Jump to content

[W810i] Flashing και Customization (xs++)

tfa
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 406
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Eγώ που το είχα κάνει κανονικό στην αρχή εβαλα όλα τα αρχεία firmwire απο το meditter και τα εικονίδια της vodafone έμειναν και δεν είχα ελληνικά.

Μετά ξαναέκανα το firmwire αλλά πήρα απο το europe το main firmwire και μετά έβαλα απο το meditter flash file system και όταν το έκανα όλα τα εικονιδια έγιναν κανονικα χωρίς να το αλλάξω εγώ και είχα ελληνικά.Tfa μάλλον μπέρδεψες το αρχείο main firmwire και το έβαλες στο europe.To main firmwire στο meditter αυτό εφταιγε που τα εικονιδια της vodafone δεν εφηγαν και δεν είχα ελληνικά.

3)σωστά και ένα custompack

Τι ακριβώς προσφέρει το custom pack; Γιατί το χρειάζομαι; Για να ξέρω τι να ψάξω και πώς να διαλέξω. Εκτός κι αν δεν έχω επιλογή, και έχει να κάνει με τα cid και cda και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο...

Τι ακριβώς προσφέρει το custom pack; Γιατί το χρειάζομαι; Για να ξέρω τι να ψάξω και πώς να διαλέξω. Εκτός κι αν δεν έχω επιλογή, και έχει να κάνει με τα cid και cda και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο...

Kατέβασε κανονικά το custom pack (1η σελίδα πάνε στον walkman) και κοίτα λίγο ποιο κάτω εκει δειχνει πως βάζεις το custom pack.Και έκανες ερώτηση γιατί χρειάζεσαι το custom pack.

Θα σου πω το custom pack είναι για να μην βγάζει σφάλματα όταν ανοίγεις το κινητό.Και εγώ που είχα ξεχάσει να βάλω το custom pack ανοιξα το κινητό και εβγαζε μήνυμα οτι θέλει service κάτι τέτοιο.

μετα τα 2 πρωτα φλασαρισματα οποτε παταω start FSX κολλαει το xs++ πλεον μου βγαζει το μηνυμα για να επικοινωνησω με τον παροχο

καμια ιδεα?

μετα τα 2 πρωτα φλασαρισματα οποτε παταω start FSX κολλαει το xs++ πλεον μου βγαζει το μηνυμα για να επικοινωνησω με τον παροχο

καμια ιδεα?

κατεβασε το χς 3.1 απο http://www.4shared.com

:)

Δεν ξέρω.Καταρχήν τι κινητό έχεις ?Και εγω που πήγα να κάνω ενος φιλου μου το K750i vodafone σε κανονικό και αυτο δεν εμπαινε στο fsx ούτε με το παλιό προγραμμα xs ούτε και με το καινούργιο.Μάλλον η κολοvodafone θα έβαλε χαλασμένο λογισμικό και θα μπλόκαρε το fsx.Μακάρι να τους κλείσουν μέσα γιατί τσαντίστικα με αυτό που κάνει η vodafone που αλλάζουν το λογισμικό στα κινητά και λείπουν κάποιες δυνατότητες και απο πάνω τα πουλάνε και φθηνα.Καλα στα nokia κινητά είναι καταστροφή εκει λείπουν πιο πολλά χαρακτηριστικά και δυνατότητες.Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αλλάζουν το λογισμικό και δεν αλλάζουν μόνο το ιντερνετ ?

Εχω ενα ζ550 το οποιο εχει σπασμενι ιθονι και ειναι για πεταμα...το οποιο το εχο κανει πειραματοζωο...μπορο να του βαλω μενου απο το w810???

τι αναβαθμισι περνει??

Εχω ενα ζ550 το οποιο εχει σπασμενι ιθονι και ειναι για πεταμα...το οποιο το εχο κανει πειραματοζωο...μπορο να του βαλω μενου απο το w810???

τι αναβαθμισι περνει??

αφου εχει σπασμενη οθνη τι το θες το αλλο μενου....53 ευρω κανει η οθονη.δεν αξιζει...

Λοιπον κατεβασα το ΦΑΡ μανατζερ και εχω ενα Ζ550 πεθαμενο που ειναι πειραματοζωο...Δυστιχος δεν ξερω να το χρησιμοποιο και 8ελω καποιεσ οδηγειεσ.Για παραδειγμα 8ελω να αλλαξω το μενου του και να βαλω αλλα εικονιδια..Πωσ γινετε αυτο??ακομα εχω κατεβασει και το ΧΣ++ αλλα δεν ξερω πωσ να το συνδεω με το κινιτο...παταω C που μου λεει αλλα τπτ...τι ακριβωσ πρεπει να κανω???βοη8εια ρε παιδια....

αφου εχει σπασμενη οθνη τι το θες το αλλο μενου....53 ευρω κανει η οθονη.δεν αξιζει...

exo allo kinito pleon..apla gia na ma8o na ta "peirazo" to kratao

to z550...

Πρέπει να κάνεις εγκατάσταση το sony ericsson pc suite και το sony ericsson update service για να μπορείς να μπαίνεις στο xs++.

Πρέπει να κάνεις εγκατάσταση το sony ericsson pc suite και το sony ericsson update service για να μπορείς να μπαίνεις στο xs++.

to exo kanei...

to exo kanei...

Kαι το update service έχεις κάνει ??

Αν τα έχεις κάνει και δεν πιάνει

1) Καλύτερα η μπαταρία να είναι γύρω στα 40% να μην είναι πολυ χαμηλη η μπαταρία

2) Κλείνεις το κινητό βγάζεις και ξαναβάζεις την μπαταρία

3)Πρώτα ανοιξε το xs++ μετά κράτα πατημένο το C συνδεσε το usb και μετά πάτα connect

Καλησπερα ρε παιδες χρειαζομαι ΒΟΗΘΕΙΑ Εχω το w 710i kai ΠΕΙΡΑΞΑ ΤΟ FIRMWARE KAI ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡV ΝΑ ΑΝΟΙΧΩ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΗ KAΘΟΛΟΥ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟ ΣΤΗΣ ΑΡΧΙΚΕΣ ΤΟΥ ΡYΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΝΙΞΗ ΠΑΛΙ

ΟΠΩΣ ΠΡΟΤΑ HEELPP???

.

Καλησπερα ρε παιδες χρειαζομαι ΒΟΗΘΕΙΑ Εχω το w 710i kai ΠΕΙΡΑΞΑ ΤΟ FIRMWARE KAI ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡV ΝΑ ΑΝΟΙΧΩ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΗ KAΘΟΛΟΥ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟ ΣΤΗΣ ΑΡΧΙΚΕΣ ΤΟΥ ΡYΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΝΙΞΗ ΠΑΛΙ

ΟΠΩΣ ΠΡΟΤΑ HEELPP???

.[/QUOT

δηλαδη τι εννοεις....τι πειραξες

Αφού είπε οτι πείραξε το firmwire.

Kαι αν θέλεις να είναι όπως πρώτα κάνε ενα screenshot απο το xs όταν έχεις συνδεδεμένο το κινητό και να δω τι version και cid είναι το κινητό σου και άλλες λεπτομέρειες.

Αφού είπε οτι πείραξε το firmwire.

Kαι αν θέλεις να είναι όπως πρώτα κάνε ενα screenshot απο το xs όταν έχεις συνδεδεμένο το κινητό και να δω τι version και cid είναι το κινητό σου και άλλες λεπτομέρειες.

το θεμα ειναι πως το πειραξε ,με ποιο προγραμμα,τι εκανε.δεν ειναι κατι συγκεκριμενο.πρεπει να μας πει. να βοηθησουμε θελουμε οχι να κανουμε τους εξυπνους

Αν το κινητό σου αναγνωρίζεται ακόμη από τα προγράμματα όποιο και αν είναι αυτό καλά είσαι :) θα το ξαναφλασάρεις με τα σωστά αρχεία και τελειώσε το θέμα.Αν όμως δεν αναγνωρίζεται τότε την #%@# ........Κάνε κανένα update με wotan αλλιώς service.
http://i252.photobucket.com/albums/hh40/than0s/mobile/walkman.gif

να ρωτησω κατι? εκτοσ απο το w810 τα flash menu μπαινουν και στο 580ι???

Φυσικα και μπαινουν αλλά τα flash menu νομίζω οτι πρέπει να κατεβάσεις αυτά που έχουν αναλυση 240χ320.

να ρωτήσω και γώ κάτι με τη σειρά μου? εχω βάλει το patch sysgfx στο w810i και ειχα βάλει κατι εικονίδια σε ενα φάκελο "gfx" στα διαφορα αλλα δεν εγινε τιποτα... καμια ιδέα?

Leagoo Lead 5 - Black

KingZone N5 - Pink

Xiaomi Redmi Note 2 Prime - White

• The title was changed to [W810i] Flashing και Customization (xs++)