evvi Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 προβλεπετε πολυ συναρπαστικο Παράθεση ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!!:hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androll Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 Πιστεύω οτι το χθεσινο επεισόδιο ειναι κομβικο για την μετεπειτα δραστηριότητα του Θράσου.Κάτι σαν να ξύπνησε μέσα του μετα που φόρεσε το δαχτυλίδι...για να δούμε!!!! QUOTE]:O Όντως! Συμφωνώ κι εγώ. Απο δω και μπρος έχουν αρχίσει οι ανατροπές.Θα γίνει μεγάλος...Χαμός!!! Όλοι και όλα αλλάζουν δραματικά. Η Λένα μας εκπλήσσει με αυτό που άφησαν να εννοηθεί. Η Αγγέλα με καλή πρόθεση φοβάμαι οτι θα μπλέξει άσχημα τον Θράσο. Η Τζία δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο. Τον Βασιλάκη ****το λυπάμαι! Η σειρά ΣΚΙΖΕΙ με διαφορά!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
just_a_comment Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 Εξακολουθεί να σκίζει η σειρά.... Ο Αποστόλης ζει 100%.... α) αν ήταν νεκρός, δεν υπήρχε λόγος να φιγουράρει το "Γεράσιμος Σκιαδαρέσης" μέχρι τώρα ανάμεσα στα πρωταγωνιστιικά ονόματα των τίτλων αρχής και :p β) ο Κοκκινόπουλος μας συνηθίζει σε (μεγάλες) ανατροπές, ειδικά όταν γυρίζει μαύρες κωμωδίες (αναφέρομαι σε επεισόδια της 10ης εντολής τύπου "XXsmall", όπου παρεπιμπτόντως παίζει με αβανταδόρικο ρόλο ο δικηγόρος της Σιλβή ή στο "Να τα πούμε;" και "Απαγωγή"). Όποιος έχει δει προηγούμενες δουλειές του Κοκκινόπουλου, θα έπρεπε να ήταν υποψιασμένος - αν όχι βέβαιος - για την συγκεκριμένη "ανατροπή"... εγώ διαφωνώ: α) ο Σκιαδαρεσης έχει εμφανιστεί κάμποσες φορές πέραν του 1ου επεισοδίου σε φλας μπακ - και σίγουρα περιμένουμε κι άλλα (πχ για να δουμε τι επαιζε με Αποστολη-Λένα) γι αυτό είναι τ όνομά του στους τίτλους β) ακριβώς επειδή το έχουμε θέσει απ τα πρώτα επεισόδια ως ενδεχόμενο να ζει ο Αποστόλης, αν όντως συμβαινει αυτό δε θα ναι και μεγάλη ανατροπή, οπότε καλύτερα να μην το βάλουν στο σενάριο (προτιμάω να ειναι καθαρά εστιασμένο στην ψυχολογική εξέλιξη του Θράσου- χωρις κόλπα) *και αντε πάλι να το ξαναπώ: τις ανατροπές στα σήριαλ του Κοκκινόπουλου δεν τις κανονίζει ο Κοκκινόπουλος αλλά οι σεναριογράφοι! (οι οποίοι ήταν πολλοί κ διάφοροι στη 10η εντολή) Πιστεύω οτι το χθεσινο επεισόδιο ειναι κομβικο για την μετεπειτα δραστηριότητα του Θράσου.Κάτι σαν να ξύπνησε μέσα του μετα που φόρεσε το δαχτυλίδι...για να δούμε!!!! Το παιχνίδι με το δαχτυλίδι είναι από τα αγαπημένα μου στοιχεία της σειράς! Είναι σα να έχει μαγική δύναμη...(my precious :lol::lol:) κι αυτό το "πάντα ήταν [κάποιος άλλος στο γραφείο μου] εγώ είχα αργήσει να το καταλάβω" που είπε στο τέλος ο Θράσος κορυφή! Και για τα διαμάντια γιατί δε μίλησε αμέσως στον διεφθαρμένο αρχιμπάτσο? γιατί δεν του πε - αφού ήταν κ τρομαγμένος- "ναι τα έχω, θα στα δώσω για να με αφήσεις ήσυχο" ή γιατί δεν το πε στους "συνεργάτες" του? Εγω είχα την αίσθηση ότι μέσα του ήθελε να τα κρατήσει, ή να κανει παιχνίδι τελος πάντων.... Το μόνο που δε μ αρέσει είναι το ειδύλιο Πένυς-Μπάτσου, γλυκανάλατο και η αλλαγή της Πένυς με χαλάει - έχασε κάτι από την ιδιαιτερότητά της ως χαρακτήρας....ελπιζω η ιδιότητα του μπάτσου να αξιοποιηθεί μετά απ το σενάριο. Αντίθετα το ειδύλιο Τζίας-Βασιλάκη έχει πιο πολύ ζουμι! Α! κ κάτι άλλο: έχετε προσέξει πόσες φορές επαναλαμβάνεται η λέξη "ρεμούλα" στο σενάριο? και να πεις οτι ειναι λέξη που ακουγεται συχνά...πολύ σπάνια χρησιμοποιείται...ήθελαν φαίνεται να φτιάξουν το "λεξιλόγιο της νύχτας" . Αλλα πρέπει να το εμπλουτίσουν λίγο! όχι όλο "ρεμούλα" και "ρεμούλα"!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piter_stailad Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 εγώ διαφωνώ: α) ο Σκιαδαρεσης έχει εμφανιστεί κάμποσες φορές πέραν του 1ου επεισοδίου σε φλας μπακ - και σίγουρα περιμένουμε κι άλλα (πχ για να δουμε τι επαιζε με Αποστολη-Λένα) γι αυτό είναι τ όνομά του στους τίτλους β) ακριβώς επειδή το έχουμε θέσει απ τα πρώτα επεισόδια ως ενδεχόμενο να ζει ο Αποστόλης, αν όντως συμβαινει αυτό δε θα ναι και μεγάλη ανατροπή, οπότε καλύτερα να μην το βάλουν στο σενάριο (προτιμάω να ειναι καθαρά εστιασμένο στην ψυχολογική εξέλιξη του Θράσου- χωρις κόλπα) *και αντε πάλι να το ξαναπώ: τις ανατροπές στα σήριαλ του Κοκκινόπουλου δεν τις κανονίζει ο Κοκκινόπουλος αλλά οι σεναριογράφοι! (οι οποίοι ήταν πολλοί κ διάφοροι στη 10η εντολή) α) το ότι το όνομα του Σκιαδαρέση υπάρχει στους τίτλους δεν είναι απαραίτητο να σημαίνει ΜΟΝΟ αυτό που λες (το οποίο φυσικά ισχύει), αλλά όπως εσύ εξήγησες, σημαίνει ΚΑΙ αυτό που τονίζω εγώ για λόγους που (ελπίζω να) κατάλαβες... β) εκ των έξι σεναριογράφων της 10ης εντολής, οι δύο ήταν οι Ρίσβας-Σακαλή που υπογράφουν τα Μαύρα μεσάνυχτα και εκτός αυτού δεν είσαι παρούσα στα γυρίσματα για να ξέρεις ποιός κανονίζει τις ανατροπές, ή μήπως είσαι; :lol::p:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 Επειδή όμως απ' ότι φαίνεται ούτε εσύ είσαι παρών για να ξέρεις πως οι ανατροπές είναι του Κοκκινόπουλου, σύμφωνα με τη ΛΟΓΙΚΗ οι ανατροπές είναι ευθύνη των σεναριογράφων και όχι του σκηνοθέτη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. April 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2008 κ με την λογικη, μπορει το "μπατσονι" μολις μυριστει τι παιζει με την οικογενεια, να χωσει κ αυτο τη μουρη του.. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageliki_1983 Δημ. April 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2008 Thelw na se rwtisw kati asxeto. Epeidi eida oti paliotera epsaxnes to tragoudi twn non grata "thelw na se vrw pali ekei" kai epeidi twra to psaxnw ki egw, mipws katelixes kapou? Xerw oti einai ena apo ta tria tragoudia pou iparxoun se ena cd single tou 2000 me titlo non grata, freestyle productions. Exw psaxei se arketa diskopwleia alla kanena den to eixe. Kai sto internet den to to exw vrei pouthena. Mono stixous vriskw. Xereis pws borw na to vrw? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piter_stailad Δημ. April 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2008 Επειδή όμως απ' ότι φαίνεται ούτε εσύ είσαι παρών για να ξέρεις πως οι ανατροπές είναι του Κοκκινόπουλου, σύμφωνα με τη ΛΟΓΙΚΗ οι ανατροπές είναι ευθύνη των σεναριογράφων και όχι του σκηνοθέτη. Sorry που θα σου το χαλάσω, αλλά ο Ρίσβας δήλωνε στον Αρναούτογλου οτι ο σκηνοθέτης έχει τον πρώτο λόγο στην πλοκή και πολλές φορές έτυχε να αλλάξουν το αρχικό σενάριο για χάρη του Κοκκινόπουλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntoufa Δημ. April 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 το μονο σιγουρο ειναι οτι θα εχει πολυ σασπενς η ιστορια.η τζια σιγουρα κρυβει κατι μιλωντας στο τηλεφωνο.ελπιζω να δουμε καινουργιο επεισοδιο τη δευτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. May 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2008 παιδια τη Δευτερα εχει καινουριο επεισοδιο?? δεν ειδα κατι.:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katy Δημ. May 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2008 nomizo pos eida trailer! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. May 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2008 Sorry που θα σου το χαλάσω, αλλά ο Ρίσβας δήλωνε στον Αρναούτογλου οτι ο σκηνοθέτης έχει τον πρώτο λόγο στην πλοκή και πολλές φορές έτυχε να αλλάξουν το αρχικό σενάριο για χάρη του Κοκκινόπουλου. Sorry, αλλά εγώ μίλησα βασιζόμενος στην κοινή λογική. Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να ξέρουμε πως οι σεναριογράφοι της σειράς έχουν ακολουθήσει διαφορετικό δρόμο (κάτι το οποίο θα μπορούσες να αναφέρεις από την αρχή να τελειώνουμε, αντί να ειρωνεύεσαι τον just_a_comment :rolleyes:). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piter_stailad Δημ. May 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2008 Sorry, αλλά εγώ μίλησα βασιζόμενος στην κοινή λογική. Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να ξέρουμε πως οι σεναριογράφοι της σειράς έχουν ακολουθήσει διαφορετικό δρόμο (κάτι το οποίο θα μπορούσες να αναφέρεις από την αρχή να τελειώνουμε, αντί να ειρωνεύεσαι τον just_a_comment :rolleyes:). Θα προτιμούσα να λάβω την απάντηση από ΑΥΤΗ (και όχι "τον", εκτός αν ειρωνεύεσαι :p ) που ειρωνεύτηκα κι οχι απο παρεμφερείς χρήστες, άσχετους με την συγκεκριμένη συζήτηση που απλά θέλουν να ικανοποιήσουν ένστικτα υπεράσπισης του κοινού δικαίου διαστρεβλώνοντας υπαρκτές καταστάσεις, όπως σχετικά με το σενάριο της σειράς! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. May 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2008 Sorry που θα σου το χαλάσω, αλλά ο Ρίσβας δήλωνε στον Αρναούτογλου οτι ο σκηνοθέτης έχει τον πρώτο λόγο στην πλοκή και πολλές φορές έτυχε να αλλάξουν το αρχικό σενάριο για χάρη του Κοκκινόπουλου. Το θυμάμαι το σημείο της συνέντευξης και μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση...Πώς είναι δυνατόν ο σκηνοθέτης να παρεμβάλλεται στο σενάριο, αρμοδιότητα άλλων; Ή μήπως η αρχική ιδέα ήταν του Κοκκινόπουλου κι έτσι, δίνει αυτός τις εξελίξεις αφήνοντας στους Ρίσβα-Σακαλή τη συγγραφή των διαλόγων (κάτι που γίνεται κατά κόρον στις καθημερινές σειρές π.χ.) ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sandrine Δημ. May 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2008 Το θυμάμαι το σημείο της συνέντευξης και μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση...Πώς είναι δυνατόν ο σκηνοθέτης να παρεμβάλλεται στο σενάριο, αρμοδιότητα άλλων; Ή μήπως η αρχική ιδέα ήταν του Κοκκινόπουλου κι έτσι, δίνει αυτός τις εξελίξεις αφήνοντας στους Ρίσβα-Σακαλή τη συγγραφή των διαλόγων (κάτι που γίνεται κατά κόρον στις καθημερινές σειρές π.χ.) ; Είδα πως εχει ξεκινησει ενα debate σχετικα με το αν η πλοκη κατευθύνεται βασικά απο τον Κοκκινόπουλο ή από τους Ρισβα-Σακαλη? Θα σας γραψω κατ'αρχην τι ξέρω εγώ απο διαφορες συνεντευξεις που εχω διαβασει κατα καιρους και στη συνεχεια τι πιστευω. Σε συνεντευξη του συγγραφικού διδύμου είχα διαβασει ότι η ιδέα ηταν δική τους. Αλλά είχε γενηθει μεσα από την τριχρονη συνεργασια τους με τον σκηνοθετη για την 10η εντολη. Δεν πρεπει να ξεχνατε οτι συνεργαζονταν μαζι 3χρονια και εχουν και οι 3 τους πολλακις δηλωσει οτι ευχαριστιοντουσαν τοσο την συνεργασια τους που θελαν να κανουν μια μαυρη κωμωδια μαζι. Οι σεναριογραφοι δουλευαν βασικα για το mega (εκανα το 50-50 εκει, προηγουμενως ειχαν γραψει για θανασιμες πεθερες και safe sex) και ηταν ο λογος που ο Κοκκινόπουλος εφυγε μετα απο πολλα-πολλα χρονια απο τον Alpha. Δεν τιθεται ζητημα μεταξυ τους αν καπελωνουν αυτοι τον σκηνοθετη ή αυτος τους σεναριογραφους. Γενικως, πολλες φορες εχει δηλωθει απο ολους (κοκκινοπουλο, ρισβα-σακαλη, μαινα, βλαντη,μαλφα, κλπ) οτι ειναι ολοι οι συντελεστες ειναι παρεα...Και, αναμφιβολα αυτό φαινεται!!! (παρεπιπτοντως προσεχτε πως σχεδον ολα τα ονοματα των συντελεστων..υπηρχαν και στην 10η εντολη!) Προσωπικα πιστευω οτι οι σεναριογραφοι ειναι ηδη αρκετα πετυχημενοι για να γραφουν απλως σεναρια για την πλοκη που τους υπαγορεουν! Και ο Κοκκινοπουλος ειναι ενας πολυ συνειδητοποιημενος σκηνοθετης για να θελει να μπερδευεται στα χωραφια αλλων! Χαιρομαιπου συνεργαζονται μαζι, διοτι αυτο το σιριαλ εχει απογειωσει τους ρισβα-σακαλη (παροτι πιστευα οτι μετα την επιτυχια του 50-50, ισως μας απογοητευανε - αντιθετως ηταν Η ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ!), αλλα εχει απογειωσει και τον Κοκκινοπουλο (που φετος ΡΟΚΑΡΕΙ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΩΣ!) Γενικα, παντω, οσοι ησασταν φαν της 10ης εντολης, θα ειχατε προσεξει οτι τα επεισοδια που ηταν γραμμενα απο τους ρισβα-σακαλη ηταν απο τα καλυτερα της Εντολης!!! παρεπιπτοντως, καποιος πριν μερες ανεφερε για το XXsmall επεισοδιο που επαιζε και αυτος που κανει τον δικηγορο στα Μεσανυχτα... Απο τα καλυτερα επεισοδια της 10ης εντολης. αψογο μαυρο χιουμορ και απιστευτη ανατροπη απο ρισβα-σακαλη. σκηνοθετικη ματια ισαξια βρεττανου σκηνοθετη μαυρης κωμωδιας απο τον Κοκκινοπουλο...και αν δειτε το επεισοδιο θα δειτε και το ταλεντο ενος ηθοποιου που εχει να δωσει πολλα (μιλω για τον δικηγορο στα μεσανυχτα -δεν ξερω ονομα, συγγνωμη). Στα μεσανυχτα ακομα δεν εχει ξεδιπλωθει νομιζω..αλλα σε αυτο το επεισοδιο ειχε δωσει ρεστα!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. May 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2008 Θα προτιμούσα να λάβω την απάντηση από ΑΥΤΗ (και όχι "τον", εκτός αν ειρωνεύεσαι :p ) που ειρωνεύτηκα κι οχι απο παρεμφερείς χρήστες, άσχετους με την συγκεκριμένη συζήτηση που απλά θέλουν να ικανοποιήσουν ένστικτα υπεράσπισης του κοινού δικαίου διαστρεβλώνοντας υπαρκτές καταστάσεις, όπως σχετικά με το σενάριο της σειράς! :) Δεν ειρωνεύομαι, απλά μπερδεύτηκα :p Δε με ενδιαφέρει τι προτιμάς, αλλά αν δε θες να ανακατευόμαστε στις ΔΗΜΟΣΙΕΣ συζητήσεις σου, ας τις κάνεις με PM. Simple :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
just_a_comment Δημ. May 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2008 να μαι κι εγώ! (η περι ης ο λόγος just_a_comment - πολύ χαζό ψευδώνυμο το ξερω αλλα τώρα πάει, δεν αλλάζει) :p καλέ δε θα χαλάσουμε τις καρδιές μας τώρα: κι εγώ με την κοινή λογική μιλούσα όταν έλεγα ότι υπέυθυνοι για τις ανατροπές στο σενάριο είναι οι σεναριογράφοι. Δεν ήξερα τι είχαν δηλώσει οι συγκεκριμένοι...αν και να πώ την αλήθεια μου κάνει εντύπωση αυτό που λέτε - οτι δηλαδή επεμβάίνει τόσο πολύ ο σκηνοθέτης. Α! και ο λόγος που αρχικά έκανα το συγκεκριμένο σχόλιο είναι ότι γενικώς με προβληματίζει αυτό το ζήτημα: λέμε πάντα για μια ταινία "η ταινία του Χ,Ψ" όπου Χ,Ψ...είναι ο σκηνοθέτης (ή πχ λέμε "η σειρά του Μανουσάκη") παρόλο που το σενάριο το έχει γράψει άλλος. Και με προβληματίζει γιατί δεν ξέρω ποιος απ τους 2 (σεναριογράφος-σκηνοθέτης) συμβάλλει περισσότερο σε μια ταινία - ή κατα πόσο συμβάλλουν εξίσου (τελικά νομίζω οτι θα εξαρτάται κ απ την προσωπικότητα του καθενός-ποιος απ τους 2 μπορεί να χει μεγαλύτερη επιρροή ή να ναι πιο παρεμβατικός). Και το ιδιο ζήτημα είχε θέσει ο Inaritu (σκηνοθετης των 21grams κ της Βαβελ) πέρσι στα Όσκαρ κ από τότε με προβληματίζει ακόμα πιο έντονα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. May 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2008 Aπογειωθηκε η σειρα η μου φαινεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piter_stailad Δημ. May 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2008 Aπογειωθηκε η σειρα η μου φαινεται; Ακριβώς, απογειώθηκε...με την έννοια ότι δεν πατάει πουθενά πλέον :lol::lol: Δεν ξέρω γιατί αλλά έχω την αίσθηση ότι οι χαρακτήρες αρχίζουν να χάνουν τον όποιο ρεαλισμό τους και μετατρέπονται σε ανόητες καρικατούρες.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. May 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2008 Διαφωνω ,γινεται θριλερ η κατασταση..την καρικατουρα που την ειδες;ολοι οι χαρακτηρες ειναι πολυ καλα δομημενοι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piter_stailad Δημ. May 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2008 Οk ανέλαβε εσύ το σενάριο για του χρόνου που έχεις ζήσει πάμπολλες θρίλερ καταστάσεις εδώ τουλάχιστον. Θα έχεις πολλά να μοιραστείς με το κοινό :lol: Και σταμάτα να μου ανταπαντάς τόσο παθητικά, please! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. May 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2008 τι θες να σου μιλησω επιθετικα;:lol::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evvi Δημ. May 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2008 μου αρεσε χτες και απορω τι θα γινει με την λενα? δεν φαινεται τετοιος ανθρωπος αλλο με την αντιδραση της στις ερωτησεις του θρασου με μπερδευει Παράθεση ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!!:hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joan_nicol Δημ. May 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2008 Διάβασα σε κάποιο εβδομαδιαίο περιοδικό τηλεόρασης μια συνέντευξη της Μάλφα, που αν θυμάμαι καλά έλεγε ότι όντως ο Αποστόλης την είχε πέσει στη Λένα, αλλά εκείνη αντιστάθηκε και δεν του έκατσε, γιατί αγαπούσε το Θράσο και δεν ήθελε να μπει ανάμεσα στ' αδέρφια... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Childe Roland to the Dark Tower came... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joan_nicol Δημ. May 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2008 Να και το link από το site του περιοδικού... για όσους ενδιαφέρονται να μάθουν για τη Λένα και τη σχέση της με τον Απόστολο... http://www.7merestv.gr/article.php?art_id=24025 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Childe Roland to the Dark Tower came... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts