Jump to content

[S60 3rd Edition] Garmin Maps Mobile XT

aristotelhs2060
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχει βγει καμια νεα εκδοση του Garmin που να μην δημιουργει το προβλημα με την # στο Ν82 ή οχι?

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

wraia loipon...... katevazoume to arxiko link me ton garmin fakelo ton kanoyme install sthn karta mnhmhs.... ekei exei ton xarth olhs ths eyrophs sta agglika.... emeis poia arxeia antikathistoyme etsi wtse na vlepoume mono ellada sta ellhnika??? as vohthisei kapoios ayto to kommati...... kai as dwsei kai ta link

den to kanete swsta

το να μου λες οτι δεν το κάνω σωστα δεν βοηθάει στο να επιλυθεί το πρόβλημα μου.Αντίθετα αν μου πεις τον τρόπο για να το κάνω σωστά θα βοηθήσει :!: ευχαριστώ πάντως για την απάντηση no hard feelings ;)

http://www.inflatable.net/costumes/keno.jpg

Εχει βγει καμια νεα εκδοση του Garmin που να μην δημιουργει το προβλημα με την # στο Ν82 ή οχι?

Ναι, αυτό ήθελα κι εγώ να ρωτήσω.

Για να μην έχουμε ακούσει κάτι τέτοιο όμως, φαντάζομαι ότι δεν υπάρχει. Αυτή η # μας έχει κόψει τα χέρια. Το Garmin είναι η μόνη εφαρμογή στην οποία υπάρχει πρόβλημα με τη # και ο developer θα έπρεπε να το δει το συντομότερο.

Παίδες, όταν θα υπάρξει κάτι νεότερο ενημερώστε. :)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

το να μου λες οτι δεν το κάνω σωστα δεν βοηθάει στο να επιλυθεί το πρόβλημα μου.Αντίθετα αν μου πεις τον τρόπο για να το κάνω σωστά θα βοηθήσει :!: ευχαριστώ πάντως για την απάντηση no hard feelings ;)

Επίσης no hard feelings, φίλε keno, αλλά είναι δύσκολο να απαντηθεί η ερώτηση με τόσες λίγες πληροφορίες. Μήπως υπήρχε κάποιο σημείο που δεν κατάλαβες καλά στις οδηγίες και έκανες κάτι λάθος ή υποψιάζεσαι ότι κάτι δεν έκανες κάπου σωστά; Αν υπάρχει κάποιο τέτοιο σημείο, ρώτα πιο συγκεκριμένα για να πάρεις κάποια απάντηση αλλιώς θα πρέπει να δοθούν 20 απαντήσεις και εσύ να λες "όχι, αυτό το έκανα", Όχι, δεν φταίει αυτό" κτλ.

Άντε να δοκιμάσω σε κάτι που μου πήγε το μυαλό:

Μήπως δεν τσεκάρισες το χάρτη που θέλεις να βλέπεις;

Πήγαινε: Εργαλεία > Διαχείριση δεδομένων > Σύνολα Χαρτών > map Source (κάτω αριστερά) > και τσεκάρισε τον ελληνικό χάρτη.

Για το άτμισμα: http://vaping.gr

Samsung S5 (no root)

Παιδιά βρήκα μια σελίδα που μας επιτρέπει να μετατρέπουμε τα αρχεία SRF σε PNG.Να τα επεξεργαζόμαστε και μετά να τα μετατρέπουμε πάλι απο PNG σε SRF.Έτσι μπορούμε να έχουμε οποιόδήποτε 3D αντικείμενο θέλουμε για pointer.

http://techmods.net/nuvi/

Σας επισυνάπτω ένα δείγμα.Τα δύο συγκεριμένα 3D pointers είνα πάρα πολύ καλά για Πεζούς και για Ναυτικούς.Δοκιμάστε τα απλά αντιγράφοντας αυτά στο φάκελο E:\Garmin\Vehicles.

Είμαι και γω ένας Freemuser...

Να σας πω και εγώ τον πόνο μου.

Εβαλα σύμφωνα με τις οδηγίες το πρόγραμμα στο Ν95 GB, το ξεκλείφωσα ώστε να βλεπει το εσωτερικό GPS xωρίς πρόβλημα.

Εβαλα και τον χάρτη http://rapidshare.com/files/82533461/al.zip

τον Ελληνικό με το id 822 αλλά μόλις πάω να το ανοίγω βγάζει έρρορ Can't unlock maps for the Garmin device with unit ID *****. Do you want to unlock now" ?

Γιατί γίνεται αυτό ? -- Εχω βαλει το αρχείο GMAPSUPP.UNL ΄αλλά δεν ξεκλειδώνει

Καμμία βοήθεια ?

** Τα αρχεία έχουν την σωστή κατάληξη. οχι txt. το τσέκαρα απο τον browswer tou Nokia

1) Ο χάρτης έχει επίσης το όνομα GMAPSUPP.IMG; (πρέπει να είναι ομώνυμος με το UNL)

2) Μέσα στο GMAPSUPP.UNL έχεις τον 25ψήφιο κωδικό που πήρες από το σπαστήρι για το Map ID 822;

Για το άτμισμα: http://vaping.gr

Samsung S5 (no root)

Επίσης no hard feelings, φίλε keno, αλλά είναι δύσκολο να απαντηθεί η ερώτηση με τόσες λίγες πληροφορίες. Μήπως υπήρχε κάποιο σημείο που δεν κατάλαβες καλά στις οδηγίες και έκανες κάτι λάθος ή υποψιάζεσαι ότι κάτι δεν έκανες κάπου σωστά; Αν υπάρχει κάποιο τέτοιο σημείο, ρώτα πιο συγκεκριμένα για να πάρεις κάποια απάντηση αλλιώς θα πρέπει να δοθούν 20 απαντήσεις και εσύ να λες "όχι, αυτό το έκανα", Όχι, δεν φταίει αυτό" κτλ.

Άντε να δοκιμάσω σε κάτι που μου πήγε το μυαλό:

Μήπως δεν τσεκάρισες το χάρτη που θέλεις να βλέπεις;

Πήγαινε: Εργαλεία > Διαχείριση δεδομένων > Σύνολα Χαρτών > map Source (κάτω αριστερά) > και τσεκάρισε τον ελληνικό χάρτη.

Ευχαριστώ και πάλι το λάθος μου ήταν στην αποθηκευση του σεριαλ δεν πατούσα ¨΄Ολα τα αρχεία" και μου το έβγαζε σε txt

http://www.inflatable.net/costumes/keno.jpg

Να σας πω και εγώ τον πόνο μου.

Εβαλα σύμφωνα με τις οδηγίες το πρόγραμμα στο Ν95 GB, το ξεκλείφωσα ώστε να βλεπει το εσωτερικό GPS xωρίς πρόβλημα.

Εβαλα και τον χάρτη http://rapidshare.com/files/82533461/al.zip

τον Ελληνικό με το id 822 αλλά μόλις πάω να το ανοίγω βγάζει έρρορ Can't unlock maps for the Garmin device with unit ID *****. Do you want to unlock now" ?

Γιατί γίνεται αυτό ? -- Εχω βαλει το αρχείο GMAPSUPP.UNL ΄αλλά δεν ξεκλειδώνει

Καμμία βοήθεια ?

** Τα αρχεία έχουν την σωστή κατάληξη. οχι txt. το τσέκαρα απο τον browswer tou Nokia

Έλεγξε αν ο κωδικός είναι σωστός.

Δεν μπορεί να φταίει κάτι άλλο.Ή όνομα αρχείου ή κωδικός.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

παιδια καλημερα.υπαρχουν φορες που η φωνιτικη πλοηγηση δεν λειτουργει καθολου .ξερει καποιος γιατι και πια μπορει να ειναι η λυση?επισης με το bluetooth συνδεδεμενο θα πρεπει να ακους τισςφωνιτικες οδηγιες μεσω αυτου? ευχαριστω

Υπάρχει περίπτωση να μπορούμε να γράφουμε τις οδο'υς στα ελληνικά;Εγω δεν μπορώ να βγάλω άκρη με τους λατινικούς

μα στα ελληνικά γράφουμε... Απ'οτι ξέρω το τηλέφωνο πρέπει να είναι στην ελληνικά και να χρησιμοποιείς τον χάρτη Autodrive(ελληνικό)

παιδια καλημερα.υπαρχουν φορες που η φωνιτικη πλοηγηση δεν λειτουργει καθολου .ξερει καποιος γιατι και πια μπορει να ειναι η λυση?επισης με το bluetooth συνδεδεμενο θα πρεπει να ακους τισςφωνιτικες οδηγιες μεσω αυτου? ευχαριστω

θα ακούγοναι κανονικά!

iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold...

παιδια συγνωμη που το ξαναρωταω αλλα εχει βρει κανεις πουθενα τον anavasis σε exe για το pc mapsource?δεν εχω καταφερει να κανω τον χαρτη να φαινεται στο mapsource στο pc παρα το οτι εχω βαλει ολα τα αρχεια img στο φακελο anavasi στο c/garmin και ετρεξα το reg αρχειο.ολοι οι χαρτες που εχω βρει σε exe εμφανιστηκαν μια χαρα.
Ωρα να δοκιμασω κατι νεο!

1ον: Είναι εύκολο κάποιος φίλος να με ενημερώσει, ποιος είναι ο πιο ενημερωμένος χάρτης που έχουμε (με πλοήγηση) για το garmin?

έχω τον autodrive 1.25 και παίζει ΑΨΩΓΑ...

2ον: έχει καποιος έναν φάκελο ή κάποιο αρχείο με τα πληρέστερα POI's και οδηγίες για το πως τα περνάμε στο Ν95?

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif

1on ο πιο ενημερωμένος χάρτης είναι αυτός που έχεις ήδη

βρίσκετα εδώ-->

1η φορα που χρειαστηκα πλοηγηση σημερα στην περιοχη της βουλιαγμενης και μονο απο το χερι δεν με πηρε το garmin να με παει στο σπιτι!εξω απο την πορτα με εβγαλε!

στον πειραια ομως και με σχετικα ψηλες πολυκατοικιες γυρω γυρω καπου μου τα μπερδευει,αργει να δειξει οτι εστριψα την στροφη....1--ειναι οτι μειωνεται το σημα απο τους δορυφορους λογω κτιριων?

2--αρκετες φορες αργει πολυ να λοκαρει τους δορυφορους.αυτο ειναι θεμα garmin η bt gps?

3--η ταχυτητα επανυπολογισμου ειναι θεμα garmin η bt gps?

4---κατι καινουργια bt gps εχουν ενα νεο chipset MTK ειναι καλυτερο απο sirfstar III?

ευχαριστω και περιμενω απαντησεις για να μην ρωταω ξανα!

Παλιωτερα ειχα πει οτι εσβησα το χαρτη που εχει το προγραμμα ενσωματομενο με το ονομα GMAPBMAP.IMG και πως δεν βρηκα την ελλαδα.

Ξανα εκανα το ειδιο πειραμα και τελικα την βρηκα απλα δεν υπαρχουν οι γυρο χωρες:

http://img110.imageshack.us/img110/4224/garmin0jk5.jpg

Μετα απο αυτη την παρατηρηση πιστευω πως μπορουμε να φορτωσουμε 4 χαρτες και οχι 3 οπως εχουμε πει

Παρακαλω να το δοκιμασει καποιος που εχει κινητο με gps να μας πει :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Έλεγξε αν ο κωδικός είναι σωστός.

Δεν μπορεί να φταίει κάτι άλλο.Ή όνομα αρχείου ή κωδικός.

Τελικά έφταιγε ότι δεν είχαν ίδιο όνομα το αρχεία με τον χάρτη.

Ολα καλα.

Κατεβέβασα και τον 1.43GB χάρτη, τον ξεκλείδωσα. Δυστυχώς είναι στα αγγλικά. Αλλά αν έχω ενεργοποιημένο και τον Ελληνικό μαζί μου δείχνει τις οδούς στα Ελληνικά.

Τελικά παίζει να έχουμε μαζί και τους δυό χάρτες ή ο ένας μπορεί να αναιρέσει τον άλλο ?

1η φορα που χρειαστηκα πλοηγηση σημερα στην περιοχη της βουλιαγμενης και μονο απο το χερι δεν με πηρε το garmin να με παει στο σπιτι!εξω απο την πορτα με εβγαλε!

στον πειραια ομως και με σχετικα ψηλες πολυκατοικιες γυρω γυρω καπου μου τα μπερδευει,αργει να δειξει οτι εστριψα την στροφη....1--ειναι οτι μειωνεται το σημα απο τους δορυφορους λογω κτιριων?

2--αρκετες φορες αργει πολυ να λοκαρει τους δορυφορους.αυτο ειναι θεμα garmin η bt gps?

3--η ταχυτητα επανυπολογισμου ειναι θεμα garmin η bt gps?

4---κατι καινουργια bt gps εχουν ενα νεο chipset MTK ειναι καλυτερο απο sirfstar III?

ευχαριστω και περιμενω απαντησεις για να μην ρωταω ξανα!

1) φυσικά αυτό φταίει λλόγω της αντάνακλασης του σήματος στου τοίχους

2) και των δύο είναι θέμα, όπως επίσης ο χώρος που βρίσκεσαι, όπως επίσης αν έχει καθαρό καιρό απο πάνω

3)θέμα garmin

4)δεν ξέρω δεν απαντώ :p

Να ρωτησω κατί;Στα σταδια που υπαρχουν στην πρωτη σελιδα...Ο κωδικος που γινεται generate για να ξεκλειδωσεις το εσωτερικο gps πρεπει να ταυτοχρονα με τον κωδικο για τους χαρτες;Γιατι καθε φορα κανει generate κ αλλον κωδικο. Εξαρταται δλδ ο δευτερος απο τον πρωτο;

Να ρωτησω κατί;Στα σταδια που υπαρχουν στην πρωτη σελιδα...Ο κωδικος που γινεται generate για να ξεκλειδωσεις το εσωτερικο gps πρεπει να ταυτοχρονα με τον κωδικο για τους χαρτες;Γιατι καθε φορα κανει generate κ αλλον κωδικο. Εξαρταται δλδ ο δευτερος απο τον πρωτο;

καλησπερα!σημερα πρωτομπηκα εδω γιατι δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενος απο το Ν95 απο τους χαρτες. απο οτι καταλαβα βαζεις αλλο προγραμμα? ειναι ευκολο για ασχετο?

είναι πολυ εύκολο πρόγραμμα φίλε μου. Απλά ακολούθησε τις οδηγίες που υπάρχουν στο πρώτο ποστ ΠΙΣΤΑ!!! και θα τα καταφέρεις. Μέχρι στιγμής το καλύτερο πρόγραμμα πλοήγησης! ;)

1) φυσικά αυτό φταίει λλόγω της αντάνακλασης του σήματος στου τοίχους

2) και των δύο είναι θέμα, όπως επίσης ο χώρος που βρίσκεσαι, όπως επίσης αν έχει καθαρό καιρό απο πάνω

3)θέμα garmin

4)δεν ξέρω δεν απαντώ :p

θα μπορουσες εσυ να μου δωσεις τις πληροφοριες που ζητησα σχετικα με το Ν95. Ποιο προγραμμα ειναι καλυτερο και ποσο δυσκολο ειναι να το τοποδετησω σαν αςσχετοςγιατι ειδα κατι αλαγες στα αρχεια κλπ. Ευχαριστω.