dnik69 Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 Πάντως το λογικό είναι να σου δίνει και τους 2 φορτιστές. Υπάρχει και μια άλλη έκδοση του LD-3W στο πακέτο του οποίου δίνουν πολλά έξτρα όπως βάσεις στήριξης, εξωτερική κεράια κτλ. Την είχα δει μια φορά στο Παλαιό Φάληρο (Nokia Shop), αλλά δεν είχα ρωτήσει τιμή. Αλήθεια, πόσο το πήρες; Επίσης έχει κυκλοφορήσει και το νεότερο μοντέλο της σειράς, το LD-4W. Φαίνεται πολύ πιο μικρό και κομψό. Δεν ξέρω όμως αν έχει έρθει ακόμα. 105 ευρά!! Φτηνό ή ακριβό με αυτά που περιείχε? Παράθεση iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XARISPHM Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 yparxei kaneis na me boithisi giati katevasa yto programa kai den moy to anigi episis einai ena arxio sis. poy den moy to anigi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 ΠΑΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΕΔΩ.ΔΙΑΒΑΣΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΑΚΡΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΣΧΕΤΟΣ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΧΑΡΤΕΣ ΜΕ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΝΟΩ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ??????ΕΧΩ ΤΟ Ε 90.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 ρε παιδια βλεπω εταιρειες να εχουν βγαλει chipset MTK με 51 καναλια-δορυφορους και αναρωτιεμαι αν ειναι πιο καλυτερα απο το sirfstarIII και τους 20 δορυφορους?ποιο συνεργαζεται καλυτερα με garmin?εγω πηρα ενα gps μπρελοκ και πριν κλειδωσει κανονικα μου σπαει τα νευρα μια συνδεεται με το bt μια το χανει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eudel Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 http://gpstracklog.typepad.com/gps_tracklog/2007/08/mediatek-gps-ch.html η διαφορά φαίνεται να είναι μικρή εγώ πάντως προτίμησα την κλασσική λύση του nokia ld-3w και δεν το μετάνιωσα γρήγορη σύνδεση, μεγάλη ακρίβεια και δυνατό σήμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Matia2007 Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 Παιδιά να σας κάνω μια χρηστική ερώτηση: Αν δεν κάνουμε πλοήγηση (αν και στην πλοήγηση έχω κάποιο αντίστοιχο παράπονο) πως βλέπουμε το όνομα του δρόμου στον οποίο είμαστε αυτή τη στιγμή? Εντυπωσιάστηκα βλέποντας το πρόγραμμα να μου δείχνει τη μία μετά την άλλη, τις κάθετες οδούς (π.χ. "Μπροστά η τάδε οδός", και λίγο πιο κατώ "Μπροστά η άλλη οδός") πάνω-πάνω στην οθόνη καθώς οδηγούσα στη Μεσογείων, αλλά με μεγάλη μου έκπληξη δεν εβλεπα πουθενά να λέει το "Μεσογείων"! Μιλάω για κάτι που σίγουρα το κάνουν και το Sygic και το Route66 αναγράφοντας το δρόμο που είσαι στο κάτω μέρος της οθόνης. Έβλεπα την ΕΡΤ, την εκκλησία, το δημαρχείο κλπ κλπ. αλλά όχι τον δρόμο που διανύω! (Το ίδιο βέβαια και σε άλλους δρόμους) Στην πλοήγηση τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά π.χ. έλεγε "πηγαίνε 5 χλμ στη Μεσογείων" αλλά όταν ήσουν κοντά στο να στρίψεις π.χ. "σε 300μ στρίψε δεξιά στην Λαυρίου" πάλι δεν έχεις την πληροφορία του δρόμου στον οποίο βρίσκεσαι! Δοκίμασα διάφορα μεγέθη γραμματοσειρών (αν βάλεις πολύ μεγάλα χάνεις κάποιες πληροφορίες) και πρακτικά όλα τα επίπεδα των λεπτομερειών του χάρτη από το "τα λιγότερα" ως "τα περισσότερα" Δεν είμαι αρχάρια χρήστρια, κάθε άλλο. Όποιος έχει κάποια ιδέα για ρύθμιση, ...ευπρόσδεκτη! :) Παράθεση Ότι σε σκοτώνει, ΔΕΝ σε κάνει δυνατότερο...:cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 σε αυτην τη σελιδα http://www.cnet.com.au/mobilephones/accessories/0,239025938,339284042,00.htm γραφει για το νοκια gps 4w το καινουργιο και λεει οτι κανει locking σε 3-4 λεπτα και οτι αυτο ειναι standard!αληθευει αυτο γενικα ?3 λεπτα εχω κανει εγω απο τον πειραια μεσω κηφισου και εφτασα στη καβαλας,παει εχασα τη μιση διαδρομη μεχρι τη δουλεια μου στο χαιδαρι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsioutas Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 σε αυτην τη σελιδα http://www.cnet.com.au/mobilephones/accessories/0,239025938,339284042,00.htm γραφει για το νοκια gps 4w το καινουργιο και λεει οτι κανει locking σε 3-4 λεπτα και οτι αυτο ειναι standard!αληθευει αυτο γενικα ?3 λεπτα εχω κανει εγω απο τον πειραια μεσω κηφισου και εφτασα στη καβαλας,παει εχασα τη μιση διαδρομη μεχρι τη δουλεια μου στο χαιδαρι! 1. 3 λεπτά από τη στιγμή που πάτησε το κουμπί για να εκκινήσει η συυσκευή. 2. Τo site είναι ΑΥΣΤΡΑΛΕΖΙΚΟ. Δεν θυμάμαι να φημίζεται η αυστραλία για την δορυφορική της κάλυψη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ProSymbian Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 1. 3 λεπτά από τη στιγμή που πάτησε το κουμπί για να εκκινήσει η συυσκευή. 2. Τo site είναι ΑΥΣΤΡΑΛΕΖΙΚΟ. Δεν θυμάμαι να φημίζεται η αυστραλία για την δορυφορική της κάλυψη... Παιδιά το συγκεκριμένο κάνει Κλείδωμα δορυφόρου σε 45 δευτερόλεπτα (Cold Boot) από την στιγμή που θα το ανοίξεις την πρώτη φορά και 2 δευτερόλεπτα για νέο λοκάρισμα (Warm Boot).Το έχω δοκιμάσει και το ξέρω! Επίσης έχει ακρίβεια συν-πλην 5-10 μέτρα και κλιπ ζώνης, για την ιστορία! Παράθεση Είμαι και γω ένας Freemuser... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 Το έχεις αγοράσει εσύ ή κάποιος γνωστός σου; Ξέρεις μήπως τιμή; Σκέφτομαι να αλλάξω το επίσης πολύ καλό LD-3W και να πάρω το το LD-4W. Απλά δεν το έχω δεί ακόμα σε κάποιο Nokia Shop. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik69 Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 Παιδιά το συγκεκριμένο κάνει Κλείδωμα δορυφόρου σε 45 δευτερόλεπτα (Cold Boot) από την στιγμή που θα το ανοίξεις την πρώτη φορά και 2 δευτερόλεπτα για νέο λοκάρισμα (Warm Boot).Το έχω δοκιμάσει και το ξέρω! Επίσης έχει ακρίβεια συν-πλην 5-10 μέτρα και κλιπ ζώνης, για την ιστορία! πολύ καλό ακούγεται αυτό!! Μήπως ξέρουμε και σε τι τιμή μπορεί να κυκλοφορίσει? ------------------------------------------------------------------------------------------- Παιδιά όντως δεν πρέπει να υπάρχει κάποια ρύθμιση ώστε να μην δείχνει συνέχεια ποιός είναι ο επόμενος κάθετος δρόμος που θα περάσουμε αλλα να δείχνει αυτόν που διανύουμε... όπως ανέφεραι και πιο πάνω η Μatia2007 ------------------------------------------------------------------------------------------- Επίσης κάτι άλλο.... Πώς γίνεται να μην με ειδοποιεί για το όριο της ταχύτητας το οποίο το δείχνει 5 Km/h!!!! Αν είναι δυνατόν.. Έχω επιλεγμένη την πρώτη επιλογή. Μόνο ηχητικό σήμα (Ηχιτική ειδοποίηση) Παράθεση iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 παιδια γεια σας εχω ενα ν82 και προσπαθω να περασω το προγραμμα αλλα ενω μου ανοιξε μια φορα τωρα δεν το ανοιγει εψαξα να το βρω στις εφαρμογες αλλα δεν υπαρχει εγκαταστημενο μου ελεγε οτι η εφαρμογη θα κλεισει για λογους ασφαλειας.Εβαλα αλλο απο επανω αλλα ενω μου εμφανιζει το εικονιδιο δεν το ανοιγει.Τι εχω κανει λαθος, ποιο μπορω να βαλω για να δουλευει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 Τον φάκελο Garmin τον έβαλες στην κάρτα μνήμης; Την εγκατάσταση την έκανες στην κάρτα ή στο τηλέφωνο; Διέγραψέ τα όλ ακαι ξεκίνα παο την αρχή. Αν ακολουθήσεις πιστά τις οδηγίες του πρωτου ποστ, θα τ ακαταφέρεις. Λίγη προσοχή θέλει να μη σου ξεφύγει το παραμικρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 τον εβαλα στην καρτα και την εγκατασταση την εκανε στην καρτα αλλα δεν ξερω τι να διαγραψω το εχω κανει μια φορα αλλα οταν πηγα να κανω εγκατασταση αλλο μου εβγαλε οτι υπηρχε μεσα,δεν το βλεπω στις εφαρμογες για να το απεγκαταστησω τι κανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 Σβήσε όλο το φάκελο. Ξεκίνα απο την αρχή. Διέγραψε και τα αρχεία απο το φάκελο e:/Resource/Apps που έχουν το όνομα Garmin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 φιλε μου το προβλημα μου ειναι οτι ενω διαγραφω τα αρχεια δεν μπορω να διαγραψω την εφαρμογη γιατι δεν την βλεπω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 Αν διαγράψεις όλα τα αρχεία της εφαρμογής, τότε δεν υπάρχει εφαρμογή για να διαγράψεις. Ξεκίνα τα όλα τώρα απο την αρχή. Όλοι όσοι αντιμετώπισαν πρόβλημα, κάτι δεν είχαν προσέξει και είχαν κάνει λάθος κατά την εγκατάσταση. Ακολούθα κατά γράμμα οτι γράφει στο πρώτο ποστ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT Δημ. February 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2008 φιλε μου τελικα το πετυχα ευχαριστω πολυ για την πολυτιμη βοηθεια σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ProSymbian Δημ. February 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2008 πολύ καλό ακούγεται αυτό!! Μήπως ξέρουμε και σε τι τιμή μπορεί να κυκλοφορίσει? ------------------------------------------------------------------------------------------- Μπορείς να το βρεις εδώ: http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=157194 http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003592 http://www.e-germanos.gr/e-germanos/open/browse;jsessionid=AAA4620743DE5543E80D3AE98986E2BA?product=42992&category=485 Κοστίζει γύρω στα 120-130 ευρώ Παράθεση Είμαι και γω ένας Freemuser... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2008 Ενώ το χρησιμοποιώ συνέχεια χωρίς προβλήματα το GARMIN, χτες με απογοήτευσε τρελά για πρώτη φορά!:( Ξεκίνησα από Μαρούσι για Νίκαια και ενώ ήμουν Εθνική, κόντευα να στρίψω κάπου για να βγω Π.Ράλλη. Δυστυχώς το πρόγραμμα δεν κατάλαβε ότι ήμουν ακόμα πάνω στην εθνική και έτσι καθώς πίστευε ότι ήμουν στον παράδρομο (χωρίς να έχει ενημερώσει για να βγω από νωρίτερα) μου λέει ξαφνικά στρίψε δεξιά! Φυσικά δε γινόταν, οπότε βγήκα στην επόμενη έξοδο. Ε, από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε η κόλαση.Λες και νευρίασε που δεν άκουσα την 1η εντολή.Άρχισε να κάνει όλο επαναυπολογισμούς και να με γυρνάει σε κάτι τρελά στενά.Για όσους ξέρουν, με πήγε πίσω από το Village Ρέντη και γενικά άργησα άπειρη ώρα μέχρι να βγω στην Πέτρου Ράλλη.Μετά από εκεί μέχρι το στενό που ήθελα με πήγε κανονικά, τι να το κάνω όμως που συνολικά χρειάστηκα 1,5 ώρα για διαδρομή που παλιότερα την είχα κάνει σε 45 λεπτά. Και μάλιστα την προηγούμενη φορά είχα πάει με το Route66 και με είχε πάει σφαίρα!:confused: Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
holekey Δημ. February 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2008 Καλημέρα σε όλους και καλό μήνα , θέλω άν έχετε την καλοσύνη να ρωτήσω κάτι . Εκανα εγκατάσταση μέσα απο τις οδηγίες του Aisopou ( 3 σε 1 ) σε ένα Ν80 άρα λογικά αντίο GPS (είναι κάτι που δεν με ενδιαφέρει για την ώρα ) έχω διαβάσει ότι παίζει και χωρίς GPS ? είναι σωστό αυτό . Εβαλα σαν σημείο αρχικής αναφοράς το σπίτι μου ΑΥΤΟ που θέλω τώρα είναι ΜΠΟΡΩ με αυτό το πρόγραμμα να δώ ποιά είναι η διαδρομή π.χ απο το σπίτι μου (ΠΕΥΚΗ .... ) , στό Περιστέρι σε μια διεύθυνση, αν μπορώ πως γίνεται αυτό ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας !!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Matia2007 Δημ. February 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2008 Παιδιά όντως δεν πρέπει να υπάρχει κάποια ρύθμιση ώστε να μην δείχνει συνέχεια ποιός είναι ο επόμενος κάθετος δρόμος που θα περάσουμε αλλα να δείχνει αυτόν που διανύουμε... όπως ανέφεραι και πιο πάνω η Μatia2007 Περιέργο πάντως να δείχνει στην κάτω γραμμή δευτερεύουσες πληροφορίες όπως η ταχύτητα (που ούτως η άλλως την λέει το κοντέρ του αυτοκινήτου) και η πορεία Β,Ν,Α,Δ και να μην δείχνει το όνομα του δρόμου στον οποίο ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ! Επίσης μια δοκιμή του ευρωπαικού χάρτη (αναφέρομαι στην έτοιμη img έκδοση του 1.4GB, Garmin City Navigator Europe NT 2008, που είχε βάλει στο Rapidshare κάποιος φίλος εδώ του φόρουμ) μου έδειξε ότι είναι ελαφρώς σ-α-λ-ά-τ-α! Καταρχάς δεν βρίσκω την Αγγλία σαν χώρα! (θα μου πεις σοβαρή χώρα η Αγγλία!) Την έχει σαν Scotland, Wales και κάτι άλλα. Μια φορά το Λονδίνο που ήμουν και πριν λίγο καιρό, δεν το βρήκα! Η Ελλάδα φαίνεται με εκατό ονόματα εκτός και του ΕΛΛΑΔΑ που ανήκει στο AutoDrive. Την έχει σαν ellada, elliniki dimokratia, Deutschland κλπ όλα ταυτόχρονα! Μονο σαν PsoroKostaina δεν την έχει! :) Επίσης μάλλον δεν επαρκεί η μνήμη του κινητού για μεγάλους υπολογισμούς, όπως Αθήνα-Λονδίνο (το επέλεξα απευθείας απ' τον βασικό χάρτη, γιατί αλλού δεν το βρήκα) ή Αθήνα-Παρίσι. Ο υπολογισμός σταματάει στο 20% περίπου με μήνυμα λάθους. Παράθεση Ότι σε σκοτώνει, ΔΕΝ σε κάνει δυνατότερο...:cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. February 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2008 Ενώ το χρησιμοποιώ συνέχεια χωρίς προβλήματα το GARMIN, χτες με απογοήτευσε τρελά για πρώτη φορά!:( Ξεκίνησα από Μαρούσι για Νίκαια και ενώ ήμουν Εθνική, κόντευα να στρίψω κάπου για να βγω Π.Ράλλη. Δυστυχώς το πρόγραμμα δεν κατάλαβε ότι ήμουν ακόμα πάνω στην εθνική και έτσι καθώς πίστευε ότι ήμουν στον παράδρομο (χωρίς να έχει ενημερώσει για να βγω από νωρίτερα) μου λέει ξαφνικά στρίψε δεξιά! Φυσικά δε γινόταν, οπότε βγήκα στην επόμενη έξοδο. Ε, από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε η κόλαση.Λες και νευρίασε που δεν άκουσα την 1η εντολή.Άρχισε να κάνει όλο επαναυπολογισμούς και να με γυρνάει σε κάτι τρελά στενά.Για όσους ξέρουν, με πήγε πίσω από το Village Ρέντη και γενικά άργησα άπειρη ώρα μέχρι να βγω στην Πέτρου Ράλλη.Μετά από εκεί μέχρι το στενό που ήθελα με πήγε κανονικά, τι να το κάνω όμως που συνολικά χρειάστηκα 1,5 ώρα για διαδρομή που παλιότερα την είχα κάνει σε 45 λεπτά. Και μάλιστα την προηγούμενη φορά είχα πάει με το Route66 και με είχε πάει σφαίρα!:confused: Moυ το εχει κανει και εμενα ακριβως το ιδιο πηγαινωντας Σπατα.Δεν εστριψα εκει που μου ειπε και στην συνεχεια με εστελνε μεσα σε χωραφια και το αποκορυφωμα ηταν που ηθελε να με παει μεσω Ραφηνας στα Σπατα.Βασικα απο οτι εχω καταλαβει δεν πρεπει να το τσαντιζουμε γιατι τα παιρνει :lol: Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2008 Moυ το εχει κανει και εμενα ακριβως το ιδιο πηγαινωντας Σπατα.Δεν εστριψα εκει που μου ειπε και στην συνεχεια με εστελνε μεσα σε χωραφια και το αποκορυφωμα ηταν που ηθελε να με παει μεσω Ραφηνας στα Σπατα.Βασικα απο οτι εχω καταλαβει δεν πρεπει να το τσαντιζουμε γιατι τα παιρνει :lol: Kαι όμως τώρα που το λες για Σπάτα, είχα πάει ένα βράδυ πριν μερικές βδομάδες και φεύγοντας μου πρότεινε δρόμο για Αττική Οδό.Εγώ συνέχισα κανονικά με κατεύθυνση προς Μεσογείων από τον κανονικό δρόμο. Αυτή τη φορά όμως δεν έπαθε τραλαλά, αλλά έκανε νορμάλ επαναυπολογισμό και έβγαλε μια χαρά τη διαδρομή. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT Δημ. February 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2008 παιδια μια βοηθεια εγραψα και χθες αλλα νομιζα πως ελυσα το προβλημα με την εγκατασταση σε ενα Ν82 ενω το τρεχει μια δυο φορες μετα το εξαφανιζει απο παντου εκτος απο την διαχειρηση εφαρμογων με αποτελεσμα να μην μπορω ουτε να το κανω απεγκατασταση,την πρωτη φορα που μου εβγαλε προβλημα μου εγραψε οτι το προγραμμα θα τερματηστει για λογους ασφαλειας και μου το εξαφανισε το εικονιδειο απο το κεντρικο μενου.Του περασα παλι αλλο και ενω δουλεψε 2 φορες παλι το εξαφανισε.Το εχει στεισει καποιος σε Ν82;τι εχει περασει μεσα;μηπως το συγκεκριμενο τηλεφωνο εχει καποια εφαρμογη απο την εταιρεια που το μπλοκαρει;Πως μπορω να το κανω απεγκατασταση πρωτα πριν δοκιμασω παλι;τι πεπει να σβησω απο την καρτα και τι απο το τηλεφωνο μπας και διορθωθει το προγραμμα;ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts