kormos Δημοσιεύτηκε December 5, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 5, 2007 Καλησπέρα... Θα ήθελα μια πληροφορία για το παρακάτω προβληματάκι...:rolleyes: Έχω ενα δίκτυο απο 3 υπολογιστές και θέλω προγράμματα και παιχνίδια που είναι ΗΔΗ εγκατεστημένα στο server να μπορούν να τα τρέχουν και οι υπόλοιποι υπολογιστές ΧΩΡΙΣ να χρειάζετε να τα εγκαταστήσω ξανά και στους υπόλοιπους...:confused: Υπάρχει κάποιος τρόπος ή λύση για να το καταφέρω αυτό? :worry: Για να βοηθήσω , δνε ξέρω αν έκανα λάθος ή όχι αλλά έκανα κοινόχρηστο ένα φάκελο ενός παιχνιδιού / προγράμματος αλλα το .exe δεν μπορεί να το ανοίξει απο τον άλλο υπολογιστή. Τι μπορώ να κάνω γι αυτό?Χρειάζομαι κάποιο πρόγραμμα?Κάποια ρύθμιση μήπως?:rolleyes: Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofromalimos Δημ. December 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2007 Χρειάζεσαι αυτό: CyberCafePro Ultra Edition Το χρησιμοποιούν σε δεκάδες internet cafe και είναι ακριβώς αυτό που θέλεις... Για ρίξε μια ματιά: http://www.cybercafepro.com/ Παράθεση Να έχεις φαντασία για να μην πεθάνεις από έκπληξη._ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. December 5, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2007 Χρειάζεσαι αυτό: CyberCafePro Ultra Edition Το χρησιμοποιούν σε δεκάδες internet cafe και είναι ακριβώς αυτό που θέλεις... Για ρίξε μια ματιά: http://www.cybercafepro.com/ Σ ευχαριστώ πολύ , θα του ρίξω μια ματιά :) Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. December 6, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2007 Γνωρίζεις μήπως υπάρχει το ενδεχόμενο να μου κλειδώσει κανένα μηχάνημα και να "τρέχω" μετά? Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofromalimos Δημ. December 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2007 Δεν κατάλαβα τι εννοείς! Παράθεση Να έχεις φαντασία για να μην πεθάνεις από έκπληξη._ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. December 8, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2007 Δεν κατάλαβα τι εννοείς! Παλιότερα αν θυμάμαι καλά είχα βάλει ένα αντίστοιχο πρόγραμμα και είχα πρόβλημα μετά :wacko: , δεν μπορούσα να μπώ στο μηχάνημα αν δεν άνοιγμα πχ το server μου , :worry: κάτι τέτοιο δηλαδή... Γενικά είναι υποχρεωτικό να δουλεύει ΜΟΝΟ με το server ανοιχτό?Γιατί κατά την έναρξη μου είχε προστεθεί ένας διαφορετικός τρόπος για να μπορώ να κάνω login στο "μηχάνημα" :confused: Πιστέυω να μη σε μπέρδεψα :wacko: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofromalimos Δημ. December 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2007 1.Εννοείται πως το πρόγραμμα πρέπει να υπάρχει σε κάποιο server! 2.Τι διαφορετικός?Αυτός που πατάς Alt+Ctrl+Del εννοείς?Και γιατί σε πειράζει αυτό?Ίσα ίσα είναι και ασφαλές! Παράθεση Να έχεις φαντασία για να μην πεθάνεις από έκπληξη._ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. December 9, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2007 1.Εννοείται πως το πρόγραμμα πρέπει να υπάρχει σε κάποιο server! 2.Τι διαφορετικός?Αυτός που πατάς Alt+Ctrl+Del εννοείς?Και γιατί σε πειράζει αυτό?Ίσα ίσα είναι και ασφαλές! ok , το δοκίμασα αλλά δεν νομίζω πως εξυπηρετεί αυτό :rolleyes: , είναι πολύ μπελάς για να το έχω στο σπίτι μου :confused: Ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον σου :) Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts