evvi Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 ξηρους καρπούς πούλαγε.. ήταν το family business. ναι αυτο λεω και εγω δεν ηταν ανθοπωλης Παράθεση ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!!:hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
just_a_comment Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 ναι αυτο λεω και εγω δεν ηταν ανθοπωλης ε προφανως το κονσεπτ ήταν να εχει μια επιχειρηση που μπορεί να προμηθεύει τα μπουζουκια του αδερφού του - ή γαρύφαλα έπρεπε να πουλάει ή πιάτα ή ποτά ή ξηρούς καρπούς....φαίνεται δεν τους βγήκαν τα γαρύφαλα οπότε το γύρισαν σε ξηροκαρπαδικο...(όπου τους βόλεψε κ μετα στην πλοκή - εκεί πχ που είχαν κρυψει κατι λεφτα ασ ένα σακί απο ξηρους καρπους- αν θυμαμαι καλα-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. October 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2008 ειδατε το trailer? ποιον πιανει η αστυνομια? τον αποστολη? η σιλβη να την φωναξε? ααα θα το δω σιγουρα!!!!! Από το τρέιλερ αλλά και την σύντομη περιγραφή του επεισοδίου, πάω στοίχημα ότι συλλαμβάνουν τον Τόλη, ο Θράσος φαίνεται να φυγαδεύεται με τους μπράβους του και τον Ερρίκο, τώρα ποίος έδωσε τον Τόλη (αν τελικά συλληφθεί..) ποίος ξέρει ... μπορεί η Σιλβή μπορεί κάποιος - κάποια άλλη. Θα έχει πολύ ενδιαφέρον!! :D Παράθεση Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1007 Δημ. November 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2008 Παιδιά πως σας φάνηκε το χθεσινό?Πιστεύω πως φλετος γενικά δεν βγάζει τόσο γέλιο όσο πέρισυ,αλλά η πλοκή εξακολουθεί να είναι ωραία...Επίσης θέλω να δω τι θα γίνει με τον Λάζαρο και τη γυναίκα του(και το παιδί!)... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. November 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2008 Παιδιά πως σας φάνηκε το χθεσινό?Πιστεύω πως φλετος γενικά δεν βγάζει τόσο γέλιο όσο πέρισυ,αλλά η πλοκή εξακολουθεί να είναι ωραία...Επίσης θέλω να δω τι θα γίνει με τον Λάζαρο και τη γυναίκα του(και το παιδί!)... Καλό το επεισόδιο.Ποιος φώναξε την αστυνομία?Λογικά η Σιλβή όχι αφού καθόταν στο αμάξι της και έκλαιγε που τον έβλεπε να φεύγει.Λογικά ούτε ο Νικόλας αφού θα ήξερε ότι κάτι τέτοιο θα έκανε κακό στη Πένη?Ποιος?:shifty::ninja: Και απ'ότι φαίνεται η γυναίκα του Λάζαρου κάτι ετοιμάζει πάλι.Δε πιστεύω ότι επέστρεψε σ'αυτόν.Είδωμεν:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. November 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2008 Η Σιλβη το εκανε!:rolleyes: Απλα μετα εκλαιγε ισως γιατι το μετανιωσε η γιατι πονουσε.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. November 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2008 Η Σιλβη το εκανε!:rolleyes: Απλα μετα εκλαιγε ισως γιατι το μετανιωσε η γιατι πονουσε.... Δε νομίζω.Αν ήθελε θα το είχε κάνει νωρίτερα όταν τον είχε στα χέρια της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. November 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2008 Καλό το επεισόδιο.Ποιος φώναξε την αστυνομία?Λογικά η Σιλβή όχι αφού καθόταν στο αμάξι της και έκλαιγε που τον έβλεπε να φεύγει.Λογικά ούτε ο Νικόλας αφού θα ήξερε ότι κάτι τέτοιο θα έκανε κακό στη Πένη?Ποιος?:shifty::ninja: Και απ'ότι φαίνεται η γυναίκα του Λάζαρου κάτι ετοιμάζει πάλι.Δε πιστεύω ότι επέστρεψε σ'αυτόν.Είδωμεν:cool: Προφανως η Σιλβή το έκανε, απλά πονούσε που το έκανε γιατί έχει δείξει ότι τελικά τον αγαπούσε πραγματικά απλά δε θα μπορούσε να τον αφήσει έτσι Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. November 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2008 καλο το επεισοδιο, μαλλον η συλβι τον εδωσε ξερα. θα δουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1007 Δημ. November 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2008 Μπορεί να το έκανε η Σιλβή γιατί δεν ήθελε να φύγει...Ή κάποιος από το μαγαζί(MESANYXTA)...Θα δούμε.. Πάλι θα την πατήσει ο Λάζαρος! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jheremias Δημ. November 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2008 Ποιος συνέλαβε τον Αποστόλη; Δεν ήταν ο Νικόλας; Παράθεση Ότι αρχίζει, πάντα πρέπει να τελειώνει. Είναι φυσικός νόμος...:yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. November 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2008 h sylvh einai toso pou%^$#. auth den ton katedwse???? etsi fanhke toulaxiston... h seira auth ginetai olo kai kalyterh!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
of815 Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 Πιστεύω ότι η Σιλβή κατέδωσε τον Αποστόλη στην Αστυνομία με τη βοήθεια του Ζαν Κλοντ. Είδα πριν λίγο το επεισόδιο της Δευτέρας (το κατεβάζω απ' το Veoh) και πραγματικά πιστεύω ότι ήταν το καλύτερο της δεύτερης σεζόν. Πολύ αποφασισμένη η Σιλβή πάντως.Τη θέλω πίσω στα MESANYXTA...:rolleyes: Μου άρεσε εκεί που η Σιλβή πήγε στη βίλλα να δει τον Αποστόλη και το Θράσο και λέει στη Λένα "Έναν freddo μέτριο".:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 Τον Ζαν Κλοντ τον σερνει απο την μυτη η Σιλβη,και θα τον βαλει στο τελος να μαλωσει με ολους. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalkat Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 Εγώ πιστεύω ότι τον "έδωσε" ο φίλος της Πένυς. Γι'αύτό και δεν έδειξε το πρόσωπο αυτού που του έβαλε τις χειροπέδες...μήπως ήταν ο Νικόλας;;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 Δεν πιστευω να ηταν ο Νικολας,γιατι θα μαλωνε με την Πενυ αργοτερα εαν το μαθαινε.Θα του ελεγε εγω σου ειπα για τον θειο μου,και εσυ πηγες και τον καρφωσες?Ε και θα ειχαν παλι προβληματα στην σχεση τους. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 Πώς σας φάνηκε το χθεσινό επεισόδιο?Κάτι που δε μ'αρέσει στη σειρά είναι που βάλαν τη Σιλβή να το παίζει σκληρή και όλοι να τρέχουν από πίσω τους.Επίσης περίμενα λίγο πιο σκληρό το Θράσο αντί να τρέχει από πίσω της και να της προσφέρει ποσοστά.Κατά τα άλλα καλό ήτανε:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 Μια χαρα ολα,αλλα δεν καταλαβαινουν οτι και μονοι τους μπορουν να τα πετυχουν.Η Σιλβη τους εχει καταστρεψει,και αυτοι εκει να μοιρασουν την επιχειρηση μαζι της προκειμενου να την εχουν. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 Δεν το ειδα χθες γ@μοτο και δεν ξερω τι εχασα....:worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 50-50 η συλβι θα παρει και τα ποσοστα της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evvi Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 αντε μωρε ποτε θα βγει το τρεϊλερ.......... Παράθεση ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!!:hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 Yπομονη,λογικα μεχρι την παρασκευη θα παιξει το τρειλερ του επομενου επεισοδιου.Το καλο παντως ειναι οτι φετος,εχει συμμετοχη στο εργο και ο αποστολης,απο εκει που περσυ δεν τον γνωρισαμε,απλα υποθεσαμε οτι ειναι πεθαμενος. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1007 Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 Παιδιά πιστεύω ότι γενικά έχει πέσει λίγο από πέρισυ...Πάντως εξακολουθεί να είναι πολύ ωραίο...Εμένα δεν μου άρεσε που δεν έδειξε καθόλου την γυναίκα του Λάζαρου...Πάνω που είχε αρχίσει να έχει και αυτή ρόλο... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evvi Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 βγηκε το τρεϊλερ...... δεν θα λεγα οτι δειχνει και πολλα σ αυτο το επεισοδιο θα ειναι και ο μπεζος Παράθεση ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!!:hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 σ αυτο το επεισοδιο θα ειναι και ο μπεζος Αντε ρε συ!!καλο αυτο...αν και το σοβαρο του Μπεζου δεν του παει..... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts