tfa Δημ. February 14, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 1)και τα δύο 2)ναι 3)σωστά και ένα custompack Παράθεση http://i252.photobucket.com/albums/hh40/than0s/mobile/walkman.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KnightRider1 Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 Eγώ που το είχα κάνει κανονικό στην αρχή εβαλα όλα τα αρχεία firmwire απο το meditter και τα εικονίδια της vodafone έμειναν και δεν είχα ελληνικά. Μετά ξαναέκανα το firmwire αλλά πήρα απο το europe το main firmwire και μετά έβαλα απο το meditter flash file system και όταν το έκανα όλα τα εικονιδια έγιναν κανονικα χωρίς να το αλλάξω εγώ και είχα ελληνικά.Tfa μάλλον μπέρδεψες το αρχείο main firmwire και το έβαλες στο europe.To main firmwire στο meditter αυτό εφταιγε που τα εικονιδια της vodafone δεν εφηγαν και δεν είχα ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros772000 Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 μολις σωσατε εναν απελπισμενο.....ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndoes Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 3)σωστά και ένα custompack Τι ακριβώς προσφέρει το custom pack; Γιατί το χρειάζομαι; Για να ξέρω τι να ψάξω και πώς να διαλέξω. Εκτός κι αν δεν έχω επιλογή, και έχει να κάνει με τα cid και cda και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KnightRider1 Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 Τι ακριβώς προσφέρει το custom pack; Γιατί το χρειάζομαι; Για να ξέρω τι να ψάξω και πώς να διαλέξω. Εκτός κι αν δεν έχω επιλογή, και έχει να κάνει με τα cid και cda και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο... Kατέβασε κανονικά το custom pack (1η σελίδα πάνε στον walkman) και κοίτα λίγο ποιο κάτω εκει δειχνει πως βάζεις το custom pack.Και έκανες ερώτηση γιατί χρειάζεσαι το custom pack. Θα σου πω το custom pack είναι για να μην βγάζει σφάλματα όταν ανοίγεις το κινητό.Και εγώ που είχα ξεχάσει να βάλω το custom pack ανοιξα το κινητό και εβγαζε μήνυμα οτι θέλει service κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xilais Δημ. February 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 μετα τα 2 πρωτα φλασαρισματα οποτε παταω start FSX κολλαει το xs++ πλεον μου βγαζει το μηνυμα για να επικοινωνησω με τον παροχο καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. February 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 μετα τα 2 πρωτα φλασαρισματα οποτε παταω start FSX κολλαει το xs++ πλεον μου βγαζει το μηνυμα για να επικοινωνησω με τον παροχο καμια ιδεα? κατεβασε το χς 3.1 απο http://www.4shared.com Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xilais Δημ. February 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 το κακο ειναι οτι η 3.1 κολλαει οταν παταω start sfx κολλαει το xs δεν διαβαζει καθολου το fs του τηλεφωνου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KnightRider1 Δημ. February 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 Δεν ξέρω.Καταρχήν τι κινητό έχεις ?Και εγω που πήγα να κάνω ενος φιλου μου το K750i vodafone σε κανονικό και αυτο δεν εμπαινε στο fsx ούτε με το παλιό προγραμμα xs ούτε και με το καινούργιο.Μάλλον η κολοvodafone θα έβαλε χαλασμένο λογισμικό και θα μπλόκαρε το fsx.Μακάρι να τους κλείσουν μέσα γιατί τσαντίστικα με αυτό που κάνει η vodafone που αλλάζουν το λογισμικό στα κινητά και λείπουν κάποιες δυνατότητες και απο πάνω τα πουλάνε και φθηνα.Καλα στα nokia κινητά είναι καταστροφή εκει λείπουν πιο πολλά χαρακτηριστικά και δυνατότητες.Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αλλάζουν το λογισμικό και δεν αλλάζουν μόνο το ιντερνετ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosakedfeld Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 Εχω ενα ζ550 το οποιο εχει σπασμενι ιθονι και ειναι για πεταμα...το οποιο το εχο κανει πειραματοζωο...μπορο να του βαλω μενου απο το w810??? τι αναβαθμισι περνει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 Εχω ενα ζ550 το οποιο εχει σπασμενι ιθονι και ειναι για πεταμα...το οποιο το εχο κανει πειραματοζωο...μπορο να του βαλω μενου απο το w810??? τι αναβαθμισι περνει?? αφου εχει σπασμενη οθνη τι το θες το αλλο μενου....53 ευρω κανει η οθονη.δεν αξιζει... Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosakedfeld Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 Λοιπον κατεβασα το ΦΑΡ μανατζερ και εχω ενα Ζ550 πεθαμενο που ειναι πειραματοζωο...Δυστιχος δεν ξερω να το χρησιμοποιο και 8ελω καποιεσ οδηγειεσ.Για παραδειγμα 8ελω να αλλαξω το μενου του και να βαλω αλλα εικονιδια..Πωσ γινετε αυτο??ακομα εχω κατεβασει και το ΧΣ++ αλλα δεν ξερω πωσ να το συνδεω με το κινιτο...παταω C που μου λεει αλλα τπτ...τι ακριβωσ πρεπει να κανω???βοη8εια ρε παιδια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosakedfeld Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 αφου εχει σπασμενη οθνη τι το θες το αλλο μενου....53 ευρω κανει η οθονη.δεν αξιζει... exo allo kinito pleon..apla gia na ma8o na ta "peirazo" to kratao to z550... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KnightRider1 Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 Πρέπει να κάνεις εγκατάσταση το sony ericsson pc suite και το sony ericsson update service για να μπορείς να μπαίνεις στο xs++. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosakedfeld Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 Πρέπει να κάνεις εγκατάσταση το sony ericsson pc suite και το sony ericsson update service για να μπορείς να μπαίνεις στο xs++. to exo kanei... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KnightRider1 Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 to exo kanei... Kαι το update service έχεις κάνει ?? Αν τα έχεις κάνει και δεν πιάνει 1) Καλύτερα η μπαταρία να είναι γύρω στα 40% να μην είναι πολυ χαμηλη η μπαταρία 2) Κλείνεις το κινητό βγάζεις και ξαναβάζεις την μπαταρία 3)Πρώτα ανοιξε το xs++ μετά κράτα πατημένο το C συνδεσε το usb και μετά πάτα connect Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bodyxever Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Καλησπερα ρε παιδες χρειαζομαι ΒΟΗΘΕΙΑ Εχω το w 710i kai ΠΕΙΡΑΞΑ ΤΟ FIRMWARE KAI ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡV ΝΑ ΑΝΟΙΧΩ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΗ KAΘΟΛΟΥ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟ ΣΤΗΣ ΑΡΧΙΚΕΣ ΤΟΥ ΡYΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΝΙΞΗ ΠΑΛΙ ΟΠΩΣ ΠΡΟΤΑ HEELPP??? . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Καλησπερα ρε παιδες χρειαζομαι ΒΟΗΘΕΙΑ Εχω το w 710i kai ΠΕΙΡΑΞΑ ΤΟ FIRMWARE KAI ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡV ΝΑ ΑΝΟΙΧΩ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΗ KAΘΟΛΟΥ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟ ΣΤΗΣ ΑΡΧΙΚΕΣ ΤΟΥ ΡYΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΝΙΞΗ ΠΑΛΙ ΟΠΩΣ ΠΡΟΤΑ HEELPP??? .[/QUOT δηλαδη τι εννοεις....τι πειραξες Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KnightRider1 Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 Αφού είπε οτι πείραξε το firmwire. Kαι αν θέλεις να είναι όπως πρώτα κάνε ενα screenshot απο το xs όταν έχεις συνδεδεμένο το κινητό και να δω τι version και cid είναι το κινητό σου και άλλες λεπτομέρειες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. February 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 Αφού είπε οτι πείραξε το firmwire. Kαι αν θέλεις να είναι όπως πρώτα κάνε ενα screenshot απο το xs όταν έχεις συνδεδεμένο το κινητό και να δω τι version και cid είναι το κινητό σου και άλλες λεπτομέρειες. το θεμα ειναι πως το πειραξε ,με ποιο προγραμμα,τι εκανε.δεν ειναι κατι συγκεκριμενο.πρεπει να μας πει. να βοηθησουμε θελουμε οχι να κανουμε τους εξυπνους Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KnightRider1 Δημ. February 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 Και πάλι αν το έκανε με άλλο προγραμμα πάλι το xs θα το διαβάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfa Δημ. February 24, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 Αν το κινητό σου αναγνωρίζεται ακόμη από τα προγράμματα όποιο και αν είναι αυτό καλά είσαι :) θα το ξαναφλασάρεις με τα σωστά αρχεία και τελειώσε το θέμα.Αν όμως δεν αναγνωρίζεται τότε την #%@# ........Κάνε κανένα update με wotan αλλιώς service. Παράθεση http://i252.photobucket.com/albums/hh40/than0s/mobile/walkman.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsarida Δημ. February 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 να ρωτησω κατι? εκτοσ απο το w810 τα flash menu μπαινουν και στο 580ι??? Παράθεση ΒΑΣΙΑ :oops: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KnightRider1 Δημ. February 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 να ρωτησω κατι? εκτοσ απο το w810 τα flash menu μπαινουν και στο 580ι??? Φυσικα και μπαινουν αλλά τα flash menu νομίζω οτι πρέπει να κατεβάσεις αυτά που έχουν αναλυση 240χ320. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaFFy_NaSH Δημ. February 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 να ρωτήσω και γώ κάτι με τη σειρά μου? εχω βάλει το patch sysgfx στο w810i και ειχα βάλει κατι εικονίδια σε ενα φάκελο "gfx" στα διαφορα αλλα δεν εγινε τιποτα... καμια ιδέα? Παράθεση Leagoo Lead 5 - Black KingZone N5 - Pink Xiaomi Redmi Note 2 Prime - White Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts