andreas1022 Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 Πολυ ωραιο ηταν...πολυ εξυπνο φιναλε... Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 Aυτο ηταν που τον εκανε να ξεχωρισει στην σειρα, το τελος παντως ηταν τελειως ακυρο,ειναι σιγουρο οτι δεν θα συνεχιστει του χρονου???? σιγουρα αφου στο τελος ευχαριστησε ολους οσους πηρανε μερος. παντως περιμενα ενα φιλι να σκασει ο Ζαν-κλοντ στην Σιλβη θα ητανε ολα τα λεφτα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 Πραγματικα δεν μπορουσα να συνηθισω τον Ζαν Κλωντ να μιλαει κανονικα. Παντως περιμενα πως θα εμφανιζοταν και ο Αποστολης στο τελευταιο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
defiant_84 Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 Ωραίο επεισόδιο αν και εμένα δε μου αρέσουν τα φλου τέλη. Μυρίζει συνέχεια... Όπως έκανε και παλιότερα ο Κοκκινόπουλος με το "Αχ και να 'ξερες" και το "Πεθαίνω για 'σένα". Αν όχι άλλη σειρά τότε κανένα διπλό επεισόδιο κάποια στιγμή αργότερα καλό θα ήταν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 Πολυ ωραιο ηταν...πολυ εξυπνο φιναλε... Συμφωνω...Εμενα πολυ μου αρεσε το φλου τελος, το πως εξελιχτηκαν και κατεληξαν οι σχεσεις μεταξυ ολων και οι χαρακτηρες τους, ηταν πολυ καλοδουλεμενη σειρα!:) Επισης πολυ μου αρεσε που εν τελει Ζαν Κλωντ και Σιλβι δεν τα φτιαξανε αλλα παρολαυτα υπηρχε ενας ψιλοερωτισμος μεταξυ τους. Απο τα καλυτερα τελευταια επεισοδια ελληνικης σειρας που εχω δει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 Ωραίο επεισόδιο αν και εμένα δε μου αρέσουν τα φλου τέλη. Μυρίζει συνέχεια... Όπως έκανε και παλιότερα ο Κοκκινόπουλος με το "Αχ και να 'ξερες" και το "Πεθαίνω για 'σένα". Αν όχι άλλη σειρά τότε κανένα διπλό επεισόδιο κάποια στιγμή αργότερα καλό θα ήταν. Δυσκολο κατι τετοιο γιατι εδειξε ξεκαθαρα οτι τελειωσε αλλα ολα να τα περιμενουμε. Εχει ξανασυμβει αλλωστε. Αν θυμαστε τα εγκληματα ηταν να σταματησουν και τελικα τα συνεχισαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis_fx2 Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 και εγώ θα ήθελα ενα πιο θληβερό τέλος... το συγκεκριμένο ήταν άκυρο, έβλεπες μια ταινιάρα 2 χρόνια τώρα για να πεις: τι αυτό ήταν; τελείωσε; μακάρι να πάμε και σε τρίτο χρόνο :) Παράθεση Personal Website: http://www.kospol.gr Android Greek Community: http://www.AndroidGreece.gr BlogThis.gr http://www.blogthis.gr Kostis_fx2 = Ventrix kata kosmon... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 όντως ψιλοξενέρα το τελευταίο και γω περίμενα πως και πως αλλά... Καλύτερα να ακουγόταν η έκρηξη και να τελείωνε εκεί άδοξα παρά έτσι άσε που όντως αν δε ξέραμε ότι δε θα χει τρίτο κύκλο όλοι θα ποντάραμε ότι θα χει... Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 Μηπως το κανουν οπως το ''Ευτυχισμενοι Μαζι'' που θα κανουν ενα εξτρα επεισοδιο,να γινει και δω το ιδιο???? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 Μηπως το κανουν οπως το ''Ευτυχισμενοι Μαζι'' που θα κανουν ενα εξτρα επεισοδιο,να γινει και δω το ιδιο???? Μπα δεν το βλεπω κατι τετοιο. Η μονη εκκρεμοτητα που εμεινε ηταν μονο αν θα γινει η εκρηξη η οχι. Μακαρι να γινοταν κατι τετοιο βεβαια δεν θα με χαλουσε..:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 καλο το τελος αλλα αφηνει υπονοουμενα και για καμμια συνεχεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 Aυτο ηταν που τον εκανε να ξεχωρισει στην σειρα, το τελος παντως ηταν τελειως ακυρο,ειναι σιγουρο οτι δεν θα συνεχιστει του χρονου????του χρονου μαλλον οχι αλλα κανα επεισοδιο,καμια τηλεταινιουλα,παιζει Μηπως το κανουν οπως το ''Ευτυχισμενοι Μαζι'' που θα κανουν ενα εξτρα επεισοδιο,να γινει και δω το ιδιο????:) Μπα δεν το βλεπω κατι τετοιο. Η μονη εκκρεμοτητα που εμεινε ηταν μονο αν θα γινει η εκρηξη η οχι. Μακαρι να γινοταν κατι τετοιο βεβαια δεν θα με χαλουσε..:D ε οχι και η μονη εκκρεμοτητα.. μπορει να σου δειξει πως γλιτωσαν απο την βομβα και εκδικηθηκαν τον "μαμαλακη".μπορει να σου δειξει πως γλιτωσαν ΜΕΡΙΚΟΙ μονο απο την ανατιναξη και πως συνεχισαν την ζωη τους... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 ε οχι και η μονη εκκρεμοτητα.. μπορει να σου δειξει πως γλιτωσαν απο την βομβα και εκδικηθηκαν τον "μαμαλακη".μπορει να σου δειξει πως γλιτωσαν ΜΕΡΙΚΟΙ μονο απο την ανατιναξη και πως συνεχισαν την ζωη τους... Αυτο λεω και γω οτι δεν αφησαν πολλοες εκκρεμοτητες για να το συνεχισουν αλλα μια τηλεταινια μπορουν να την κανουν. Θα φανει στην πορεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 για τελευταιο επισοδειο δεν με τρελανε..θα συνεχισει και του χρονου μηπως? Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. June 16, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 Αν και μιλαμε για την ελληνικη πραγματικοτητα, στην Αμερικη οι...Σοπρανος όσοι τους βλεπανε, ηταν σειρα κι αυτη, καπως ετσι αποτομα και κοφτα τελειωσε. Δεν ξερω αν μιλαμε για μετρο συγκρισης (αν και προσωπικα δεν υπαρχει), αλλα το φιναλε ηταν απροβλεπτο. Εγω εκνευριστηκα εκει που η Λενα ΤΑ ΒΡΉΚΕ με τη Σιλβη. :wacko: Τοσα επεισοδια για το τιποτα;; Περα απο αυτο, οκ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 Μια χαρά ήταν το φινάλε της σειράς χθές. Ο Ζαν-κλοντ έπρεπε να αρπάξει την Σιλβή και να την φιλήσει.Η καλύτερη σκηνή ήταν όταν η Σιλβη πήγε τις γόβες στον Γλάρο και ο άλλος έμεινε, ο "σκληρός". Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 Τωρα που το σκεφτομαι εχουν αφησει μια ανοιχτη εκκρεμοτητα. Εκεινον τον Αλκετα δεν τον βρηκαν να τον "τακτοποιησουν". Οντως η σκηνη με τον..Ντιμι ηταν φοβερη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katy Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 Ωραίο το τελευταίο! Μ'άρεσε που ήταν φλου,τι παραπάνω να έδειχνε δηλαδή? Άντε και το γλίτωσαν το..μπουμ,μετά τι? Θα τελείωναν τα βάσανα? Μπλεγμένοι ήταν όλοι κ μπλεγμένοι θα έμεναν,πότε θα τη γλίτωναν κ πότε όχι.. Το ότι κάπως τα βρήκαν μεταξυ τους δεν αλλάζει κάτι! (πάντως χλωμό να τη γλίτωσαν) Πολύ έξυπνο τέλος! Δε μου άρεσε που δεν εμφανίστηκε ο Αποστόλης..θα ήθελα να τον δω! Στενοχωρήθηκα αρκετά που ο Θράσος στο τέλος φαινόταν να είναι ο πιο μόνος,αυτός που δεν τον υπολόγιζε κανείς..Δεν ξέρω κάπως μου φάνηκε..:( Από την άλλη χάρηκα που Λένα-Σιλβή τα βρήκανε κ που τα καταφέρανε κ καλύτερα από τους άντρες!:p Αυτό που περίμενα ήταν το φιλί Σιλβής-Ζαν Κλοντ αλλά δυστυχώς δεν μας το έδειξαν..Ίσως κ καλύτερα. Χάρηκα που χώρισε η Πένυ με τον αστυνόμο,ποτέ δεν τον συμπάθησα,ίσως επειδή ήταν αγγούρι. Επίσης χάρηκα για την Αγγέλα και για το Βασίλη. Χμμμ αυτά νομίζω..Μ'άρεσε γενικά πολύ! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
defiant_84 Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 Ξαναείδα λίγο το επεισόδιο. Τώρα πρόσεξα το "Hasta la vista babies.." στο τέλος. Βρε λες; :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis_fx2 Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 είχαν πει οτι είναι τελευταία χρονιά μετά την κυλιά που είχε κάνει. Λες στα τελευταία να ξαναπήρε τα πάνω του; μακάρι :D Παράθεση Personal Website: http://www.kospol.gr Android Greek Community: http://www.AndroidGreece.gr BlogThis.gr http://www.blogthis.gr Kostis_fx2 = Ventrix kata kosmon... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 Μόλις τελείωσα τον πρώτο κύκλο.Σύντομα θα δω και τον δεύτερο.Είναι και ο δεύτερος τόσο καλός με τον πρώτο;:D:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 Μόλις τελείωσα τον πρώτο κύκλο.Σύντομα θα δω και τον δεύτερο.Είναι και ο δεύτερος τόσο καλός με τον πρώτο;:D:confused: Όχι,αφού το ξανάπαμε νωρίτερα γιατί ξαναρωτάς?Η σειρά έκανε μια μικρή κοιλιά στο δεύτερο κύκλο αλλά είχε και καλές στιγμές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 Όχι,αφού το ξανάπαμε νωρίτερα γιατί ξαναρωτάς?Η σειρά έκανε μια μικρή κοιλιά στο δεύτερο κύκλο αλλά είχε και καλές στιγμές. Για να ξέρω αν θα το δω.Τέλος πάντων.Αφού,έκανε "κοιλιά" τότε θα περιμένω να τα δω από το Mega αν τα βάλουν σε επανάληψη.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 Παιδιά,τελικά άρχισα να βλέπω τον δεύτερο κύκλο.Να ρωτήσω όμως κάτι.Η Σιλβή θα μείνει ως το τέλος αφεντικό ή θα γίνει κάτι και θα μείνει πάλι με το 5%;:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 Παιδιά,τελικά άρχισα να βλέπω τον δεύτερο κύκλο.Να ρωτήσω όμως κάτι.Η Σιλβή θα μείνει ως το τέλος αφεντικό ή θα γίνει κάτι και θα μείνει πάλι με το 5%;:confused: Γιατί ρωτάς και δεν κάθεσαι απλά να το δεις?Έχει νόημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts