Jump to content

Τελικά τι είναι Εmo;

Em0ti0nB1ch
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Pl_mc_vRiz0uN_!gt?ex0umE_k4nei_tpt_k4k0?tc0u_!apla_mc_vaz0un_ct0_idi0_tc0uv4li_m_kt_xaz4_p_dn_eIn4i_real_Em0..muatc :* <3

osa den ftanei h alepou ta kanei kremastaria......

t'akouteeeeee??????????:mad:

• Απαντήσεις 321
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Pl_mc_vRiz0uN_!gt?ex0umE_k4nei_tpt_k4k0?tc0u_!apla_mc_vaz0un_ct0_idi0_tc0uv4li_m_kt_xaz4_p_dn_eIn4i_real_Em0..muatc :* <3

απλά δε καταλαβαίνω τι γράφεις :( θα μπορούσες να κάνεις μια τροποποίηση χωρις παύλες greeklish και αριθμούς αντί για γράμματα???:blink:

α και καλως ήλθες στο forum!!!:)

Hip Hop.

Οπως βλεπετε μπορω να μιλησω και ελληνικα....απλα μερικες φορες υπερισχυει η συνηθεια...ελεγα λοιπον πως εμεις οι πραγματικοι Εm0 ουτε χαρακωνομαστε ουτε αυτοκτονουμε...αυτες τις βλακειες τις ξεκινησαν κατι ψευτομαγκες...

Στο σχολειό δε σας έμαθαν να γράφετε ελληνικά; Έλεος, λέμε για τα greeklish αλλα αυτό παραπάει. :down:

νομίζω ότι βρήκα κάτι!!!

λέει:πολλοί μας βρίζουν!γιατί?έχουμε κάνει τίποτα κακό?απλά μας βάζουν στο ίδιο τσουκάλι με κάτι χαζά που δεν είναι πραγματικά emo..muatc=φιλάκια...μάλλον!!!

αν είναι έτσι τότε τι ρωτας στο θέμα τι είναι emo???αφού λες ότι εσύ είσαι emo????:blink:

πάντως εγώ θα σου πω είναι κάτι τυπάκια που δεν έχουν σκοπό στη ζωή τους και για αυτό προσπαθούν να την καταστρέψουν!αν πας στα mol θα δεις μπόλικα του είδους σου!!!στην ουσία δε ζείτε απλά ξυπνίστε!!!!!!!!!! :mad:

Hip Hop.

Δεν ρωταω τον εαυτο μου βρε....απλα θελω να δω τι πιστευετε εσεις πως ειμαστε....καλως ή κακως τα Μ.Μ.Ε.διαμορφωνουν αντιληψεις....στη συγκεκριμενη περιπτωση λαθος αντιληψεις....να...εσυ π.χ. Τωρα νομιζεις πως ΕMΟ ειναι τα παιδακια με τα φουντωτα μαλλια....δν ειναι ετσι ομως....

Και η αληθεια μου(γιατι η αληθεια ειναι καθαρα υποκειμενικο πραγμα)..ειναι πως τις χαρακιες,το ακραιο στυλ κτλ τα κανουν καποιοι που απλα θελουν να τραβηξουν την προσοχη...και θελουν να λεγονται Εm0 απλα για να ανηκουν σε μια ομαδα...

Τωρα στο τι ειναι ενα πραγματικο emο ατομο δεν μπορω ν'απαντησω ετσι απλα.....παντως εγω ειμαι πρωτιστως ανθρωπος με ευαισθησιες...με το δικο μ ξεχωριστο στυλ κ λιγο μελαγχολικη(αυτο δν σημαινει οτι ολοι μας ειμαστε ετσι...)...

Και η αληθεια μου(γιατι η αληθεια ειναι καθαρα υποκειμενικο πραγμα)..ειναι πως τις χαρακιες,το ακραιο στυλ κτλ τα κανουν καποιοι που απλα θελουν να τραβηξουν την προσοχη...και θελουν να λεγονται Εm0 απλα για να ανηκουν σε μια ομαδα...

Τωρα στο τι ειναι ενα πραγματικο emο ατομο δεν μπορω ν'απαντησω ετσι απλα.....παντως εγω ειμαι πρωτιστως ανθρωπος με ευαισθησιες...με το δικο μ ξεχωριστο στυλ κ λιγο μελαγχολικη(αυτο δν σημαινει οτι ολοι μας ειμαστε ετσι...)...

άρα βάφεσαι με μαύρα χρώματα φοράς εντελώς μαύρα ή εντελώς άσπρα και έχεις φράτζα. . .άρα τι πιστεύεις δεν έχεις διαφορά απ'τα άλλα emo????:ρ:ρ:ρ

Hip Hop.

Αυτο ακριβως εννοω οταν λεω οτι εχετε διαμορφωσει λανθασμενη αποψη...ε,οχι....ουτε φιογκακια φοραω,ουτε μαυρα,ουτε εχω φρατζα,ουτε χαρακωνομαι....!και για πειτε μου........πιο σωστος ειναι καποιος που χειριζεται αψογα την ελληνικη γλωσσα και ειναι φασιστορατσιστης ή καποιος που ειναι ανορθογραφος και υποστηριζει την ισοτητα των ανθρωπων;

Αυτο ακριβως εννοω οταν λεω οτι εχετε διαμορφωσει λανθασμενη αποψη...ε,οχι....ουτε φιογκακια φοραω,ουτε μαυρα,ουτε εχω φρατζα,ουτε χαρακωνομαι....!

Για να (αυτό)χαρακτηρίζεσαι όμως ως emo (άρα μέλος μιας "ομάδας"), τότε κάποιο κοινό χαρακτηριστικό πρέπει να έχεις με όσους θεωρείς αληθινούς emo. Εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει πιο είναι αυτό.

Τι σχέση έχει η "ισότητα" των ανθρώπων με τους Emo και την χρήση της ελληνικής γλώσσας;

Φυσικά και οι Emo και κάθε είδους "emo" έχουν το δικαίωμα να κάνουν ότι θέλουν, όπως θέλουν και να ντύνονται και να φέρονται με όποιον τρόπο γουστάρουν, αλλά μην τους παρουσιάζουμε και σαν την επαναστατημένη νεολαία.

Έλεος, Μια φάση ζωής είναι γεμάτη λακ και μάσκαρα (δυστυχώς, για αγόρια και κορίτσια) κάποιων παιδιών που δεν έχουν τίποτα για το οποίο να χρειάζεται να "επαναστατήσουν" και απλά προσπαθούν να βρουν μια δικαιολογία για να καταφέρουν να ξεχωρίσουν από τη μάζα (χωρίς να συνειδητοποιούν πως κάνοντας την ίδια κακόγουστη βλακεία με χίλιους άλλους γίνονται μια χειρότερο και περισσότερο άμορφη μάζα).

Και το αν είναι κάποιος ευαίσθητος γενικά ή/και ευαισθητοποιημένος πάνω σε κάποια θέματα,Emotionbitch, δε φαίνεται από το αν κόβεσαι με ξυράφια ή αφήνεις φράντζες.

Αυτές οι του κ%λου επαναστάσεις του καναπέ, είναι αξιοθρήνητες και γελοίες.

Αυτά :)

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Εγω στο γυμνασιο και στην αρχη του λυκειου,φορουσα παντα παντελονια με τσεπες στο πλαι,φουτερ και παντα τα μαλλια στο πλαι ξυρισμενα και τα πανω καρφι... Αλλοι φορουσαν συνεχεια φαρδια... Καπου στην 1η-2α λυκειου αρχισαμε να ντυνομαστε ολοι το ιδιο... Ετσι και τωρα πανω-κατω το ιδιο ειναι.. Τοτε ηταν οι PunkΟmetalαδες και οι hiphopαδες και τωρα ειναι οι em0 και οι τρεντηδες/καγγουρες..

Αυτο ειναι το κοινο που εχω...ειμαι συναισθηματικη κ αυτο το εκφραζω με δημιουργικο τροπο(μουσικη,ζωγραφικη,ποιηση...)....αυτο ειναι ο κανονικος ΕMΟ....αυτο ειμαι κ εγω....:)

Και το ότι ντύνεσαι στα μαύρα, βάζεις έναν τόνο λακ και χάνεις κάθε ίχνος θηλυκότητας που ακριβώς εξυπηρετεί; (γιατί αν είσαι όντως Emo όπως το εννοούμε αυτά κάνεις)

Αυτο ειναι το κοινο που εχω...ειμαι συναισθηματικη κ αυτο το εκφραζω με δημιουργικο τροπο(μουσικη,ζωγραφικη,ποιηση...)....αυτο ειναι ο κανονικος ΕMΟ....αυτο ειμαι κ εγω....:)

Δηλαδή οποιος είναι συναισθηματικός και το εκφράζει αυτό με δημιουργικό τρόπο, τότε είναι ... emo;; Παράξενο γιατί εγώ νόμιζα ότι είναι απλώς ... ένας δημιουργικός άνθρωπος! :rolleyes:

Και το ότι ντύνεσαι στα μαύρα, βάζεις έναν τόνο λακ και χάνεις κάθε ίχνος θηλυκότητας που ακριβώς εξυπηρετεί; (γιατί αν είσαι όντως Emo όπως το εννοούμε αυτά κάνεις)

Πω μανια, αφού είπε ότι δε φοράει μαύρα.

Ειναι λαθος μας να νομιζουμε οτι συναισθηματικος γινεσαι μεσω της μοδας!

Μην τρελαθουμε!

Τα παιδακια π κανουν ενα σωρο βλακειες μονο συναισθηματικα δν ειναι......πιο πολυ αναισθητα μ φαινονται....

ναι καταλαβα τις τελευταιες μερες τι σκ@...@ ειναι οι emo.

νιωθω ολοκληρωμενος ομολογω... κατα το ημιση μαλλον.

να μου ελεγε και καποιος τι ειναι αυτα τα <33 και <2453252

θα του ημουν ευγνωμων :lol:

ενταξει ειναι η περιοδος,μεχρι να ενηλικιωθειτε,και να μπειτε στη πραγματικη ζωη,τοτε ισως να εχετε φτιαξει χαρακτηρα.

μεχρι τοτε μπορειτε να παριστανετε τους μελαγχολικους,και να βαφεστε.

Έστω οτι πάς σε ενα εστιατόριο να φάς με τους (emo) φίλους σου.

Στο διπλανό τραπέζι είναι μια παρέα φίλων. Τί πιστεύεις οτι θα πεί ο ενας φίλος στον άλλον;

α)Κοίτα Γιώργο! Ήρθαν κάτι χαριτωμένα παιδάκια

β)Τί είναι αυτά ρε; :blink:

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

Πω μανια, αφού είπε ότι δε φοράει μαύρα.

Εκείνη ίσως όχι.

Όλες οι υπόλοιπες όμως; :)

Ειναι λαθος μας να νομιζουμε οτι συναισθηματικος γινεσαι μεσω της μοδας!

Μην τρελαθουμε!

Τα παιδακια π κανουν ενα σωρο βλακειες μονο συναισθηματικα δν ειναι......πιο πολυ αναισθητα μ φαινονται....

Και εγώ θα ξαναρωτήσω μέχρι να πάρω σαφή απάντηση. Αν το (μόνο; ) κοινό που έχεις είναι ότι είσαι συναισθηματική και δημιουργική, τι είναι αυτό που σε κάνει emo ενώ εκατοντάδες εκατομμύρια άλλους ανθρώπους που επίσης είναι δημιουργικοί και συναισθηματικοί, όχι;

Θέλεις να πεις ότι δεν έχεις κανένα άλλο κοινό χαρακτηριστικό με τους emo όπως τους εννοούν οι περισσότεροι εδώ μέσα; Ντύσιμο κτλ; Και τότε γιατί γραφεις με αυτά τα αλαμπουρνέζικα ας πούμε; (vlepe 1o post).

Δν υποστηριζω σε καμια περιπτωση αυτη τη χαζη μοδα που μονος της σκοπος ειναι να τραβηξει τα βλεμματα......επισης ειναι λαθος να ταυτιζουμε τα συναισθηματικα ατομα με αυτο το εξτρημ(μπλιαχ) στυλ....

Υ.γ.:18μισο ειμαι...για να μαθετε..:p

Μικρή παράκληση. Μην γραφεις κάθε φορα στο θέμα του μηνύματος σου και μετά συνεχίζεις στο κείμενο. Γράφε κατευθείαν στο κείμενο, αλλιώς είναι λίγο μπέρδεμα...

Τι να κανουμε;τωρα παρουσιαστηκε ο συναιρθηματισμος σαν ρευμα..τωρα θα πουμε οτι ανηκουμε κ εμεις οι συναισθηματικοι σ'αυτο το ρευμα..

Τι να κανουμε;τωρα παρουσιαστηκε ο συναιρθηματισμος σαν ρευμα..τωρα θα πουμε οτι ανηκουμε κ εμεις οι συναισθηματικοι σ'αυτο το ρευμα..

Οσο για τα αλαμπουρνεζικα τα κολλησα απο το Ηi5...και μ φαινονται παιχνιδιαρικα..:)

Δε μου απαντάς όμως. Αλλα κοινά χαρακτηριστικά δεν έχεις με αυτό το "ρεύμα"; Ντύσιμο, στυλ, κτλ; Ή οτιδήποτε άλλο πέρα από το συναισθηματισμό;