Jump to content

Μαύρα Mεσάνυχτα (Mega)

jim19
 Κοινοποίηση

Ποιος ειναι ο αγαπημενος σας χαρακτηρας?  

244 members have voted

1. 1. Ποιος ειναι ο αγαπημενος σας χαρακτηρας?

• Θρασος
      47
    • Σιλβη
      34
    • Λενα
      5
    • Αγγελα
      1
    • Πενυ
      30
    • Βασιλης
      6
    • Τζια
      41
    • Ματσουλας
      5
    • Ζαν-Κλοντ
      56
    • Λαζαρος
      19

Recommended Posts

Πολυ κακια αυτη η Σιλβη ρε παιδια.

Να δουμε τι αλλο θα τραβηξει ο καημενος ο

Αποστολης απο αυτην.

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

• Απαντήσεις 712
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Κακιά-ξεκακιά εκεί που ήταν ντυμένη νοσοκόμα, κόντεψα να πάθω διπλό εγκεφαλικό! :love:

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Πολυ κακια αυτη η Σιλβη ρε παιδια.

Να δουμε τι αλλο θα τραβηξει ο καημενος ο

Αποστολης απο αυτην.

Και πολύ καλά του έκανε κατά τη γνώμη μου! :D

Η καλύτερη εκδίκηση! :p

Κακιά-ξεκακιά εκεί που ήταν ντυμένη νοσοκόμα, κόντεψα να πάθω διπλό εγκεφαλικό! :love:

χε χε χε χε

Απο τις ελάχιστες ξανθιές που μου αρέσουν... :D

Personal Website: http://www.kospol.gr

Android Greek Community: http://www.AndroidGreece.gr

BlogThis.gr http://www.blogthis.gr

Kostis_fx2 = Ventrix kata kosmon...

Θεά η άτιμη.Και εγώ τρελάθηκα όταν την είδα με τη στολή.:love:

την καλυτερη νοσοκομα την εχει κανει με το σηριαλ του Μπεζου "Βιο Ανθοσπαρτον" πριν δεκα χρονια. τοτε ηταν κ πιο ομορφη.(χωρις το υπερβολικο μακιγιαζ..)

Έτσι ακριβώς... Βέβαια ήταν και πιο μικρή τότε. :drool: Μήπως θυμάστε παιδιά και ένα παρατσούκλι που είχε τότε ως νοσοκόμα; «Μπέμπα» ήταν ή κάτι άλλο; :confused:

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Και πολύ καλά του έκανε κατά τη γνώμη μου! :D

Η καλύτερη εκδίκηση! :p

Κατσε ρε συ κατευθειαν να την στηριξεις...Το καλο στον χαρακτηρα της που το ειδες?Ειναι φουλ εκδικητικη και με μισος τρελο.

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Κατσε ρε συ κατευθειαν να την στηριξεις...Το καλο στον χαρακτηρα της που το ειδες?Ειναι φουλ εκδικητικη και με μισος τρελο.

Ναι,αλλά ο "Τόλης της" είχε παραστήσει τον πεθαμένο(κ δεν είχε κάνει μόνο αυτό),τη δούλευε δηλαδή!Δεν του άξιζε να τον ρεζιλέψει?(δε λέω ότι γενικά είναι καλός χαρακτήρας η σιλβή,αλλα στη συγκεκριμένη περίπτωση πιστεύω ότι πολύ καλά του έκανε!!)

Και λιγα του εκανε ..Κοντεψε να τα παιξει η αλλη που ειχε καει αυτος ζωντανος Τρεχαν ολοι σε νοσοκομια,κηδειες και της εδωσε και 5% σαν ανταμοιβη..:lol::lol:Κανονικα επρεπε να τον δωσει στην Αστυνομια,Τωρα να μου πειτε τι θα της ελεγε;Αγαπη μου υποτιθεται οτι πεθανα αλλα η περιουσια θα περασει στον αδερφο μου;Ε σε καθε περιπτωση της εκανε τεραστιο χουνερι,,

Καλα θα εδινε στην γκομενα του ολη την περιουσια?Εχει και αδερφο καλα εκανε και τις εδωσε μονο 5%,γκομενα του ηταν οχι γυναικα του:D

Τις αξιζε το χουνερι γιατι και αυτη δεν ειναι οτι καλυτερο :cool:

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Ε,ναι εννοειται οτι και αυτος δεν μπορουσε να κανει και αλλιως γιατι εννοειται οτι τον αδερφο του επρεπε να προτιμησει..Αλλα η Συλβι ειχε πιο μεγαλες φιλοδοξιες.Αλλα οτι και να ηταν αυτη τον αγαπουσε και της κοστισε..

Ωραίο το χθεσινό επεισόδιο.Βλέπω τελικά να στρέφονται όλοι εναντίον του αποστόλη και να μένει μόνος του τελικά.Η Σιλβή δεν πιστεύω να φύγει.Μάλλον ετοιμάζει την εκδίκησή της για να τους καταστρέψει όλους:ninja::knife:

η καλυτερη ατακα που ειπε παντως η σιλβη στο προηγουμενο επεισοδιο και που του ταιριαζε πολυ του αποστολη ηταν οτι αφου μου φερθηκες ******κα, ας δει ολος ο κοσμος ποσο ******ς εισαι... σωστη η σιλβη!!! :rolleyes::rolleyes::D:D

[sIGPIC][/sIGPIC]

http://freespiritnowtobe.blogspot.com/

Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου!

H Σιλβι θυμωσε γιατι ο Αποστολης την ειχε κανει να πιστεψει οτι την αγαπουσε και τελικα την εβλεπε σαν την τελευταια γκομενα..Ουτε καν της ειπε οτι ηταν ζωντανος και την στολιζε σε ολους ,δεν την εμπιστευομαι,ειναι αδιστακτη,κτλ ενω αυτη τον αγαπουσε και εκλαιγε ολο για τον Αποστολη της..Ρομπα τελειως.Γενικα μεγαλη μουρη ο Αποστολης τους ειχε ολους..Ουτε καν ο Ερρικος δεν πρεπει να ηξερε καλα τι ετρεχε..

Πάντως αντικειμενικά όλες οι προειδοποιήσεις του Αποστόλη για την Σιλβι πέσανε μέσα, πέρσι η Σιλβι τους είχε βάλει όλους σε μεγάλους μπελάδες με τον αριβισμό της.

Απλά ο Τόλης την ήξερε καλύτερα από όλους αφού ως έναν βαθμό την «δημιούργησε» και έτσι έδωσε κάποιες οδηγίες «προς ναυτιλλόμενους», στα πλαίσια αυτά ήταν λογικό να την περιορίσει στο 5% της περιουσίας του καθώς πρόκειται για μια εξαιρετικά επικίνδυνη γυναίκα ώστε να έχει τόση πολύ δύναμη μαζεμένη στα χέρια της, αντίθετα με τον αδελφό του που είναι πολύ πιο αδύναμος χαρακτήρας άρα ευκολότερα διαχειρίσιμος από τους υπόλοιπους της παρέας.

Η Σιλβί αγαπούσε τον Τολή.. αλλά στο προηγούμενο επεισόδιο νομίζω ότι τον ρωτά μεταξύ άλλων γιατί μόνο το 5% της περιουσίας του; .. Απλά θίχτηκε ο υπέρμετρος εγωισμός της και η όποια αγάπη έτρεφε για τον Αποστολή.

Υ.Γ.

Το ότι έμαθε η κόρη ότι ο θείος την έπεφτε στην μάνα της και θύμωσε τώρα μαζί του κτλ. (ή ο περσινός έρωτας του φρικιού με τον "μπάτσο") είναι κλισέ, ελπίζω να μην αναλωθούμε σε προβλέψεις καταστάσεις.

Αναρωτιέμαι τι παίζει με την γραμματέα του Ερρίκου ...

Δεν θα μου έκανε εντύπωση αν τελικά η γυναίκα του θράσου το σκάσει με τον Αποστόλη ; ........ :D

Old programmers never die. They just terminate and stay resident.

Πολυ ωραια εξελισεται η υποθεση του εργου.

Θελω να δω τι μελλον θα εχουν ο Τολης που τον μισει ολη η οικογενεια,και πως θα συμπεριφερθει η Σιλβη σε ολους.

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Αλλα όπως είπε και ο Θρασος στο προηγούμενο επεισόδιο, η Σιλβί έχει την ικανοτητα να μεγαλώσει το 5%. Άρα ήξερε ο Τόλης οτι η Σιλβί θα μπορούσε ανετα να κλέψει το μαγαζί απο το Θράσο.

ειδατε το trailer?

ποιον πιανει η αστυνομια? τον αποστολη? η σιλβη να την φωναξε?

ααα θα το δω σιγουρα!!!!!

ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!!:hunter:

ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ

Η νύχτα έχει τους δικούς της νόμους

Η γυναίκα του τον περιφρονεί, τα παιδιά του τον σνομπάρουν, όμως ο Θράσος είναι μάλλον ευχαριστημένος από τη ζωή του. Ανθοπώλης στο επάγγελμα, καταφέρνει να επιβιώσει οικονομικά χάρη στις παραγγελίες του αδελφού του Αποστόλη, που διατηρεί κέντρο νυχτερινής διασκέδασης στην Εθνική! Ο Θράσος τον ευγνωμονεί και η οικογένειά του τον θαυμάζει αγνοώντας βεβαίως ότι ο Αποστολής είναι «νονός της νύχτας» και ότι το κέντρο αποτελεί «βιτρίνα» για ξέπλυμα χρήματος. Όταν μια βόμβα ανατινάξει τον Αποστόλη, μαζί με την πολυτελή του λιμουζίνα, η αλήθεια θα αποκαλυφθεί και η περιουσία του Αποστόλη (νόμιμη και παράνομη) θα περάσει στα χέρια ποιου; Του Θράσου; Ελάτε καλέ… Κι όμως ο Θράσος θα εισχωρήσει δειλά-δειλά σ’ έναν κόσμο με δικούς του κανόνες και κώδικες τιμής, θα γνωρίσει αυτά που κρύβει καλά η νύχτα στα σκοτάδια της, θα μάθει τα μυστικά και τις παράνομες δοσοληψίες, θα αναμετρηθεί με φουσκωτούς, μπράβους, λουλουδούδες, αυτοφωράκηδες, τσιράκια, δικηγόρους και αστέρια της πίστας… Κι εμείς θα παρακολουθήσουμε βήμα-βήμα τη μετάλλαξη του Θράσου από «ανθρωπάκι της διπλανής πόρτας» σε κυρίαρχο του παιχνιδιού!

ΠΗΓΗ:http://www.megatv.com

Σενάριο: Βασίλης Ρίσβας, Δήμητρα Σακαλή

Σκηνοθεσία: Πάνος Κοκκινόπουλος

Εκτέλεση Παραγωγής:Frenzy Films

H νεα σειρα του καναλιου,κατι επισημο για το ποτε θα ξεκινησει δεν εχω ακουσει.Μαλλον ομως απο το νεο χρονο πλεον.

συγνωμη κιολας που παραθετω ενα τοσο παλιο μηνυμα αλλα το mega τοτε ελεγε οτι ο θρασος ηταν ανθοπωλης? :O

Ε ναι ρε συ,αρχικα ηταν ανθοπωλης,μετα εγινε ιδιοκτητης νυχτερινου κεντρου και εκανε ακριβη ζωη.

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Ε ναι ρε συ,αρχικα ηταν ανθοπωλης,μετα εγινε ιδιοκτητης νυχτερινου κεντρου και εκανε ακριβη ζωη.

ξηρους καρπους δεν πουλουσε ο θρασος?