KnightRider1 Δημ. January 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2008 Exω πρόβλημα με το setool2 lite κάνω την διαδικασια οπως δείχνει στην εικονα αλλά το ready δεν πατιέται. Τι ακριβώς πρέπει να κάνω??? Μηπως πρέπει να έχω κλειστό το κινητό και να έχω πατημένο το C ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfa Δημ. January 26, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2008 Σορυ guys απλά στην φωτό ξέχασα ένα βήμα. :P . Βάζεις το πατς κανονικά από το misc και πατάς WRITE SCRIPT αρχίζει αυτό να κάνει τις διεργασίες και κάποια στιγμή θα σου πει να το βγάλεις να βάλεις πάλι την μπαταρία και να ξανασυνδέσεις με το C πάλι. Μετά αφού το συνδέσεις πατάς το ready και μετά ΝΟ για να εφαρμόσεις το πατς. Παράθεση http://i252.photobucket.com/albums/hh40/than0s/mobile/walkman.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KnightRider1 Δημ. January 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2008 Eυχαριστώ tfa. Tfa μήπως υπάρχει cam driver που να τραβάει βιντεο στα 25 fps ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. January 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2008 Να κάνω και εγώ μια ερωτησούλα.. Αν έχουμε κάνει back up το τηλεφωνικό κατάλογο στη κάρτα μνήμης αλλά με firmware vodafone live και μετά flasharoume σε original se firmware θα μπορέσουμε να περάσουμε το κατάλογο πάλι μέσα από την κάρτα μνήμης? Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfa Δημ. January 26, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2008 @KnightRider1 Όχι δεν το υποστηρίζει το hardware του κινητού. @zafevolution Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα εγώ π.χ είχα wind το έκανα και όλα οκ. Παράθεση http://i252.photobucket.com/albums/hh40/than0s/mobile/walkman.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KnightRider1 Δημ. January 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2008 Eγω βρήκα ένα cam driver και τώρα μου τραβάει στα 30 fps αλλά θα πρέπει να το έχω σε αναλυση 128x96 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkagg Δημ. January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 Μπορώ να περάσω σε κινητό CID49 το MAIN και το FS με το xs++ χωρίς να ανεβάσω δικό μου Custom Pack; Παράθεση Xiaomi Redmi Note 8 64GB ROM/4GB RAM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndoes Δημ. January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 @johndoes Δυστυχώς δεν μπορείς γιατί είναι CID50 η κυρία vodafone φταίει. Υπάρχει εναλλακτική λύση; Or am I stuck with Vodafone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FireFoxGr Δημ. January 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2008 Παιδιά, υπάρχει τρόπος με κάποιο πρόγραμμα ή διαδικασία μέσα απο το κινητό ώστε να κλειδώνουμε τα sms να μην τα βλέπει κανένας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. January 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2008 Παιδιά, υπάρχει τρόπος με κάποιο πρόγραμμα ή διαδικασία μέσα απο το κινητό ώστε να κλειδώνουμε τα sms να μην τα βλέπει κανένας; Δυστυχώς όχι φίλε μου... Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KnightRider1 Δημ. January 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2008 Εχει κανεις σας cam driver για w810 που τραβάει βιντεο 25fps και πάνω??? Δεν με ενδιαφέρει αν το hardware δεν το κάνει εγω θα κάνω την προσπάθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bodyxever Δημ. January 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2008 ti akrivos prepei na kano re alani. gia na syndeso thn syskeyh sto programa xs++ 3.1 to w 810i //// Etrexa thn efarmogh pc suite S.E kai otan paw na to syndesw me grafei <hold c button on phone and connect phone> kai disconect[:):dizzy::oops::alien::happy:/SIZE] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KnightRider1 Δημ. January 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2008 Αν δεν πιάνει πρέπει να εγκαταστήσεις και το sony ericsson update service. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KnightRider1 Δημ. January 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2008 Και κάτι ακόμα πρώτα θα βάλεις το main firmwire αλλά θα πας στον walkman και μετά θα πας flashing w810,europe αλλά θα βάλεις μόνο main firmwire απο το europe μετά πανε στο meditter και πάρε τα δύο τελευταία αρχεία και όταν θα το έχεις κάνει όλα τα εικονίδια απο το κινητό σου θα είναι τα κανονικά και θα έχεις την ελληνική γλώσσα. Το λέω αυτο γιατί αν τα κάνεις όλα απο το meditter δεν θα έχεις ελληνική γλωσσα και σε εμενα μου έτειχε αυτό γιατί μάλλον δεν θα έβαλε σωστά τον φάκελο για το main firmwire. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bodyxever Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 FILARAKI TO ETREXA TO PROGRAMA XS++ SYNDETHIKA OLLA KALLA/ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ[/COLOR] geia na valo {flash themes}.ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑ ΤΟ USB APO TO ΚΙΝ.. ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ EΦΓΑΖΕ ΕΝΑ ΜΟΒ ΠΛΑΣΕΙΟ STHN OΘΟΝΗ ΤΟΥ ΚΙΝ... hparxei tropos re filaraki ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΙΝΗΤΟ ΡΕ ΜΕΓΑΛΛΛΕ... .HELPPPPPPP:oops::dizzy::oops::help::help::help::help::help: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bodyxever Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 ΡΕ ΦΙΛΕ HELP EMEINA APO KINHTO HPARXEI TROPOS NA XANAGEINH TO KIN ... HEEELLPPP.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfa Δημ. January 31, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 Έγραφε τπτ αυτό το πλαίσιο ??? Άμα είμαι ξαναφλάσαρε το με τα αρχεία με τη σειρά που τα έχω...(ξεζιπάρησε τα πρώτα).Τι CID έχει ;;; Download W810_R4EA031_MAIN_GENERIC_HN_RED49.zip W810_R4ED001_FS_MEDITERR_RED49.zip (το τελευταίο ανέβασε το με το xs++ στο /tpa/preset/custom ) W810_CDA102555_4_Generic_Mediterrain.zip Παράθεση http://i252.photobucket.com/albums/hh40/than0s/mobile/walkman.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bodyxever Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 exei cid:49 na se kalla re filaraki tha to dokimasv kai tha soy pw re alani me ti seira poy moy ta exeis sthn selida toy programatos flash Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bodyxever Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 re file ti akrivws prepei na kanw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfa Δημ. January 31, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 Πρώτα φλάσαρε το main με το πρώτο αρχείο κλικάροντα; το πρώτο κουτάκι αφού τελειώσεις βγάλε βάλε μπαταρία ξανασυνδέσου φλάσαρε το δεύτερο αρχείο κλικάροντας το 2ο κουτάκι αφού τελειώσεις βγάλε βάλε μπαταρία και ανέβασε τέλος το τελέυταίο αρχείο στο /tpa/preset/custom και τελείωσες. όλα τ αρχεία θα τα ξεζιπάρεις για να τα φλασάρεις. Παράθεση http://i252.photobucket.com/albums/hh40/than0s/mobile/walkman.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bodyxever Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 kai tote re FILE TFA OLLA OK? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bodyxever Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 kai tote re FILE TFA OLLA OK? EGEINE NA SE KALLA RE ALANI Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bodyxever Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 kai tote re FILE TFA OLLA OK? EGEINE NA SE KALLA RE ALANI VRETHIKE LATHOS KAI LEEI FAILED Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bodyxever Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 kai tote re FILE TFA OLLA OK? EGEINE NA SE KALLA RE ALANI VRETHIKE LATHOS KAI LEEI FAILED TO PROVLIMA SINEXIZEI APO THN MIA THN FORA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfa Δημ. January 31, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 Που το λέει το failed όταν ανοίγει το κινητό ή στο πρόγραμα ??? Παράθεση http://i252.photobucket.com/albums/hh40/than0s/mobile/walkman.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts