Jump to content

Whereisit problem

ginalovu
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα. εχω μαλλον χοντρο προβλημα με το whereisit, με αναζητηση στο google δε βρηκα κατι παρομοιο με το δικο μου. Εγκαθιστω λοιπον το προγραμμα (δοκιμασα και την τελευταια εκδοση 3.90) και οταν παω να το τρεξω μου λεει:File corrupted! Please run a virus-check, than reinstall the aplication. και φυσικα μετα δεν ανοιγει.

Δεν εχω ιδεα τι μπορει να φταει, αλλα 4 χρονια που το χρησιμοποιουσα δεν ειχα ξαναδει κατι τετοιο. Να συπληρωσω οτι το ιδιο μου λεει με αλλες δυο εκδοσεις v3.xx που εχω δοκιμασει, ενω με την παλια 2.16 ανοιγει κανονικα αλλα τι να το κανω αμα δεν μου αναγνωριζει τα catalogs .ctf πλεον? Ακομη απο ιο δεν παιζει να ειναι γιατι το εβαλα οταν τα windows ηταν φρεσκο-εγκατεστημενα. pleaaaase heeeelp

καλησπερα. εχω μαλλον χοντρο προβλημα με το whereisit, με αναζητηση στο google δε βρηκα κατι παρομοιο με το δικο μου. Εγκαθιστω λοιπον το προγραμμα (δοκιμασα και την τελευταια εκδοση 3.90) και οταν παω να το τρεξω μου λεει:File corrupted! Please run a virus-check, than reinstall the aplication. και φυσικα μετα δεν ανοιγει.

Δεν εχω ιδεα τι μπορει να φταει, αλλα 4 χρονια που το χρησιμοποιουσα δεν ειχα ξαναδει κατι τετοιο. Να συπληρωσω οτι το ιδιο μου λεει με αλλες δυο εκδοσεις v3.xx που εχω δοκιμασει, ενω με την παλια 2.16 ανοιγει κανονικα αλλα τι να το κανω αμα δεν μου αναγνωριζει τα catalogs .ctf πλεον? Ακομη απο ιο δεν παιζει να ειναι γιατι το εβαλα οταν τα windows ηταν φρεσκο-εγκατεστημενα. pleaaaase heeeelp

Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις απο το μήνυμα λάθους? Σου λέει : File corrupted! Please run a virus-check, than reinstall the aplication. Αν ξέρεις αγγλικά, αυτό σημαίνει "Παρακαλώ τρέξε ένα antivirus πρόγραμμα και μετά κάνε απεγκατάσταση και κατόπιν εγκατάσταση ξανά του προγράμματος, γιατι φαίνετε να είναι corrupted".

P.S. Μα καλά 4 χρόνια που χρησιμοποιείς υπολογιστή, δεν έμαθες τίποτα? Και εκτός αυτού ιό μπορεί να κόλλησες (ΑΝ ΚΟΛΛΗΣΕΣ) τις τελευταίες 10 μέρες π.χ. Τι σχέση έχει πότε έκανες εγκατασταση το πρόγραμμα και τα windows με τους ιούς?

Δεν καταλαβαινω την απορια σου. Εσυ αν εγκαταστησεις τωρα τα win και απο τα πρωτα προγραμματα που τρεξεις καποιο σου πει "δεν τρεχω εχεις ιο :p" δεν θα παραξενευτεις? ειναι δυνατον να κολλησες με ελαχιστη ωρα συνδεδεμενος στο ιντερνετ? μου το παρουσιασε σε τρεις εγκαταστασεις windows, στις δυο τελευταιες φορες ηταν καινουρια και στη μια δοκιμασα ελεγχο με antivirus (avast).....δε βρηκε τιποτα. Παντως θα δοκιμασω και τωρα το avg free για να μου φυγουν οι αμφιβολιες και θα σου πω.

ωωωωωωωπ το avg στο τελος μου ειπε instalation failed :

Local machine: prepared for the installation

Actions plan:

Error: Service Avg7RsW needs to be installed, but it has been marked by the Windows as delete pending during previous unintallation process. Please restart the computer to finnish pending service deletion.

τι γινεται ρε ****το?

μετα την επαννεκινηση παλι κολλαει και μου λεει:

Error: Action failed for file avgamsvr.exe: starting service....

Δεν επιτρεπεται η προσβαση. (5)

μα να κολλησα τοσο βαρβατο ιο και δεν με αφηνει να εγκαταστησω antivirus??? (πως λεμε σα το διαολο το λιβανι :lol:)

Δύο antivirus δεν μπορούν να συνυπάρχουν στο ίδιο σύστημα γιατί το ένα συγκρούεται με το άλλο. Για να εγκατασταθεί το AVG πρέπει να απεγκατασταθεί τελείως το avast! και φαίνεται πως δεν έχει γίνει σωστά αυτό, δηλ.υπάρχουν ακόμα απομεινάρια του avast που εμποδίζουν την εγκατ/ση του άλλου και συγκεκριμένα τη φόρτωση του avgamsvr.exe ως "υπηρεσία" απαραίτητη για τη λειτουργία του AVG.

Το πρόβλημα με το whereisit μπορεί να οφείλεται σε κατεστραμμένο αρχείο .ctf. Πολλά προγράμματα που έχουν να κάνουν με καταλογογράφηση (όπως η database του ACDSee) σέρνονται, κολλάνε, ή κλείνουν τελείως αν έχουν χαλάσει αυτού του είδους τα αρχεία. Αυτό συμβαίνει αν κάτι δεν πάει καλά τη στιγμή της δημιουργίας ή της τροποποίησης των καταλόγων αυτών. Αν είναι σίγουρο ότι φταίει κάποιος προϋπάρχων κατάλογος, ίσως χρειαστεί η απομάκρυνσή του πριν την επανεγκατάσταση του προγράμματος.

κοιτα, το avast το ειχα στα προηγουμενα windows, οποτε δεν παιζει καποια συγχυση μεταξυ των δυο antivirus. αυτο που λες για τους καταλογους χρησιμο, και δεν το ηξερα. αλλα και παλι δεν πιστευω να παιζει κατι τετοιο καθως οταν ανοιγει πρωτη φορα το προγραμμα ανοιγει τον δικο του καταλογο(sample), και εκει κολαει.

λοιπον, εγκατασταθηκε το nod32 θα το ψαξω και θα σας πω.

ευχαριστω για το ενδιαφερον φιλοι..

• 3 weeks later...

μετα απο καιρο καταλαβα τι φταιει!

η λιγο παλια καρτα τηλεορασης μου χρησιμοποιει το Power VCRII v3.0 της Cyberlink (η οποια εχει σταματησει να το υποστηριζει). οταν λοιπον το εγκατεστησα ΜΕ το whereisit εγκατεστημενο παρουσιαστηκε παλι το προβλημα. Κανω επαναφορα συστηματος και βουαλα! το whereisit ανοιγει κανονικα! Τωρα πρεπει να βρω αλλο player για TV. Εχει συνδυασει κανενας αλλο στο πισι του αυτα τα δυο προγραμματα? Ετσι, πληροφοριακα!...