dragonmaster Δημοσιεύτηκε December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 3, 2007 ξερει κανενας που μπορω να πουλησω καποια ρουχα που πλεον δεν μου κανουν , εχω πεσει σε νουμερο και μου εμειναν αρκετα ρουχα στο ντουλαπι και μου κοστισαν και ενα καρο λεφτα:mad: Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steveee Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 :shock: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 ξερει κανενας που μπορω να πουλησω καποια ρουχα που πλεον δεν μου κανουν , εχω πεσει σε νουμερο και μου εμειναν αρκετα ρουχα στο ντουλαπι και μου κοστισαν και ενα καρο λεφτα:mad: Δωστα σε φιλους ξαδερφια.αλλιως βγες με εναν παγκο εξω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin_martian Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 Nα ρωτήσω κάτι εγω που έχει μικρή μόνο σχέση με το παρόν thread: παλιότερα έβλεπα κάτι κάδους για μεταχειρισμένα ρούχα που πήγαιναν σε αναπτυσσόμενες χώρες.Πλέον δε βλεπω να συνεχίζεται αυτή η προσπάθεια . Μπορεί κανείς να μου πει τι άλλο μπορώ να κάνω ή αν υπάρχουν κάπου αντίστοιχοι κάδοι για να δώσω κάποια ρούχα που δε φοράω πλέον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 kiomos paidia isos na mhn gnwrizete oti auto to "spor"einai poly diadedomeno sthn amerikh kai apoti katalava pame na to plasaroume kai sthn ellada:lol: distixos h eythxos omws den yparxei pote periptosh na perasei ayto pote edw!eipame sthn ellada zoume! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 ξερει κανενας που μπορω να πουλησω καποια ρουχα που πλεον δεν μου κανουν , εχω πεσει σε νουμερο και μου εμειναν αρκετα ρουχα στο ντουλαπι και μου κοστισαν και ενα καρο λεφτα:mad:sto ebay fusika:) Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 Nα ρωτήσω κάτι εγω που έχει μικρή μόνο σχέση με το παρόν thread: παλιότερα έβλεπα κάτι κάδους για μεταχειρισμένα ρούχα που πήγαιναν σε αναπτυσσόμενες χώρες.Πλέον δε βλεπω να συνεχίζεται αυτή η προσπάθεια . Μπορεί κανείς να μου πει τι άλλο μπορώ να κάνω ή αν υπάρχουν κάπου αντίστοιχοι κάδοι για να δώσω κάποια ρούχα που δε φοράω πλέον ...μετα ηρθαν οι αλβανοι με τα "μανα ρουχα παλια"(στην θεσσαλονικη εχουμε γεμισει και περνανε ουλαχιστον 3 καθε πρωι) και τα επερναν απο τους καδους (ετσι δεν ειχαν πλεον λογο υπαρξης) για να τα πουλησουν στην αλβανια σε μαγαζια σεκοντ χαντ. αν δεν εχετε εκει τετοια ατομα που τα μαζευουν,μπορεις να τα δωσεις σε γνωστους σου.θα σου ελεγα να τα δωρισεις σε καποιο ιδρυμα αλλα να ξερεις οτι μπορει να μη τα δεχτουν.πριν κανα 2 χρονια ειχα ενα δερματινο που δεν μου αρεσε και ενα παλτο που δεν προκειται να φορουσα ποτε μου..επειδη ηταν ολοκαινουργια(κανα δυο φορες να τα ειχα βαλει) τα πηγα σε εναν οργανισμο να τα δωρισω αλλα μου ειπε η υπευθυνη οτι δεχονται μονο καινουργια... τα χαρισα κι εγω σε μια γειτονισσα και ηρεμησα(γιατι να τα πεταξω δε μου πηγαινε η καρδια...) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. December 4, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 καλα θα τα δωρισω σε φιλους και γνωστους αν και θα με πιανει το παραπονο να βλεπω τα replay kai τα seven να κανουν περιπατο:cry: Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 Όπως είπαν και παραπάνω, βάλτα σε κανα ebay, fleamarket κλπ Αν και πρέπει να υπάρχουν και second hand μαγαζιά, αλλά τώρα εκεί που είσαι δεν ξέρω...:p Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 δεν σκεφτηκες να τα δωσεις σε φτωχους ανθρωπους?ερχονται και αγιες μερες.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. December 4, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 συνηθως οι φιλανθρωπικες οργανωσεις θελουν αμεταχειριστα ρουχα ,αρχισα την διανομη σημερα και εφυγαν σαν δωρα σε κατι γνωστους,θα αδειασουν τα ντουλαπια για κανα ρουχο που θα παρω στις γιορτες Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 υπαρχουν μαγαζια που να περνουν second hand ρουχα στη θεσσαλονικη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 υπαρχουν μαγαζια που να περνουν second hand ρουχα στη θεσσαλονικη? εχω την εντυπωση πως τα αγοραζουν με το κιλο απο χωρες του εξωτερικου...δεν πιστευω να πηγαινει ο καθενας με τα ρουχαλακια του και να τα αγοραζουν ετσι,ενα ενα..:confused: Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PeCoMAY Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 Ακομη μπορείς να το ρίξεις στο φαί!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRKIWI Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Ξέρεις κανείς κανά μη κερδοσκοπικό οργανισμό, που να θέλει ρούχα μεταχειρισμένα σε καλή κατάσταση? Τώρα που'ρχονται άγιες μέρες...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3254966#post3254966 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts