thanoc Δημ. February 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 έχω τα windows 7 .το θέμα ειναι οτι δεν μου αναγνωρίζει το κινητό και δεν μπορώ να το διαλέξω στον EFS MEDIA BUILDER.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoc Δημ. February 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2010 Δεν γίνεται να βάλω δικό μου φόντο ,'οταν έχω ένα συγκεκριμένο θέμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolle Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 α δηλαδή η διαδικασία είναι ακριβώς η ίδια έτσι?:) ναι, δεν αλλαζει κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
touzour66 Δημ. February 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2010 μπραβό παιδιά ευχαρίστω για της συμβουλές μήπως ξέρει κανείς αν μεγαλόνει η μνήμη απο 2 γιγα σε 4? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolle Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 (edited) ουσιαστικα όλα τα θεματα απο το theme manager λιγο η πολυ έχουν τα κολλήματα τους και τα προβληματακια τους...κανενα δεν ειναι οπως τα original.. Edited February 26, 2010 by nicolle Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hoffman13 Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 παιδια καλισπερα..συγνωμη για το προηγουμενο ποστ μου στα greeklish αλλα ητανε το 1ο μου post..μια ερωτηση θελω να κανω...μετεφερα απο τον υπολογιστη στο lg κατι βιντεο σε μορφη avi. αλλα δυστυχως δεν μου τα αναγνωριζει...μηπως ξερει καποιος τι πρεπει να κανω?? Ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matt21 Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 Κάντα divx με το FormatFactory (μπορείς να περάσεις και subs αν θές) Έτσι θα παίξουν, και θα τρώνε περίπου το μισό απ' όσο έτρωγε το αντίστοιχο .avi βίντεο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hoffman13 Δημ. April 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2010 Κάντα divx με το FormatFactory (μπορείς να περάσεις και subs αν θές) Έτσι θα παίξουν, και θα τρώνε περίπου το μισό απ' όσο έτρωγε το αντίστοιχο .avi βίντεο. φιλε matt exw κατεβασει το Divx αλλα δεν μ μετετρεπει τα avi. μπορει να μην ειναι και το σωστο,δεν ξερω..αν θες στειλε μ ενα link... ευχαριστω ' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolle Δημ. April 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2010 Κατεβάζεις απο εδω το format factory : http://format-factory.en.softonic.com/ Αφου το ανοιξεις στην αρχικη οθονη πας αριστερα πανω εκει που λεει ''ολα σε κινητό τηλέφωνο'' και μετα διαλέγεις τη μάρκα κινητού σου στην προκειμένη περίπτωση LG KU990i ή στο LG MP4 320X240 MPEG4 και ακολουθεις τα βήματα για να προσθεσεις το αρχειο avi που θελεις και στο μετατρέπει γρήγορα σε mp4 τη μορφη που αναγνωρίζει το κινητό. Πραγματικά απο τα καλύτερα και γρηγοροτερα προγραμματα για αυτη τη δουλεια και οχι μονο, κατα τη γνωμη μου.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsadler Δημ. April 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2010 καλησπερα στο φορουμ. θα ηθελα να ρωτησω αν στο κυ990ι οι εταιρειες κλειδωνουν το java. Ρωταω διοτι ενω βαζω τα jar αρχεια στην εξωτερικη μνημη, αυτα δεν εκκινουν για εγκατασταση. επισης παρατηρησα οτι στο ΜΕΝΟΥ-ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ-ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ειναι τσεκαρισμενο το Cosmote Java. μηπως πρεπει να ξεκλειδωσω κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HACKWORLD Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 έχω τα windows 7 .το θέμα ειναι οτι δεν μου αναγνωρίζει το κινητό και δεν μπορώ να το διαλέξω στον EFS MEDIA BUILDER.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟ?Καλησπερα φιλε μου δεν εχει σχεση που εχεις windows 7 και εγω εχω δεν εχεισ εγκαταστησει τους drivers για το κινιτο σου στον υπολογιστη σου να παρε το λινκ http://rapidshare.com/files/216998741/KU990_USBdriver.rar:lol::D:w00t::kill::rocket::shoot::tease::music: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsadler Δημ. April 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2010 δεν μπορω να καταλαβω ρε ****το τι γινεται???? περναω τα jar στην καρτα. το κινητο τα βλεπει, παταω εκκινηση και δεν γινεται τιποτα..... το κινητο το πηρα αποο κοσμοτε σοπ. κλειδωνουν και το java? pls help!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HACKWORLD Δημ. April 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2010 (edited) δεν μπορω να καταλαβω ρε ****το τι γινεται???? περναω τα jar στην καρτα. το κινητο τα βλεπει, παταω εκκινηση και δεν γινεται τιποτα..... το κινητο το πηρα αποο κοσμοτε σοπ. κλειδωνουν και το java? pls help!!! ΚΑλησπερα δεν εχει σχεσει απο που αγωρασες το κινιτο σου 1.το jar ειναι χαλασμενο και δεν κανει εκκινηση 2.αντι για jαr βαλε το java αρχειο τις εφαρμογης η παιχνιδιου 3.αμα θες στειλε μου ενα λινκ με αυτα που κατεβασες να τα εξετασω κι εγω οκ:D:):ninja: Edited April 13, 2010 by HACKWORLD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsadler Δημ. April 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2010 ΚΑλησπερα δεν εχει σχεσει απο που αγωρασες το κινιτο σου 1.το jar ειναι χαλασμενο και δεν κανει εκκινηση 2.αντι για jαr βαλε το java αρχειο τις εφαρμογης η παιχνιδιου 3.αμα θες στειλε μου ενα λινκ με αυτα που κατεβασες να τα εξετασω κι εγω οκ:D:):ninja: 1. τα jar αποκλειεται να ειναι χαλασμενα, διοτι τα δοκιμασα σε lg gt 500 και δουλευουν κανονικα 2. τι εννοεις το java αρχειο??? τι καταληξη εχει? 3. κατεβασα το λινκ με τυα παιχνιδια που δινει στην πρωτη σελιδα του θεματος. κατι παιζει με την συσκευη. δεν εξηγηται αλλιως. απο αυριο παει στην LG στους αμπελοκηπους για ανβαθμιση η επισκευη η οτι αλλο ειναι να γινει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HACKWORLD Δημ. April 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2010 (edited) 1. τα jar αποκλειεται να ειναι χαλασμενα, διοτι τα δοκιμασα σε lg gt 500 και δουλευουν κανονικα 2. τι εννοεις το java αρχειο??? τι καταληξη εχει? 3. κατεβασα το λινκ με τυα παιχνιδια που δινει στην πρωτη σελιδα του θεματος. κατι παιζει με την συσκευη. δεν εξηγηται αλλιως. απο αυριο παει στην LG στους αμπελοκηπους για ανβαθμιση η επισκευη η οτι αλλο ειναι να γινει.καλημερα απο τα παιχνιδια που εχω καποια τελιονουν σε καταληξη jad kai ta alla jar εχεις προσεκσει καποιο αλλο προβλημα σε αλλο τομεα του κινιτου?:respect::clap::what: Edited April 14, 2010 by HACKWORLD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denise_ Δημ. April 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2010 Γεια σας, εχω μια ερωτηση, για οποιον ξέρει. Θέλω να βάλω καινουργιο firmware (εχω κανει backup το λογισμικο του KU990i μου κλπ, ειμαι πανέτοιμη) και επειδη στο φορουμ (το mygreatphone.com) βρίσκω μονο ΚU990 firmware, ήθελα να ρωτήσω, μπορώ να βάλω Κu990 firmware στο KU990i κινητό μου? Θα δουλέψει ή πρεπει να βρω firmware που να γραφει KU990i στο αρχείο .dz σωνει και καλα? σας παρακαλώ, αν καποιος ξερει!!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jomich Δημ. April 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2010 Εγκτέστησα το theme manager 3.2 και είμαι πολυ ευχαριστημένη αλλα εχω ενα πρ΄βλημα. Κάθε θέμα που βάζω εχει μέσα και απ το silver. Για παράδειγμα πατώ το πράσινο κούμπι να δω τις κλίσεις και εχω το φόντο του silver ή στη δημιουργία μηνύματος. Ετσι πρέπει να είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HACKWORLD Δημ. April 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2010 καλημερα το thememanager βασιζεται στο θεμα silver οταν το αντικαταστησεις απλα ειναι ενα αλλο θεμα αλλα ουσιαστικα ειναι μια αλλη version tou theme silver ok kalytera bale to cyl manager ειναι πιο γρηγορο και ευχριστο απο το thememanger 3.2 :lol::D:ninja::lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jomich Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 Εγκατέστησα το cyl manager. Όντως καλύτερο. Ευχαριστώ πολύ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HACKWORLD Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 Εγκατέστησα το cyl manager. Όντως καλύτερο. Ευχαριστώ πολύ:) μπορεις να αλλαξεις και τα dialpad δηλαδη οταν πατας να παρεις τηλεφωνο αλλαζουν τα κουμπια με τους αριθμους και ολο το περιβαλον του dialpad:lol::lol::ninja::D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zorrilikas Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 (edited) λοιπον επιδι δεν τα πολυ παω καλα με τα hacks θελω ακριβες πληροφοριες θελω να αλλαξω θεμα στο LG και δεν τα καταφερνω το προγραμα δεν διαβαζει το phone ενω οπος ειπες πρεπει να βγαλουμε τιν μπαταρια.....! παρακαλω .... οποιος μπορει να με helpari να με κανει /w ευχαριστω!!!!!!!!!!!!:wacko::( μπορεις να αλλαξεις και τα dialpad δηλαδη οταν πατας να παρεις τηλεφωνο αλλαζουν τα κουμπια με τους αριθμους και ολο το περιβαλον του dialpad:lol::lol::ninja::D ;) επιδι σε βλεπω οτι κατι κανεις ...για πες μου πως δουλευει αυτο το cylMan το κατεβασα και το ετρεξα αλλα ....δεν βγαζω ακρη με αυτο..αν θεσ βοηθα με λιγο! σε ευχαριστω!:!: Edited May 5, 2010 by Spidey Xρησιμοποίησε την "Πολλαπλή παράθεση" για να απαντήσεις σε 2 ή περισσότερους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolle Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 re file twra to pita to til gt omos en ekan opos les na bgalo tin bataria kai ayta na min boro na dw to kinito meso tou upologisti mou???????dne mou to emfanizi gia na epile3w :( Δεν χρειάζεται να βγαλεις την μπαταρία, απλα το συνδεεις με το καλώδιο usb. Στην σελίδα 15 αυτου του θεματος γραφω αναλυτικα την διαδικασία...σε μενα δουλεψε. Τώρα αν δεν βλεπει καν το τηλέφωνο οπως λες, μήπως δεν έχεις εγκαταστήσει τους USB DRIVERS του τηλεφώνου?????:worry: Θα τους βρεις εδω http://rapidshare.com/files/145394002/KU990_USBdriver.rar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zorrilikas Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 Δεν χρειάζεται να βγαλεις την μπαταρία, απλα το συνδεεις με το καλώδιο usb. Στην σελίδα 15 αυτου του θεματος γραφω αναλυτικα την διαδικασία...σε μενα δουλεψε. Τώρα αν δεν βλεπει καν το τηλέφωνο οπως λες, μήπως δεν έχεις εγκαταστήσει τους USB DRIVERS του τηλεφώνου?????:worry: Θα τους βρεις εδω http://rapidshare.com/files/145394002/KU990_USBdriver.rar κιτα οταν εχω τιν μπαταρια το διαβαζη απο το προγραμα μεσα δεν καταλαβα τι πρεπει να επιλεξουμε! ?! μηπος πρεπει να περασω κανα αρχει στο κινιτο μεσα? για να μπορω να το διαβασω...! μην με πεις μπουφω αλλα δεν εχω περασει κατι στο κινιτο μιπως γι αυτο????:X:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HACKWORLD Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 ;) επιδι σε βλεπω οτι κατι κανεις ...για πες μου πως δουλευει αυτο το cylMan το κατεβασα και το ετρεξα αλλα ....δεν βγαζω ακρη με αυτο..αν θεσ βοηθα με λιγο! σε ευχαριστω!:!:καλησπερα επειδει ειμαι και καλο παιδι αν θες να σε βοηθησω προσωπικα στειλε μου το msn soy na τα πουμε στο τσακ μπα και να τελιωσεις και γρηγορα οκ:lol::D:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zorrilikas Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 καλησπερα επειδει ειμαι και καλο παιδι αν θες να σε βοηθησω προσωπικα στειλε μου το msn soy na τα πουμε στο τσακ μπα και να τελιωσεις και γρηγορα οκ:lol::D:ninja: δεν εχω msn μονο skype...και ονομαζομαι : EL_z0rr015 . τι να σε πω ρε φιλε νιο8ω χαμενος με τιν ολοι φαση γι αυτο θελω πρωσοπικο help!:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts