sxetikos_asxetos Δημοσιεύτηκε December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 4, 2007 Γνωρίζει κανείς αν αύριο Τετάρτη 5/12/2007 έχουν απεργία τα ΜΜΜ στην Αθήνα; Thnx in advance (: Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Αύριο πάντως Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου έχουν απεργία οι: Λεωφορία (ΕΘΕΛ): 24ωρη απεργία Τρόλεϊ (ΗΛΠΑΠ): 24ωρη απεργία Ηλεκτρικός σιδηρόδρομος (ΗΣΑΠ) - Μετρό (ΑΜΕΛ): Στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 10:00 και από τις 15:00 έως τη λήξη της βάρδιας. Τραμ (ΤΡΑΜ): Στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 09:30 και από τις 16:00 έως τη λήξη της βάρδιας. Προαστιακός σιδηρόδρομος (ΤΡΑΙΝΟΣΕ): 24ωρη απεργία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Ωραία... πάλι κόλαση θα γίνει η Αθήνα για να απεργήσουν. Τουλάχιστον την κάνουν τώρα και όχι σε μια εβδομάδα :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evvi Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 θεσσαλονικη ξερετε ποιοι απεργουν? Παράθεση ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!!:hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 εχω την εντυπωση πως αυριο η απεργια ειναι γενικη:γιατροι,δικηγοροι,επαγγελματιες ... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRKIWI Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Νομίζω πως η αυριανή απεργία είναι για πολύ σοβαρό λόγο, που μας αφορά΄ΟΛΟΥΣ. Το ασφαλιστικό! Και σύντομα όλοι θα το βρούμε μπροστά μας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 θεσσαλονικη ξερετε ποιοι απεργουν? ΟΛΟΙ:!: Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 απεργουν κ οι σχολες?λολ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 απεργουν κ οι σχολες?λολ νομίζω και οι σχολές και τα σχολεία!!!!:):D:happy::D Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Παιδια το ΤΕΙ Αθηνας οπου ειμαι εγω ειναι κλειστο αυριο αλλα εχω μια φιλη που ειναι στο Βιολογικο στου Ζωγραφου (ΑΕΙ) και μου ειπε οτι δεν εχουν αναφερει τιποτα για κλεισιμο αυριο και οτι μαλιστα ενας καθηγητης τους ειπε οτι το εργαστηριο θα γινει κανονικα και να κοψουν το λαιμο τους να πανε!!!:X:X:wacko::blink::X Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Παιδια το ΤΕΙ Αθηνας οπου ειμαι εγω ειναι κλειστο αυριο αλλα εχω μια φιλη που ειναι στο Βιολογικο στου Ζωγραφου (ΑΕΙ) και μου ειπε οτι δεν εχουν αναφερει τιποτα για κλεισιμο αυριο και οτι μαλιστα ενας καθηγητης τους ειπε οτι το εργαστηριο θα γινει κανονικα και να κοψουν το λαιμο τους να πανε!!!:X:X:wacko::blink::X και εμάς σήμερα ενω δεν είχε μάθημα το σχολείο μία μας έβαλε να πάμε για μια ώρα και να γράψουμε διαγώνισμα και ας είχε γίνει ανακοίνωση που έλεγε πως δεν έχουμε σχολείο!!!:wacko: Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evvi Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 και τα καταστηματα θα ειναι κλειστα? Παράθεση ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!!:hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 και τα καταστηματα θα ειναι κλειστα?η αληθεια ειναι πως ο καθενας ειναι ελευθερος να επιλεξει αν θα απεργησει ή οχι..ξερω ατομα(καταστηματαρχες,δικηγορους,γιατρους) που θα πανε κανονικα στις δουλειες τους. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 η αληθεια ειναι πως ο καθενας ειναι ελευθερος να επιλεξει αν θα απεργησει ή οχι..ξερω ατομα(καταστηματαρχες,δικηγορους,γιατρους) που θα πανε κανονικα στις δουλειες τους. (γιατρούς???)τι γιατρούς?μήπως οδοντίατρους?????:lol::lol::lol: Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 ειμουν σαφης νομιζω.εκτος αν θελεις να σου αραδιασω ειδικοτητες. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 ειμουν σαφης νομιζω.εκτος αν θελεις να σου αραδιασω ειδικοτητες. πλάκα σου κάνω χαλάρωσε:lol::p:p:lol: Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 και εμάς σήμερα ενω δεν είχε μάθημα το σχολείο μία μας έβαλε να πάμε για μια ώρα και να γράψουμε διαγώνισμα και ας είχε γίνει ανακοίνωση που έλεγε πως δεν έχουμε σχολείο!!!:wacko: κλασσικες περιπτωσεις σχολειου,ενας πεταει μια μλκ κ οι αλλοι ψαρωνουν.. η απεργια ειναι τεταρτη και αφορα τους παντες!!!να μην ξερετε για ποιο σκοπο γινεται ειναι ακομη χειροτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 κλασσικες περιπτωσεις σχολειου,ενας πεταει μια μλκ κ οι αλλοι ψαρωνουν.. η απεργια ειναι τεταρτη και αφορα τους παντες!!!να μην ξερετε για ποιο σκοπο γινεται ειναι ακομη χειροτερο όχι δε λέω για αργεία τώρα μιλάω ποιο γενικά σήμερα είχε γίνει ανακοίνωση ότι δε θα είχαμε μάθημα και μια καθηγήτρια μας είπε να πάμε να γράψουμε!!!!:wacko:τελικά πήγαμε γράψαμε φύγαμε:p Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Πυθαγορα,αλλο πραγμα η αργια και αλλο η απεργια.. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Πυθαγορα,αλλο πραγμα η αργια και αλλο η απεργια.. ναι δε διαφωνώ εγώ μιλάω ως προς το ότι δε γνωρίζουν τι τους γίνεται και είχα κάνει quote στο από κάτω post:Παιδια το ΤΕΙ Αθηνας οπου ειμαι εγω ειναι κλειστο αυριο αλλα εχω μια φιλη που ειναι στο Βιολογικο στου Ζωγραφου (ΑΕΙ) και μου ειπε οτι δεν εχουν αναφερει τιποτα για κλεισιμο αυριο και οτι μαλιστα ενας καθηγητης τους ειπε οτι το εργαστηριο θα γινει κανονικα και να κοψουν το λαιμο τους να πανε!!!:X:X:wacko::blink::X :) Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 κλασσικες περιπτωσεις σχολειου,ενας πεταει μια μλκ κ οι αλλοι ψαρωνουν.. η απεργια ειναι τεταρτη και αφορα τους παντες!!!να μην ξερετε για ποιο σκοπο γινεται ειναι ακομη χειροτερο Η απεργία δεν είναι υποχρεωτική όμως... Κρίσιμο ερώτημα: Οι ταξιτζήδες απεργούν; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Η απεργία δεν είναι υποχρεωτική όμως... Κρίσιμο ερώτημα: Οι ταξιτζήδες απεργούν; to thema einai na mhn apergousan ta upoloipa mesa giati oi taksitzides sou pianoun ton k...o! me ta xrimata pou zhtan den einai na perneis taxi shmera...:mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Δε διαφωνώ, αλλά την κάτσαμε αν απεργήσουν κι αυτοί αύριο... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 auto einai sigouro...:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 sthn θεσσαλονικη τουλαχιστον οι οδηγοι του ΟΑΣΘ θα απεργησουν απο τα μεσανυχτα της τριτης εως τις 8 το πρωι,και απο το βραδυ(απο τις 8 νομιζω) εως την επομενη βαρδια... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts