dancer_69 Δημ. March 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2009 Hard reset θα πρέπει να μπορεί να γίνει. Κολλάει στην αρχική πράσινη οθόνη γιατί το αρχείο shellresapps.dll.4xxx.mui δεν είναι στην ίδια έκδοση με το αντίστοιχο dll. Γιαυτό αντιγράψτε τα άλλα πρώτα και κάντε έναν έλεγχο αν λειτουργούν οι εφαρμογες, αν όχι τότε το πιο πιθανόν είναι αν αντιγραφεί και αυτό η συσκευή να κολλησει(μιας και αυτό είναι υπεύθυνο για την μετάφραση των βασικών εφαρμογών του λειτουργικού). Πάντως επειδή μου έχει συμβεί πολλές φορές, ξέρω ότι hard reset μπορεί να γίνει. Αν για να κάνεις hard reset πρέπει η συσκευή να είναι απενεργοποιημένη πριν το συνδυασμό κουμπιών που πρέπει να πατήσεις, και η συσκευή δεν κλείνει, τότε βγάλε την μπαταρία, περίμενε γύρω στα 30 δευτερολεπτα και ξαναβάλτη. Αν δεν ενεργοποιηθεί η συσκευή ακολούθησε τη διαδικασία που χρειάζεται για το hard reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelos_cy Δημ. March 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2009 Δούλεψε!!! Χίλια ευχαριστώ σε όλους παιδιά για την ανταπόκριση. Δοκίμασα όλους τους συνδυασμούς και τέλικά έκανε hard reset μόνο όταν πάτησα τα δύπ μποροστινά πλήκτρα ταυτόχρονα με το πλήκτρο της κάμερας. Ουφ! Έφυγε ένα βάρος από πάνω μου. Λέτε να δοκιμάσω να περάσω καμμιά ελληνική ρομ τώρα που ξαναζωντάνεψε ή καλύτερα να μην το δοκιμάσω. Δεν έχω ξανακάνει κάτι τέτοιο αλλά υποσχέθηκα σ' αυτό το φίλο ότι μπορώ να του βάλω Ελληνικά. Υπάρχει κάποις ελληνική ρομ που να δουλέυει γρήγορα ή εστω καμμιά άλλη λύση για Ελληνικά εκτός από το Paragon LEng; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 Δε νομίζω ότι υπάρχει άλλος τρόπος. Αν η συσκευή είναι VGA, WVGA ή WQVGA, τότε μάλλον γιαυτό δε σου δούλεψε με αυτά τα αρχεία. Θα πρέπει να βρεις τα αντίστοιχα για την ανάλυση της συσκευής. Για ελληνική ρομ ψάξε στο xda developers forum και στο navimania μήπως υπάρχει τίποτα γιαυτή τη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts