angela88 Δημοσιεύτηκε December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 4, 2007 οταν ανοιγω τον υπολογιστη μου κανει το πρωτο μπιπ και μετα δεν κανει τιποτα.μπαινω στο Bios και δεν μου βρισκει το σκληρο δισκο.Για ενα περιπου χρονικο διαστημα δεν τον ειχα σε λειτουργια και τωρα που τον ανοιξα ξανα μου εμφανιζει το προβλημα!διαβασα και εψαξα σε θεματα και δεν βρηκα κατι αναλογο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 Τσεκαρα το jumper να ειναι στη σωστη θεση καθως και την τροφοδοσια του.Πολυ πιθανον να εχεις προβλημα με το τροφοδοτικο σου και δεν δινει ρευμα στον σκληρο Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 Δώσε περισσότερες πληροφορίες. Τι σκληρός είναι? SATA ή ATA? Μόλις τον ανοίγεις τι ακριβώς σου εμφανίζει? Τι βλέπεις και σε ποιά οθόνη σταματάει? Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angela88 Δημ. December 5, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2007 einai ata εχω αλλάξει το jumper και έχω βγάλει και εντελώς και τπτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angela88 Δημ. December 5, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2007 Δώσε περισσότερες πληροφορίες. Τι σκληρός είναι? SATA ή ATA? Μόλις τον ανοίγεις τι ακριβώς σου εμφανίζει? Τι βλέπεις και σε ποιά οθόνη σταματάει? σταματάει στο πρώτο μπιπ και μετά μου κανει τσεκ για να βρει δισκο.επίσης μου εμφάνιζει να κανω βοοτ απο τιν δισκέτα και να πατήσω ένα κουμπι για συνέχεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofromalimos Δημ. December 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2007 Η καλωδιοταινία είναι οκ?Για δοκίμασε και με καμία άλλη... Παράθεση Να έχεις φαντασία για να μην πεθάνεις από έκπληξη._ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angela88 Δημ. December 5, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2007 Η καλωδιοταινία είναι οκ?Για δοκίμασε και με καμία άλλη... ok dokimazw kai lew sou meta Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angela88 Δημ. December 5, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2007 αααααααααα τα νευρα μου..αλlαξα καινουρια η καλωδιαταινια. και παλι τα ιδια!!!:@:@ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofromalimos Δημ. December 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2007 Άλλο δίσκο δοκίμασες? Παράθεση Να έχεις φαντασία για να μην πεθάνεις από έκπληξη._ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angela88 Δημ. December 5, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2007 οχι αυριο θα τον δοκιμασω και με αλλον δισκο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts