homo_digital Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Βρε παιδιά δεν μπορώ να πω, το πρόγραμμα είναι πολύ πλούσιο απο πληροφορίες αλλά τι να πω με μπέρδεψε πάρα πολύ με τα δρομολόγια που μου έφτιαχνε. Απο Μαρούσι για Καλλιθέα μόνο απο την Κηφισίας δεν με πήγε. Απο το ψυχικό ήδη μου ζήταγε να στρίψω μια δεξιά μια αριστερά. Φαντάσου να μουν άσχετος, ακομα εκει θα μουν να γυρίζω γύρω απ τις πλατείες :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ProSymbian Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 To Garmin έχει ένα συγκεκριμένο πρόβλημα με το Ν82 και όλα τα τηλέφωνα που δεν έχουν pencil key. Κολλάει το πλήκτρο "#" και έτσι όποιες εφαρμογές που το χρησιμοποιούν, μπλοκάρουν. Ρε παιδιά θα μου πει κανείς αν πιάνει το κολπάκι με την απεμπλοκή του N82 που είχα γράψει παλιότερα; Το δοκιμάσατε το κολπάκι στο N82; Παράθεση Είμαι και γω ένας Freemuser... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Σε E90 πάντως δεν δουλεύει. Έπαιξα με πολλές παραλλαγές αλλά με τίποτα δε μου ξεκολάει η #. Ευτυχώς που υπάρχουν και τα shift στο εσωτερικο πληκτρολόγιο γιατί θα χαραμιζόταν μια άψογη εφαρμογή. ;) Ας μας πουν και οι κάτοχοι του Ν82 αν δούλεψε σε αυτούς που το έχουν και μεγαλύτερη ανάγκη. Δεν έχει τίποτα τέτοιο απλά εκεί που είναι στην μαύρη οθόνη και λέει Garmin με πέταει! Επανεκκίνηση στο κινητό σου έκανες; Αν δεν στρώνει με τίποτα, διέγραψε το φάκελο και απεγκατέστησε την εφαρμογή και ξαναπέρνα τα απο την αρχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megasmorf Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Το έχω κάνει αλλά και πάλι τίποτα! δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θα σκάσω!!! Re paidia imarotn den mporei na douleyei se olous kai se emena oxi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik69 Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 μήπως δεν έχεις αρκετή μνήμη στο κινητό?? Δεν σηκώνει το πρόγραμμα? Ποιο κινητό έχεις? Αν τα έγραψες όλα απο την αρχή και δεν παίζει πάλι είναι πολύ παράξενο Παράθεση iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dolfinpg Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Σε E90 πάντως δεν δουλεύει. Έπαιξα με πολλές παραλλαγές αλλά με τίποτα δε μου ξεκολάει η #. Ευτυχώς που υπάρχουν και τα shift στο εσωτερικο πληκτρολόγιο γιατί θα χαραμιζόταν μια άψογη εφαρμογή. ;) Ας μας πουν και οι κάτοχοι του Ν82 αν δούλεψε σε αυτούς που το έχουν και μεγαλύτερη ανάγκη. Δυστηχώς στο Ν82 δουλεύει στο πχ στο Nokmot αλλά στο garmin δεν δουλεύει με τίποτα όσο και να έχω προσπαθήσει. Έχω συνηθίσει να ζώ με το πρόβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 και ομως τελικά υπηρχε απο την αρχη λυση: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2184110&highlight=%E5%EA%E8%E5%F3%E7#post2184110 Eγω ειχα κανει hide τα bmp για αυτο δεν εγινε τιποτα δεν ειχα δοκιμασει να τα βαλω system, ξεφυγε το ποστ που μου εδωσες :) Καλησπερα παιδια!!!! Υπαρχει χαρτης που να δειχνει τους δρομους της Κυπρου??? Ευχαριστω!!! Δεν τον εχω δοκιμασει αλλα ο Garmin City Navigator Europe NT 2008 λογικα θα εχει την Κυπρο :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YARISRS Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Δεν τον εχω δοκιμασει αλλα ο Garmin City Navigator Europe NT 2008 λογικα θα εχει την Κυπρο :) ta link stin deuteri selida den litourgoun pou ipraxei o xartis pou les ? ego exo vali ton 3 se ena mexri stigmis kai kati akoma stin morfi topo8esias pou prepei na to valo oste na mou dixnei tis sintetagmenes opos einai kai sta orosima mou diladi 00,0000 B 00,0000 A Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 99% εχεις κανει το ιδιο λαθος με εμενα... κοιτα το αρχεια gmapsupp.img GMAPSUPP.UNL ναι ειναι ετσι πχ...δηλαδη το αρχειο του χαρτη(.img) και του κωδικου ξεκλειδωματος (.UNL) να εχουν το ιδιο ονομα... Ευχαριστω για την διευκρηνηση τα αρχεια ειναι οπως ακριβως τα ειπες το προβλημα δεν λυθηκε.μηπως χρειαζεται και καποιο αλλο αρχειο για να δουλεψει σωστα????? Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megasmorf Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Εγώ έχω αρκετή memory όμως το Garmin den mou douleyei kai exw to kinito E65 thw Nokia mipos xerei re paidia kapoios kaigome gia na figo kai den exw GPS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Ευχαριστω για την διευκρηνηση τα αρχεια ειναι οπως ακριβως τα ειπες το προβλημα δεν λυθηκε.μηπως χρειαζεται και καποιο αλλο αρχειο για να δουλεψει σωστα????? Εγώ έχω αρκετή memory όμως το Garmin den mou douleyei kai exw to kinito E65 thw Nokia mipos xerei re paidia kapoios kaigome gia na figo kai den exw GPS Στο 1 ποστ του παροντος εχει ανεβασει ο Aisopos τα αρχεια του Garmin και μεσα εχει ετοιμα και τα .UNL, δοκιμαστε να κανετε την διαδικασια της εγκαταστασης απο εκει μηπως κανετε καποιο λαθος στο .UNL η το ονομα του χαρτη :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Παιδια καλησπερα.Οταν ανοιγω τον garmin μου βγαζει παραθυρο και λεει δεν ειναι δ και απο κατω εχω την επιλογη ναι η οχι αν πατησω ναι μου ζηταει κωδικο 25 χαρακτηρων αν πατησω οχι με βαζει κανονικα στο προγραμμα αλλα μου δειχνει μονο εθνικες οδους χωρις ονομα τιποτα και με δειχνει διπλα στο δρομο.καμια βοηθεια κανεις??????ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Επισης πως μπορω να εγκαταστησω τους χαρτες 3σε1????πρεπει να κατεβασω και τα δυο αρχεια που υπαρχουν στο side??? Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Oπως σου ειπα και ποιο πισω λογικα θα εχεις κανει καποιο λαθος η με το ονομα του χαρτη η με το .UNL αρχειο και το ονομα που του εχεις δωσει στο χαρτη η στο .UNL! Καλυτερα να κανεις αυτο που σου ειπα στο προηγουμενο ποστ μου :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megasmorf Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Μα όπως το λέει εκεί το κάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Ποιο χαρτη προσπαθεις να περασεις? Οταν ξεχασεις κατι στο ποστ σου θα πρεπει να χρησιμοποιεις την τροποποιηση. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megasmorf Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Βασικά δεν τρέχει καν το garmin Πως θα βάλω χαρτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Εχω κατεβασει και τα δυο αρχεια για χαρτες 3σε1 το ενα ομως με καταληξη Ζο1 δεν κανει εξαγωγη αρχειων και μου βγαζει διαγνωστικο σφαλμα συστηματος γιατι??μπορει καποιος να βοηθησει??? Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Εχω κατεβασει και τα δυο αρχεια για χαρτες 3σε1 το ενα ομως με καταληξη Ζο1 δεν κανει εξαγωγη αρχειων και μου βγαζει διαγνωστικο σφαλμα συστηματος γιατι??μπορει καποιος να βοηθησει??? Το αρχείο αυτό είναι το υπόλοιπο κομμάτι του πρώτου (κάτι σαν split) εσύ το άλλο αποσυμπίεσε και αποσυμπιέζεται κι αυτό αυτόματα Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 mips θελεις να πεις οτι δεν μπορεις να κανεις αποσυμπιεση το αρχειο που εχει ανεβασει ο Aisopos? :) edit: αφησα ανοικτο το ποστ για ωρα και οταν απαντησα ειδα το ποστ του dmarccos :O Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 mips θελεις να πεις οτι δεν μπορεις να κανεις αποσυμπιεση το αρχειο που εχει ανεβασει ο Aisopos? :) edit: αφησα ανοικτο το ποστ για ωρα και οταν απαντησα ειδα το ποστ του dmarccos :O Δυστηχως ναι δεν γινεται αποσυμπιεση Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Δοκιμασε να το κανεις αποσυμπιεση με το 7-Zip :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πολυ. τα καταφερα. ευτηχως που ειστε και εσεις παιδια και βοηθατε εμας τους ασχετους Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickbet Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Βοήθεια!!Πριν λίγο καιρό είχα εγκαταστήσει το garmin στο Ν73ΜΕ μου και δούλευε μια χαρά.Βασικά δεν έχω δέκτη gps και έτσι το χρησιμοποιούσα μόνο για την προβολή χαρτών.Εδώ και καμιά εβδομάδα όμως τα παιξε.Ανοίγει το πρόγραμμα και κάνει αναζήτηση gps όπου πατάω άκυρο.Στη συνέχεια εάν πατήσω προβολή χάρτη ή μετάβαση ή ακόμη και ρυθμίσεις με πετάει έξω,ενώ έχει ενεργοποιήσει και το bluetooth..Ξέρει κανείς τι μπορεί να παίζει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgaz Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 εχω ενα n73 εβαλα το garmin και οι χάρτες οκ. Προσπαθώ να το συνδέσω με το Garmin Gps 10 (Bluetooth) και μου λέει ότι δεν μπορεί να συνδεθεί με το παραπάνω gps λόγω ταυτότητας υλικού. Το SW.UNL δεν το έφτιαξα γιατί απο οτι κατάλαβα είναι για εσωτερικά GPS. Τι πρέπει να κάνω για να δεί το Garmin Gps 10? Ξέρει κανείς? Έφτιαξα καποια στιγμή και το SW.UNL αλλά τα ίδια. Μήπως το SW.UNL θέλει κάποιο άλλο Kgen? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masada71 Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 χτες προσπαθησα να βρω μια οδο Πρασινου λοφου στο Ν.Ηρακλειο (και οχι μικρη)αλλα ματαια..τι πρεπει να βαλω στην εγγραφη πολης για να το βγαλει?Ολες οι πολεις η μονο Αθηνα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts