freddaras Δημοσιεύτηκε December 2, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 2, 2007 παιδια 2 ερωτησουλες που με καίνε .... δεν ξερω που αλλου να τις κανω αν θελουν οι mods ας το τακτοποιήσουν το θεμα...αργοτερα 1)ξαφνικα απο χθες ενω εκανα επεξεργασία καποια Mpg για να τα κανω dvd ειδα οτι το pc μου "εχανε" τον ηχο..... δεν επαιζε τα Mp3 κολλούσαν ....ενω τα βιντεο που ανοιγε τα επαιζε αργα και χωρις ηχο.... το εκανα επανεκκινηση και δεν ειχα καν τον ηχο της επανεκκινησης.....ηχος δηλαδη απο πουθενα.... με το που ξανανοιξε το pc oλα καλα....ωσπου μου το ξαναεκανε για αλλες 2 με 3 φορες.. πηγα στον πινακα ελεγχου και ολα ηταν κανονικα.... τελος παντων να μην τα πολυλογώ εκανα αφαιρεση τους drivers και παμε παλι απο την αρχη.... την ωρα που βρηκε "νεο υλικο" διαλεξα να γινει το update απο το ιντερνετ...ολα καλα ολα ωραια με την διαφορα οτι οι νεοι drivers που μπηκαν ειναι για 7.1 συστημα και οχι για 5.1 οπως ειναι το δικο μου....τουλάχιστον ετσι λεει το προγραμμα... εκανα τις δοκιμες left right κτλ για να δω αν δουλευουν τα ηχεια και την ωρα που "μιλαει" το sub-woofer η απαντηση "βγαινει" απο το center ηχειο και οχι απο το sub... μεχρι στιγμης ο ηχος μου δεν ξαναχαθηκε...αλλα μηπως θα ηταν καλυτερα να γυρισω στους 5.1 drivers...η να το αφησω ετσι.....?? θα εχω προβλημα με τις ταινιες κτλ....? και επισης ξερει κανεις γιατι μου δημιουργηθηκε το αρχικο προβλημα...? ειχε ποτε κανεις κατι παρομοιο....?? 2)εχω 3 αρχεια mpg 7 γιγα.... θελω το καθενα στην μορφη που ειναι να το καψω σε dvd...υπαρχει τροπος να το "σπασω" σε κομματια για να μην αγοραζω 8g dvd και να το γραψω σε απλα..... βλεπω πολλες φορες ενα μεγαλο αρχειο βιντεο σε διαφορα sites να ειναι σπασμενο σε 5 η 6 κομματια ζιπαρισμενα και οταν τα κατεβαζεις ολα αυτα ανοιγουν και σου δινουν ολο το αρχειο ολοκληρωμένο ...μπορω να το κανω αυτο...?γνωριζει κανεις...? συγνωμη αν σας ζαλισα....:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_ar Δημ. December 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2007 1) Για κοίταξε μην υπάρχει πουθενά επιλογή για 5.1. Λογικά αν το αλλάξεις θα στρώσει. 2) Θα χρειαστείς το virtualdub (αν δεν σου ανοίγει το video με αυτό κατέβασε το virtualdubmod) και αυτόν τον οδηγό (θα πας εκεί που λέει Splitting AVIs into multiple parts). Φιλικά, Αντρέας Παράθεση Keep foruming... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts