Jump to content

[S60 3rd Edition] Garmin Maps Mobile XT

aristotelhs2060
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φιλε τον κωδικο μεσα πως θα τον βαλω τα windows δεν μπορουν να ανοιξουν αυτο το αρχειο,πως το εφτιαξες?

Εφόσον έχεις και ενεργοποιημένη την εμφάνιση καταλήξεων αρχείων στις επιλογές φακέλων των Windows θα επιλέξεις το Σημειωματάριο(Wordpad) για να ανοίξεις το αρχείο αυτό για επεξεργασία,βασικά πρόκειται για αρχείο .txt μετονομασμένο σε .UNL;)

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ok αναγνωρισε το gps του Ν95 ευχαριστω τωρα σε αυτο που ρωταω παραπανω?
Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια επειδη εχω μπερδεθτει λιγο αυτα που εχει στην πρωτη σελιδα autodrive hellas toponavigator klp τι ειναι χαρτες?Οπως αυτος ο anabasis?Μεχρι τεσσερις μπορω να βαλω μεσα?

Ολοι ειναι χαρτες Θα σου προτεινα να βαλεις AutoDrive και τον Αnavasis

ειναι οι καλυτεροι.

Jason the Greek

Οι υπολοιποι δηλαδη εχουν αλλα στοιχεια?Οι διαφορες τους που βρισκονται?

εμενα οταν κοιταω τις πληροφοριες μου λεει:

worldwide Roads basemap 10.5mb

Auto Drive greece v1.25 36.3mb

Anavasi 90.1mb

BlueChart v9.5 15.1mb

καλα ειμαι ή πρεπει να βαλω καποιον αλλο?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?

PAIDIA τωρα τον anabasis τον παιρναω χυμα μεσα στον φακελο του garmin?Το εκανα αλλα μου βγαζει μονο σε τελειες της πολεις

βοηθεια παιδια..τον χαρτη autodrive που τον βαζω για να τον δει το προγραμμα?ειναι φυσικο που μου βγαζει εμενα χαρτες σε μαυρο φοντο,και πως μπορω να τους αλλαξω γιατι δεν μου αρεσουν καθολου εμφανισιακα??

edit

νομιζα οτι δεν ειχες βαλει το gmapbmap.img,αλλα μαλλον ο nervous απαντησε σωστα στο προβλημα σου!

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

βοηθεια παιδια..τον χαρτη autodrive που τον βαζω για να τον δει το προγραμμα?ειναι φυσικο που μου βγαζει εμενα χαρτες σε μαυρο φοντο,και πως μπορω να τους αλλαξω γιατι δεν μου αρεσουν καθολου εμφανισιακα??

-Ακολουθησε τις οδηγιες

- Φυσικο ειναι αφου αλλαζει αυτοματα αναλογα με την ωρα της ημερας.

Αλλαζει ομως αυτο απο τις ρυθμισεις.(εμφανιση: εγχρωμη λειτουργια: αυτοματο,μερα,νυχτα)

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Παλιωτερα ειχα πει οτι εσβησα το χαρτη που εχει το προγραμμα ενσωματομενο με το ονομα GMAPBMAP.IMG και πως δεν βρηκα την ελλαδα.

Ξανα εκανα το ειδιο πειραμα και τελικα την βρηκα απλα δεν υπαρχουν οι γυρο χωρες:

http://img110.imageshack.us/img110/4224/garmin0jk5.jpg

Μετα απο αυτη την παρατηρηση πιστευω πως μπορουμε να φορτωσουμε 4 χαρτες και οχι 3 οπως εχουμε πει

Παρακαλω να το δοκιμασει καποιος που εχει κινητο με gps να μας πει :)

Το δοκιμασε κανεις :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

PAIDIA ας μου απαντησει καποιος γιατι θα σκασω τον χαρτη τον περναω χυμα στον φακελο garmin στην καρτα μνημης?Γιατι δεν μου εμφανιζει παρα μονο κουκιδες των πολεων?

Nαι για να τον δεις θα πρεπει να τον ξεκλειδωσεις! δημιουργησες το αρχειο .UNL με τον κωδικο του χαρτη? ποιο χαρτη προσπαθεις να περασεις?

Το δοκιμασε κανεις :)

Και αφού το δοκιμάσει κάποιος αυτό με τους 4 χάρτες, ας μας πει και τι ονόματα έβαλε σε κάθε χάρτη για να παίζουν και οι 4 ταυτόχρονα.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Έχω εγκαταστήσει τους 3 σε 1 αλλά όταν ανοίγω την εφαρμογή ψάχνει για πολλή ώρα να βρει το GPS και χωρις αποτέλεσμα. Όταν πηγαίνω στην προβολη χάρτη μου λέει "GPS απενεργοποιημένο". Σημειωτέον ότι η εφαρμογή "Nokia Maps" όπως και το "Sygic" το βρίσκουν αμέσως. Υπάρχει καμιά ιδέα στο αν έχω κάνει κάτι λάθος στην εγκατάσταση ή είναι θέμα κάποιων ρυθμίσεων που πρέπει να κάνω;

Ξαναέκανα την εγκατάσταση από την αρχή και δεν άλλαξε κάτι. Ο μόνος μου ενδοιασμός μου είναι μήπως στην εγκατάσταση του GarminMobileXT.sis να έπρεπε να το κάνω κατευθείαν εγκατάσταση την unsigned εκδοση και όχι την signed που έκανα εγώ.

Εκανα επίσης και την εγκατάσταση των 3 ξεχωριστών χάρτων και συνεχίζει το GPS είναι ανενεργό (Ν82). Καμιά ιδέα κανείς;

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Και αφού το δοκιμάσει κάποιος αυτό με τους 4 χάρτες, ας μας πει και τι ονόματα έβαλε σε κάθε χάρτη για να παίζουν και οι 4 ταυτόχρονα.

Δεν εχει σημασια ποιο θα ειναι το ονομα του χαρτη αρκει το αρχειο .UNL που θα φτιαξουμε να εχει το ειδιο ονομα με το χαρτη που θελουμε να ξεκληδωσουμε, μπες μεσα στο φακελο της εφαρμογης και παρατηρησε το! κατα προτιμηση το ονομα του χαρτη και το .UNL αρχειο να αποτελουνται απο 8 γραμματα οπως ειναι και οι υπολοιποι χαρτες :)

Εκανα επίσης και την εγκατάσταση των 3 ξεχωριστών χάρτων και συνεχίζει το GPS είναι ανενεργό (Ν82). Καμιά ιδέα κανείς;

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2225237#post2225237 :)

Nαι για να τον δεις θα πρεπει να τον ξεκλειδωσεις! δημιουργησες το αρχειο .UNL με τον κωδικο του χαρτη? ποιο χαρτη προσπαθεις να περασεις?
πέρασα τον hellas από την πρώτη σελίδα έβαλα κωδικό κλπ πού λέει στις οδηγίες και μετά μου βγάζει δρόμους μόνο και τις πόλεις σε τελείες.μετά έβαλα τον anabasis που δώθηκε λίγα ποστ πιο πάνω αλλά χωρίς κωδικό έτσι έβαλα αυτό το αρχείο χύμα μέσα γιατί είπαν ότι είναι ξεκλειδώτος αλλά πάλι τίποτα

gianpithio το ξαναέκανα από την αρχή αλλά παρεμένει κλειδωμένο το GPS. Παίζει ρόλο ποιο Key_gen.exe εκτελούμε (από το PC ή από την κάρτα μνήμης) γιατί για το ίδιο Card Id παράγεται κάθε φορά διαφορετικός κωδικός.

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Δεν εχει σημασια ποιο θα ειναι το ονομα του χαρτη αρκει το αρχειο .UNL που θα φτιαξουμε να εχει το ειδιο ονομα με το χαρτη που θελουμε να ξεκληδωσουμε, μπες μεσα στο φακελο της εφαρμογης και παρατηρησε το! κατα προτιμηση το ονομα του χαρτη και το .UNL αρχειο να αποτελουνται απο 8 γραμματα οπως ειναι και οι υπολοιποι χαρτες :)

Νομίζω ότι η ονομασία των χαρτών παίζει ρόλο:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2180140#post2180140

Στο προηγούμενο μήνυμα από αυτό που παραθέτω ως απάντηση (σκρολάρετε λίγο παραπάνω) γράφω ότι είχα πρόβλημα γιατί είχα δώσει μια αυθαίρετη ονομασία σε ένα χάρτη και αν και το UNL ήταν ομώνυμο, δε δούλεψε. Ίσως όμως και να έφταιγε το ότι είχε 9 γράμματα. :O

Φτου να πάρει! Δεν πρόλαβα να τον κατεβάσω τον καινούργιο της Ανάβασης για το κινητό.

Απαγορεύτηκε λέει το μοίρασμά του!

Τώρα;

PM please για κάνα καινούργιο link.

Για το άτμισμα: http://vaping.gr

Samsung S5 (no root)

πέρασα τον hellas από την πρώτη σελίδα έβαλα κωδικό κλπ πού λέει στις οδηγίες και μετά μου βγάζει δρόμους μόνο και τις πόλεις σε τελείες.μετά έβαλα τον anabasis που δώθηκε λίγα ποστ πιο πάνω αλλά χωρίς κωδικό έτσι έβαλα αυτό το αρχείο χύμα μέσα γιατί είπαν ότι είναι ξεκλειδώτος αλλά πάλι τίποτα

Ποσους χαρτες εχεις περασει στο κινητο σου 2?

Δες τι γραφω στον @aptaliko ποιο κατω! να μην τα γραφω δυο φορες :O :)

gianpithio το ξαναέκανα από την αρχή αλλά παρεμένει κλειδωμένο το GPS. Παίζει ρόλο ποιο Key_gen.exe εκτελούμε (από το PC ή από την κάρτα μνήμης) γιατί για το ίδιο Card Id παράγεται κάθε φορά διαφορετικός κωδικός.

Kαλυτερα ξανακανε την διαδικασια απο την αρχη, πηγαινε στο 1 ποστ και κατεβασε τα αρχεια που εχει ανεβασει ο @Aisopos εχει μεσα ετοιμα τα αρχεια .UNL :)

Δεν εχει σημασια που καθε φορα παραγεται διαφορετικος κωδικος λογικα θα κανουν ολοι για το κινητο σου και με αλλα κρακ συμβαινει αυτο.

Νομίζω ότι η ονομασία των χαρτών παίζει ρόλο:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2180140#post2180140

Στο προηγούμενο μήνυμα από αυτό που παραθέτω ως απάντηση (σκρολάρετε λίγο παραπάνω) γράφω ότι είχα πρόβλημα γιατί είχα δώσει μια αυθαίρετη ονομασία σε ένα χάρτη και αν και το .UNL ήταν ομώνυμο, δε δούλεψε. Ίσως όμως και να έφταιγε το ότι είχε 9 γράμματα. :O

Φιλε @leftezi γραφω αυτο που παρατηρησα θα το δοκιμασω το απογευμα με αλλα ονοματα να δω εαν δουλευει παντος δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα, ισως να φταιη οτι ο χαρτης ειχε 9 γραμματα και κατι αλλο που δεν ειμαι σηγουρος :O ειχα διαβασει πως μπορει να παιζει ρολο και εαν το .UNL του χαρτη ειναι με μικρα η κεφαλαια γραμματα. Μερικες δοκιμες θα μας πεισουν για το αποτελεσμα εκει που καταληγω ειναι πως το .UNL πρεπει να εχει το ειδιο ονομα με το χαρτη :)

Φτου να πάρει! Δεν πρόλαβα να τον κατεβάσω τον καινούργιο της Ανάβασης για το κινητό.

Απαγορεύτηκε λέει το μοίρασμά του!

Τώρα;

PM please για κάνα καινούργιο link.

Kαι εγω δεν τον εβαλα χθες να κατεβει οποιος μπορει ας τον ξανα ανεβασει :)

kalispera se olous tous filous,xriazome tin boi8ia sas,den mporo me tipota na sindeso to kinito me to POI Loader,den vriski tin siskevi ka8olou,ke mou grafi to eksis minima.den vre8ikan siskeves,episis prepi ma ry8misete tin epilogi diasundesis tou GPS se GARMIN h HOST.eyxaristo poli perimeno tin voi8ia sas.

Kαλυτερα ξανακανε την διαδικασια απο την αρχη, πηγαινε στο 1 ποστ και κατεβασε τα αρχεια που εχει ανεβασει ο @Aisopos εχει μεσα ετοιμα τα αρχεια .UNL :)

Δεν εχει σημασια που καθε φορα παραγεται διαφορετικος κωδικος λογικα θα κανουν ολοι για το κινητο σου και με αλλα κρακ συμβαινει αυτο. :)

Ξαναέκανα την διαδιακασία από την αρχή αλλά μάταια. Μάλλον και δεδομένου ότι κανείς άλλος δεν έχει το ίδιο πρόβλημα τότε κάπου κάνω ένα λάθος και το επαναλαμβάνω κάθε φορά. Στα αρχεια .UNL που εχει ανεβασει ο @Aisopos βάζω μέσα τους κωδικούς με το σημειωματάριο. Μήπως το GarminMobileXT.sis θέλει sign αν και το έχω κάνει και με τους 2 τρόπουs. Να ανεβάσω κάπου το Card Id και να το φτιάξει όποιος μπορεί; Συγνώμη που κουράζω.:(

παιδιά ας ανεβάσει κάποιος το καινούργιο χάρτη της αναβασις για να τον δοκιμάσουμε και να δούμε τι διαφορές έχει με τον παλιό???

Καλα απο το RS γιατί σβήνουν αρχεία??

iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold...