PMNEDM Δημ. June 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2008 Στις κανονικές δουλιές (έξω από το παραμύθι που λέγεται ποδόσφαιρο) στη ζωή ο εργοδότης δεν κοιτάει αν είσαι άκεφος ή όχι, θέλει αποδοτικότητα. Και εδώ εργοδότης είναι ο κάθε Έλληνας φορολογούμενος, που έστειλε μια ομάδα (θεών; χαχα) να εκπροσωπήσει τη χώρα ξοδεύοντας υπέρογκα ποσά. Ακριβως. Στις κανονικες δουλειες. Δηλαδη αν ο αλλος εχει παιξει 50 ματς μεσα σε μια χρονια, ειχε να αντιμετωπισει τους τραυματισμους του, ή την κακη προπονηση που ενδεχομενως εκανε με το club του, κτλ, τι να κανει; Πως να φτασει την κορυφη της αποδοσης του; Επειδη, λοιπον, ειναι ανθρωποι και οχι μηχανες, το μονο που μπορεις να τους ζητησεις ειναι να τα δινουν ολα, και να μην επιλεγουν ματς για να παιζουν καλα. Και δεν νομιζω οτι κανεις εκανε κατι τετοιο. τι σχεση εχει ο αντωνακης με το 0 στα γκολ που εχουμε πετυχει σε δυο παιχνιδια;φταιει ο αντωνακης που ο μπασινας και ο χαριστεας σε κλασσικες ευκαιριες δε μπορουν να πεταξουν τη μπαλα στα διχτυα;η κακη αποδοση ανηκει σε ΟΛΗ την ομαδα. Κοιτα, kostakis_7, ουτε εσυ εισαι χαζος, ουτε εμεις τρελοι. Αν δεν καταλαβαινεις τι σημαινει οτι η αποδοση του μας στοιχισε ενα γκολ και επηρεασε την αποδοση της αμυνας, κατι εντελως ασχετο με την επιθεση μας (και το οποιο φαινεται καθαρα στο παραπανω post μου), τοτε δεν φταιμε ολοι οι υπολοιποι, οποτε μην προσπαθεις να μας βγαλεις τρελους. Επισης, δεν ειμαστε ουτε εμεις ηλιθιοι για να σου λεμε κατι και να εσυ να απαντας κατι ασχετο. ;) Τελος παντων, νομιζω οτι οποιος ειχε μάτια ειδε ποιος επαιξε καλα και ποιος οχι. Ή μαλλον οποιος ειχε ποδοσφαιρικη ματιά και οχι οπαδικη. EDIT: εγω να σταματησω;;;;;αλλος αρχιζει τη κουβεντα για ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ παικτες μη με τρελενεις :wacko:εγω λεω πολυ καθαρα πως φταιει ολη η ομαδα δε καθομαι να ξεχωριζω παικτες γιατι δε φοραω πρασινα κοκκινα και κιτρινα γυαλια καταλαβες;;; Οκ, εχεις βαλθει οντως να μας τρελανεις. Οταν χανει μια ομαδα, μπορει να φταινε καποιες φορες ολοι. Μπορει να μην φταινε ολοι, αλλα να μην εχει καλη λειτουργια ως ομαδα. Αλλα συνηθως, καποιοι ξεχωριζουν με την αποδοση τους ειτε θετικα ειτε αρνητικα. Ο Νικοπολιδης, ως μοναδα, ξεχωρισε αρνητικα, οπως ο Κυριακος (και ο Χαριστεας, ειδικα στο προηγουμενο παιχνιδι) ξεχωρισαν θετικα. Τι να κανουμε που οι συγκεκριμενοι παικτες ειχαν στη συγκεκριμενη αποδοση; Να μην το σχολιασουμε επειδη ανηκουν στην Χ, Ψ ομαδα; Και τελος, προσωπικα δεν ειμαι ουτε Ολυμπιακος, ουτε Παναθηναικος, ουτε ΑΕΚ, κτλ, οποτε δεν με απασχολει που παιζει. Με απασχολει πως παιζει, οταν παιζει ως τερματοφυλακας της Εθνικης. Και το ιδιο για καθε παικτη της Εθνικης. Έχεις απόλυτο δίκιο! Γι' αυτό χτυπάω το κεφάλι μου. Γιατί η κοινωνία θεοποιεί μια ομάδα ανθρώπων που είναι καθαρά θέμα τύχης το αν κερδίσει ή χάσει. Τους χρυσοπληρώνει κυριολεκτικά. Και το μόνο που κάνουν είναι να κλωτσάνε μια μπάλα και να κάνουν δηλώσεις στον τύπο με πολύ περιορισμένο λεξιλόγιο. Το μορφωτικό τους επίπεδο είναι χιλιόμετρα μακρυά από αμέτρητους άλλους που ψωμολυσάνε. Και το κορυφαίο είναι όταν ακούς σχόλια του τύπου "Τα αξίζουν τα λεφτά τους", λες και προσφέρουν κάποιο κοινωνικό έργο. Εξαρταται πως οριζεις το "αξιζουν". Αν και ειναι μεγαλη κουβεντα (και ασχετη με το θεμα), να πω συνοπτικα οτι εφοσον τα λεφτα που πληρωνονται τα "δινουν" πισω μεσω τηλεθεασης, πωλησεων, εισιτηριων, κτλ, τοτε ναι τα αξιζουν. Για αυτο αλλωστε και τα παιρνουν. Δεν πιστευω να νομιζεις οτι ειναι καποιος τρελος και χαριζει λεφτα. ;) Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. June 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2008 το κακο ειναι οτι καποιοι πανε να ριξουν τον αποκλεισμο της ομαδας σε εναν παικτη :lol::lol:ξερεις απο μπαλαααααα;;;;;;;ΕΛΕΟΣ 20 χρονια μεσα στα γηπεδα ειμαι ΕΛΕΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. June 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2008 Κοιτα, kostakis_7, ουτε εσυ εισαι χαζος, ουτε εμεις τρελοι. Αν δεν καταλαβαινεις τι σημαινει οτι η αποδοση του μας στοιχισε ενα γκολ και επηρεασε την αποδοση της αμυνας, κατι εντελως ασχετο με την επιθεση μας (και το οποιο φαινεται καθαρα στο παραπανω post μου), τοτε δεν φταιμε ολοι οι υπολοιποι, οποτε μην προσπαθεις να μας βγαλεις τρελους. Επισης, δεν ειμαστε ουτε εμεις ηλιθιοι για να σου λεμε κατι και να εσυ να απαντας κατι ασχετο. ;) Τελος παντων, νομιζω οτι οποιος ειχε μάτια ειδε ποιος επαιξε καλα και ποιος οχι. Ή μαλλον οποιος ειχε ποδοσφαιρικη ματιά και οχι οπαδικη. οταν δεχθηκαμε το γκολ εγραψα στο φορουμ,ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΑΚΗ, πηγαινε πιο πισω να το δεις αν δε μπορεις να το δεις δε σου φταιω εγω,εγω δεν ειπα για συγκεκριμενους παικτες οτι δηθεν ειναι για τα καπη η οτι δε μπορουν να παρουν τα ποδια τους τι θελουν στην εθνικη ομαδα εγω ειπα γιατι δε πηρε τον παπασταθοπουλο γιατι δεν εβαλε μεσα τον σαλπι,αυτα ειπα εγω εσεις ομως στο συνολο 11 παικτων πατε να φατε τον τερματοφυλακα ε ελεοοςςςς ρε μαγκες οποιος ξερει μπαλα και εχει παιξει καταλαβαινει οτι το φταιξιμο ειναι στο γενικο συνολο.να επαιζαν καταπληκτικο ποδοσφαιρο και να δεχοταν αστεια γκολ απο τον αντωνακη να του εριχνα 100% την ευθυνη αλλα με αυτα τα χαλια που ειχε η ομαδα υπαρχει λογος να κατσω να μιλησω για ενα λαθος ενος παικτη;υπαρχει λογος να τον κατηγορησω οτι δε κανει για μπαλα και κανει για τα καπη;εγω σαν φιλαθλος της ελληνικης ομαδας θελω να υποστηριζω και οχι να κατακρινω.αφηνω τους αλλους να κατακρινουν αυτους που το 2004 τους σηκωναν ψηλα στον ουρανο και τους ελεγαν θεους :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. June 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2008 Οπως και να έχει μας δώσανε ένα Ευρωπαικό που μερικοί δεν το έχουν δεί ακόμα και ας έχουν "σουπερ" ομάδες και φέτος φτάσανε εκεί που φτάσανε πάλι αποκλείοντας άλλες ομάδες,μπράβο τους για όσα καταφέρανε και που μας κάνανε να χαρούμε τόσο το 2004. :) Απο εκεί και πέρα ήταν φυσικό και επόμενο να μας έχουν διαβάσει πλέον οι αντίπαλοι δεν είμασταν η αφανή ομάδα του 2004 αλλά οι πρωταθλητές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. June 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2008 Ακριβως. Στις κανονικες δουλειες. Δηλαδη αν ο αλλος εχει παιξει 50 ματς μεσα σε μια χρονια, ειχε να αντιμετωπισει τους τραυματισμους του, ή την κακη προπονηση που ενδεχομενως εκανε με το club του, κτλ, τι να κανει; Πως να φτασει την κορυφη της αποδοσης του; Επειδη, λοιπον, ειναι ανθρωποι και οχι μηχανες, το μονο που μπορεις να τους ζητησεις ειναι να τα δινουν ολα, και να μην επιλεγουν ματς για να παιζουν καλα. Και δεν νομιζω οτι κανεις εκανε κατι τετοιο. Κι ένας γιατρός έχει να κάνει 3 εγχειρήσεις σε μια μέρα. Είναι δεν είναι κουρασμένος δεν ωφείλει να μην κάνει κανένα λάθος; Και δεν έχει ετήσιο εισόδημα που ανέρχεται σε ΧΧ.ΧΧΧ.ΧΧΧ€ . Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2008 O Γκεκας πηγε νοσοκομειο για εξετασεις.υπαρχουν φοβοι οτι εχει σπασει το ζυγωματικο :cold: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. June 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2008 οταν δεχθηκαμε το γκολ εγραψα στο φορουμ,ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΑΚΗ, πηγαινε πιο πισω να το δεις αν δε μπορεις να το δεις δε σου φταιω εγω,εγω δεν ειπα για συγκεκριμενους παικτες οτι δηθεν ειναι για τα καπη η οτι δε μπορουν να παρουν τα ποδια τους τι θελουν στην εθνικη ομαδα εγω ειπα γιατι δε πηρε τον παπασταθοπουλο γιατι δεν εβαλε μεσα τον σαλπι,αυτα ειπα εγω εσεις ομως στο συνολο 11 παικτων πατε να φατε τον τερματοφυλακα ε ελεοοςςςς ρε μαγκες οποιος ξερει μπαλα και εχει παιξει καταλαβαινει οτι το φταιξιμο ειναι στο γενικο συνολο. Το ειχα δει οταν το εγραψες. Και συμφωνω. Αλλα επειδη ειναι τερματοφυλακας, το λαθος του εχει πολυ μεγαλυτερη βαρυτητα. Για τον Σαλπι και τον Παπασταθοπουλο εχεις επισης δικαιο, αλλα αυτο δεν αναιρει κατι σε σχεση με το Νικοπολιδη. Ειναι τελειως ασχετα. Και φυσικα δεν ριχνει κανεις το βαρος μονο στον Νικοπολιδη. Εγω ανεφερα οτι στην επιθεση δεν καναμε ευκαιριες, ενω επισης ανεφερα οτι η αμυντικη λειτορυγια ειχε γενικα προβληματα (πχ με την αποδοση του Δελλα) Απλα εσυ κολλας μονο στον Νικοπολιδη, και ειλικρινα δεν καταλαβαινω το λογο. Και οχι, δεν φταιει το συνολο των παικτων. Καποιοι επαιξαν καλα. Κι ένας γιατρός έχει να κάνει 3 εγχειρήσεις σε μια μέρα. Είναι δεν είναι κουρασμένος δεν ωφείλει να μην κάνει κανένα λάθος; Και δεν έχει ετήσιο εισόδημα που ανέρχεται σε ΧΧ.ΧΧΧ.ΧΧΧ€ . Ο γιατρος εχει την επιλογη να μην κανει και αλλη μια εγχειρηση. Ο παικτης τι να πει; Κοουτς μην με βαλει ειμαι κουρασμενος, και θα παιξω την αλλη εβδομαδα με την Εθνικη; Οσο για το εισοδημα, εξηγησα και παραπανω το γιατι συμβαινει. Παρεμπιπτοντως, καποιοι γιατροι κανουν λαθη ακριβως επειδη δεν εχουν το καθαρο μυαλο να κανουν σωστα την εγχειρηση, λογω κουρασης. O Γκεκας πηγε νοσοκομειο για εξετασεις.υπαρχουν φοβοι οτι εχει σπασει το ζυγωματικο :cold: Ποτε επαθε τη ζημια; Σε ποια φαση; Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. June 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2008 Οπως και να έχει μας δώσανε ένα Ευρωπαικό που μερικοί δεν το έχουν δεί ακόμα και ας έχουν "σουπερ" ομάδες και φέτος φτάσανε εκεί που φτάσανε πάλι αποκλείοντας άλλες ομάδες,μπράβο τους για όσα καταφέρανε και που μας κάνανε να χαρούμε τόσο το 2004. :) Απο εκεί και πέρα ήταν φυσικό και επόμενο να μας έχουν διαβάσει πλέον οι αντίπαλοι δεν είμασταν η αφανή ομάδα του 2004 αλλά οι πρωταθλητές. ετσι ακριβως :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. June 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2008 Το ειχα δει οταν το εγραψες. Και συμφωνω. Αλλα επειδη ειναι τερματοφυλακας, το λαθος του εχει πολυ μεγαλυτερη βαρυτητα. Για τον Σαλπι και τον Παπασταθοπουλο εχεις επισης δικαιο, αλλα αυτο δεν αναιρει κατι σε σχεση με το Νικοπολιδη. Ειναι τελειως ασχετα. Και φυσικα δεν ριχνει κανεις το βαρος μονο στον Νικοπολιδη. Εγω ανεφερα οτι στην επιθεση δεν καναμε ευκαιριες, ενω επισης ανεφερα οτι η αμυντικη λειτορυγια ειχε γενικα προβληματα (πχ με την αποδοση του Δελλα) Απλα εσυ κολλας μονο στον Νικοπολιδη, και ειλικρινα δεν καταλαβαινω το λογο. Και οχι, δεν φταιει το συνολο των παικτων. Καποιοι επαιξαν καλα. μα εγω δε κολλαω σε κανεναν νικοπολιδη εγω λεω οτι φταιει το συνολο της ομαδας διοτι ειναι 11 δεν ειναι 1νας αλλοι κολλανε μιλωντας για καπη ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. June 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2008 Ο γιατρος εχει την επιλογη να μην κανει και αλλη μια εγχειρηση. Ο παικτης τι να πει; Κοουτς μην με βαλει ειμαι κουρασμενος, και θα παιξω την αλλη εβδομαδα με την Εθνικη; Οσο για το εισοδημα, εξηγησα και παραπανω το γιατι συμβαινει. Παρεμπιπτοντως, καποιοι γιατροι κανουν λαθη ακριβως επειδη δεν εχουν το καθαρο μυαλο να κανουν σωστα την εγχειρηση, λογω κουρασης. Άλλο παράδειγμα: Κάπου εκεί ψηλά κάποιοι προστατεύουν τα σύνορα της χώρας σου. Προστατεύουν το ήθος και την ιστορία της χώρας σου. Δέχονται σε μια αερομαχία ουκ ολίγες φορές την πίεση των 9G. είναι standby σε όλη τη βάρδια τους. Όταν μπει ο Τούρκος δεν έχει επιλογή. Θα μπει στο cockpit για να σε προστατέψει. Κι όμως αυτός παίρνει 1500€, και χάνει 2-3 συναδέρφους κάθε χρόνο στατιστικά, αν δεν χαθεί και ο ίδιος. Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2008 Ορισμένα άρθρα από τον Sport FM για τον αποκλεισμό της Εθνικής: Απογοήτευση... Διεθνής Τύπος: «Η πτώση των πρωταθλητών Ευρώπης» Τοροσίδης: «Δεν είχαμε τύχη» Καραγκούνης: «Να φύγουμε με το κεφάλι ψηλά» Κατσουράνης: «Οι μεγάλες ομάδες την πάτησαν από την διαιτησία» Αμανατίδης: «Δεν έμπαινε η μπάλα» Ρεχάγκελ: «Τα θαύματα δύσκολα επαναλαμβάνονται» πηγή: sport-fm.gr Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. June 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2008 χασαμε γιατι δεν δειξαμε αυτο που δειξαμε το 2004 δεν δειξαμε οτι αξιζουμε εστω να περασουμε τον ομιλο Δε διαφωνώ σε αυτό.Είπα εγώ ότι οι άλλοι παίξαν φοβερά?? Αυτό που λέω είναι ότι στο ποδόσφαιρο υπάρχουν και τα ΑΤΟΜΙΚΑ λάθη και ένα τέτοιο έκανε αυτός που ήταν στο τέρμα μας απόψε. Από κει και πέρα,ΞΑΝΑΛΕΩ ότι μπάλα δεν παίξαμε και δίκαια είμαστε εκτός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. June 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2008 ευχομαι μια καλη πορεια στα προκριματικα για το μουντιαλ τωρα παμε γερα ρε μαγκες καντε μας περηφανους παμε μωρη Ελλαδαραααααααααα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. June 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2008 Ορισμένα άρθρα από τον Sport FM για τον αποκλεισμό της Εθνικής: Κατσουράνης: «Οι μεγάλες ομάδες την πάτησαν από την διαιτησία» καλα τι αλλο θα ελεγε αυτος ειναι και απο τη πολη μου,δειτε τον σε μια συνεντευξη το ατομο δε ξερει να μιλησει,αντι να μιλησει για τα μαυρα τους τα χαλια μεσα στο γηπεδο μιλαει για τη διαιτησια ε ελεος αγορι μου ο γνωστος ελληναρας εισαι τι να σου πω εισαι και συμπολιτης :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. June 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2008 ΧΑΣΑΜΕ ΜΕ 1 ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΑ ΑΥΤΟ ΓΚΟΛ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ. χασαμε γιατι δεν δειξαμε αυτο που δειξαμε το 2004 δεν δειξαμε οτι αξιζουμε εστω να περασουμε τον ομιλο Υποθετω επισης, οτι και στο εντος εδρας ματς με την Τουρκια, παλι δεν ειχαμε χασει κυριως εξαιτιας του Νικοπολιδη, αλλα επειδη δεν δειξαμε οτι και το 2004.Τελος παντως, δεν ασχολουμαι αλλο (κατα το δεν περιγραφω αλλο) Ειναι προφανες οτι ειτε δεν θες να καταλαβεις το οφθαλμοφανες, ειτε απλα δεν θες να το παραδεχτεις. Και στις δυο περιπτωσεις δεν νομιζω οτι μπορουν να σε πεισουν επιχειρηματα. Άλλο παράδειγμα: Κάπου εκεί ψηλά κάποιοι προστατεύουν τα σύνορα της χώρας σου. Προστατεύουν το ήθος και την ιστορία της χώρας σου. Δέχονται σε μια αερομαχία ουκ ολίγες φορές την πίεση των 9G. είναι standby σε όλη τη βάρδια τους. Όταν μπει ο Τούρκος δεν έχει επιλογή. Θα μπει στο cockpit για να σε προστατέψει. Κι όμως αυτός παίρνει 1500€, και χάνει 2-3 συναδέρφους κάθε χρόνο στατιστικά, αν δεν χαθεί και ο ίδιος. Δεν θα θελα να συνεχισω την κουβεντα εδω, γιατι ειναι ασχετη με το thread (αν και ενδιαφερουσα, οποτε αν θες ανοιξε αλλο θεμα) Παντως, οπως προειπα εχει να κανει με το καπιταλιστικο ζητημα, και το ολο θεμα ειναι οτι τα λεφτα που παιρνεις ειναι συναρτηση των χρηματων που επιστρεφεις. Επισης, και μονο το οτι καποιοι συναδελφοι τους πεθαινουν καθε χρονο, χωρις να γινονται μαχες, δειχνει οτι καποιες φορες κανουν και λαθη, ακριβως επειδη κανεις δεν ειναι μηχανημα. Και τελος, ακομα και οι πιλοτοι δεν ειναι καθε μερα ολη τη μερα stand by. Γιατι αν ηταν ετσι θα ειχαν παραισθησεις. Προφανως, γνωριζουν ποιο ειναι το οριο στο οποιο αποδιδουν αψογα και δεν το ξεπερνουν. Ορισμένα άρθρα από τον Sport FM για τον αποκλεισμό της Εθνικής: Απογοήτευση... Διεθνής Τύπος: «Η πτώση των πρωταθλητών Ευρώπης» Τοροσίδης: «Δεν είχαμε τύχη» Καραγκούνης: «Να φύγουμε με το κεφάλι ψηλά» Κατσουράνης: «Οι μεγάλες ομάδες την πάτησαν από την διαιτησία» Αμανατίδης: «Δεν έμπαινε η μπάλα» Ρεχάγκελ: «Τα θαύματα δύσκολα επαναλαμβάνονται» πηγή: sport-fm.gr Ο Κατσουρανης τα χασε; Νομιζει οτι φταιει η διαιτησια;:X Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. June 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2008 Υποθετω επισης, οτι και στο εντος εδρας ματς με την Τουρκια, παλι δεν ειχαμε χασει κυριως εξαιτιας του Νικοπολιδη, αλλα επειδη δεν δειξαμε οτι και το 2004.Τελος παντως, δεν ασχολουμαι αλλο (κατα το δεν περιγραφω αλλο) Ειναι προφανες οτι ειτε δεν θες να καταλαβεις το οφθαλμοφανες, ειτε απλα δεν θες να το παραδεχτεις. Και στις δυο περιπτωσεις δεν νομιζω οτι μπορουν να σε πεισουν επιχειρηματα. μαλιστααααα και συ τι κρατας απο τα προκριματικα;;;:blink:μη μου πεις οτι κρατας τη μια κακη βραδια του αντωνη γιατι θα φουνταρω.....εγω σαν ελληνας φιλαθλος κραταω τη καλη πορεια της συνεχειας και τη μεγαλη ξεφτιλα μεσα στη τουρκια με το 0-1 :lol::lol:τους δειξαμε τι παει να πει πρωταθλητρια ευρωπης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2008 [...]Και κάπου εδώ αρχίζει η σκύλευση ενός νεκρού, από εγχώριους και μη. ;)[...] Το 'πα ρε π****η μου, το 'πα. Βγήκαν κι όλας στο κρατικό οι απαξιωμένοι και ξεχασμένοι βρυκόλακες του παρελθόντος... :X Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2008 Ποτε επαθε τη ζημια; Σε ποια φαση; Κάταγμα στο ζυγωματικό ο Γκέκας Πηγή:sport-fm.gr [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2008 Μπασινάς: «Υπάρχει παραπληροφόρηση…» Ναι, καλά μας έπεισες φίλε. Απο χιλιόμετρα φαινόταν το κακό κλίμα της ομάδας. :X Χαριστέας: «Αφήνουμε πολλές ελπίδες για το μέλλον» Ποιοι??? Κι εσύ μέσα??? Δε νομίζω να το εννοείς αυτό..... :wacko: Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. June 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2008 Μπασινάς: «Υπάρχει παραπληροφόρηση…» Ναι, καλά μας έπεισες φίλε. Απο χιλιόμετρα φαινόταν το κακό κλίμα της ομάδας. :X Χαριστέας: «Αφήνουμε πολλές ελπίδες για το μέλλον» Ποιοι??? Κι εσύ μέσα??? Δε νομίζω να το εννοείς αυτό..... :wacko: Νομιζω οτι το δευτερο χειροτερο πραγμα που "συνεβη" στην Εθνικη μετα την εμφανιση με την Σουηδια, ειναι οι δηλωσεις της ομαδας. Ειναι το λιγοτερο αμηχανες, ατυχεστατες και αστοχες, και μαλλον χαρακτηριζονται ως απλα παραλογες. Το να λες οτι η πρωταθλητρια Ευρωπης θα ετρωγε 5 γκολ στο ημιχρονο απο την "υπερδυναμη" Σουηδια, ειναι υποτιμηση των παικτων σου και γενικοτερα της ομαδας. Το να κατηγορεις την διαιτησια μετα απο αυτες τις δυο εμφανισεις, ειναι τουλαχιστον αστειο (Αφηστε που δεν εχει ΚΑΝ δικιο. Ο Γκεκας ηταν οφφσαιντ) Το να λες οτι εχει μελλον, ενω οι πιο πολλοι παικτες ειναι μεγαλοι σε ηλικια, και σχεδον κανεις δεν εδειξε κατι το θετικο σε αυτα τα δυο ματς, ειναι στρουθοκαμηλισμος. Και τελος, το να κατηγορεις τους δημοσιογραφους για το οτι σου κανουν κριτικη (ακους εκει!) και διατυπωνουν το (προφανες) κλιμα στην ομαδα, ειναι γελοιο. Anyway... Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. June 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2008 Αυτό που δεν μάρεσε πιο πολύ είναι οτι κάνουνε μεγάλες μπαλιές απο την άμυνα σχεδόν και πουλιέται η μπάλα εύκολα με αιδιάζει αυτός ο τρόπος παιξίματος,σίγουρες και κοντινές μπαλιές+ οργανωμένες επιθέσεις χρειαζόμαστε,βέβαια και ο προπονητής δεν είναι θεός ρε παιδιά με οτι παίχτες έχει παίζει κι αυτός,είναι κρίμα όποτε φύγει αυτός ο άνθρωπος και αν φύγει απο την Ελλάδα να του μείνει μια πίκρα απο όλους εμάς mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobileMan Δημ. June 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2008 Έχει άποψη και βγήκε και από πάνω και ο Πολυχρονίου στην ΝET, που με αυτόν η Εθνική δεν είχε κάνει τίποτα απόλυτως και ήταν στην αφάνεια. Μεταξύ σοβαρού και αστείου προτείνω να κρεμάσουμε τους διεθνείς στο Σύνταγμα, σε κοινή θέα, γιατί αυτοί είμαστε οι Έλληνες, οι περισσότεροι ασχολήθηκαν με την Εθνική από το 2004 και μετά κι έχουν άποψη περί παντός επιστητού, και στο κάτω ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ είμαστε.. όποτε θέλουμε και μας συμφέρει και χαιρόμαστε, τους βγάζουμε Θεούς και όποτε θέλουμε τους κρεμάμε και είναι οι πιο άχρηστοι κι αιτία να νοιώθουμε ρεζίλι απέναντι στον ευρωπαίο συνάνθρωπο μας.... Και στα σοβαρά τώρα, ποιοι είμασταν πριν το 2004, τι είχε κάνει η Εθνική Ελλάδος, καλομάθανε όλες οι γκομενίτσες (μαζί και η δικιά μου :p) και όχι μόνο.. όλοι με τις πίτσες, τις μπύρες και το τηλεκοντρόλ στα σπίτια, που δεν ξέρανε τι σχήμα είχε η μπάλα, και θέλουν να παίρνουμε το Εuro και το μουντιάλ σε κάθε διοργάνωση. Ας σοβαρευτούμε παιδιά, αυτοί είμαστε, δεν έχουμε ούτε Ρονάλντο, ούτε Μπάλακ, ούτε κανέναν παιχταρά, ένα σύνολο από απλά καλούς/συνηθισμένους παίχτες, που με τον τρόπο και την τύχη που είχαν στο 2004, με τον ίδιο περίπου τρόπο "απέτυχαν" το 2008, γιατί 1) θαύματα δεν γίνονται κάθε μέρα, 2) η τύχη δεν είναι πάντα μαζί σου, 3) κάποιες λεπτομέρειες στην απόδοση δεν μας βοήθησαν, 4) πλέον όλοι μας ξέρουν και μας έχουν "διαβάσει" και 5) έπρεπε σώνει και καλά να επιτύχουν το 2008, όταν το 2004 έπρεπε απλά να ευχαριστηθούν την παρουσία τους και ότι έβγαινε.... και μην ξεχνάμε τι βγήκε τελικά... ( ή το ξεχάσαμε ήδη; ) Με την Σουηδία τα πόδια ήταν βαριά και μπήκαμε αγχωμένοι και "φοβισμένοι", αδικαιολόγητα ίσως, με την Ρωσία τρέξαμε, είχαμε διάθεση, απλά οι αντίπαλοι ήταν λίγο καλύτεροι, λίγο πιο τυχεροί και νίκησαν, έτσι είναι το ποδόσφαιρο, κάποιος νικάει, κάποιος χάνει.. Αυτός είναι ο Ρεχάγκελ, γεμάτος κολλήματα κι εμμονές, το 2004 αυτά όμως τα κολλήματα μας φέρανε στην κορυφή της ευρώπης, αλλά είπαμε, τι σημασία έχει.. θα φύγει σαν αποτυχημένος και αιτία της "καταστροφής" μας... ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ! Ξεχνάμε εύκολα και είμαστε αχάριστοι τελικά.. αυτά... Αυτό το έργο το έχω ξαναδεί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. June 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2008 Kριμα για την ομαδα μας οτι εγινε.. Δωσαμε τροφή να μας σχολιαζουνε ολοι πλεον.. Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JG4 Δημ. June 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2008 Πάντως εγώ δε θυμάμαι ποια είναι η τελευταία φορα που ευχαριστήθηκα μπάλα βλέποντας την εθνική. Ούτε το 2004 την ευχαριστήθηκα και ας το σηκώσαμε. Ταμπουρωμένοι όλοι πίσω, ανίκανοι να αλλάξουν δυο μπαλιές της προκοπης, να πετυχαίνουμε ένα γκολ μονο από στημένη φάση και μετά από είκοσι καραμπόλες. Αυτό νομίζω το βλέπαμε όλοι μας. Ένα καλο επιθετικό συνδυασμό, με κίνηση, με γρήγορες μπαλιές δε θυμάμαι ποτε είδα τελευταία φορα. Ίσως στο mats μέσα στη Τουρκια και το πρώτο mats με την Πορτογαλία το 2004. Όχι τίποτα τρομερό, αλλα τουλάχιστον αλλάξαμε 2 μπαλιές της προκοπης. Όλες μας οι επιθέσεις είναι του στυλ τραβάμε σέντρα από την άμυνα πηδάμε όλοι μαζί στην επίθεση και αν από την αναμπουμπούλα βρεθεί κάποιος σε θέση για σουτ το κάνουμε. Αλλιώς πάμε να πάρουμε φάουλ και να σκοράρουμε από στημένο. Απουσιάζει εντελώς το κέντρο, το δημιουργικό κέντρο. "Don’t be sad because it’s over. Smile because it happened" --------------------------------- Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2008 Rehhagel realistic after Greece KO Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts