Jump to content

[S60 3rd Edition] Garmin Maps Mobile XT

aristotelhs2060
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παντου μπορεις να βρεις, εγω πηρα απο ενα φαναρι με 5ευρω, αυθεντικη απομιμηση(!) ενος πλαστικου βραχιονα που κολλαει με βεντουζα στο παμπριζ.

To original το ειχα δει στα media markt με 15ευρω

Ή πάρτε αυτό που λέει το παιδί από τα φανάρια (που ακριβώς το ίδιο έχω πάρει και γω από Ebay) ή πάρτε από κανένα κατάστημα.

Όλα την ίδια δουλειά κάνουν.

Εμένα είχε περίπου 7-10€ και ούτε ξεκολλάει ούτε τίποτα.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γειά σος παιδιά.

Θα ήθελα να σας κάνω μια άσχετη ερώτηση:

Έχω το 6110, πέρασα το Garmin και τους χάρτες και όλα δουλεύουν ρολόι. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι πια βάση μπορώ να χρησιμοποιήσω για το αυτοκίνητο; γιατί να το κρατάς στο χέρι είναι λίγο σπαστικό. Έχετε να προτείνετε κάτι που να μην χρειάζετε τρύπες και βίδες:

το κρατάς στο χέρι και οδηγάς??? πως το καταφέρνεις??:p:wacko:

δες εδώ http://www.nokia.com.gr/A4327004

iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold...

το κρατάς στο χέρι και οδηγάς??? πως το καταφέρνεις??:p:wacko:

δες εδώ http://www.nokia.com.gr/A4327004

Α!!!! δεν είναι δύσκολο. Εκεί που περιπλέκεται λίγο η κατάσταση είναι όταν ταυτόχρονα καπνίζω, πίνω καφέ, τρώω σάντουιτς και μιλάω με το άλλο μου κινητό... Έλα πλάκα κάνω....

Είδα τη βάση της ΝΟΚΙΑ, και είναι πολύ ωραία και φορτίζει και το κινητό. Δεν την έχω δει απο κοντά όμως και δεν ξέρω πως στερεώνεται και απο που παίρνει ρεύμα.

Αν γνωρίζεις λεπτομέρειες....

ρε παιδια βοηθηστε κι εμενα τον αμοιρο που προσπαθω εδω και 1 ωρα με πειραματισμους να βρω τον esn της καρτας μου για να τον εισαγω στο generator !!ειναι ο δευτερος η ο τριτος αριθμος μετα το imei μου??ευχαριστω...:cry:

Παιδιά μπορεί κάποιος να ξαναποστάρει τον Autodrive? Το λινκ στο rapidshare έχει φάει block/

egw exw to kinito sta Agglika kai to Garmin se ellinika....

as dokimasoun kai alloi me nokia etc na doume tous vgazei T h oxi .. ?

εχεις αγγλικα το μενου του νοκια και στην αναζητηση στο garmin σου δειχνει σωστα τα ελληνικα?

και κατι ασχετο .....ο ξαδελφος μου εχει δωσει 700 ευρω για HTC με navimate extreme και το δικο μας το garmin εχει πολυ πιο πολλα!!!!

Εμενα παιδες μου εσπασε τα νευρα!!!!το γαρμιν!!!λοιπον ασχετα που δεν κατεβαινου οι χαρτες του auto drive δεν ξερω τι φταιει!!!το ραπιντσεα γραφεικατι gia forrbiden to share tihs file!! χτες καθισα πανω 14 ωρες και διαβαζα στο forum και εκτελουσα!τελος παντων μπορει καποις να απλοποιηση την διαδικασια της εγκαταστασης με οτι καινουριο απο χαρτες με auto drive που βλεπω οτι αξιζει και να τους ανεβασετε παλι ραπιδσερ γιατι δεν κατεβαινουν??επισης ενω καταφερα να ξεκλιδωσω το προγραμμα με τους πρωτους χαρτες που εχει στην αρχη δεν τα καταφερα!!μολις τους περναγα με την γνωστη διαδικασια μου ζηταγει 25πσιφιο κωδικο!!το ειδα και σε προηγουμενες σελιδες αυτο το προβλημα!!μην κουραζετε ι διαδικασια εγινε καρφι χςρισ λατθος το κοιταξα με καθε λεπτομερια!μπορει να φταιει το τηλεφωνο το ν80 εχω!ας ανεβασει καποιος καποιο χατη πληρη οπως ακου τον auto drive!το rapideshare den kserw ti exei pathei!!thankssssss

sorry παιδια αλλα οι χαρτες δεν υπαρχουν πλεον στα αντιστοιχα λινκς, καμια ιδεα που μπορουμε να τους βρουμε?

sorry παιδια αλλα οι χαρτες δεν υπαρχουν πλεον στα αντιστοιχα λινκς, καμια ιδεα που μπορουμε να τους βρουμε?

Δοκιμασε τα λινκ απο τις οδηγιες του φιλου Aisopos

Λειτουργουν κανονικα για τους 3 ξεχωριστους χάρτες :)

επιπλεον αν διαβαζες τις οδηγιες λιγο παρακατω θα εβρισκες αυτο :)

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Γεια σας. Κατέβασα τα αρχεία που είναι στην πρώτη σελίδα. Όταν κατέβασα το χάρτη δεν βρήκα που θα τον εγκαταστήσω κ επίσης έχει κ ένα αρχείο .reg Μία βοήθεια κ σε μένα?

καλημέρα, βρήκα τον toponavigator 3.5.0 νέα έκδοση

την κατεβάζω απο εδώ ftp://xxx.mapforum.gr/pub/TopoNav_350/

όπου XXX καταλαβένετε τι βάζεται

δεν μπορώ να τον δοκιμάσω άμεσα, είμαι στην δουλειά, όποιος κατεβάσει και βρει κατι ας μας πει

το βασικό site που το κατέβασα και έχει πληροφορίες είναι

hxxp://www.mapforum.gr/viewtopic.php?t=400

αναμένω νέα σας

Ευχαριστώ

το κατέβασα αλλά έχει δεκάδες image files και δεν ξέρω πως ενώνονται, δεν έχω το πρόγραμμα toponavigator

όποιος ξέρει και μπορεί να βοηθήσει, δεκτόν

Ο Επιμένων Νικά

Περιμενουμε το .img arxeio για Garmin αυτα ειναι τα ιmages αρχεια για toponav.και το route ειναι beta το ειπε και ο φιλος Ioma.Υπομονη
Jason the Greek

καλημέρα, βρήκα τον toponavigator 3.5.0 νέα έκδοση

την κατεβάζω απο εδώ ftp://xxx.mapforum.gr/pub/TopoNav_350/

όπου XXX καταλαβένετε τι βάζεται

δεν μπορώ να τον δοκιμάσω άμεσα, είμαι στην δουλειά, όποιος κατεβάσει και βρει κατι ας μας πει

το βασικό site που το κατέβασα και έχει πληροφορίες είναι

hxxp://www.mapforum.gr/viewtopic.php?t=400

αναμένω νέα σας

Ευχαριστώ

Αυτό είναι update από όσο ξέρω.

Αν δεν έχεις την αρχική έκδοση πώς θα το εγκαταστήσεις?

Amazon Fire stick 4k max

Γεια σας παιδιά και συγχαρητήρια για αυτό το thread σε όσους "εργάστηκαν".

Έχω μερικές ερωτήσεις ρε μάγκες.:)

Καταρχήν έχω το N95 και είμαι συνδρομητής WIND. Για να δουλέω το Garmin χρειάζεται να συνδέομαι ίντερνετ? Χρεώνομαι κάτι? Ενώ δουλεύει καλά το πρόγραμμα και έβαλα και τον χάρτη AUTO_DRIVE, το πρόβλημα είναι πως μόλις πάω στο μενού "ΠΟΥ" και πάω να ορίσω ένα σημείο που θέλω να πάω τότε μου λέει "σε αναμονή καλύτερης λήψης GPS", κάπως έτσι. Το κινητό το δουλεύω σε GSM, παίζει ρόλο αυτό;

Το κυριότερο πρόβλημά μου όμως είναι πως έχω συνδεδεμένο ένα Blueetooth ακουστικό της I-TECH, που από τότε που έβαλα το Garmin έχω πρόβλημα. Παρόλο που συνδέεται κανονικά με το κινητό κτλ είναι "νεκρό", δλδ δεν ακούω τπτ όταν με καλούν και ούτε με ακούν όταν καλώ εγώ κάποιον. Είμαι απελπισμένος:wacko: και έτοιμος να σβήσω το Garmin, είναι αμαρτία τώρα μετά από όλη αυτή την διαδικασία να το σβήσω:X

μηπως μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να κανω σε .img ενα χαρτη απο το map source η απο καπου αλλου?γιατι οπως το δοκιμασα δεν καταφερα κατι

αλανια λοιπον το δοκιμασα με τοπ ντριβε χαρτες αλλα δεν ενθουσιαστικα οι χαρτες αν και ειναι μακραν οι καλυτεροι απο τομ τομ ρουτ και νοκια δεν εχει καλο στιγμα με δειχνει αρκετα μακρια απο τον δρομο που βρισκομαι επισης μου φαινεται αργο δειχνει στιγμα στο χαρτη ανα διαστηματα και οχι συνεχομενα δεν ξερω αν φταιει το κινητο το ν80 εχω και αν παιζει ρολο η μνημη!!!!επισης δεν καταφερα τα του δωσο πλοηγηση σε καποια πολη μονο, καθως μου ζητουσε και διευθυνση.τες το προβλημα με το στιγμα το ειδα και πριν που το ανεφεραν και αλλοι θπαρχει καποια λυση??

Γεια σας παιδιά και συγχαρητήρια για αυτό το thread σε όσους "εργάστηκαν".

Έχω μερικές ερωτήσεις ρε μάγκες.:)

Καταρχήν έχω το N95 και είμαι συνδρομητής WIND. Για να δουλέω το Garmin χρειάζεται να συνδέομαι ίντερνετ? Χρεώνομαι κάτι? Ενώ δουλεύει καλά το πρόγραμμα και έβαλα και τον χάρτη AUTO_DRIVE, το πρόβλημα είναι πως μόλις πάω στο μενού "ΠΟΥ" και πάω να ορίσω ένα σημείο που θέλω να πάω τότε μου λέει "σε αναμονή καλύτερης λήψης GPS", κάπως έτσι. Το κινητό το δουλεύω σε GSM, παίζει ρόλο αυτό;

- Όχι δε χρεώνεσαι για την πλοήγηση μέσω GARMIN.

- Για να σου βγάζει αυτό το μήνυμα, θα πει ότι δεν πιάνει καλό σήμα.Πού είσαι όταν προσπαθείς να πιάσεις σήμα?Σε κλειστό χώρο?Έχεις κατεβάσει το κάτω slide?Αλλιώς μπορεί να χρειαστεί να περιμένεις κανένα 5-10 λεπτο μέχρι να πιάσει σήμα.

Amazon Fire stick 4k max

αλανια λοιπον το δοκιμασα με τοπ ντριβε χαρτες αλλα δεν ενθουσιαστικα οι χαρτες αν και ειναι μακραν οι καλυτεροι απο τομ τομ ρουτ και νοκια δεν εχει καλο στιγμα με δειχνει αρκετα μακρια απο τον δρομο που βρισκομαι επισης μου φαινεται αργο δειχνει στιγμα στο χαρτη ανα διαστηματα και οχι συνεχομενα δεν ξερω αν φταιει το κινητο το ν80 εχω και αν παιζει ρολο η μνημη!!!!επισης δεν καταφερα τα του δωσο πλοηγηση σε καποια πολη μονο, καθως μου ζητουσε και διευθυνση.τες το προβλημα με το στιγμα το ειδα και πριν που το ανεφεραν και αλλοι θπαρχει καποια λυση??

η μονη λυση ειναι να βαλεις για γλωσσα τηλεφωνου τα αγγλικα

η μονη λυση ειναι να βαλεις για γλωσσα τηλεφωνου τα αγγλικα

αγγλικα?εγω νομιζω ελληνικα πρεπει να ειναι η γλωσσα του κινητου για να δειχνει ελληνικα σωστα το garmin!

αληθεια υπαρχει λυση σε αυτο?

Παιδιά το 7 βήμα (το link αυτό με τον χάρτη) δεν δουλεύει.

Πιο χάρτη να κατεβάσω για Ελλάδα ?

Αυτό είναι update από όσο ξέρω.

Αν δεν έχεις την αρχική έκδοση πώς θα το εγκαταστήσεις?

ακριβως

Ωρα να δοκιμασω κατι νεο!

αγγλικα?εγω νομιζω ελληνικα πρεπει να ειναι η γλωσσα του κινητου για να δειχνει ελληνικα σωστα το garmin!

αγγλικα η γλωσσα του κινητου και ελληνικα η γλωσσα στο garmin στο δικο μου Ν93 ετσι δουλευει σωστα

αγγλικα η γλωσσα του κινητου και ελληνικα η γλωσσα στο garmin στο δικο μου Ν93 ετσι δουλευει σωστα

etsi to exw kai egw ALLA dokimase na se paei se kapio kontino sou POI kai tha deis ti lew...

P1i - starsnav BT-74s && BT GPS Royaltek

εχει η' ξερει καποιος για χαρτη Γερμανιας και γενικα για χαρτες Κεντρικης Ευρωπης?

Πρεπει να ταξιδεψω προς εκεινα τα μερη και θα μου ηταν σημαντικο βοηθημα

εχει η' ξερει καποιος για χαρτη Γερμανιας και γενικα για χαρτες Κεντρικης Ευρωπης?

Πρεπει να ταξιδεψω προς εκεινα τα μερη και θα μου ηταν σημαντικο βοηθημα

ma exoume to European 2008 map ... poli kalos;)

P1i - starsnav BT-74s && BT GPS Royaltek