε να τελειοποιησουμε τα προγραμματα πλοηγησης μας!

My History: