Jump to content

Μαύρα Mεσάνυχτα (Mega)

jim19
 Κοινοποίηση

Ποιος ειναι ο αγαπημενος σας χαρακτηρας?  

244 members have voted

1. 1. Ποιος ειναι ο αγαπημενος σας χαρακτηρας?

• Θρασος
      47
    • Σιλβη
      34
    • Λενα
      5
    • Αγγελα
      1
    • Πενυ
      30
    • Βασιλης
      6
    • Τζια
      41
    • Ματσουλας
      5
    • Ζαν-Κλοντ
      56
    • Λαζαρος
      19

Recommended Posts

φοβερη σειρα κλπ... μην τα ξαναλεμε...

παιδια το ειδατε σημερα; λετε να την σκοτωσει; :kill: μπα ε; δυσκολα! πως θα ξεμπερδεψει αραγε; :shifty:

Λογικά η φίλη που θα επισκεφτεί ο Θράσος θα είναι η Σύλβι κ θα τη γλυτώσει.

Υ.γ.Εγώ χαραμίζομαι...:p

http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg

Sleepless Degenerate Drunk.

• Απαντήσεις 712
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχεις δίκιο xristinoula. Η Κατερίνα Μάντζιου ήταν τελικά. Μόνο εγώ τη μπερδεύω με τη Βλαντή; :hypno:

http://213.16.165.14/omm/photos/big/210.jpg

Έχεις δίκιο xristinoula. Η Κατερίνα Μάντζιου ήταν τελικά. Μόνο εγώ τη μπερδεύω με τη Βλαντή; :hypno:

http://213.16.165.14/omm/photos/big/210.jpg

Μοιάζουν πολύ!

Τώρα διαφέρουν μόνο στο διαφορετικό χρώμα στα μαλλιά...

Τέλεια η σειρά, κάτι που δεν περίμενα (μου την έσπαγε η 10η εντολή)... Χαίρομαι που βλέποντάς τη έρχονται στο νου μου ξένες σειρές, η όλη παραγωγή είναι ποιοτική. Οι ηθοποιοί πολύ καλοί όλοι (και η Βλαντή καταπληκτική, δεν έχει τρελό γέλιο το τραγούδι της; ).

Μ' αρέσει που κάθε επεισόδιο τελειώνει με κάτι απρόβλεπτο, να σε κάνει να θες να δεις το επόμενο. Και, όντως, αν και έχει δείξει λίγα, δεν μπορείς να προβλέψεις προς τα που κινείται το σενάριο (χαίρομαι που αρχίσαμε τις προβλέψεις)! Μακάρι να συνεχιστεί για πολλές σεζόν...

Τέλεια η σειρά, κάτι που δεν περίμενα (μου την έσπαγε η 10η εντολή)... Χαίρομαι που βλέποντάς τη έρχονται στο νου μου ξένες σειρές, η όλη παραγωγή είναι ποιοτική. Οι ηθοποιοί πολύ καλοί όλοι (και η Βλαντή καταπληκτική, δεν έχει τρελό γέλιο το τραγούδι της; ).

Μ' αρέσει που κάθε επεισόδιο τελειώνει με κάτι απρόβλεπτο, να σε κάνει να θες να δεις το επόμενο. Και, όντως, αν και έχει δείξει λίγα, δεν μπορείς να προβλέψεις προς τα που κινείται το σενάριο (χαίρομαι που αρχίσαμε τις προβλέψεις)! Μακάρι να συνεχιστεί για πολλές σεζόν...

Εντάξει, σιγά τα cliffhanger :p Της πλάκας τελείως...

Εντάξει, σιγά τα cliffhanger :p Της πλάκας τελείως...

Μην το λες, το παλιότερο με την πεθερά και το σημερινό λίγα ήταν;

Ναι. Πίστευες πραγματικά οτι θα πεθάνει η πεθερά ή περιμένεις να σκοτώσει τη Συλβί από τώρα; Τελείως προβλέψιμα είναι.

Ναι. Πίστευες πραγματικά οτι θα πεθάνει η πεθερά ή περιμένεις να σκοτώσει τη Συλβί από τώρα; Τελείως προβλέψιμα είναι.

Εγώ για την πεθερά το πίστευα,who needs mother in laws anyway?:p

http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg

Sleepless Degenerate Drunk.

Μάγκες υπομονή,λογικά περίπου στο 10ο επεισόδιο θα γίνει το μεγάλο μπαμ όσον αφορά το σενάριο :)

Όχι βέβαια, απλά τη στιγμή που τελείωνε το επεισόδιο έγω ήθελα να δω τι θα γίνει παρακάτω! Πάντως μου άρεσε αυτό στη σειρά, ίσως επειδή δεν το παρατηρώ σε άλλες.

EDIT: Διαβάστε τι θα γίνει στο επόμενο στο site του Mega!

ρε παιδια!!!!!!!εκει που έβλεπε ο μικρός τσόντα ήτανε λεσβιακό?ΑΤΣΑ ο παίκτης!!!μπ.μάλφα στην πισίνα πολύ καλή εκεί που μιλά στην κόρη,μάινας εκεί που θυμάται τα παιδικά του χρόνια ...δύναμη,ο άνθρωπος τα δίνει όλα,ρ.παπαδάκου εκεί που μιλάει στο μάινα με το αβυσαλέο...σλρούπ!!!!!!!!!!"θαμουν εγώ με τον αποστόλη και θα μου άφηνε το 5%?",ματάρες!ζαν κλωντ"μου ακθιδε"!!!!!!!βλαντή με την εικόνα"...τσάμπα παιδεύομαι",το βέπω ξανά κ ξανα!!!!!!βρήκα τη σειρά μου σας λέω...

egw gelasa poli me ton dialogo pou eixan stin arxi oi 2 tragoudistes.

o enas evrize ton allon. :lol:

(arage lete na ginete kai stin pragmatikotita se diafora sximata?)

kai stin pisina pou o gios katourise tin kori kai ton kinigouse meta. :lol::lol::lol:

Παιδιά, πως τον λένε τελικά τον Λάζαρο στη σειρά, γιατί δεν κατάφερα να το ακούσω καθαρά εκείνη την ώρα;

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Παιδιά, πως τον λένε τελικά τον Λάζαρο στη σειρά, γιατί δεν κατάφερα να το ακούσω καθαρά εκείνη την ώρα;

τον λένε ... ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ !!!

αχαχαχαχααααα :lol::lol:

Melvin Udall: Judging from your eyes, I'd say you were fifty.

Carol: Judging from your eyes, I'd say you were kind.

-->"As Good As It Gets"

τον λένε ... ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ !!!

αχαχαχαχααααα :lol::lol:

:rotfl: Ευχαριστώ! :bow:

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Όχι βέβαια, απλά τη στιγμή που τελείωνε το επεισόδιο έγω ήθελα να δω τι θα γίνει παρακάτω! Πάντως μου άρεσε αυτό στη σειρά, ίσως επειδή δεν το παρατηρώ σε άλλες.

EDIT: Διαβάστε τι θα γίνει στο επόμενο στο site του Mega!

Εμένα πάλι δε μου δημιουργεί καμία αγωνία, γι' αυτό το θεωρώ αποτυχημένο. Πολλές σειρές πάντως το έχουν κάνει με επιτυχία. Το Παρά 5 πχ είναι το τελευταίο που θυμάμαι.

τελεια η σειρα!

ΤΕΛΕΙΑ!

δεν καταλαβαινω πως περνα η ωρα...τα επεισοδια μου φαινονται τοσο μικρα, και μετα κοιταω το ρολοι και εχουν την ιδια διαρκεια με αλλα σιριαλ!

ομως, τι σφιχτοδεμενο σεναριο , ε ?!?

θα το λεω και θα το ξαναλεω...η σειρα εχει δυο δυνατα-πολυ-δυνατα σημεια:

1) Κ-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Ο σεναριο

2) τελειο καστ (υπεροχοι ηθοποιοι στους σωστους ρολους, και με απιστευτη ορεξη για τον ρολο που παιζουν!)

symfono apolyta me tin sandrine. to ergo einai ola ma ola ta lefta. i deutera einai i agapimeni mou mera me ta ergakia tou mega!!!!!

exo mia mikri ypopsia isos kai ypervoliki oti o apostolis zei. alla einai noris, poly noris akoma.

apo noumera pos paei?? kserei kaneis??

Μάγκες υπομονή,λογικά περίπου στο 10ο επεισόδιο θα γίνει το μεγάλο μπαμ όσον αφορά το σενάριο :)

που το ξερεις; στο mega δουλευεις;

και το παρα 5 απο την αρχη το προβλεψαμε. ομως δεν επεξε κανενα ρολο. και μην το λες τοσο απλα. δεν ξερεις τι σκεφτεται ο σεναριογραφος

symfono apolyta me tin sandrine. to ergo einai ola ma ola ta lefta. i deutera einai i agapimeni mou mera me ta ergakia tou mega!!!!!

exo mia mikri ypopsia isos kai ypervoliki oti o apostolis zei. alla einai noris, poly noris akoma.

apo noumera pos paei?? kserei kaneis??

κι εγω Δευτερα απο γοργονες εως Μαυρα μεσανυχτα. ποπ κορν αναψυκτικα κανενα ουισκι ισως και καναπες! :p:lol:

btw, ξερει κανεις που γινονται τα γυρισματα; το "σπιτακι" τους ειναι 100% αληθινο. ποιος αληθεια νοικιαζει το σπιτι του ρε παιδια; :blink:

και αν καταλαβα καλα πρεπει να εχουν προχωρησει ηδη πολυ στα γυρισματα. επειδη στο promo ειχαμε δει τον τυπο με την εικονιτσα που επεξε μολις εχθες...

οποτε ειναι μπροστα στα γυρισματα και ο φιλος μας που ειπε για το 10ο επ. κατι ξερει... :D

που το ξερεις; στο mega δουλευεις;

Είναι στο στυλ των Ρίσβα/Σακκαλή,και το έχουν πει και οι ίδιοι.

και το παρα 5 απο την αρχη το προβλεψαμε. ομως δεν επεξε κανενα ρολο. και μην το λες τοσο απλα. δεν ξερεις τι σκεφτεται ο σεναριογραφος

Τι προβλέψαμε δηλαδή στο Παρά 5;

Φυσικά και δεν ξέρω τι έχει στο μυαλό του ο σεναριογράφος, αλλά το να σκοτωθεί η Συλβί από το 4ο-5ο επεισόδιο είναι αδύνατο. Είπαμε, ούτε στο Prison Break δε γίνονται αυτά...

Τι προβλέψαμε δηλαδή στο Παρά 5;

Φυσικά και δεν ξέρω τι έχει στο μυαλό του ο σεναριογράφος, αλλά το να σκοτωθεί η Συλβί από το 4ο-5ο επεισόδιο είναι αδύνατο. Είπαμε, ούτε στο Prison Break δε γίνονται αυτά...

στο παρα 5 προβλεψαμε οτι η Αμαλια ηταν πνευμα και αλλα πολλαααααα... αν εμπαινες στο φορουμ του παρα 5 λογικα θα ξερεις...

Ωραίο σωματάκι η μικρή!

Λίγο κυτταρίτιδα μεν αλλά τέλειες αναλογίες!

ποια μικρή; η κορη του Θρασου;

στο παρα 5 προβλεψαμε οτι η Αμαλια ηταν πνευμα και αλλα πολλαααααα... αν εμπαινες στο φορουμ του παρα 5 λογικα θα ξερεις...

ποια μικρή; η κορη του Θρασου;

ναι, ποια άλλη;

...